benim 19.5 m di güzel dedi ve çatlatma iğnesi oldum fakat hemşireye sordum 23 24 olsaydı yapılmazdı dedi 17 civarlarıda azmış sanırım ideali 18-21 arası falan galiba hayırlısı artık hakkımızda..bende ne zaman test yapıcam konsunda kafayı yicem 5.gün bugün sabretmem lazım ama kaçıncı gün idrarda çıkar acaba bi de jel kullanıyorum bi kaç yerde okudum bu jel yalancı pozitiflikte yapıyormuş yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi acaba?
teşekkür ederim canım ya enfeksiyondan ne kadar da uzak dursamda titiz olsamda onlar beni bulmak ta hiç geç kalmıyorlar doktorum şuan tedevi veremeyeceğini söledi çünkü çok sakıncalıymış aşılama tutmazsa ozaman tedaviye başlıcak. bakalım hayırlısı
İnanır mısın bilme ama mantarlar temiz insana geliyor;aynı bit gibi düşün ;bit te temiz saçta olur biliyorsundur.Doktorunla konuştuysan zaten tedirgin olmana hatta olmamıza :) gerek kalmadı.Ayyy inşallah bu ay güzel haberlerimizle dolup taşar sayfamız:Saruboceq:
selam arkadaşlar ne guzel vallla bayramda bile yazışmışsınız.bende bugun regl oldum yarın doktorumu arıyacam ve tedaviye başlıcaz.yeniden umutlar belirdi içimde.inşallah bu sefer olur.ilk defa hiç belirti yaşamadan regl oldum.
selam arkadaşlar ne guzel vallla bayramda bile yazışmışsınız.bende bugun regl oldum yarın doktorumu arıyacam ve tedaviye başlıcaz.yeniden umutlar belirdi içimde.inşallah bu sefer olur.ilk defa hiç belirti yaşamadan regl oldum.
Herkese merhaba, 12. gunumde regl oldum, tutmadi. Doktorla gorustum o da dogruladi, yarin muayene olacagim ve hersey uygunsa ikinci tedaviye baslancak. Buyuk hayalkirikligi yasadik, ama olan ve olene care yok. Beterin beteri var ve herzaman hayirlisini istedik, demekki bizim icin dogru zaman degilmis. Dilerim Allah hepimizin gonlune gore versin.
ya inanırmısın günde ikikere iç çamaşırımı değiştiriyorum ıslak bırakmamaya çalışıyorum iç çamaşırlarımı ütülüyorum ama nafile banamısın demiyor aşılamadan önce doktorum bana ve eşime ilaçda verdi ama ne inaçcı mantarmış inşallah güzel hbrlerle sayfamız dolup taşar
3. aşılamada tutmadı benim arkadaşlar, nasip artık.. Bikaç ay sonra tüp bebeğe geçeriz sanırım. Elimizden geleni yapalımda gerisi Rabbimize kalmış... Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ... Sevgilerimle iyi bayramlar herkeze..
mrb arkadaşlar bende bugün regl oldum perşembe yada cumaya randevu alıp 3. aşılamama başlıycaz inşallah bu ay bakalım dua edin nolur bana
inşallah bu defa herşey yolunda gider canım ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla gebelik oranının en yüksek olduğu zaman 3.aşılama sanırım.kişiden kişiye değişen bir durum ama genelde 3,aşılamayla hamiş kalan çok kişi var:CüvCüv:
canım benim inş dediğin gibi olur senin bu dediklerin bana şeker gibi geldi inanki artık bakıcaz bakalımallahım isteyen herkese en kısa zamanda versin beklemek çok zor
seni çok ii anlıyorum canım benim daha ilk aşılamam olmasına rağmen bu kadar karmaşık duygular yaşarken....Ama gerçekten çok denk geldim 3,aşılamayla oluşan gebeliklere:CüvCüv:Birkaç arkadaşıma daha sordum ama şu an online değiller;sanada sorayım;regl belirtisi yaşadınmı aşılamadan sonra?
canım 12 gün gecikmeylemi regl oldun yoksa aşılamanın 12.günümü regl oldun?peki ya sen hiç belirti yaşadınmı;regl olacağına dair?Dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun
crinone krem banada verdiler spermin tutunmasını ve hamilelik oluşursa düşmesini engelliyormuş anladığım kadarıyla.aşılamay gittiğim gün muayene etmeden direk aldılar aşılamaya acaba çatlama olacağından eminler o yüzden mi ben üniversite de yaptırdım acaba baştan sağmamı oldu[/QUOT
ben de senin kadar biliyorum o nedenle endişeliyim baştan sağma mı yaptılar parayı peşin alıp diyeama çok merak ediyorum neden bakmadılar diye sonra şey varmış bazen yumurta çatlayınca içinden folikül çıkmıyormuş o ultrasonla anlaşılıyor mu acaba diye kusura bakma senin de içini karaartmak istemem ama çok merak ediyorum :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?