Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

arkadaşım ben şimdi hastaneden geliyorum bugün aşılamanın 9. günü hani dün dayanamayıp test yapmıştım:) bugün bhcg yaptırdım 7,98 çıktı 2 nin üstü pozitif sayılıyormuş ama daha erken dediler pazartesi bir daha gidicem değerin 2-3 kat artması gerekiyormuş galiba benimde pazartesi 12. gün olucak.yani bir de benim iğneden olabilir sen 16. günü bekle inşallah canım hepimizinkini versin bu ay..bir de size bir şey sorucam aşılamanın olduğu günden mi başlıyorsunuz saymaya ertesi günden mi kafam karıştı..

canım ben 5 ekim regl günümü bekliyorum:Saruboceq:Sen nasılsın bakalım?

iyiyyim canım sağol.yarını bekliyorum.doktora gidicem bakalım ne diycek kistim hakkında inşallah kötü bişiy yoktur.sen aşılamadan 14 gün sonra test yapmak yerine regl tarihini mi beklicen? ben sabırsızlanır bekleyemezdim valla.

kızlar benim doktor ilk aşılamamı 11 eylülde yaptı 22 eylülde regli oldum tutmadı sizin alicanız şimdi 1 ay beklememizi ve ilaçsız olarak denememizi söyledi daha öncede sordum ama kimse bilmiyor herhalde ama 1 ve 2 aşılama arasında herhangi bir zaman konuyormu beni bilgilendiririmisiniz

canlarım ne güzel doldurmuşsunuz sayfaları okurken gözlerim yoruldu valla.ama iyi geliyor yalnız olmadığımı hissetmek.bazen sadece benim başımda bu sorun varmış gibi hissediyorum da.kejecim aslında doğrusu beklemek ama cok beklememek.biz sana engel olucaz merak etme 5 ekime kadar beklicez.....

Günaydın kızlaar opuyorumnanaktan sabah sabah güzel,umutlu haberler gördüm ve çok sevindimm!

canımsın arkadaşım yaa!zaten az önce o süreçte eşim burda olamayacakmış;işi yüzünden yurtdışına gitmesi gerekecek;tek sizler var olacaksınız o süreçte;iyi kötü sonucu eşimden bile önce sizlerle paylaşmış olacağım;12 gün kendimi neden tutmak istiyorum bilmiyorum ama sanırım tam net sonucu anlayabilmek için

Canım inan tam emin değilim ama sadece bildiğim kadarıyla bu zamanın arasında beklenmesi pek mantıklı gelmedi bana;yani 2.aşılamam diye cümleye başlayıp''geçen ay tutmamıştı''diyen birçok yazı/forum okumuştum.İstersen internetten bak yada yeni konu açabilirsin yaptıran var mı diye?

Biraz önce regl oldum...Şu anda canım yanıyor. Moral diye birşeyim yok zaten...Sadece sizlere gerçek duygularımı yazabiliyorum çünkü sizleri tanımadığım halde en saklı hallerimi paylaşıyorum. Tanıdıklarıma,dostlarıma, eşime, anneme... bile bu kadar şeffaf değilim bu yaşadıklarım ile ilgili. ılk aşılamamdı ve tutmadı daha dün test yaptırıp az da olsa umutlanmıştım takma ismimden de anlaşılacağı gibi.
Ben özel bir bankada çalışıyorum, halden hiç anlamayan ve bu sebep ile halimi anlatmadığım bir yöneticim var, eşimin işi gereği sürekli ayrı yaşıyoruz. 3 ay yurtdışında kalıp 1 ay benim yanımda kalıyor 1,5 ay şehirdışında kalıp 1,5 hafta yanımda kalıyor ben eşim olmadığı zamanlarda annemlerde kalıyorum ve gün içinde müşterilerden, işlemlerden, yöneticilerin baskısından ve çocuğumun olmamasından dolayı eve çok gergin gidiyorum üstelik de günümün en az 12 saatini bankada geçiriyorum. Ruh halim o kadar dengesizleştiki bazen çok neşeli (ama hiç olmayacak kadar) bazen de suskun olabiliyorum ve hemen suratıma yansıtıyorum farketmeden...
Yani arkadaşlar çok yoruldum sürekli savaşmaktan artık hayatıma farklı bir yön vermem gerek. Bunu zayıflığımdan değil en azından yazdığım zaman ben anlayacağınızı bildiğim için kendimi daha iyi hissedeceğimdendir. ışimi bırakmayı düşünüyorum en azından gelecek yıl eylül ayına kadar eşimin kalacağı bir şehir var ve ben de onun yanına gideyim diyorum belki düzensiz ilişkiden olmuyordur diye düşünüyorum. ışimi bırakırsam çevrem ve ailemden gelecek saçma sapan yorumlara göğüs gerecek yüreğim yok şu anda çünkü oturup kimselere uzun uzun kendimi anlatacak sabrım ve niyetim yok...
Pişmanlıklarım olur mu diye düşünüyorum Hani sürekli diyoruz ya "hayırlısıysa olsun diye" bu lafı ne kadar itmişim bilinçaltıma. Peki bu kararım hayırlı değilse???
Belki şu anda yaşadıklarım hayırlısıdır belki böyle olması gerekiyor diyorum zaman zaman...
Ve ben bu yazdıklarımı her regl oluşumda düşünmekten de bıktım kendimden bile...

