Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkesin bayramını şimdiden kutlarım umarım bayram sonu hayırlı haberler alırız...

bende bu ayin 23unde ikinci asilamami yaptiricam insallah tutar

canım benim çok saol:1hug:seninde bayramın mübarek olsun!Dediğin gibi anlamadım aşılamayı ama umarım adet gecikmesiyle bebişimi anlayıp hissetmek nasip olur:kedi:

dualarim seninle insallah guzel ve agrisiz gecmistir asilaman.en kisa zamanda melegine kavusman dilegiyle.....!

canım çok şükür rahat atlattım aşılamayı;olduktan sonra biraz kasılmalarım oldu aa rahatsızlık vermedi Allah tan!İnşallah canım;inşallah eylül savaşçıları olarak hepimiz kavuşalım meleklerimize

canım benim;öncelikle ii tatiller diliyorum sana;bol bol moral depolarsın inşallah!Aşılamam rahat geçti;5 ekim regl olma tarihim ve dediki 5 ekime kadar bekleyelim olmazssan kanda gebelik testi yapalım dedi:CüvCüv:ayın 27 sine kadar kendimi avutmak kolay çünkü 27 si evlilik yıldönümüm ama 27 si sonrası son bir haftayı bakalım nasıl sabredip bekleyeceğim;neyseki sizler varsınız...2 tane yumurtan haberine çok sevindim ki bu iyiye işaret;canım benim yaa hayırlısıyla meleklerimizin haberlerinide veririz inşallah

Arkadaşlar mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim;umarım eksiksiz atlamadan hepinize cevap yazabilmişimdir:kedi:Ama genede özetlersem;19 eylül ilk aşılamamı yaptırdım;sıra 5 ekim i beklemeye kaldı..Rahat atlattım;az biraz kasılmalarım oldu;doktorum 20 eylül için ilişkiye girin dedi ve vajinal fitil;folik asit birde coraspin verdi(15 gün kullanmam gerekiyormuş)Umarım herşeyin hayırlısı olur;çok umutlanmak istemesemde elimde olmadan içimde oluşan iyi his beni mutlu ediyor opuyorumnanaktan Bu konuda en büyük desteğim eşim ve inanın sonrada sizler oldunuz...şimdilik olumsuz bir moda girmek istemiyorum bu yüzdende hayırlısı diyorum;sonucu gene burada sizlerle paylaşacağım...hepinize iyi bayramlar!ben bayramdada nette olacağım zaten...Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz !!

geriye sayım başladı....

haberini aldim cok sevindim.insallah sonuda cok guzel olucak.dua ve dileklerimiz hep bu yonde.hayirlisi ALLAH tan:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bu arada benim adim kayit altina gecmemis.rica etsem benide eklermisiniz.
ilk asilamam 09/09/09 tarihinde yapildi.24/09 da test yapilacak.
simdiden tesekkurler

bu arada benim adim kayit altina gecmemis.rica etsem benide eklermisiniz.
ilk asilamam 09/09/09 tarihinde yapildi.24/09 da test yapilacak.
simdiden tesekkurler

benimde ilk aşılamam yapıldı 17 eylülde 3 ekim civarinda belli olur tarihteki yanlışlığı düzelteyim dedim:) umarım inşallah listede kim varsa hepimiz tek tek sevinçli haberlerimizi yazarız buraya..

ben yenı basladım :) dun ılk ıgneyı vurundum asılama ne gun olur bılmıyorm şimdı sadece 3gun sonra doktora gıdecegım allah herkezın yardımcısı olsun

herkese iyi bayramlar...... şeker tadında güzel geçsin inşallah.......

benimde ilk aşılamam yapıldı 17 eylülde 3 ekim civarinda belli olur tarihteki yanlışlığı düzelteyim dedim:) umarım inşallah listede kim varsa hepimiz tek tek sevinçli haberlerimizi yazarız buraya..

insallah bayram sonrasi guzel haberlerle geliriz.ALLAH herkesin cabasini bosa cikarmasin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ben yenı basladım :) dun ılk ıgneyı vurundum asılama ne gun olur bılmıyorm şimdı sadece 3gun sonra doktora gıdecegım allah herkezın yardımcısı olsun

hayirli olsun arkadasim.insllah bebisini kucagina aldigin zamanda haberlerini aliriz:ecrin_bebek::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…