Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

her ne olursa olsun sen annesin........hemde çok cici bir anne........

pazartesi kaçıncı günün?gıcık oldum şimdi bir de üniversite hastanesi adetin geçmeden gelme dediler ben sabredemem ki o kadar:)

28. günüm olucak ama ben 20 günde bir adet görüyorum ben istanbulda vakıf gureba hastanesine gidiyorum bilgin olsun birde aşılamanın 17 günü olacak

Son düzenleme:
28. günüm olucak ama ben 20 günde bir adet görüyorum ben istanbulda vakıf gureba hastanesine gidiyorum bilgin olsun birde aşılamanın 17 günü olacak

peki şekercim bugün 12. günümüz test yapacak mısın? ben cesaret edemiyorum :1no2:

arkadaşlar merhaba ben de döndüm tatilden topicimiz çok ilerlemiş hepsini okuyamadım henüz ama yeni arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum bu ay hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah :1hug:

kejecim aşılamanın rahat geçmesine sevindim arkadaşım inşallah bebişin de rahat rahat yerleşir göbişine

aşılaması olan tüm arkadaşlarında aşılaması hayırlı olur inşallah da bol bol bebiş haberleri alırız

selamlar şekerlerrrrrrrrr....... nasılsınız bakalım bugün?

bende cesaret edemiyorum doktor kontrolümü beklicem oda p.tesi bakalım ne olacak
sen gelişmelerinden beni hbrdar et olurmu

tamam şekerim haberdar ederim ama dedim ya benim cesaretim yok aslında umudum da yok bu ay olmazsa ameliyat olucam myom için sonra da nisan mayıs gibi tüp bebek yapmayı planlıyoruz o nedenle doktora bile gitmek içimden gelmiyor açıkcası

merhaba arkadaşlar öncelikle bana iltifat eden arkadaşlara tesekkürler.kendimi çok iyi hissetmemi sağladınız.
doktorumu aradım tatildeymiş acayip kötü oldum.bayramda olmıyım derken bayram bitti doktor yok.asistanı varmış bende istemedim.bu ay kalsın dedim.ama ikna ettiler.bakalım yarın bakıcak kist yoksa iğneye başlıcam.

tedavi başlamadan bi temizliğe giriştim cok iyi geldi valla.evimde mis gibi olucak....

haydi hayırlısı tatlım.........:mymeka:

--------------------------------------------------------------------------------

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI

Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- olmadı savaşa devam
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ------ olmadı savaşa devam
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 17 Eylül --------------------- 3 Ekiml
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- -23 Eylül ------------------- 4 Ekim
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
fazil ----------------------- İlk aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------
Herada ------------------ 2. aşılama ------------ 25 Eylül

oy oy oy canımcım gelmiş;hoşgelmiiiişşşhihoyyytnasıldı bakalım tatil?

Offf kızlar hoplaya zıplaya bu sayfayı açtım farklı olacak pozitiflerle dolacak dedim hala güzel haber alamadık ay bitiyor olumsuz hiç bir şey olmasın dedim sonuçları bile negatif yazmak yerine farklı kelimelerle açıkladım ilk aşılamamda yani ağustos ayında çok olumsuzdum hep olmayacak tutmayacak imkansız dedim dedim sonu düşük olmasına rağmen tuttu bana umut verdi ama cuma günü doktorum yumurtalık rezervimin az olduğunu söylemesi ile moralim tekrar sıfır oldu ki bu bana ilk kez söylenmiyordu. Üstelik bugün 4. iğneye rağmen sadece bir yumurtamın geliştiğini duyunca iyicene moralim bozuldu. Tek atımlık kurşunum var nasıl moralim bozuldu anlatamam. Üstelik aşılamamın denk geleceği gün iş yerimin hem açılış günü hemde sınav yapacağız ve görevliyim ha birdeakademik kurul tooplantısı var nasıl gitmemezlik yapacağım bilmiyorum. Tüm bu olanlar moralimi bozuyor ne diyebilirimki savaş kızıştı kıran kırana mücadele veriyoruz allah hepimizin yardımcıısı olsun. Allah bundan sonra güzel haberler nasip eder inşallah olumsuz sonuç alan arkadaşlarada bir an önce güzel haberler nasip olur inşallah.

canım yaa dur bakalım hemen kendi kendine senaryo çizmişsin;iğnenden başlayalım;pat diye yumurta oluşumunu bekleme;daha 4.gündesin;yedi günde anca bitanesi oluşmuştu benimkinde diğerleri küçücüktü...Hem unutmaki fizyolojin dışında yumurta oluşumunda en büyük etken moral(geçen ay hiç yumurtam olmamıştı benim yahuu)aşılama gününe gelince;aşılamandan 1 gün önceden yani fazladan rapor almayı başarabilirsen bunuda halletmiş olacaksın.Sakın moralini bozma en azından bozmamaya çalış..Tüm bu mücadelemiz niye bunu hiç unutma;beklediğimiz ve bizi bekleyen meleğimiz/meleklerimiz için...

ben de bu konuda keje`ye katılıyorum burp`cüm üstelik bırak başka yumurtaların gelişmedi diye üzülmeyi sağlıklı bir bebeğimizin olması için zaten 1 tane yumurta yeterli, değil mi canım benim? Hem bu işler Allah`ın bileceği işler sen içini ferah tut Rabbim dualarımızı duyar. benim dualarım seninle biliyorum ki diğer arkadaşlarınki de. hepimiz için aynı güzel şeyleri diliyor biz evrene güzel mesajlar yolluyoruz sonuçta alacağımız sonuçlar da en az gönderdiğimiz mesaj kadar güzel olacak sen merak etme

işte burası bunun için var yaaaa istediğin kadar tecrübe et herşeyi birimizin bildiği birimizin bilmediğine ilaç gibi geliyor demek sonradanda gelişebiliyor yumurta bak bu haber çok iyi geldi saol canım hele moral dedin ya bir anda sirkelenmemi sağladın dimi burada birbirimize moral verip dik olmamızı sağlayalım karalar bağlamak çok kolay bir anda sirkeledin beni :lepi: canım allah razı olsun bir günde gitmeyivereyim yahu gerçi çok önemli gün ogün ama olsun bir bahane uydurururz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…