Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar siz sürekli şu kremlerden fitillerden bahsediyorsunuz ama benim doktorum bana böyle bir şey vermemişti.... bende burada okuduklarımdan yola çıkarak sordum o da(rahim zaten kendini gebeliğe hazırlamış ,hem bu döllenme tüp bebek gibi dışarıda oluşturulmuyorki aynı normal ilişki gibi olduğu için gerek duymuyorum) dedi... bana da mantıklı geldi ama bir sorayım istedim ... ne dersiniz bir dahaki sefere isteyim mi?

Özlem'cim,

Ben kan tahlilimde hamileliğim kesinleştiğinde doktorum bana o jeli verdi. Buralarda okumuştum aşılama sonrası bu jeli kullananlar olduğunu. Açıkçası hamileliğim kesinleşene kadar kullanmamak beni rahatsız etmedi. Doktorunun söylediği bana da çok mantıklı geldi, sanırım benim doktorum da aynı kafada. Neticede aşılamanın normal yolla hamile kalmaktan ne farkı var ki? Rahim zaten kendini ona göre hazırlıyor. Doktoruna güveniyorsan, dediğine uy derim.

edetin geçmeden gelme daha garanti olsun dedi tüp bebek gibi değilmiş 12.günde çağırmıyorlar iğne ilaçlardan sanırım bakalım hayırlısı bekliycez..

çok üzüldüm gerçekten zor aynı şeyleri bende yaşıycam galiba şimdiden kendimi en kötüye hazırladım hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden..

canım nasılsın? valla için nasıl rahat olacaksa;kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap arkadaşım..ilaç kafana takılıyorsa iste;merak ediyorsan sor...Sen rahat ol yeter:1hug:

canım ya sağolasın içimi rahatlattın............

edetin geçmeden gelme daha garanti olsun dedi tüp bebek gibi değilmiş 12.günde çağırmıyorlar iğne ilaçlardan sanırım bakalım hayırlısı bekliycez..

ne bilim canım ya benim doktorum yumurta çatlamış mı diye aşılamadan sonra çağırdı 2 tane yumurtam vardı ikiside çatlamış dedi. vede kalınlaşmasına baktı allah razı olsun doktorumdan çok ilgileniyor hemde siigorta doktoru tekrar p.tesi çağırdı hamilelik olmuşmu diye bakalım p.tesi gününü iple çekiyorum.

canım nasılsın? valla için nasıl rahat olacaksa;kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap arkadaşım..ilaç kafana takılıyorsa iste;merak ediyorsan sor...Sen rahat ol yeter:1hug:

iyiyim birtanem sen nasılsın? valla aklıma bayağı takılmıştı ama sağolsun bazı arkadaşlar içime su serpti........ teşekkürler canım ya......

Harika, inşallah güzel haberlerini alırız pazartesi.

Amaaan canım bende bişey sandım :)hihoyyyt içini rahatlatacaksa söyleyeyim benim eşim 45 yaşında:teytey:

Allah iyiliğini versin. Yok yaş sadece işimi zorlaştıracak diye kafamı taktığım birşey, yaşanmışlıktan niye çekinsin ki insan? Çok öperim.

iyiyim birtanem sen nasılsın? valla aklıma bayağı takılmıştı ama sağolsun bazı arkadaşlar içime su serpti........ teşekkürler canım ya......

bende iyiyim canım yaa..gerçi bugün birazda acayipim;folik asitten diye düşünüyorum ama hiç bu kadar sık acıktığımı hatırlamıyorum (hemşire folik asit iştah açar demişti)Bu da yetmiyormuş gibi bi umutsuzdum bugün;sanki regl olacakmışım gibi...Göğüslerimin hassaslaşmasıda cabası:gitme:Artık tamamen düşünmemeye çalışıyorum ve olumsuza şartlandırıyorum kendimi;olursa süpriz olsun misali....

pazartesi kaçıncı günün?gıcık oldum şimdi bir de üniversite hastanesi adetin geçmeden gelme dediler ben sabredemem ki o kadar:)

Son düzenleme:
Allah iyiliğini versin. Yok yaş sadece işimi zorlaştıracak diye kafamı taktığım birşey, yaşanmışlıktan niye çekinsin ki insan? Çok öperim.

işta cevap budur yaaa!:teytey::teytey:Takma kafana yahu;hele bi meleğin göbüşünde oluşmaya başlasın gerisi kolay:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…