oncelikle guzel dileklerin icin tesekkurler.seninkide hayirli olsun insallah.fazla endiselenme cunku islem cok kisa suruyor.yeterki kendini kasma.Allah yar ve yardimcin olsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
oncelikle guzel dileklerin icin tesekkurler.seninkide hayirli olsun insallah.fazla endiselenme cunku islem cok kisa suruyor.yeterki kendini kasma.Allah yar ve yardimcin olsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
şu mübarek günlerde Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin canım benim dularım seninle
slm kızlar yeni aşılama yaptıracaklara hayırlı uğurlu olsun, bol şanslar allah yardımcınız olsun :))
bana gelince ben izmirdeydim ve nete hiç giremedim o yüzden sonucumu yazamamıştım maalesef negatif ..3. ve son aşılamamdı ben artık kısmetse tüp bebek yaptırcam hayırlısı herkese iyi akşamlarr
hakkında hayırlısı olsun cnm, inşallah bu ay yüzünü güldürür rabbim...
ben evlendiğim günden beri regl ile ilgili sıkıntılar yaşamaya başladım genç kızlığımda hiç bir sorun yaşamamama rağmen evlenir evvlenmez ara kanamalarım oldu. Osıra çocuk düşünmüyordum regl oluyordum 7 gün sonra bir 7 gün temiz geziyordum sonra kahverengi kanamalar başlıyordu 15 gün boyunca sonra gene regl oluyordum tabi bunun için en tuzlu doktorlara gittim her hafta birinin tavsiyesiyle bir başka doktora gidiyordum ve bana tek söyledikleri şey çocuk yap rahim kendini yeniler geçerdi. Bende tıbbın bulduğu tek çözüm çocuk yapmı demekmi diye sinirlenerek bir başka doktora gidiyordum bu böyle 4 sene geçti 4 sene sonunda histereskobi yapıldı bu problemden kurtuldum ( son bir kaç aydır adetöncesi 5-6 gün önceden kahverengi ile yeniden başlıyor sanırım.) 3 yıldır da deniyoruz bana ilk dediklerinde dinleseydim ve tedaviye ozaman başlasaydım şimdi ikinci çocuk için uğraşıyor olurdum . Osıralar çalıştığım üniversitenin dekanı çocuk yapmayı yasaklamıştı doktorayı bitirmeden kimse çocukyapmayacak demişti insan ister istemez etkileniyor ve ben gerçekten etkilenmiştim ve ertelenmiştim. Tahmin edeceğiniz gibi o dekanın çocuğu yok şimdi allahından bulsun suya muhtaç yanlız ölür inşallah. Nasıl böyle bir vebale girer insan anlamışta değilim. Bu arada iyiliğimizi düşündüğünden de değildi bir kız evlendi diye hasetinden kovmuştu kızı işten öyle bir manyaktı yani. Bak sen ne sordun ben neler anlattım hem hormon tahlilinde FSH değerinde çıkıyor hemde adetli iken ultrasonla görebiliyorlar tatlım.
kızlar yarın sabah 1130 da ilk aşılamam var ;hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:Fazlasıyla heyecanlıyım!Eşşim bütün gn moral versede sizle paylaşmak ta bir o kadar iyi geliyor bana...
kızlar yarın sabah 1130 da ilk aşılamam var ;hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:Fazlasıyla heyecanlıyım!Eşşim bütün gn moral versede sizle paylaşmak ta bir o kadar iyi geliyor bana...
şekercim ben de 12 eylülde aşılamamı oldum hala göğüslerim şiş ama buradaki arkadaşların dediği gibi ağrım filan çok yok ara ara kasıklarımın üstünde ince bir sızı oluyor bu arada soracağım bir kaç soru var ben crinone diye bir krem kullanıyorum sana da verdiler mi? bir de arkadaşlardan bazıları progesteron testi filan yaptırıyorlar benden öyle birşey istemedi doktor son sorum da çatlatma iğnesinden sonra yumurtaların çatlayıp çatlamadığını anlamak için aşılamadan önce muayene etti mi doktor? :uhm: bir de doktor çıkarken aşılamayı biliyorsunuz çok ümitlenmeyin dedi zaten umudum yok iyice moralim bozuldu
kızlar birşey soracağım;bu heyecanımın arasında aklıma takıldı;tüp bebek için kanunen 3 kez aşılama şart mı?yoksa kaba tabir parayı bastırınca yapıyorlar mı??
kanunen şartmış ama aynı soruyu ege üniversitesi tüp bebek servisine sordum erkek ve kadın infertilite durumuna göre belki aşılamanın gereksiz olduğu durumlarda doktorlar bunu belirtince aşılama olmadan tüp bebek oluyor.öyle söylediler herhalde doğrudur
canım ben de heyecanlandım şimdi senin için kendini kasma rahat ol o zaman canın yanmıyor ben hissetmemiştim bile dr bitti deyince şaşırmıştım hatta herşey çok güzel olucak inşallah olumlu düşün olumlu olsun belki ikizin bile olabilir hadi bakalım iyi şanslar sana aşılamadan sonra da bayramda falan da yorma kendini keyfine bak:1hug:
canım yaaa çok saol valla mesajının geldiğini görünce akrabamdan gelmiş bir habermiş gibi sevindim...İnşallah canım;inşallah iyi dileklerin gerçekleşir:kedi::1hug:yarın akşam haber veririm bende sanaa.sAramızda kalsın ama bu ara ikiz fikrine bile öylesine yakınım ki ayy duygulandım yaasenağlamaBu arada burda olmazssak şimdiden iyi bayramlar diliyorum canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?