Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya benim de öyle olmuştu sol yanımda hissediyordum..... pinpon topu büyüklüğünde gibi geliyordu bana.evet gaz değil kesinlikle ......

ya benim de öyle olmuştu sol yanımda hissediyordum..... pinpon topu büyüklüğünde gibi geliyordu bana.evet gaz değil kesinlikle ......

aynen canım yaaa....kalp atışı gibi mi desem bişeyi çeiyorlarmı desem ama dediğin gibi pinpon topu gibi...Anlamıyorum bende yaamafoldumben

inşallah kötü birşey değildir:Saruboceq:

aklına kötü şeyler getirmeee. iğnelerin ilçaların etkisi hepsi benimde var napalım katlanıcaz sonu güzel olsun tek..nasıl bekliyceksin 5 ekime kadar valla bravo beklersen ..ben bügün bcgh yaptırdım 9. gün 7.98 ne diyosun?pazartesi 12. gün bi daha gel dediler değerde yükselme olması gerekiyor inşallah...peşimden de senin haberin gelcek sonra peş peşe doğurcaz inşşşallahhh....

canım ya süper ayyy inşallah ya... çok sevindim valla.....:teytey:

canım ya süper ayyy inşallah ya... çok sevindim valla.....:teytey:

sağol canım ama sevinmek için erken daha hastanede de aynı şeyi söylediler olmayabilirmiş,kimyasal gebelikte olabilirmiş ya da olabilirmiş umarım sonuncusu olur kısmetten ötesi yok..

ayın 9 unda aşılama olmuştum 2 gün öncede idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugünde günüm sağolsun kırmızılar tam gününde geldi umutlarım tükendi .Hiç bir sorun olmamasına rağmen 1.5 senedir olmadı çok kararsızım bundan sonra ne yapayım.Birde özelde yapılan aşılamalar tüp bebegi devlet destekli yapınca geçerli oluyomu bilen varsa yazabilirmi?ara versem mi bu ay yoksa bu ayda bi aşılma dahamı denesem bilemiyorum baya ağır geldi maddi olarak bize 700 lira harcadım kaç ay kaldırabilirim bunu bilmiyorum.....

canım hayırlısı olsun nediyim 3 yıllık evliysen rapor çıkartırsın özel tıp merkezlerinde de geçerli fakat biraz daha ücret ödersin sanırım.ben bu ay üniversite hast. oldum aşılama 2,5 yıllık evliyim rapor yok pahalı diye iğne almadım klomenle beraber incir kürü yaptım yumuşlar oluştu aşılama oldu çatlatma iğnesi hasteneye verilen para toplam maliyet 200 tl.bende şansımı deniyim diye endo hastasıyım ve olmazsa tüp bebek olucak sorun yok demişsin onun için durum karışık yani aslında direk tüp bebek her zaman daha garanti ama doktorunla konuş 2. aşılamada hamile kalan çok arkadaşımız var...

teşekkür ederim denizcim 4 yıllık evliyim yarın daktorumla konuşucaktım bunuda soruyum rapor nasıl olur diye...

tabiki sana rapor çıkarttırsın devlet ilaçların yüzde 80 inin karşılar tüp bebeğinde bir kısmını karşılar.inşallah halledersin en kısa zamanda karar verirsiniz

kızlar slm beni de aranıza alın pko var bende 19 eylülde aşılamam yapıldı kaldı 7 gün öğrenmeme size sorum aşıla ile hamile kalanlarda aynı belirtiler oldu mu? içimde bişeyler oluyo vegöğüslerim acayip değişti eşimde faarketti göğüslerimin uçları yoktu uçları patladı ve acıyo sizce bunlar güzel belirtiler mi birde bu sabah sol kasığımda ağrı oldu ara ara oluyo sanki bişey oynuyo yürüdükçe doktorum 3 yumurta ve yıkama sonrası 32 milyon sperm sayısıyla şansın çok yüksek dedi.idrarda ne zaman çıkar acaba çok merak ediyom...lütfen yardım benim gibi aşılama yaptırıpta bu belirtileri yaşayan veya yaşamayanlar yazabilir mi allah hepimize güzel sonuçlar versin...:ecrin_bebek:

canım ya geçenlerde de okudum da yazamamıştım senin bir tane varmış çocuğun ne güzel çok şaşırdım Allah 2.sini de en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah

hoşgeldin arkadaşım öncelikle aşılaman hayırlısı olsun bahsettiğin belirtiler hamilelik belirtileri de adet belirtileri de olabilir onun için çok düşünme aldığımız ilaçlar da bünyemizi altüst ediyor 7 gün sonra umarım güzel haberler alırsın:CüvCüv:

Umarım öyledir canımopuyorumnanaktan valla bende bilmiyorum nasıl bekleyeceğim ama bi gayret deneyeceğima.sbu arada 7.98 çok iyi bir rakam yaaahihoyyythihoyyytİnşallah bi aksilik çıkmazda bu değerle başlayıp kavuşursun meleğine ayy canım valla inşşşallah!!!!!!

Amin canım benim!ilkine yeteri kadar hasretim;inşallah ikincisi fazla hasret çektirmeden geliropuyorumnanaktanSen nasılsın?

canım öncelikle hem hoşgeldin;hemde hayırlısı olsun!!Aynı gün aşılanmışız :):) bendede 1 büyük yumurta 2 tane ufacık yumurta vardı ve 35 milyon sperm aşılandı;hatta benziyoruzda sanırım seninle!Aynı şikayetler bendede var fazla fazla ama umut edelimki gebelik olsun;çünkü ilaçlarında yan etkisi aynı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…