kızlar merhaba.. benim bugün aşılamadan sonraki 13. günüm ve hala test yapmadım.. çok korkuyorum bu kezde olumsuz olucak diye.. sizce evde kendim test yapsam varsa çıkarmı?? kimlerin çıkmıştı? kan testini nerede yaptrmam gerekir?
geçenki aşılamamda 13. günde adet olmuştum.. bu seferkinde olmadım.. sanki tuttu gibime geliyor ama genede ya olmadıysa diye beklemk geliyor içimden .. ay nolur bana biraz moral verin.. şuan ne yapcağıma bir türlü karar veremiyorum...
canımsın arkadaşım yaa!zaten az önce o süreçte eşim burda olamayacakmış;işi yüzünden yurtdışına gitmesi gerekecek;tek sizler var olacaksınız o süreçte;iyi kötü sonucu eşimden bile önce sizlerle paylaşmış olacağım;12 gün kendimi neden tutmak istiyorum bilmiyorum ama sanırım tam net sonucu anlayabilmek için
Günaydın kızlaar opuyorumnanaktan sabah sabah güzel,umutlu haberler gördüm ve çok sevindimm!
Biraz önce regl oldum...Şu anda canım yanıyor. Moral diye birşeyim yok zaten...Sadece sizlere gerçek duygularımı yazabiliyorum çünkü sizleri tanımadığım halde en saklı hallerimi paylaşıyorum. Tanıdıklarıma,dostlarıma, eşime, anneme... bile bu kadar şeffaf değilim bu yaşadıklarım ile ilgili. İlk aşılamamdı ve tutmadı daha dün test yaptırıp az da olsa umutlanmıştım takma ismimden de anlaşılacağı gibi.
Ben özel bir bankada çalışıyorum, halden hiç anlamayan ve bu sebep ile halimi anlatmadığım bir yöneticim var, eşimin işi gereği sürekli ayrı yaşıyoruz. 3 ay yurtdışında kalıp 1 ay benim yanımda kalıyor 1,5 ay şehirdışında kalıp 1,5 hafta yanımda kalıyor ben eşim olmadığı zamanlarda annemlerde kalıyorum ve gün içinde müşterilerden, işlemlerden, yöneticilerin baskısından ve çocuğumun olmamasından dolayı eve çok gergin gidiyorum üstelik de günümün en az 12 saatini bankada geçiriyorum. Ruh halim o kadar dengesizleştiki bazen çok neşeli (ama hiç olmayacak kadar) bazen de suskun olabiliyorum ve hemen suratıma yansıtıyorum farketmeden...
Yani arkadaşlar çok yoruldum sürekli savaşmaktan artık hayatıma farklı bir yön vermem gerek. Bunu zayıflığımdan değil en azından yazdığım zaman ben anlayacağınızı bildiğim için kendimi daha iyi hissedeceğimdendir. İşimi bırakmayı düşünüyorum en azından gelecek yıl eylül ayına kadar eşimin kalacağı bir şehir var ve ben de onun yanına gideyim diyorum belki düzensiz ilişkiden olmuyordur diye düşünüyorum. İşimi bırakırsam çevrem ve ailemden gelecek saçma sapan yorumlara göğüs gerecek yüreğim yok şu anda çünkü oturup kimselere uzun uzun kendimi anlatacak sabrım ve niyetim yok...
Pişmanlıklarım olur mu diye düşünüyorum Hani sürekli diyoruz ya "hayırlısıysa olsun diye" bu lafı ne kadar itmişim bilinçaltıma. Peki bu kararım hayırlı değilse???
Belki şu anda yaşadıklarım hayırlısıdır belki böyle olması gerekiyor diyorum zaman zaman...
Ve ben bu yazdıklarımı her regl oluşumda düşünmekten de bıktım kendimden bile...
peki ben şimdi test yapsam kendim çıkarmı .. ne dersiniz??? bugün 13. gün..
peki ben şimdi test yapsam kendim çıkarmı .. ne dersiniz??? bugün 13. gün..
bence yap nasıl bekliyosun ben 8.gün idrarda yaptım dayanamadım bugünde kan verdim gerekirse 2 günde bir vericem razıyım sende yapabilirsin çıkmazsa kan için adetini beklersin bende az da olsa çıktığı için kanı hemen yaptırdım ama kısmet..
canım ya inşallah tutnuştur valla eğer öyleyse bizim başlıktakiler sayesinde bir nüfus patlaması olacak:) ne güzel ya böyle haberleri duyunca içimdeki umut kocaman oluyor....... ben senin yerinde olsam çatlar yapardım........ hadi bakaklım bekliyoruz......
