Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım umudunu tüketme!Bu arada net bildiğim birşey var o da tüp bebek için devlet 5 yıllık evlilik ve 3 kez aşılama şart koyuyor;bende eczacımdan öğrendim geçen hafta(hatta onada telefonda ilaç firması söyledi)kaçıncı aşılaman bilmiyorum....

Sen beni hiç üzermisin bitanem yaaa:1hug:Tabiki teyzesi olacaksın;ah bi gelse 5 ekim :):)kerteriz bile valla:):)

Tüp bebek ve aşılamayı karşılıyor devlet ama tüp bebek için şartları 3 yıllık evlilik arkadaşım 5 degil.. aşılamada ilaçların belli bir yüzdelik kısmını karşılıyor. Doktora verdigin para zaten daha fazla tutan bide spermlerin iyileştirilmesi..

CADIARZU çok ilginç yaaa;olsun ama senin verdiğin haber daha umutlu en azından canım;teşekkürlerhihoyyythihoyyyt

merhaba yeşimcim aramıza hoşgeldin... 3 yumurta ve o sayıdaki sperm çok umut verici inşallah olur da burayı şenlendirirsin...........

Rica ederim canım, 3 aşılamadan sonra tüp bebege geçince biliyorum araştırdım birascıkda :) Eylül ayı savaşçılarından biri olarak az sendeledim ama kalkıp devam ediyorum.. Benim fethedecegim kale az büyük olacak ama olsun sonucu fazlasıyla değecek inşallahh

Amin canım benim!ilkine yeteri kadar hasretim;inşallah ikincisi fazla hasret çektirmeden geliropuyorumnanaktanSen nasılsın?

ben de iyiyim canım sizleri böyle gün sayarken gördükçe ben de heyecanlanıyorum benim bu ay aşılama olmadı biliyorsun ama ben de adet günümü mü saysam napsam şöyle heyecanla beklesem bende çok özendim valla ben de aşılama olmadan bir müjdeli haber verirmiyim keşke :CüvCüv:

verirsin canım ya böyle yapma....

Say tabi canım aaaaa ne demek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inşallah inşallah:Saruboceq::CüvCüv:

Bende sana helal olsun diyorum arkadaşım başkada bişey demiyoooorum:hooray::hooray:

verirsin canım ya böyle yapma....

inşallah Ekim de ben de heyacanlanıcam inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

ay herkes de burda ne güzel sevindim kalabalık görünce topic i ama ben çıkıyorum herkese iyi geceler

inşallah Ekim de ben de heyacanlanıcam inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

ay herkes de burda ne güzel sevindim kalabalık görünce topic i ama ben çıkıyorum herkese iyi geceler

sanada iyigeceler canım ama tam bişey diyecektim herkese olmassa yarın okursun :)

kızlar yeni açılan bir konu dikkatimi çekti;musetta diye bir arkadaş yazmış ama yorum yapmadan duramadım;kafamda karıştı;sizde bir bakın isterseniz diye düşündüm;Aşılaması pazara geliyormuş;sperm yıkayıcı çalışan ekip çalışmıyormuş ve doktoru demişki yıkamadan yapacağız;bana mantıksız geldi hatta kendisinede belirtip tavsiyelerde bulundum

Say tabi canım aaaaa ne demek opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inşallah inşallah:Saruboceq::CüvCüv:

canımcım bu ay senin sonucunu bekleyelim heyecanla senin günün gelip geçtiğinde ben adet olmuş olurum ama olana kadar umudumu yitirmiyorum adet olunca zaten yeteri kadar üzülüyoruz değil mi iyi geceler canım opuyorumnanaktan

tatlım sanırım şu an seni en iyi ben anlarım az önce ben de test yaptım 14. günümdü ve normalde idrarda çıkması gerekiyordu ama yok benim de tutmadı yani duş aldım bağıra bağıra ağladım son 5 yıldır içmemiştim koca bir dubleyi bir yudumda devirdim şu n beynim uyuşmuş gibi biraz rahatladım galiba şimdi şey yazacaklar idrar testi yanılıyor ama ben biliyorum ki bunlar %99 doğru çıkıyor ve ben de hamile değilim 34 yaşındayım hayatımda herşeyi tırmalayarak elde ettim 18 yaşımda herkes yaşıtlarıyl fingirdeşirken ben yaşamak için 1 yıl boyunca her gece du ettim şimdi de bu ama hakkaten yoruldum artık hiçbirşey istemiyorum bu kdar yeter

sagoll canım zafer bizlerinn olacak inşallahh :lepi: Çok ilginç gelecek ama bu ay dogum kontrol hapına başlattı doktorum :) kist oluşabilme riskine karşı tüp bebek tedavisi öncesinde böyle oluyormuş yada benim doktorumun usulüü böylee :) O yüzden gebe kalabilme şansım sıfır bu ay ama burdayım genede sizlerin haberleriyle sevinecegim inşallahh

canım o konuyu ben de gördüm yıkanmadan yapılmıyor bildiğim kadarıyla benim de o yüzden bayramda yapılmadı ya aşılamam yoksa dr gelicekti ama belki yapılıyordur da bilemiyorum

Anlattığın sıkıntılarda kendimi görür oldum inanırmısın???Ayrıca bunu moral olsun diye yazmıyorum;her koşulda adetini beklemelisin canım benim.Hem dur bakalım bu tırmanışlarının sonunda iyi birşeyler olmayacağınımı düşünüyorsun???Ah kafa kafaya verelim anlatacaklarımdan sonra;iyiki nefes alıyoruz diyecek duruma gelirsin canım benim!!Sakın sakın ama sakın yelkenleri suya indirme;hele hele şu anki duygusal boşluğunda....Düşünsene doğmuş çocuğunu göremeyen annneler var;benim gibi....Ve unutma Allah plan yapana yukarıdan gülümsermiş...Nerede ne zmn ne olacağını bilemezssin canım ama yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…