Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oncelikle guzel dileklerin icin tesekkurler.seninkide hayirli olsun insallah.fazla endiselenme cunku islem cok kisa suruyor.yeterki kendini kasma.Allah yar ve yardimcin olsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Amin canım!Hepimiz için inşallah!Bebişlerimize kavuşuruz umarım

oncelikle guzel dileklerin icin tesekkurler.seninkide hayirli olsun insallah.fazla endiselenme cunku islem cok kisa suruyor.yeterki kendini kasma.Allah yar ve yardimcin olsun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

şu mübarek günlerde Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin canım benim dularım seninle

şu mübarek günlerde Allah yardımcımız olsun hakkımızda hayırlısını versin canım benim dularım seninle

dualarimiz hepimizle insallah.kendini olumsuz dusunmekten alikoy.tabi bu hepimiz icin gecerli.cokta umitlenmeninde anlami yok.biz gerekli herseyi yapip Allah a havale ediyoruz.o yuzden o en iyisini bilir.bize dua etmekten baska bisi kalmiyor.

slm kızlar yeni aşılama yaptıracaklara hayırlı uğurlu olsun, bol şanslar allah yardımcınız olsun :))

bana gelince ben izmirdeydim ve nete hiç giremedim o yüzden sonucumu yazamamıştım maalesef negatif ..3. ve son aşılamamdı ben artık kısmetse tüp bebek yaptırcam hayırlısı herkese iyi akşamlarr

senin adina cok uzuldum.insallah tupte melegine kavusursun.Allah yar ve yardimcin olsun.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hakkında hayırlısı olsun cnm, inşallah bu ay yüzünü güldürür rabbim...

inşallah hepimizin yüzünü güldürür... şutarafagitti bekleyişlerimiz sona erer, bebeişlerimizi severiz...

kızlar birşey soracağım;bu heyecanımın arasında aklıma takıldı;tüp bebek için kanunen 3 kez aşılama şart mı?yoksa kaba tabir parayı bastırınca yapıyorlar mı??

sağol canım ben de yarın dr a gidicem hormon testini de yarın alıcam bir sorayım bakalım dr a benim yumurta rezervi ne durumda ben de sinir oluyorum işyerinde biriyle evlenmek yasak çocuk doğurmak yasak onlara ne oluyorsa işte onlarda kendi açılarından düşünüyorlar çocuk olursa daha çok izin alıcaz gibi (alınıyor gerçi gördüğüm örneklerden)ben de işten ayrılmadan önce başka bir bölüme geçme durumum vardı takım liderim de bana sormuştu çocuk düşünüyormuyuz diye ben de gıcık olup evet demiştim bana nasiyat vermişti saçma saçma ve bunu bana söyleyen bir hemcinsim ve çocuğu olan bir bayandı sizin dekan da bayan mı ne yaparsak biz bayanlar birbirimize yapıyoruz maalesefklava:

kızlar yarın sabah 1130 da ilk aşılamam var ;hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:Fazlasıyla heyecanlıyım!Eşşim bütün gn moral versede sizle paylaşmak ta bir o kadar iyi geliyor bana...

canım ben de heyecanlandım şimdi senin için kendini kasma rahat ol o zaman canın yanmıyor ben hissetmemiştim bile dr bitti deyince şaşırmıştım hatta herşey çok güzel olucak inşallah olumlu düşün olumlu olsun belki ikizin bile olabilir hadi bakalım iyi şanslar sana aşılamadan sonra da bayramda falan da yorma kendini keyfine bak:1hug:

kızlar yarın sabah 1130 da ilk aşılamam var ;hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:Fazlasıyla heyecanlıyım!Eşşim bütün gn moral versede sizle paylaşmak ta bir o kadar iyi geliyor bana...

inşallah hayırlısı olur ve peş peşe hamilelik haberlerimizi alırız.rahat ol ve hep iyi düşün umarım hayal krıklığına uğramayız..

crinone krem banada verdiler spermin tutunmasını ve hamilelik oluşursa düşmesini engelliyormuş anladığım kadarıyla.aşılamay gittiğim gün muayene etmeden direk aldılar aşılamaya acaba çatlama olacağından eminler o yüzden mi ben üniversite de yaptırdım acaba baştan sağmamı oldu

kızlar birşey soracağım;bu heyecanımın arasında aklıma takıldı;tüp bebek için kanunen 3 kez aşılama şart mı?yoksa kaba tabir parayı bastırınca yapıyorlar mı??

kanunen şartmış ama aynı soruyu ege üniversitesi tüp bebek servisine sordum erkek ve kadın infertilite durumuna göre belki aşılamanın gereksiz olduğu durumlarda doktorlar bunu belirtince aşılama olmadan tüp bebek oluyor.öyle söylediler herhalde doğrudur

hmmm anladım canım çok teşekkür ederim;bana çok saçma geliyorda bu düz mantık ondan merak ettim bende!düşünsene halin vaktin yerinde zaman kaybı yaşamak istemiyorsun ve sana 3 kere aşılama şart koşulu koyuyorlar...

canım yaaa çok saol valla mesajının geldiğini görünce akrabamdan gelmiş bir habermiş gibi sevindim...İnşallah canım;inşallah iyi dileklerin gerçekleşir:kedi::1hug:yarın akşam haber veririm bende sanaa.sAramızda kalsın ama bu ara ikiz fikrine bile öylesine yakınım ki ayy duygulandım yaasenağlamaBu arada burda olmazssak şimdiden iyi bayramlar diliyorum canıma.s.

merhaba arkadaşlar bayramınız şimdiden mübarek olsun.umarım bayramdan sonra cok güzel haberlerle doldururuz bu sayfaları.

kejecim sanada hayırlı olsun demek istedim şimdiden.aşılamadan korkma rahat ol ozaman cok kolay olur.zaten anlamıcan kısacık sürüyor.

Bayramda olamiyacak arkadaslarin ramazan bayrami mubarek olsun simdiden.insallah bayram ve sonrasinda cifter cifter bayram yapariz hayirli haberlerle.iyice moral depolayin,kendinize dikkat edin!

dualarim seninle insallah guzel ve agrisiz gecmistir asilaman.en kisa zamanda melegine kavusman dilegiyle.....!

canım inşallah rahat geçmiştir aşılaman haydi gelsin ikizler canım dr ne zaman test yapmanı söyledi bekliyorum haberlerini ben de bugün dr a gittim 2 tane güzel yumurtam oluşmuş 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişki dedi 21.gün de progesteron testi yaptırmamı söyledi eğer olmazsa (inşallah gerek kalmaz da) bir dahaki ay aşılama yapıcaz
ben de bayramda burda olmayacağım yarın gidiyorum tatile şimdiden herkesin bayramını kutluyorum bayramdan sonra da bayram şekerleri gibi bol bol hamile haberleri almak dileğiyle :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ooooo hanımlar ne güzel bol bol sohbet etmişsiniz...nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…