Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi bakalım bayramdan sonra güzel haberler bekliyoruz......... hamişlerimiz artsın.........

ben yenı basladım :) dun ılk ıgneyı vurundum asılama ne gun olur bılmıyorm şimdı sadece 3gun sonra doktora gıdecegım allah herkezın yardımcısı olsun

hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız

selam kızlar;öncelikle yeni aşılama olan;aşılama yoluna yeni giren tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum.Hepiniz biliyorsunuz aslında ama bilmeyen varsada dün ilk aşılamam olmuştu.bir sorum olacak bugün aşılamamın ilk günü ve göğüslerim çok hassaslaştı;bu normal mi acaba?

17 eylülde ilk aşılamam oldu 5.güne girdim ama bende hiç şişkinlik ağrı olmadı kasıklarıma kramp giriyor bazen otururken daha çok oluyor şimdi bile pc başında otururken ağrı var yatınca rahatlıyorum çatlatma ğnesi ve kullanılan ilaçlarda yapıyormuş aşılama yapıldıktan sonra genelde neler oluyor bende merak etmiştim bununla ilgili topik var orayada bak istersen

kızlar bende 12. eylül aşılamamı oldum belimde ara sıra ağrılar var arasıra midem bulanıyor ve mantarım arttı akındım çok karnımda aşırı şişlik var ve acayip bir gaz sıkışması birde kasıklarımda uyuşma var sanki birde göğüs uçlarımda hafif koyulaşma bakalım doktorum 18 luteal kontrole çağırmıştı ve kalınlaşman güzel dedi. 28 eylülde beta hcg isteyecekmiş bakalım hayırlısı bende olan belirtiler bunlar

Aynen valla canım;belim ağrıyor benimde hafif hafif..Ama göğüslerim epey hassaslaştı sanki regl zamanı gibi olur ya!Daha 5 ekime çok var biliyorum ama bir anda canım yanınca merak ettim;tşk ederim cevabın için.Umarım hepimiz için hayırlısı olur:Saruboceq:

canım öncelikle tebrik ederim;yan belirtiler yanı sıra mantarın için mutlaka doktoruna başvurmalısın;çünkü bu dönemde en çok önemli olan;enfeksiyondan uzak durmak...

canım öncelikle hayırlı olsun... ama mantar için bir dr a görün mutlaka... belirtilere gelince psikolojik te olabilir o nedenle kendini fazla kaptırma.... sonuçta üzülebilirsin ama inşallah üzülmez hepimizi sevindirirsin...................:ecrin_bebek:

iyi bayramlar arkadaşlar bende 11eylülde aşılama oldum.hayırlısı bakalım ama benimde karnımda şişlik gaz sancısı kasık agrısı var birde gögüs uçlarım çok agrıyor.kızlar bide bişey soracagım normalde yumurtalar kaç mm olması gerekiyor bi bilgisi olan varmı? Allah hepimizin gönlüne göre versin

Hayırlısı olsun canım;bende 19 eylülde ilk aşılamamı oldum.Aynı sorunlar bendede var ama anladığım kadarıyla bunlar ilaçların belirtiside olabiliyormuş.hatta inanırmısın şu an pc başında belimde minderle oturuyorum ağrıdan.yumurtaların mm sormuşsun ama anlamadığım şu;aşılama sırasında olması gerekeni mi soruyorsun_?

inşallah hepimiz için hayırlısı olur.evet aşılama sırasında çünkü doktor aşılama yapacak bayana 22 23 mm oldugunu söylemişti hemen aşılamayı yapalım diye.bende merak ettim.
için teşekkür ederim

18-20 mm genelledikleri sayı ama bundan yukarısı olur;aşağısı olursa büyütmeye devam ediliyor canım.22-23 söylenen kişinin gayet iyiymiş.Benim mesela 18-19 mm di sanırım:kedi:Valla beklemek yaptırmaktan daha zormuş:sinifsinif:

canım saol iyi dileklerin için rabbim isteyen herkeze versin mantar için doktprumla konuştum ilaç veremem şuan dedi aşılama tutmazsa o zaman tadevi edecekmiş bakalım hayırlısı. sizi haberdar edicem gelişmelerden.

canım öncelikle tebrik ederim;yan belirtiler yanı sıra mantarın için mutlaka doktoruna başvurmalısın;çünkü bu dönemde en çok önemli olan;enfeksiyondan uzak durmak...

teşekkür ederim canım ya enfeksiyondan ne kadar da uzak dursamda titiz olsamda onlar beni bulmak ta hiç geç kalmıyorlar doktorum şuan tedevi veremeyeceğini söledi çünkü çok sakıncalıymış aşılama tutmazsa ozaman tedaviye başlıcak. bakalım hayırlısı

benim 19.5 m di güzel dedi ve çatlatma iğnesi oldum fakat hemşireye sordum 23 24 olsaydı yapılmazdı dedi 17 civarlarıda azmış sanırım ideali 18-21 arası falan galiba hayırlısı artık hakkımızda..bende ne zaman test yapıcam konsunda kafayı yicem 5.gün bugün sabretmem lazım ama kaçıncı gün idrarda çıkar acaba bi de jel kullanıyorum bi kaç yerde okudum bu jel yalancı pozitiflikte yapıyormuş yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…