herkese iyi bayramlar...... şeker tadında güzel geçsin inşallah.......
ben yenı basladım :) dun ılk ıgneyı vurundum asılama ne gun olur bılmıyorm şimdı sadece 3gun sonra doktora gıdecegım allah herkezın yardımcısı olsun
kızlar bende eylül 12 aşılamam oldu ve beklemedeyim
selam kızlar;öncelikle yeni aşılama olan;aşılama yoluna yeni giren tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum.Hepiniz biliyorsunuz aslında ama bilmeyen varsada dün ilk aşılamam olmuştu.bir sorum olacak bugün aşılamamın ilk günü ve göğüslerim çok hassaslaştı;bu normal mi acaba?
17 eylülde ilk aşılamam oldu 5.güne girdim ama bende hiç şişkinlik ağrı olmadı kasıklarıma kramp giriyor bazen otururken daha çok oluyor şimdi bile pc başında otururken ağrı var yatınca rahatlıyorum çatlatma ğnesi ve kullanılan ilaçlarda yapıyormuş aşılama yapıldıktan sonra genelde neler oluyor bende merak etmiştim bununla ilgili topik var orayada bak istersen
kızlar bende 12. eylül aşılamamı oldum belimde ara sıra ağrılar var arasıra midem bulanıyor ve mantarım arttı akındım çok karnımda aşırı şişlik var ve acayip bir gaz sıkışması birde kasıklarımda uyuşma var sanki birde göğüs uçlarımda hafif koyulaşma bakalım doktorum 18 luteal kontrole çağırmıştı ve kalınlaşman güzel dedi. 28 eylülde beta hcg isteyecekmiş bakalım hayırlısı bende olan belirtiler bunlar
kızlar bende 12. eylül aşılamamı oldum belimde ara sıra ağrılar var arasıra midem bulanıyor ve mantarım arttı akındım çok karnımda aşırı şişlik var ve acayip bir gaz sıkışması birde kasıklarımda uyuşma var sanki birde göğüs uçlarımda hafif koyulaşma bakalım doktorum 18 luteal kontrole çağırmıştı ve kalınlaşman güzel dedi. 28 eylülde beta hcg isteyecekmiş bakalım hayırlısı bende olan belirtiler bunlar
iyi bayramlar arkadaslar...
iyi bayramlar arkadaşlar bende 11eylülde aşılama oldum.hayırlısı bakalım ama benimde karnımda şişlik gaz sancısı kasık agrısı var birde gögüs uçlarım çok agrıyor.kızlar bide bişey soracagım normalde yumurtalar kaç mm olması gerekiyor bi bilgisi olan varmı? Allah hepimizin gönlüne göre versin
inşallah hepimiz için hayırlısı olur.evet aşılama sırasında çünkü doktor aşılama yapacak bayana 22 23 mm oldugunu söylemişti hemen aşılamayı yapalım diye.bende merak ettim.
için teşekkür ederim
canım öncelikle hayırlı olsun... ama mantar için bir dr a görün mutlaka... belirtilere gelince psikolojik te olabilir o nedenle kendini fazla kaptırma.... sonuçta üzülebilirsin ama inşallah üzülmez hepimizi sevindirirsin...................:ecrin_bebek:
canım öncelikle tebrik ederim;yan belirtiler yanı sıra mantarın için mutlaka doktoruna başvurmalısın;çünkü bu dönemde en çok önemli olan;enfeksiyondan uzak durmak...
canım saol iyi dileklerin için rabbim isteyen herkeze versin mantar için doktprumla konuştum ilaç veremem şuan dedi aşılama tutmazsa o zaman tadevi edecekmiş bakalım hayırlısı. sizi haberdar edicem gelişmelerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?