Amin canım hepimize!Aslında 3,5 yaşına kadar anneydim desem daha doğru çünkü 3,5 yaşından sonra ben değil babası büyüttü.O yüzdendir ki şu anki heyecanım bambaşka!Hepimiz için hayırlısı olsun!
pazartesi kaçıncı günün?gıcık oldum şimdi bir de üniversite hastanesi adetin geçmeden gelme dediler ben sabredemem ki o kadar:)
28. günüm olucak ama ben 20 günde bir adet görüyorum ben istanbulda vakıf gureba hastanesine gidiyorum bilgin olsun birde aşılamanın 17 günü olacak
her ne olursa olsun sen annesin........hemde çok cici bir anne........
inşallah bayram süprizi olur yani şeker gibi olur.......
peki şekercim bugün 12. günümüz test yapacak mısın? ben cesaret edemiyorum :1no2:
bende cesaret edemiyorum doktor kontrolümü beklicem oda p.tesi bakalım ne olacak
sen gelişmelerinden beni hbrdar et olurmu
merhaba arkadaşlar öncelikle bana iltifat eden arkadaşlara tesekkürler.kendimi çok iyi hissetmemi sağladınız.
doktorumu aradım tatildeymiş acayip kötü oldum.bayramda olmıyım derken bayram bitti doktor yok.asistanı varmış bende istemedim.bu ay kalsın dedim.ama ikna ettiler.bakalım yarın bakıcak kist yoksa iğneye başlıcam.
tedavi başlamadan bi temizliğe giriştim cok iyi geldi valla.evimde mis gibi olucak....
arkadaşlar merhaba ben de döndüm tatilden topicimiz çok ilerlemiş hepsini okuyamadım henüz ama yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah :1hug:
kejecim aşılamanın rahat geçmesine sevindim arkadaşım inşallah bebişin de rahat rahat yerleşir göbişine
aşılaması olan tüm arkadaşlarında aşılaması hayırlı olur inşallah da bol bol bebiş haberleri alırız
selamlar şekerlerrrrrrrrr....... nasılsınız bakalım bugün?
Offf kızlar hoplaya zıplaya bu sayfayı açtım farklı olacak pozitiflerle dolacak dedim hala güzel haber alamadık ay bitiyor olumsuz hiç bir şey olmasın dedim sonuçları bile negatif yazmak yerine farklı kelimelerle açıkladım ilk aşılamamda yani ağustos ayında çok olumsuzdum hep olmayacak tutmayacak imkansız dedim dedim sonu düşük olmasına rağmen tuttu bana umut verdi ama cuma günü doktorum yumurtalık rezervimin az olduğunu söylemesi ile moralim tekrar sıfır oldu ki bu bana ilk kez söylenmiyordu. Üstelik bugün 4. iğneye rağmen sadece bir yumurtamın geliştiğini duyunca iyicene moralim bozuldu. Tek atımlık kurşunum var nasıl moralim bozuldu anlatamam. Üstelik aşılamamın denk geleceği gün iş yerimin hem açılış günü hemde sınav yapacağız ve görevliyim ha birdeakademik kurul tooplantısı var nasıl gitmemezlik yapacağım bilmiyorum. Tüm bu olanlar moralimi bozuyor ne diyebilirimki savaş kızıştı kıran kırana mücadele veriyoruz allah hepimizin yardımcıısı olsun. Allah bundan sonra güzel haberler nasip eder inşallah olumsuz sonuç alan arkadaşlarada bir an önce güzel haberler nasip olur inşallah.
canım yaa dur bakalım hemen kendi kendine senaryo çizmişsin;iğnenden başlayalım;pat diye yumurta oluşumunu bekleme;daha 4.gündesin;yedi günde anca bitanesi oluşmuştu benimkinde diğerleri küçücüktü...Hem unutmaki fizyolojin dışında yumurta oluşumunda en büyük etken moral(geçen ay hiç yumurtam olmamıştı benim yahuu)aşılama gününe gelince;aşılamandan 1 gün önceden yani fazladan rapor almayı başarabilirsen bunuda halletmiş olacaksın.Sakın moralini bozma en azından bozmamaya çalış..Tüm bu mücadelemiz niye bunu hiç unutma;beklediğimiz ve bizi bekleyen meleğimiz/meleklerimiz için...
canım yaa dur bakalım hemen kendi kendine senaryo çizmişsin;iğnenden başlayalım;pat diye yumurta oluşumunu bekleme;daha 4.gündesin;yedi günde anca bitanesi oluşmuştu benimkinde diğerleri küçücüktü...Hem unutmaki fizyolojin dışında yumurta oluşumunda en büyük etken moral(geçen ay hiç yumurtam olmamıştı benim yahuu)aşılama gününe gelince;aşılamandan 1 gün önceden yani fazladan rapor almayı başarabilirsen bunuda halletmiş olacaksın.Sakın moralini bozma en azından bozmamaya çalış..Tüm bu mücadelemiz niye bunu hiç unutma;beklediğimiz ve bizi bekleyen meleğimiz/meleklerimiz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?