Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim iki yumurtam oluşmuştu biri 18mm diğeri ise 20mm di aşılamam oldu kontrole gittiğimde de ikiside catlamıştı. ben aşılamamın 5. ve 7. günü gebelik testi yaptım çıkmadı aşılamanın 12.günü kanda baktırmak kesin sonuç veriyormuş galiba 12 gün sabretmek lazım idrar testleri üzüntüden başka bişi değil şuan en iyisi kanda oda 12. günü bekle canım birde adet gününün geçmesini bekle doktor seni luteal kontrole çağırmadımı

İnanır mısın bilme ama mantarlar temiz insana geliyor;aynı bit gibi düşün ;bit te temiz saçta olur biliyorsundur.Doktorunla konuştuysan zaten tedirgin olmana hatta olmamıza :) gerek kalmadı.Ayyy inşallah bu ay güzel haberlerimizle dolup taşar sayfamız:Saruboceq:

3. aşılamada tutmadı benim arkadaşlar, nasip artık.. Bikaç ay sonra tüp bebeğe geçeriz sanırım. Elimizden geleni yapalımda gerisi Rabbimize kalmış... Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ... Sevgilerimle iyi bayramlar herkeze..

selam arkadaşlar ne guzel vallla bayramda bile yazışmışsınız.bende bugun regl oldum yarın doktorumu arıyacam ve tedaviye başlıcaz.yeniden umutlar belirdi içimde.inşallah bu sefer olur.ilk defa hiç belirti yaşamadan regl oldum.

ya inanırmısın günde ikikere iç çamaşırımı değiştiriyorum ıslak bırakmamaya çalışıyorum iç çamaşırlarımı ütülüyorum ama nafile banamısın demiyor aşılamadan önce doktorum bana ve eşime ilaçda verdi ama ne inaçcı mantarmış inşallah güzel hbrlerle sayfamız dolup taşar

Herkese merhaba, 12. gunumde regl oldum, tutmadi. Doktorla gorustum o da dogruladi, yarin muayene olacagim ve hersey uygunsa ikinci tedaviye baslancak. Buyuk hayalkirikligi yasadik, ama olan ve olene care yok. Beterin beteri var ve herzaman hayirlisini istedik, demekki bizim icin dogru zaman degilmis. Dilerim Allah hepimizin gonlune gore versin.

canım hayırlısı olsun diyelim;diğer süreçte meleğine kavuşman dileğiyle:Saruboceq:YENİDEN UMUTLAR BELİRDİ İÇİMDE demişsin ya hayran oldum;inanırmısın ben 5 ekimi beklerken bile bu sabah umutsuzluğa kapıldım;gögüslerimin şimesi kasık ağrısı derken sanki hastalanacakmışım hissi girdi içime ve üzgün değilim desem yalan olur.5 ekimi beklemeye devam...

canım 12 gün gecikmeylemi regl oldun yoksa aşılamanın 12.günümü regl oldun?peki ya sen hiç belirti yaşadınmı;regl olacağına dair?Dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun

Bu aynı sakınan göze çöp batar misali bişey olmuş canım.Ama dediğin gbi güzel haberlerin gelmesine engel olacak bişey değil tüm bunlar;inşallah hepimizin yüzü güler:Saruboceq:

Hayırlısı...Canım tüp bebk için bir yer düşündünmü peki?

mrb arkadaşlar bende bugün regl oldum perşembe yada cumaya randevu alıp 3. aşılamama başlıycaz inşallah bu ay bakalım dua edin nolur bana

mrb arkadaşlar bende bugün regl oldum perşembe yada cumaya randevu alıp 3. aşılamama başlıycaz inşallah bu ay bakalım dua edin nolur bana

inşallah bu defa herşey yolunda gider canım ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla gebelik oranının en yüksek olduğu zaman 3.aşılama sanırım.kişiden kişiye değişen bir durum ama genelde 3,aşılamayla hamiş kalan çok kişi var:CüvCüv:

canım benim inş dediğin gibi olur senin bu dediklerin bana şeker gibi geldi inanki artık bakıcaz bakalımallahım isteyen herkese en kısa zamanda versin beklemek çok zor

canım benim inş dediğin gibi olur senin bu dediklerin bana şeker gibi geldi inanki artık bakıcaz bakalımallahım isteyen herkese en kısa zamanda versin beklemek çok zor

seni çok ii anlıyorum canım benim daha ilk aşılamam olmasına rağmen bu kadar karmaşık duygular yaşarken....Ama gerçekten çok denk geldim 3,aşılamayla oluşan gebeliklere:CüvCüv:Birkaç arkadaşıma daha sordum ama şu an online değiller;sanada sorayım;regl belirtisi yaşadınmı aşılamadan sonra?

