merhaba aslında endişeler benim endişelerimdi ama burada mesajlaşmak konusunu tam anlamıyla anlamıyorum 35denize cevap yazarken hepsi bir mesaj gibi oldu bir sorum daha olacak yumurtanın çatladığı görülüyorsa yumurtada folikül olup olmadığı da görülebiliyor mu? boşu boşuna hayallerimizle oynuyorlar gibi geliyor herşeyden şüphelenir oldumcanım hiiç moralini bozma;şundan emin ol kiİ;ultrasonda çatlama görülüyor;için rahat olsun!mesela banada başta krem vermediler ama aşılama sonrası düşük engeli+sperm tutunmasına fitil veridi.Tamamen bünye ile ilgili...Dediğim gibi aşılamanda hiç bir sorun yok;gerisi bebişin tutunmasına bağlıhayırlısıyla güzel haberler gelir inşallah
canım benim iki yumurtam oluşmuştu biri 18mm diğeri ise 20mm di aşılamam oldu kontrole gittiğimde de ikiside catlamıştı. ben aşılamamın 5. ve 7. günü gebelik testi yaptım çıkmadı aşılamanın 12.günü kanda baktırmak kesin sonuç veriyormuş galiba 12 gün sabretmek lazım idrar testleri üzüntüden başka bişi değil şuan en iyisi kanda oda 12. günü bekle canım birde adet gününün geçmesini bekle doktor seni luteal kontrole çağırmadımı
merhaba aslında endişeler benim endişelerimdi ama burada mesajlaşmak konusunu tam anlamıyla anlamıyorum 35denize cevap yazarken hepsi bir mesaj gibi oldu bir sorum daha olacak yumurtanın çatladığı görülüyorsa yumurtada folikül olup olmadığı da görülebiliyor mu? boşu boşuna hayallerimizle oynuyorlar gibi geliyor herşeyden şüphelenir oldum
öncelikle canım;mesajı halledelim :) diyelim benim yazdığım bir mesaja cevap vermek istiyorsun;benim msjın sağ alt köşesinde ''alıntı yap'' yazar;tıkladığın zaman sana yazmış olduğum yazının altından msjına devam edebilirsin :) karışırsan gene hallederiz bi şekilde:) Şüphelenmene gerek yok;sakin ol;yumurtanın çatlamış olduğunu görmek maalesef herşeyin görünmesi anlamına gelmiyor;ama aşılama için konuşuyorsak;çatladığının görünmesi yeterli zaten;gerisi önce Allah a sonra bünyemize kalıyor:)Boşu boşuna sıkma canını lütfen ama yaa:1hug:
Herkese merhaba, 12. gunumde regl oldum, tutmadi. Doktorla gorustum o da dogruladi, yarin muayene olacagim ve hersey uygunsa ikinci tedaviye baslancak. Buyuk hayalkirikligi yasadik, ama olan ve olene care yok. Beterin beteri var ve herzaman hayirlisini istedik, demekki bizim icin dogru zaman degilmis. Dilerim Allah hepimizin gonlune gore versin.
Sorun olmaz canım ama bana moral bozukluğu yaparYolun yarısını geçtik diyelim olur mu?
arkadaşlar siz sürekli şu kremlerden fitillerden bahsediyorsunuz ama benim doktorum bana böyle bir şey vermemişti.... bende burada okuduklarımdan yola çıkarak sordum o da(rahim zaten kendini gebeliğe hazırlamış ,hem bu döllenme tüp bebek gibi dışarıda oluşturulmuyorki aynı normal ilişki gibi olduğu için gerek duymuyorum) dedi... bana da mantıklı geldi ama bir sorayım istedim ... ne dersiniz bir dahaki sefere isteyim mi?
Özlem'cim,
Ben kan tahlilimde hamileliğim kesinleştiğinde doktorum bana o jeli verdi. Buralarda okumuştum aşılama sonrası bu jeli kullananlar olduğunu. Açıkçası hamileliğim kesinleşene kadar kullanmamak beni rahatsız etmedi. Doktorunun söylediği bana da çok mantıklı geldi, sanırım benim doktorum da aynı kafada. Neticede aşılamanın normal yolla hamile kalmaktan ne farkı var ki? Rahim zaten kendini ona göre hazırlıyor. Doktoruna güveniyorsan, dediğine uy derim.
edetin geçmeden gelme daha garanti olsun dedi tüp bebek gibi değilmiş 12.günde çağırmıyorlar iğne ilaçlardan sanırım bakalım hayırlısı bekliycez..
canım nasılsın? valla için nasıl rahat olacaksa;kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap arkadaşım..ilaç kafana takılıyorsa iste;merak ediyorsan sor...Sen rahat ol yeter:1hug:
İçini ferah tut canım. Benim ilk aşılamam tutmuştu ve aşılamadan önce hiç bakılmadı yumurta çatladı mı diye. Neticede çatlatma iğnesi vuruluyorsun, yani dışarıdan alınan kimyasallar görev üstleniyor. Ben özelde yaptırıyorum, hiç ama hiç baştan savma yapıldığını düşünmüyorum ki benim de aşılama öncesi ultrasonla kontrol yapılmamıştı. Yumurtanın çatladığı, en azından folikülün çatladığı ultrasonla belli oluyor ama buna bakılmaması işlemin öylesine yapıldığı anlamına gelmez. İçini ferah tut canım.
çok sağol ya gerçekten çok rahatladım..umarım meleklerimize kavuşuruz bir an önce..
ne bilim canım ya benim doktorum yumurta çatlamış mı diye aşılamadan sonra çağırdı 2 tane yumurtam vardı ikiside çatlamış dedi. vede kalınlaşmasına baktı allah razı olsun doktorumdan çok ilgileniyor hemde siigorta doktoru tekrar p.tesi çağırdı hamilelik olmuşmu diye bakalım p.tesi gününü iple çekiyorum.
Amaaan canım bende bişey sandım :)hihoyyyt içini rahatlatacaksa söyleyeyim benim eşim 45 yaşında:teytey:
iyiyim birtanem sen nasılsın? valla aklıma bayağı takılmıştı ama sağolsun bazı arkadaşlar içime su serpti........ teşekkürler canım ya......
ne bilim canım ya benim doktorum yumurta çatlamış mı diye aşılamadan sonra çağırdı 2 tane yumurtam vardı ikiside çatlamış dedi. vede kalınlaşmasına baktı allah razı olsun doktorumdan çok ilgileniyor hemde siigorta doktoru tekrar p.tesi çağırdı hamilelik olmuşmu diye bakalım p.tesi gününü iple çekiyorum.
Allah iyiliğini versin. Yok yaş sadece işimi zorlaştıracak diye kafamı taktığım birşey, yaşanmışlıktan niye çekinsin ki insan? Çok öperim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?