sagoll canım zafer bizlerinn olacak inşallahh :lepi: Çok ilginç gelecek ama bu ay dogum kontrol hapına başlattı doktorum :) kist oluşabilme riskine karşı tüp bebek tedavisi öncesinde böyle oluyormuş yada benim doktorumun usulüü böylee :) O yüzden gebe kalabilme şansım sıfır bu ay ama burdayım genede sizlerin haberleriyle sevinecegim inşallahh
Aslında bulundugunuz ilde pazar günü spermi hazırlayabilecek başka hastane illaki bulabilirsiniz.. Belki para kaybetmemek için sizi yönlendirmemiş olabilirler ama bu mümkün arkadaşım çünkü benim aşılamamın bitanesi böyle yapıldı.. Özel hastanelerden biriyle bile konuşulup ayarlanabilir belki.. okadar igne tedavi boşa gitmemiş olur..
Birde sevgili sl34, Bugün için moralinin bu kadar bozuk olması çok normal ben bu duyguyu 3 defa yaşadım sen ilkinde pes edersen nasıl olur bundan sonrakiler.. Bak ben şimdi tüp bebege geçiyorum ama bundada olma ihtimali %100 degilki.. inanki nasip birazda şans bu bebek olayı.. Olmuyorsada dünyanın sonu degilki hayat bizim hayatımız ..bebekd olursada bi güzellik katacak ama olmaması lütfen senden birşeyler götürmesin heleki ilk aşılama sonunda.. kaç defa tüp bebek denemesi yapıp olmayanlar var valla Başımıza gelince farkediyoruz sadece.. Oyüzden heraşamanın biraz daha umut oldugunu biraz daha yaklaştıgını düşünürsen moral bulabilirsin belki :) .. Allahım elden ayakdan kesmesin önce bizlere ve eşlerimize saglık sıhhat versinki o gücü bulabilelim.. kendini mümkün oldugunca üzmemeye çalış derim ben...
Anlattığın sıkıntılarda kendimi görür oldum inanırmısın???Ayrıca bunu moral olsun diye yazmıyorum;her koşulda adetini beklemelisin canım benim.Hem dur bakalım bu tırmanışlarının sonunda iyi birşeyler olmayacağınımı düşünüyorsun???Ah kafa kafaya verelim anlatacaklarımdan sonra;iyiki nefes alıyoruz diyecek duruma gelirsin canım benim!!Sakın sakın ama sakın yelkenleri suya indirme;hele hele şu anki duygusal boşluğunda....Düşünsene doğmuş çocuğunu göremeyen annneler var;benim gibi....Ve unutma Allah plan yapana yukarıdan gülümsermiş...Nerede ne zmn ne olacağını bilemezssin canım ama yaaa
walla hayatım doğrudur belki yukarıdan plan yapana gülüyor olabilir ama eminim benim aptalca çabalarıma yukarıdan hareket çekiyordur ama yok walla çok ciddiyim yoruldum ben herkesin çok normal süreçte yşadığı şeyler için yalvar yakar olmaya düşünsene 18 yaşında kimin aklına gelir ölüm benim burnumun dibindeydi şimdi de şu halime yok be kalsın almayayım
Aslında bulundugunuz ilde pazar günü spermi hazırlayabilecek başka hastane illaki bulabilirsiniz.. Belki para kaybetmemek için sizi yönlendirmemiş olabilirler ama bu mümkün arkadaşım çünkü benim aşılamamın bitanesi böyle yapıldı.. Özel hastanelerden biriyle bile konuşulup ayarlanabilir belki.. okadar igne tedavi boşa gitmemiş olur..
Birde sevgili sl34, Bugün için moralinin bu kadar bozuk olması çok normal ben bu duyguyu 3 defa yaşadım sen ilkinde pes edersen nasıl olur bundan sonrakiler.. Bak ben şimdi tüp bebege geçiyorum ama bundada olma ihtimali %100 degilki.. inanki nasip birazda şans bu bebek olayı.. Olmuyorsada dünyanın sonu degilki hayat bizim hayatımız ..bebekd olursada bi güzellik katacak ama olmaması lütfen senden birşeyler götürmesin heleki ilk aşılama sonunda.. kaç defa tüp bebek denemesi yapıp olmayanlar var valla Başımıza gelince farkediyoruz sadece.. Oyüzden heraşamanın biraz daha umut oldugunu biraz daha yaklaştıgını düşünürsen moral bulabilirsin belki :) .. Allahım elden ayakdan kesmesin önce bizlere ve eşlerimize saglık sıhhat versinki o gücü bulabilelim.. kendini mümkün oldugunca üzmemeye çalış derim ben...
walla hayatım ben kendimi aptal gibi hissediyorum hayatım 18 yaşınla ilgili herhandi bir güzel htıran var mı? benim yok inan ki! yani bu isyan ve pes ediş sadece bebek olayı değil istediğim bir şeyi anırtmadan vermiyor anlatabiliyor muyum.?
walla hayatım ben kendimi aptal gibi hissediyorum hayatım 18 yaşınla ilgili herhandi bir güzel htıran var mı? benim yok inan ki! yani bu isyan ve pes ediş sadece bebek olayı değil istediğim bir şeyi anırtmadan vermiyor anlatabiliyor muyum.?
