öncelikle canım;mesajı halledelim :) diyelim benim yazdığım bir mesaja cevap vermek istiyorsun;benim msjın sağ alt köşesinde ''alıntı yap'' yazar;tıkladığın zaman sana yazmış olduğum yazının altından msjına devam edebilirsin :) karışırsan gene hallederiz bi şekilde:) Şüphelenmene gerek yok;sakin ol;yumurtanın çatlamış olduğunu görmek maalesef herşeyin görünmesi anlamına gelmiyor;ama aşılama için konuşuyorsak;çatladığının görünmesi yeterli zaten;gerisi önce Allah a sonra bünyemize kalıyor:)Boşu boşuna sıkma canını lütfen ama yaa:1hug:
bana bakmadılar malesef şimdi test tarihimde yaklaşıyor endişelerim iyice arttı olumsuz çıkarsa kendime avuntu olacak bişeyler arıyorum galiba ya da doktorculuk oynayıp neden olmadığını anlamaya çalışıyorum galiba
bana bakmadılar malesef şimdi test tarihimde yaklaşıyor endişelerim iyice arttı olumsuz çıkarsa kendime avuntu olacak bişeyler arıyorum galiba ya da doktorculuk oynayıp neden olmadığını anlamaya çalışıyorum galiba
Dur bakalım arkadaşım, aşılamadan sonra doktorun seni muayene etmesi şart olan bir uygulama değil. Olumlu düşünmeye gayret et, yoksa nasıl geçer bu günler. Şimdi umutlanmayacaksak ne zaman umutlanacağız ki?
canım aşılama esnasında karnına ultrason tutulmadımı?
Keje'cim,
Bugün daha önceki sayfalarda da yazdım, regli belirtisiyle hamilelik belirtisi arasında hiç ama hiç fark yok. Dolayısıyla ne olur bunlara takılmayın, moralleri sağlam tutun. Yarın benim de kontrolüm var bakalım, çatlatma iğnesine geçecek miyiz artık. Haydi bakalım, birbiri ardına güzel haberler dolar umarım bu sayfalara.
Yaşla ilgili doğru diyorsun, hamilelik haberiyle birlikte yaşanan tüm sıkıntılar öyle bir unutuluyor ki. Aaa ne çabuk ve kolay oldu dediğimi bile hatırlıyorum. İnşallah bugünleri tebessümle anacağız yakında.
Dur bakalım arkadaşım, aşılamadan sonra doktorun seni muayene etmesi şart olan bir uygulama değil. Olumlu düşünmeye gayret et, yoksa nasıl geçer bu günler. Şimdi umutlanmayacaksak ne zaman umutlanacağız ki?
bilemiyorum hakkaten endişem zaman geçtikçe artıyor bugün 11.günüm acaba test yapsam mı diyorum ama çok korkuyorum doktor 15 gün sonra gel test yapalım dedi ama o zaman da gitmemeyi düşünüyorum
Keje'cim, Takılma sen belirtilere takılma, hamile kalınca her hamilelik belirtisi büyük keyif veriyor gerçi, bak ozaman takıl ama kötü manada değil. Başım döndü yaşasınnnnn, ay midem mi bulanıyor neee yaşasın şeklinde takılmana izin varBu arada muhakkak söylemişlerdir, kan dolaşımı çok önemli, lütfen bilgisayar başında çok uzun süre oturma, aralarda yürü, dolaş.
iyi akşamlar arkadaşlar.bu sohbetleri okumak cok iiyi geliyor valla.arkadaslar lütfen aşılamadan sonra kendinizi dinlemeyin.biliyorum cok zor ama bu belirtileri ayırt etmek mümkün değil.kimisi hamile kalır mide bulantısından bıkar kimisi hamile olduğunu 2 -3 ay anlamaz.yani her bunyeye göre değişir.bende çok takmıştım.ama bu sefer kararlıyım takmıcam.belkide cok düşüneerek etkiliyorumdur diye karar verdim.
alemsin canım yaaa :) bu arada kan dolaşımıyla ilgili uyarını hemen dikkate alacağım;bana söylemediler:sinifsinif:ben 5,5 yıl önce doğum yapmıştım normal yolla ilk eşimden...inan gr.bişey hatırlamıyorum belirtiydi vs:roflol:
Ay ne güzel yahu, anneymişsin sen. Maşallah diyeyim. Ne güzel işte, belirti birşey demek değil. Allah güzel sonuçlar nasip etsin.
Olsun Keje'cim yahu, sen annesin, budur. İnşallah Allah gönlüne göre versin de bu bambaşka heyecan güzel bir bebek haberi ile taçlansın.
bende iyiyim canım yaa..gerçi bugün birazda acayipim;folik asitten diye düşünüyorum ama hiç bu kadar sık acıktığımı hatırlamıyorum (hemşire folik asit iştah açar demişti)Bu da yetmiyormuş gibi bi umutsuzdum bugün;sanki regl olacakmışım gibi...Göğüslerimin hassaslaşmasıda cabası:gitme:Artık tamamen düşünmemeye çalışıyorum ve olumsuza şartlandırıyorum kendimi;olursa süpriz olsun misali....
pazartesi kaçıncı günün?gıcık oldum şimdi bir de üniversite hastanesi adetin geçmeden gelme dediler ben sabredemem ki o kadar:)
olumsuz düşünme canım ya herşey olacağına varır zaten........ canını sıkma inşallah güzel haberlerini alacağız......dualarımız seninle......
iyi akşamlar arkadaşlar.bu sohbetleri okumak cok iiyi geliyor valla.arkadaslar lütfen aşılamadan sonra kendinizi dinlemeyin.biliyorum cok zor ama bu belirtileri ayırt etmek mümkün değil.kimisi hamile kalır mide bulantısından bıkar kimisi hamile olduğunu 2 -3 ay anlamaz.yani her bunyeye göre değişir.bende çok takmıştım.ama bu sefer kararlıyım takmıcam.belkide cok düşüneerek etkiliyorumdur diye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?