Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Keje'cim,

Bugün daha önceki sayfalarda da yazdım, regli belirtisiyle hamilelik belirtisi arasında hiç ama hiç fark yok. Dolayısıyla ne olur bunlara takılmayın, moralleri sağlam tutun. Yarın benim de kontrolüm var bakalım, çatlatma iğnesine geçecek miyiz artık. Haydi bakalım, birbiri ardına güzel haberler dolar umarım bu sayfalara.

Yaşla ilgili doğru diyorsun, hamilelik haberiyle birlikte yaşanan tüm sıkıntılar öyle bir unutuluyor ki. Aaa ne çabuk ve kolay oldu dediğimi bile hatırlıyorum. ınşallah bugünleri tebessümle anacağız yakında.

inşallah canım benim!yarın kontrol sonrası haberlerini bekliyorum...Bu arada dediğine uyacağım;takılmayacağım etkilere vs:teyteybu arada pc başında şu an belim ve kasığım ağrıyor off ama yaa:gitme: iyiyki takılmıyorum haaasırnaşık şey)

Keje'cim, Takılma sen belirtilere takılma, hamile kalınca her hamilelik belirtisi büyük keyif veriyor gerçi, bak ozaman takıl ama kötü manada değil. Başım döndü yaşasınnnnn, ay midem mi bulanıyor neee yaşasın şeklinde takılmana izin var Bu arada muhakkak söylemişlerdir, kan dolaşımı çok önemli, lütfen bilgisayar başında çok uzun süre oturma, aralarda yürü, dolaş.

Sl34,

Canım, bak dinle. Vakti gelmeden lütfen test yapma. Ben reglimin geçtiği gün idrar testi yapmıştım ve çokkkk silik çıkmıştı ikinci çizgi. Ertesi günkü kan testinde ise betahcg 600 küsurdu. Dolayısıyla idrar testi bu tür durumlarda hikaye diyorum ben.

Doktorun 15 gün demiş işte. Ne diye gitmeyecekmişsin ki?

iyi akşamlar arkadaşlar.bu sohbetleri okumak cok iiyi geliyor valla.arkadaslar lütfen aşılamadan sonra kendinizi dinlemeyin.biliyorum cok zor ama bu belirtileri ayırt etmek mümkün değil.kimisi hamile kalır mide bulantısından bıkar kimisi hamile olduğunu 2 -3 ay anlamaz.yani her bunyeye göre değişir.bende çok takmıştım.ama bu sefer kararlıyım takmıcam.belkide cok düşüneerek etkiliyorumdur diye karar verdim.

alemsin canım yaaa :) bu arada kan dolaşımıyla ilgili uyarını hemen dikkate alacağım;bana söylemediler:sinifsinif:ben 5,5 yıl önce doğum yapmıştım normal yolla ilk eşimden...inan gr.bişey hatırlamıyorum belirtiydi vs:roflol:

süpersin arkadaşım!Bende seni taklit edeceğim:1hug:Hadi bakalım hanımlar takılıp sıkılıp kalmıyoruz:lepi:eylül ayı savaşçılarıyız biz:teytey:Nasılda gaza geldim ohh oh:dance:

Ay ne güzel yahu, anneymişsin sen. Maşallah diyeyim. Ne güzel işte, belirti birşey demek değil. Allah güzel sonuçlar nasip etsin.

Doğru söylüyorsun Bebing. Belirtiler umutlanmak için aradığımız işaretler ama takılmamak gerekiyor.

Ay ne güzel yahu, anneymişsin sen. Maşallah diyeyim. Ne güzel işte, belirti birşey demek değil. Allah güzel sonuçlar nasip etsin.

Amin canım hepimize!Aslında 3,5 yaşına kadar anneydim desem daha doğru çünkü 3,5 yaşından sonra ben değil babası büyüttü.O yüzdendir ki şu anki heyecanım bambaşka!Hepimiz için hayırlısı olsun!

Olsun Keje'cim yahu, sen annesin, budur. ınşallah Allah gönlüne göre versin de bu bambaşka heyecan güzel bir bebek haberi ile taçlansın.

inşallah bayram süprizi olur yani şeker gibi olur.......

pazartesi kaçıncı günün?gıcık oldum şimdi bir de üniversite hastanesi adetin geçmeden gelme dediler ben sabredemem ki o kadar:)

canım ya beklemek istemiyorsan 12. ya da 14. gün bir test yaparsın olur biter....... sıkma canını geç olsun da güç olmasın tatlım ya......

çok tatlısın valla ve de haklısın aferin sana.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…