içinden beklemek geliyorsa bekle zaten.biz sana destek olucaz.hem regl günün gecerse de artık bebeğin kalb atışı bile duyulur hem iki güne bir kan vermen degerim yükselcekmi diye düşünmene gerek kalmaz.
canım ya valla bayağı karışıkmışsın melez güzelisin yani:) ismin anlamı güzelde bu kadın ot bitince ne yapıyor otları yoluyor mu sararana kadar bekliyor mu:))))? bu arada hala girmemişsin aferinnnnn..... ancak beni korkutuyorsun umarım başka işler peşinde değilsindirklava:......... bir de adanalı değilsen bu 01 neden?..... çok meraklıyım kusura bakma canım ya.....
iyiyyim canım sağol.yarını bekliyorum.doktora gidicem bakalım ne diycek kistim hakkında inşallah kötü bişiy yoktur.sen aşılamadan 14 gün sonra test yapmak yerine regl tarihini mi beklicen? ben sabırsızlanır bekleyemezdim valla.
Biraz önce regl oldum...Şu anda canım yanıyor. Moral diye birşeyim yok zaten...Sadece sizlere gerçek duygularımı yazabiliyorum çünkü sizleri tanımadığım halde en saklı hallerimi paylaşıyorum. Tanıdıklarıma,dostlarıma, eşime, anneme... bile bu kadar şeffaf değilim bu yaşadıklarım ile ilgili. İlk aşılamamdı ve tutmadı daha dün test yaptırıp az da olsa umutlanmıştım takma ismimden de anlaşılacağı gibi.
Ben özel bir bankada çalışıyorum, halden hiç anlamayan ve bu sebep ile halimi anlatmadığım bir yöneticim var, eşimin işi gereği sürekli ayrı yaşıyoruz. 3 ay yurtdışında kalıp 1 ay benim yanımda kalıyor 1,5 ay şehirdışında kalıp 1,5 hafta yanımda kalıyor ben eşim olmadığı zamanlarda annemlerde kalıyorum ve gün içinde müşterilerden, işlemlerden, yöneticilerin baskısından ve çocuğumun olmamasından dolayı eve çok gergin gidiyorum üstelik de günümün en az 12 saatini bankada geçiriyorum. Ruh halim o kadar dengesizleştiki bazen çok neşeli (ama hiç olmayacak kadar) bazen de suskun olabiliyorum ve hemen suratıma yansıtıyorum farketmeden...
Yani arkadaşlar çok yoruldum sürekli savaşmaktan artık hayatıma farklı bir yön vermem gerek. Bunu zayıflığımdan değil en azından yazdığım zaman ben anlayacağınızı bildiğim için kendimi daha iyi hissedeceğimdendir. İşimi bırakmayı düşünüyorum en azından gelecek yıl eylül ayına kadar eşimin kalacağı bir şehir var ve ben de onun yanına gideyim diyorum belki düzensiz ilişkiden olmuyordur diye düşünüyorum. İşimi bırakırsam çevrem ve ailemden gelecek saçma sapan yorumlara göğüs gerecek yüreğim yok şu anda çünkü oturup kimselere uzun uzun kendimi anlatacak sabrım ve niyetim yok...
Pişmanlıklarım olur mu diye düşünüyorum Hani sürekli diyoruz ya "hayırlısıysa olsun diye" bu lafı ne kadar itmişim bilinçaltıma. Peki bu kararım hayırlı değilse???
Belki şu anda yaşadıklarım hayırlısıdır belki böyle olması gerekiyor diyorum zaman zaman...
Ve ben bu yazdıklarımı her regl oluşumda düşünmekten de bıktım kendimden bile...
kızlar bu iğneler beni 2 günde mahvetti önceki aşılamalarımda bu şekilde değildi
şimdi kasık ağrılarım vücut yorgunluğum vede aşırı bi miyde bulantım var çok kötü bir durumdayım daha 10 gün var, o zamana kadar vakit nasıl geçer bu şiekilde bilemiyorum. szdede aynı durumda olan varmı
:1hug:sanırım otu özeti şu ki mezarlıkta ot bitmez;bu nedenle kadın heep bekler :):) Valla başka işlere girişmedim;27 eylül evlilik yıldönümüm ve eşimle dışarı çıktık alışveriş vs.01 demek ise hasret kaldığım oğlum 01.01.2003 doğumlu;bu yüzden 01 koyuyorum heryere;istediğin kadar sorabilirsin canım benimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?