Selam Arkadaşlar,

Ben ikinci aşılamaya start verdim geçen hafta. Biraz da hem sizlere moral olayım, hem de sizlerden moral kazanayım diye yazıyorum. Aşılamaya pek şans tanınmıyor ancak benim ilk aşılamam tutmuştu. ıçinizi ferah tutun o yüzden. Ancak maalesef bebeğimi daha sonra kaybettim. ıki ay dinlendim ve bu ay tekrar aşılamaya başladım. ıstatistiklere pek bakmayın derim; %15 ihtimalli birşeyin ilkinde olma ihtimali çok düşüktü ancak bende oldu ve eminim benim yaşım hepinizden daha fazla. Şimdi bir mucizeyi daha yakalamaya çalışıyorum; aşılaması tutan birinin bir aşılaması daha tutar mı? ınşallah bunun cevabını da olumlu olarak yazmak nasip olur.

Boncuk'çum, bol şanslar. ınşallah bu sefer olacak. Dualarımdasın.

Keje'cim, aşılamadan sonra aynı regil olacakmışsın gibi ağrın olabilir. Benimki öyle olmuş, hatta moral bozmuştum olmadı bak karnım ağrıyor diye. Bir de aşılamadan 8 gün sonra fortel idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Yani çok emindim regil olacağımdan. O yüzden günüm geçene kadar test filan yapmadım ben. Bende regilden birkaç gün önce lekelenme başlardı, aşılama sonrası yaşadığım tek fark bu lekelenmelerin olmamasıydı. Onun dışında tüm belirtiler geçmiş ola, bu aşılama tutmadı diyordu. O yüzden çok büyük bir sürpriz olmuştu. ınşallah bu güzel sürprizi tekrar yaşarım, sizler de yaşarsınız ve Allah'ın izniyle tamamına erer, sağlıkla hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarız.

Benim yarın kontrolüm var ve sanırım cuma günü de aşılamam (bu arada yumurtalar azıp kendiliğinden çatlamadılarsa tabii). Herkese bol şanslar, dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim.

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI

Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 17 Eylül --------------------- 3 Ekiml
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- -23 Eylül ------------------- 4 Ekim0
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
fazil ---------------------- 2.aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------

Tatilden döndüm arkadaşlar
herkeze tekrar iyi bayramlar diliyorum
birkaç ertelenme haberi okudum ( negatif demeyi yada olmadı demeyi sevmiyorum şimdi olmadığı sonrada olmayacağı anlamına gelmiyor üstelik her tedavi bizi başarıya yaklaştırıyor) yılmıyoruz savaşa devam arkadaşlar bende bu akşam 4. iğnemi olacağım bakalım 2. aşılamam umarım güzel sonuç verir.
Aşılaması olmuş arkadaşlar hepinize hayırlı olsun allah hepinize güzel haberler alıp vermeyi nasip eder inşallah.
Özlemişim valla sizi canlarım benim.

canım benim regl belirtisi gibi oluyo göğüsler şişiyo karın şişiyo ve sancı oluyo bunları yaşadım ben 2. aşılamamda hamile kaldım ama bebğim gelişemediği için kürtajla alındı şimdi bakalım sende hamile kalırsın inş birbirimize dua edlim

canım 12 gün gecikmeylemi regl oldun yoksa aşılamanın 12.günümü regl oldun?peki ya sen hiç belirti yaşadınmı;regl olacağına dair?Dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun

merhaba, asilamanin 12nci gunu regl oldum canim.asilama gunu ve ondan sonraki gun kasiklarimda kramp hissettim.ondan sonraki gunler hafif karin agrisi gibi sikayetlerim oldu.belimde yanma gibi his oldu ve bu beni aslinda umutlandirdi,cunku normalde regl doneminde nadiren bel agrisi ceken biriyim. Bu sikayetlerim beni hep umutlandirdi.regl olmadan 30 dk once her zamanki gibi siddetli bir karin agrisi oldu ve artik emindim regl olcagimdan ve oylede oldu.Fakat dr dedigine gore hissettigim butun agrilar her iki seklede donusebilirmis.yani regl yada bebek.ve soyledigi ,her bunyede farkli yasanabiliniyor.o yuzden umutsuzluga kapilma ve moralini bozma,anladigim kadariylada aslinda bebek olayini bir nebzede olsa aklindan cikartmak gerekiyormus.surekli kendini dinlemek yarar degil zararda verebiliyor.enazindan psikolojik olarak.insallah 5 ekimde mujdeli haberini aliriz.moral bozmak yokkkk!!!!ve tekrar soyluyorum bu benim yasadiklarimi baskalarida yasayacak diye bir kural yokkk!!!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…