Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya inşallah tutnuştur valla eğer öyleyse bizim başlıktakiler sayesinde bir nüfus patlaması olacak:) ne güzel ya böyle haberleri duyunca içimdeki umut kocaman oluyor....... ben senin yerinde olsam çatlar yapardım........ hadi bakaklım bekliyoruz......

içinden beklemek geliyorsa bekle zaten.biz sana destek olucaz.hem regl günün gecerse de artık bebeğin kalb atışı bile duyulur hem iki güne bir kan vermen degerim yükselcekmi diye düşünmene gerek kalmaz.

arkadaslar asilamannin 7. gunu idrarda cikma ihtimali cok dusuk degil mi?

Bence 13. gun cok uygun test icin cunku zaten 14. gun kan testi yaptirabiliyorsunuz
Hakkinda hayirlisi olsun...

canım şunu bir kere sakın unutma yaptığımız herşeyi kendimiz ve aile diye sınıflandırdığımız eşimizin mutluluğu için yapıcaz.onun ailesi senin ailen veya çevren için değil..ne yapman gerkiyorsa onu yap bu hayata bir kere geliceksin bende özel sektörde çlışıyordum ve işimi bıraktım eğer maddi durumun yeterliyse neden olmasın allah izin verirde çocuğun olup velet okul çağına gelince yine dönersin işine...haklısın ama bu kadar bırakma kendini lütfen ve kesinlikle düzensiz ilişkiden oluyor brnim rşimde asker ve sürekli görevdi falan denk gelmiyor anlıyorum seni canım üzme kendini..

peki ben şimdi test yapsam kendim çıkarmı .. ne dersiniz??? bugün 13. gün..

bence yap nasıl bekliyosun ben 8.gün idrarda yaptım dayanamadım bugünde kan verdim gerekirse 2 günde bir vericem razıyım sende yapabilirsin çıkmazsa kan için adetini beklersin bende az da olsa çıktığı için kanı hemen yaptırdım ama kısmet..

çok heyecanlıyım arkdaşlar.. lütfen dua edin.. Allah, bu ay bizimle birlikte uğraşan herkese inşallah nasip eder.. ben çıkıyorum... kendinize iiyi bakın kızlar..

nasıl dayanıyorum ah.. heycandan çatlıyorum ama napiyim.. beklicem diye söz vermiştim ...ama işte dayanamadım.. yapıcam bende .. saol canım moral verdiğin içn.. sizlerden güç alıyorum her zaman.. iyiki siz varsınız.. hepinize Rabbim boy boy bebekler nasip etsin inşallah..

inşallah canım.. güzel dileklerin için çok teşekkürler.. Rabbim hepimize nasip eder inşallah...bende aslına bakarsan çatlıyorum ama içim içimi yesede duruyorum.. birazda eşim durduruyor.. ama artık duramıcam.. yapıcam test.. ama sonucundan da çok korkuyorum.. inşallah olumsuz olmaz bu kez.. inşallah bu ay hepimiz kazanırız bu savaşı..Allah yardımcımız olsun.. :hooray:

içinden beklemek geliyorsa bekle zaten.biz sana destek olucaz.hem regl günün gecerse de artık bebeğin kalb atışı bile duyulur hem iki güne bir kan vermen degerim yükselcekmi diye düşünmene gerek kalmaz.

canım benim;valla kalp atışı falan dedin ya iyice heyecan bastı beni :1rolleyes:

:1hug:sanırım otu özeti şu ki mezarlıkta ot bitmez;bu nedenle kadın heep bekler :):) Valla başka işlere girişmedim;27 eylül evlilik yıldönümüm ve eşimle dışarı çıktık alışveriş vs.01 demek ise hasret kaldığım oğlum 01.01.2003 doğumlu;bu yüzden 01 koyuyorum heryere;istediğin kadar sorabilirsin canım benimzemuszemus

ayy hadi hayırlısı canım;içini ferah tut;valla bekleyeceğim sanırım:1rolleyes::1rolleyes:

Canım, bana hep derlerdide inanmazdım ''asıl pişman olduklarımız;pişman olupta yapamadıklarımızdır '' inan bana artık inanıyorum;seninde inanmanı istiyorum;İşini bırakırsan çevrenden gelecek tepkilerle karşı karşıya kalmamak için eşinin yanına gitme şansın doğuyor..işinin stresi;eşinin olmayışı derken ister istemez sıkıntıya sürükleniyorsun anladığım kadarıyla..Olaki pişman oldun;emin ol ki bu sefer önüne daha iyi şartlarda işler çıkacaktır;unutmaki bir kapı kapanır ve diğeri aralanır...Hem kafanı;ruhunu dinlendirmiş olursun;hemde eşinle yaşadığın düzensiz ilişkiden çıkmış olursun-ki bu normal yolla gebelik için bile bir ihtimal sözkonusu.Şimdi toparlanma zamanı :) Başın dik bir şekilde kurtul çevresel faktörlerden...:hooray::hooray:

Ahh canıım sorma yaa aynısını yaşadım bende!!sürekli yorgunluk ;aşırı uyku hali;heryerim ağrıyıp dökülüyor resmen...19 undan bugüne anca bugün biraz toparlandım gibi;hiç canını sıkma;ilaçlar ve fazla salgılanan hormonlardan oluyor...Dinlenmeye ve uyumaya çalış....

kızlar kimse yokmuuu?Akşama misafirim var sanırım geç saatte gireceğim nete ama önceden sorayım dedim;açınca pc yi bakarım cevaplarınıza;sol tarafımda tuhaf bişey oluyor;böyle pıt pıt balon dönüyormuş gibi-gaz gibi değil-hani lastiği çekersiniz geri yerine gelir ya onun gibi tuhaf birşey!? Buna benzer bişey yaşayan varmı aranızda??Tam açıklayamadım ama yaşadıysanız ne anlatmak istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum....Kendinize dikkat edin ve asla kendinizi üzmeyin şekerler!!!

hımmmm öyleymiş demek sayende yeni birşey daha öğrenmiş oldum teşekkür ederim...nice huzurlu mutlu yıllara inşallah...... güzel bir ömür geçirmen dileğiyle inşallah... canım ya seni üzmek hiç aklımın ucundan geçmezdi çok ama çok özür dilerim ne bileyim 01 i görünce öyle sandım ....... ama ben şimdi diğer meleğide bekliyorum eeeeee bir nevi teyzesi sayılırım di mi? inşallah şu ekim hemen gelir bende teyzoş diyen br yeğene sahip olurum....( kızım olursa alırsın ha tabi seninki erkek olursa :)))))zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…