ayın 9 unda aşılama olmuştum 2 gün öncede idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugünde günüm sağolsun kırmızılar tam gününde geldi umutlarım tükendi .Hiç bir sorun olmamasına rağmen 1.5 senedir olmadı çok kararsızım bundan sonra ne yapayım.Birde özelde yapılan aşılamalar tüp bebegi devlet destekli yapınca geçerli oluyomu bilen varsa yazabilirmi?ara versem mi bu ay yoksa bu ayda bi aşılma dahamı denesem bilemiyorum baya ağır geldi maddi olarak bize 700 lira harcadım kaç ay kaldırabilirim bunu bilmiyorum.....
ya neden aklına olumsuz şeyleri getirerek kendini üzüyorsun..... herşey çok güzel olacak!... umutsuzluğa düşersen kızarım valla bakklava: geliyor:)
hımmmm öyleymiş demek sayende yeni birşey daha öğrenmiş oldum teşekkür ederim...nice huzurlu mutlu yıllara inşallah...... güzel bir ömür geçirmen dileğiyle inşallah... canım ya seni üzmek hiç aklımın ucundan geçmezdi çok ama çok özür dilerim ne bileyim 01 i görünce öyle sandım....... ama ben şimdi diğer meleğide bekliyorum eeeeee bir nevi teyzesi sayılırım di mi? inşallah şu ekim hemen gelir bende teyzoş diyen br yeğene sahip olurum....( kızım olursa alırsın ha tabi seninki erkek olursa :)))))zemuszemus
canım umudunu tüketme!Bu arada net bildiğim birşey var o da tüp bebek için devlet 5 yıllık evlilik ve 3 kez aşılama şart koyuyor;bende eczacımdan öğrendim geçen hafta(hatta onada telefonda ilaç firması söyledi)kaçıncı aşılaman bilmiyorum....
Tüp bebek ve aşılamayı karşılıyor devlet ama tüp bebek için şartları 3 yıllık evlilik arkadaşım 5 degil.. aşılamada ilaçların belli bir yüzdelik kısmını karşılıyor. Doktora verdigin para zaten daha fazla tutan bide spermlerin iyileştirilmesi..
kızlar slm beni de aranıza alın pko var bende 19 eylülde aşılamam yapıldı kaldı 7 gün öğrenmeme size sorum aşıla ile hamile kalanlarda aynı belirtiler oldu mu? içimde bişeyler oluyo vegöğüslerim acayip değişti eşimde faarketti göğüslerimin uçları yoktu uçları patladı ve acıyo sizce bunlar güzel belirtiler mi birde bu sabah sol kasığımda ağrı oldu ara ara oluyo sanki bişey oynuyo yürüdükçe doktorum 3 yumurta ve yıkama sonrası 32 milyon sperm sayısıyla şansın çok yüksek dedi.idrarda ne zaman çıkar acaba çok merak ediyom...lütfen yardım benim gibi aşılama yaptırıpta bu belirtileri yaşayan veya yaşamayanlar yazabilir mi allah hepimize güzel sonuçlar versin...:ecrin_bebek:
Amin canım benim!ilkine yeteri kadar hasretim;inşallah ikincisi fazla hasret çektirmeden geliropuyorumnanaktanSen nasılsın?
ben de iyiyim canım sizleri böyle gün sayarken gördükçe ben de heyecanlanıyorum benim bu ay aşılama olmadı biliyorsun ama ben de adet günümü mü saysam napsam şöyle heyecanla beklesem bende çok özendim valla ben de aşılama olmadan bir müjdeli haber verirmiyim keşke :CüvCüv:
ben de iyiyim canım sizleri böyle gün sayarken gördükçe ben de heyecanlanıyorum benim bu ay aşılama olmadı biliyorsun ama ben de adet günümü mü saysam napsam şöyle heyecanla beklesem bende çok özendim valla ben de aşılama olmadan bir müjdeli haber verirmiyim keşke :CüvCüv:
Rica ederim canım, 3 aşılamadan sonra tüp bebege geçince biliyorum araştırdım birascıkda :) Eylül ayı savaşçılarından biri olarak az sendeledim ama kalkıp devam ediyorum.. Benim fethedecegim kale az büyük olacak ama olsun sonucu fazlasıyla değecek inşallahh
verirsin canım ya böyle yapma....