kızlar bu iğneler beni 2 günde mahvetti önceki aşılamalarımda bu şekilde değildi
şimdi kasık ağrılarım vücut yorgunluğum vede aşırı bi miyde bulantım var çok kötü bir durumdayım daha 10 gün var, o zamana kadar vakit nasıl geçer bu şiekilde bilemiyorum. szdede aynı durumda olan varmı

canım aşılama gününden sayıyorsun ertesi günü 2. gün oluyo bu arada 9. günün olmasına rağmen değerin güzel 16. günde düşünemiyorum heralde 100 lerin üstüne çıkar hadi bakalım hayırlısı inş bebişin gelmiştir canım

canım üzülmeni istemem ama sonuç negatif çünkü benim 12. gün 4,78 olduğu halade negatif dediler ve doğru çıktı...... yinede üzme canını sen daha değerlisin sonuçta....

canm ya geçmiş olsun bu yazını görmediğim için bir öncekinde yazmıştım negatif diye ama insaan yine de ümit ediyor işte.sonuçta umutsuz yaşanmıyor..... herşey hallolur biraz zaman .......

canım ya valla bayağı karışıkmışsın melez güzelisin yani:) ismin anlamı güzelde bu kadın ot bitince ne yapıyor otları yoluyor mu sararana kadar bekliyor mu:))))? bu arada hala girmemişsin aferinnnnn..... ancak beni korkutuyorsun umarım başka işler peşinde değilsindirklava:......... bir de adanalı değilsen bu 01 neden?..... çok meraklıyım kusura bakma canım ya.....

boncukcum bu ağrı bende de vardı tek yönlü ve elimi bastırdığımda da canımı alacak gibi bir ağrıydı...... yani dayanılmaz bir şeydi.... mide bulantısı da ara ara eşlik etti tabi ama bu hasta olduğumuz zamanki gibi şiddetli değil geçici bir bulantıydı....... bunların hepsi ilaçların olumsuz etkisi malesef...... düşünmemeye çalış daha rahat edersin........opuyorumnanaktan

canım benim daha önce gittiğim aşılamamı yapan dr 1 ay bekle sonraki ay gel demişti ama ben kendimi hazır hissetmediğim için 6 ay kadar dr a gitmedim bu ay dr umu değiştirdim bu dr da hiç ara vermeden 3 ay klomenle 3 ay da iğneyle aşılama planladı bu ay bayrama denk geldiği için aşılama yapamadık inşallah Ekim de aşılama yapıcaz yani dr una göre değişiyor:1hug:

canım bankacılık zor arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla ama memnun değilsen ve maddi bakımdan rahatsanız işten ayrılsan da bir problem olmayacaktır ben de eşimin işi nedeniyle işten ayrılıp buralara geldim ve şu anda işsizim bazen çalışsam diyorum ama çocuk isteği daha ağır basıyor ve çalışırsam da tedavi problem olucak onun için şimdilik çalışmayı bile erteledim evde olmak bazen insanın zoruna gidiyor ama zamanla alışıyorsun verdiğin karar umarım iyi olur senin için :1hug:

kızlar merhaba.. benim bugün aşılamadan sonraki 13. günüm ve hala test yapmadım.. çok korkuyorum bu kezde olumsuz olucak diye.. sizce evde kendim test yapsam varsa çıkarmı?? kimlerin çıkmıştı? kan testini nerede yaptrmam gerekir?
geçenki aşılamamda 13. günde adet olmuştum.. bu seferkinde olmadım.. sanki tuttu gibime geliyor ama genede ya olmadıysa diye beklemk geliyor içimden .. ay nolur bana biraz moral verin.. şuan ne yapcağıma bir türlü karar veremiyorum...

ne güzel anlatmışssın kendini.yazını okudum ve senin adına düşündüm.ben olsam ne yapardım diye.ben eşimin yanına gitmeyi seçerdim.birbirimize destek oluruz diye düşünürdüm.nede olsa bu cocuk olayı iki kişiyide ilgilendiriyor.hem işinide sevmiyorsun bu seni yıpratıyordur.bi tanıdığım bankada çalışıyordu 10 yıl cocukları olmadı işi bıraktı ve cocukları hemen oldu.bankacılık cok zor hele yöneticin kötüyse.hem tasınmak değişiklik olur.belki cok iyi gelir.tabi iyi düşün acele karar verme.artıları ve eksileri tart hatta bi kağıda yaz tabi birkaç gün sonra daha sağlıklı düşünmeye baslayınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…