Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar bende bugün regl oldum perşembe yada cumaya randevu alıp 3. aşılamama başlıycaz inşallah bu ay bakalım dua edin nolur bana

canim cok uzuldum.bende ilk asilamadan 12 gun sonra yani dun regl oldum.hersey cok taze.senide anliyabiliyorum.hayirlisi neyse o olsun.ALLAH gonlumuze gore versin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

burpcum teşekkür ederim canım beni listeye eklediğin için ama listede bir yanlışlık var benim ilk aşılamam oldu bakalım hayırlısı

Ankara anatolia tüp bebek merkezini düşünüyoruz bakalım şimdilik.. daha araştırmadım ama hayırlısı bakalım bikaç ay dinlenecegim ...

Ben bir an istanbuldasın sanmışım:kediinlen canım;tüm motivasyonunu toplaaa ve gelsin bebişimiz:ecrin_bebek:

canım öncelikle hoşgeldin demek istedim..İnan bana aşılaması tutan birinin bir daha aşılamasının tutma ihtimali çok yüksek;rahim için müsait olduğunu;eşinin sperminde sorun yaşamadığını ve bunun gibi birçok olumlu belirtiyi aslında sen kendinde çoktan ispatlamışsın canım.Kaybın için üzüldüm ama inan bana o güzel süprizi yaşayacaksın diye hissediyorum!yazdıkların gerçekten içime su serpti;çok ama çok teşekkür ederiiim:1hug:

Ben bir an istanbuldasın sanmışım:kediinlen canım;tüm motivasyonunu toplaaa ve gelsin bebişimiz:ecrin_bebek:

İnşallahh canım, ümitliyiim çok şükür :) aşılamaya çok ümit baglamamıştım zaten.. Nasip artık.. sebepsiz infertilite bizimkisi belki tüp bebege gerek kalmadan oluverir inşallah bilemeyiz yerimseniben

inanır mısın canım okudukça rahatladım:kedi:umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırız bu dönemleri hepimiz:Saruboceq:

Keje'cim, sıcak mesajın için çok ama çok teşekkür ederim. Sağolasın, ihtiyacım varmış bu güzel sözlere. İnşallah yeni yıla hep beraber hamile girmek nasip olur. Hepiniz dualarımdasınız.

İnşşşallah canım:Saruboceq:Haberlerini bekliyoruma.s.

Keje'cim, sıcak mesajın için çok ama çok teşekkür ederim. Sağolasın, ihtiyacım varmış bu güzel sözlere. İnşallah yeni yıla hep beraber hamile girmek nasip olur. Hepiniz dualarımdasınız.

inşallah canım!hepimiz yılbaşı öncesinde güzel haberlerle doldururuz bu sayfayı!Dediğim gibi hiiiç canını sıkma...Bu arada yaşça büyüğüm demişsin;sorun olmazssa öğrenebilirmiyim yada mesajda atabilirsin canım

Sorun olmaz canım ama bana moral bozukluğu yapar Yolun yarısını geçtik diyelim olur mu?

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun tabi ya gerisi rabbime kalmış....... hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..........

hadi bakalım yola devam.....

doğru valla sakınan göze çöp batıyor bende şu temizleyicileri kullandığım zaman kaşıntıdan ölmüştüm dr mantar olabilir diye bana ve eşime de vermişti......aynı senin gibiyim bende çamaşırlarımı mutlaka ütülerim ama bulunca buluyor işte.....geçmiş olsun canım.......

hayırlısı inşallah bir daha ki sefere........

merhaba canım sana da iyi bayramlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…