inşallah Ekim de ben de heyacanlanıcam inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
ay herkes de burda ne güzel sevindim kalabalık görünce topic i ama ben çıkıyorum herkese iyi geceler
Say tabi canım aaaaa ne demek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inşallah inşallah:Saruboceq::CüvCüv:
Biraz önce regl oldum...Şu anda canım yanıyor. Moral diye birşeyim yok zaten...Sadece sizlere gerçek duygularımı yazabiliyorum çünkü sizleri tanımadığım halde en saklı hallerimi paylaşıyorum. Tanıdıklarıma,dostlarıma, eşime, anneme... bile bu kadar şeffaf değilim bu yaşadıklarım ile ilgili. İlk aşılamamdı ve tutmadı daha dün test yaptırıp az da olsa umutlanmıştım takma ismimden de anlaşılacağı gibi.
Ben özel bir bankada çalışıyorum, halden hiç anlamayan ve bu sebep ile halimi anlatmadığım bir yöneticim var, eşimin işi gereği sürekli ayrı yaşıyoruz. 3 ay yurtdışında kalıp 1 ay benim yanımda kalıyor 1,5 ay şehirdışında kalıp 1,5 hafta yanımda kalıyor ben eşim olmadığı zamanlarda annemlerde kalıyorum ve gün içinde müşterilerden, işlemlerden, yöneticilerin baskısından ve çocuğumun olmamasından dolayı eve çok gergin gidiyorum üstelik de günümün en az 12 saatini bankada geçiriyorum. Ruh halim o kadar dengesizleştiki bazen çok neşeli (ama hiç olmayacak kadar) bazen de suskun olabiliyorum ve hemen suratıma yansıtıyorum farketmeden...
Yani arkadaşlar çok yoruldum sürekli savaşmaktan artık hayatıma farklı bir yön vermem gerek. Bunu zayıflığımdan değil en azından yazdığım zaman ben anlayacağınızı bildiğim için kendimi daha iyi hissedeceğimdendir. İşimi bırakmayı düşünüyorum en azından gelecek yıl eylül ayına kadar eşimin kalacağı bir şehir var ve ben de onun yanına gideyim diyorum belki düzensiz ilişkiden olmuyordur diye düşünüyorum. İşimi bırakırsam çevrem ve ailemden gelecek saçma sapan yorumlara göğüs gerecek yüreğim yok şu anda çünkü oturup kimselere uzun uzun kendimi anlatacak sabrım ve niyetim yok...
Pişmanlıklarım olur mu diye düşünüyorum Hani sürekli diyoruz ya "hayırlısıysa olsun diye" bu lafı ne kadar itmişim bilinçaltıma. Peki bu kararım hayırlı değilse???
Belki şu anda yaşadıklarım hayırlısıdır belki böyle olması gerekiyor diyorum zaman zaman...
Ve ben bu yazdıklarımı her regl oluşumda düşünmekten de bıktım kendimden bile...
kızlar yeni açılan bir konu dikkatimi çekti;musetta diye bir arkadaş yazmış ama yorum yapmadan duramadım;kafamda karıştı;sizde bir bakın isterseniz diye düşündüm;Aşılaması pazara geliyormuş;sperm yıkayıcı çalışan ekip çalışmıyormuş ve doktoru demişki yıkamadan yapacağız;bana mantıksız geldi hatta kendisinede belirtip tavsiyelerde bulundum
tatlım sanırım şu an seni en iyi ben anlarım az önce ben de test yaptım 14. günümdü ve normalde idrarda çıkması gerekiyordu ama yok benim de tutmadı yani duş aldım bağıra bağıra ağladım son 5 yıldır içmemiştim koca bir dubleyi bir yudumda devirdim şu n beynim uyuşmuş gibi biraz rahatladım galiba şimdi şey yazacaklar idrar testi yanılıyor ama ben biliyorum ki bunlar %99 doğru çıkıyor ve ben de hamile değilim 34 yaşındayım hayatımda herşeyi tırmalayarak elde ettim 18 yaşımda herkes yaşıtlarıyl fingirdeşirken ben yaşamak için 1 yıl boyunca her gece du ettim şimdi de bu ama hakkaten yoruldum artık hiçbirşey istemiyorum bu kdar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?