herkesin bayramını şimdiden kutlarım umarım bayram sonu hayırlı haberler alırız...
seninde bayramin mubarek olsun.bolbol moral depola.bayram sonrasi insallah hayirli haberlerle gorusuruz.opuyorumnanaktan
kejecim şimdiden hayırlı olsun canım........
merhaba arkadaşlar bayramınız şimdiden mübarek olsun.umarım bayramdan sonra cok güzel haberlerle doldururuz bu sayfaları.
kejecim sanada hayırlı olsun demek istedim şimdiden.aşılamadan korkma rahat ol ozaman cok kolay olur.zaten anlamıcan kısacık sürüyor.
dualarim seninle insallah guzel ve agrisiz gecmistir asilaman.en kisa zamanda melegine kavusman dilegiyle.....!
canım inşallah rahat geçmiştir aşılaman haydi gelsin ikizlercanım dr ne zaman test yapmanı söyledi bekliyorum haberlerini ben de bugün dr a gittim 2 tane güzel yumurtam oluşmuş 2-3 güne çatlar gün aşırı ilişki dedi 21.gün de progesteron testi yaptırmamı söyledi eğer olmazsa (inşallah gerek kalmaz da) bir dahaki ay aşılama yapıcaz
ben de bayramda burda olmayacağım yarın gidiyorum tatile şimdiden herkesin bayramını kutluyorum bayramdan sonra da bayram şekerleri gibi bol bol hamile haberleri almak dileğiyle :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ---------- 15 Eylül
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 14 Eylül --------------------- 25 Eylül
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- ----------------------
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
bende bu ayin 23unde ikinci asilamami yaptiricam insallah tutar
Arkadaşlar mesajlarınız için çok ama çok teşekkür ederim;umarım eksiksiz atlamadan hepinize cevap yazabilmişimdir:kedi:Ama genede özetlersem;19 eylül ilk aşılamamı yaptırdım;sıra 5 ekim i beklemeye kaldı..Rahat atlattım;az biraz kasılmalarım oldu;doktorum 20 eylül için ilişkiye girin dedi ve vajinal fitil;folik asit birde coraspin verdi(15 gün kullanmam gerekiyormuş)Umarım herşeyin hayırlısı olur;çok umutlanmak istemesemde elimde olmadan içimde oluşan iyi his beni mutlu ediyor opuyorumnanaktan Bu konuda en büyük desteğim eşim ve inanın sonrada sizler oldunuz...şimdilik olumsuz bir moda girmek istemiyorum bu yüzdende hayırlısı diyorum;sonucu gene burada sizlerle paylaşacağım...hepinize iyi bayramlar!ben bayramdada nette olacağım zaten...Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz !!
bu arada benim adim kayit altina gecmemis.rica etsem benide eklermisiniz.
ilk asilamam 09/09/09 tarihinde yapildi.24/09 da test yapilacak.
simdiden tesekkurler
benimde ilk aşılamam yapıldı 17 eylülde 3 ekim civarinda belli olur tarihteki yanlışlığı düzelteyim dedim:) umarım inşallah listede kim varsa hepimiz tek tek sevinçli haberlerimizi yazarız buraya..
ben yenı basladım :) dun ılk ıgneyı vurundum asılama ne gun olur bılmıyorm şimdı sadece 3gun sonra doktora gıdecegım allah herkezın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?