Dogrudur tabikii ama Allahım hayattaki sevdiklerinle başka şeylerle denemesinn.. Sabredelimm inşallah olur.. Bende şimdiye kadar çok mücadele ettimm istediğim şeye kavuşmak için ama çok şükürki hep becerebildim yada kabullenebildim.. Elden ne gelirki başkaa .. !8 üstünden kaç yıl geçmiş bak bundan sonrasındada geçer.. Geçmişi düşünme istersen Hayat bir sınav değilmi zaten..
merhaba yeşimcim aramıza hoşgeldin... 3 yumurta ve o sayıdaki sperm çok umut verici inşallah olur da burayı şenlendirirsin...........
Biliyormusun acı ama gerçek benimde hiç yok;17 yaşımda sokakta kalmıştım.....Anı ne demek onu bile bilemedim;beceremedim...Ama bunlar inatlaşmamı sağladı;güçlenmemi sağladı;belkide gaza gelmek istedim.....
inşallah canım benim ilk aşılamam daha gidip doktorada soramıyorum bekle diycek eminim.
burp arkadaşım zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun.ama anlayamadığım bişey var eşinin doğum günüymüş birgün önce ve adet olupta hamile olduğunu nasıl öğrendim anlayamadım anlatırsan sevinirim...geçen ay beni arayıp hastaneden hamilesin deyişlerini hatırlıyorum adet olmuştum hastaneye ikinci aşılama işlemleri için gitmiştim onlarda bana zorla kan testi önermişlerdi bende sonucu bile beklemeye üşenip eve gelmiş deli gibi iş yapmaya başlamıştım hastaneden arayıp hamilesin ama değerlerin düşük düşük yapabilirsiin hemen progynex iğne ol dediklerinde arabaya titreye titreye binmiştim iğnenin adını yazdığım kağıdı unutmuş yarı yoldan eve dönmüştüm hayatımda bu kadar saçma sapan araba kullandığımı hatırlamıyorum ışıklarda su satan çocuğa bir alay para verip su almıştım sevinçten sonra o suyu bir güzel üzerime dökmüştüm sonra iğnenin isminin yazdığı kağıdı arayıp bulamamış arabanın paspasında üzerine su dökülmüş bir halde bulmuştum sonra gene cebimde kaybetmiş dakikalarca aynı kağıdı aramıştım. Ya tam anlamı ile manyağa dönmüştüm hiç öyle bir şey yaşamamıştım bu güne kadar bedenimle aklım tamamen farklı çalışıyordu. Bir yandan araba kullanıyor bir yandan o iğneyi arıyor bir yandan nerede olabiliriim diye dolaşıyor bir yandanda anneme ablamla ve eşimle telefon trafiği yaşıyordum. Bu kadar şaşırma nedenim ise bir gün önce eşimin doğumgünü idi ve adet olduğum için ağlaya ağlaya pasta kestik ve hiç umudum yoktu. Tabi sonrası düşük oldu ama o anı hiç unutmayacağım.
35deniz mrblar bende yeni katıldım aranıza benimde ilk aşılamam 19 eylülde yapıldı.cuma günü bhcg var tabi adet olmazsam.ne gibi belirtilerin vardı benim 2 gündür sol kasığımda arada gelen batma tarzı ağrım var yürüdükçe sanki bişey oynuyo ve göğüslerim çok şişti uçları hiç yoktu uçları patladı ve beyaz bide renginde de hafifte olsa değişme oldu?idrar testi de yapmadım yapsammı acaba öf ya ben de senin gibi hamiş olsam benimde ilk aşılamam şimdiden tşkler.allah kucağına almayı nasip etsi....:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
Selam Kızlar,
Benim dün aşılamam yapıldı. ÖZlem'cim sağolasın yazmışsın, sonuçta yumurtalarımın aşılama anında canlı olma ihtimali %1 bile olsa, aşılamayı yapalım diyen bendim. Sadece normal yollardan deneyerek geçireceğim bir ay olmasın istedim bu.
Olacağı var ise, böyle de olur. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Desteğiniz için çok sağolun kızlar, hepinizi öptüm.
keje_01 bana da yardımcı olabilir misin?bende 19 eylülde yaptırdım aşılama sen de mi aşılama sonucunu bekliyosun.benim ilk aşılamam ve bugün 8.gün.belirtilerim 2 gündür sol kasığımda bişey oynuyo yürüdükçe ve arada batma tarzı ağrı oluyo.ve göğüslerim berbat halde çok hassaslaştı uçları acıyo beyazlaştı şiştikçe şişiyo ve en önemlisi uçları yoktu ve şuan çıktı.başka belirtim yok yorum yapıp biraz olsun beni rhatlatır mısın allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq::enbuyukkk:
Selam Kızlar,
Benim dün aşılamam yapıldı. ÖZlem'cim sağolasın yazmışsın, sonuçta yumurtalarımın aşılama anında canlı olma ihtimali %1 bile olsa, aşılamayı yapalım diyen bendim. Sadece normal yollardan deneyerek geçireceğim bir ay olmasın istedim bu.
Olacağı var ise, böyle de olur. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Desteğiniz için çok sağolun kızlar, hepinizi öptüm.
hoşbulduk canım inşallah gelmiştir bebeğim çok istiyorum artık uykularım kaçar oldu.belirtilerime yorum yapmamışsın hamiş olarak sende ne gibi belirtiler oldu benim özellikle sol kasığmda yürüdükçe bişey oynuyo her an hissediyorum ve göğüslerim berbat halde şiştikçe şişiyo...sen de ne gibi belirtiler vardı yazarsan biraz olsun rahatlatırsın beni şimdiden tşkler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?