Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım kistin oluşmasında erekirse 2 ay kullan;en nihayetindede kavuş meleğine inşallah!!!!!!

Aslında bulundugunuz ilde pazar günü spermi hazırlayabilecek başka hastane illaki bulabilirsiniz.. Belki para kaybetmemek için sizi yönlendirmemiş olabilirler ama bu mümkün arkadaşım çünkü benim aşılamamın bitanesi böyle yapıldı.. Özel hastanelerden biriyle bile konuşulup ayarlanabilir belki.. okadar igne tedavi boşa gitmemiş olur..

Birde sevgili sl34, Bugün için moralinin bu kadar bozuk olması çok normal ben bu duyguyu 3 defa yaşadım sen ilkinde pes edersen nasıl olur bundan sonrakiler.. Bak ben şimdi tüp bebege geçiyorum ama bundada olma ihtimali %100 degilki.. inanki nasip birazda şans bu bebek olayı.. Olmuyorsada dünyanın sonu degilki hayat bizim hayatımız ..bebekd olursada bi güzellik katacak ama olmaması lütfen senden birşeyler götürmesin heleki ilk aşılama sonunda.. kaç defa tüp bebek denemesi yapıp olmayanlar var valla Başımıza gelince farkediyoruz sadece.. Oyüzden heraşamanın biraz daha umut oldugunu biraz daha yaklaştıgını düşünürsen moral bulabilirsin belki :) .. Allahım elden ayakdan kesmesin önce bizlere ve eşlerimize saglık sıhhat versinki o gücü bulabilelim.. kendini mümkün oldugunca üzmemeye çalış derim ben...

Bende açıkçası üzüldüm yıkanmadan işlem yapılacak olmasına kızcağız için ama elimden gelenide yazdım valla onaa.s

walla hayatım doğrudur belki yukarıdan plan yapana gülüyor olabilir ama eminim benim aptalca çabalarıma yukarıdan hareket çekiyordur ama yok walla çok ciddiyim yoruldum ben herkesin çok normal süreçte yşadığı şeyler için yalvar yakar olmaya düşünsene 18 yaşında kimin aklına gelir ölüm benim burnumun dibindeydi şimdi de şu halime yok be kalsın almayayım

Canım yeteri kadar üzgün ve gerilmişsin;bak kendin diyorsun ölüm burnunun dibindeydi ama şimdi ne şanstır ki burdasın....Sence bu yalvar yakarlık mı yoksa kalbinin temizliğimi....Biliyorum zor ama biraz sakinleşmeye çalış...gerekiyorsa iç-dağıt hatta bana bağır çağır ama ra hat la nolur canım benim....

walla hayatım ben kendimi aptal gibi hissediyorum hayatım 18 yaşınla ilgili herhandi bir güzel htıran var mı? benim yok inan ki! yani bu isyan ve pes ediş sadece bebek olayı değil istediğim bir şeyi anırtmadan vermiyor anlatabiliyor muyum.?

İstersen güzel bir duş alıp rahatlayabilirsin sonrada uyumayı dener yada tv izlersin yada kitap oku ne yapmaktan hoşlanıyorsan artık.. Burada böyle bizlere yazdıkça dahada çeker içine seni.. Allaha isyan etmeyelim belkide bu hayırlıdır gerçektende bilemezsin.. Benim arkadaşımın biri 7 aylıkken kaybetti karnındaki bebegi.. Bir digeride Dogum yaptıktan bir iki ay sonra kalbinde problem varmış oyüzden kaybetti bebeğini.. allahım böyle acıları göstermesinn bize arkadaşlar şükürler olsunn halimizee.. Allahın gücüne gider valla demeyelim düşünmeyelim bile böyle şeyler..

Biliyormusun acı ama gerçek benimde hiç yok;17 yaşımda sokakta kalmıştım.....Anı ne demek onu bile bilemedim;beceremedim...Ama bunlar inatlaşmamı sağladı;güçlenmemi sağladı;belkide gaza gelmek istedim.....

Dogrudur tabikii ama Allahım hayattaki sevdiklerinle başka şeylerle denemesinn.. Sabredelimm inşallah olur.. Bende şimdiye kadar çok mücadele ettimm istediğim şeye kavuşmak için ama çok şükürki hep becerebildim yada kabullenebildim.. Elden ne gelirki başkaa .. !8 üstünden kaç yıl geçmiş bak bundan sonrasındada geçer.. Geçmişi düşünme istersen Hayat bir sınav değilmi zaten..

çok güzel demişsin üstüne söyleyecek söz bulamadım............

merhaba yeşimcim aramıza hoşgeldin... 3 yumurta ve o sayıdaki sperm çok umut verici inşallah olur da burayı şenlendirirsin...........

hoşbulduk canım inşallah gelmiştir bebeğim çok istiyorum artık uykularım kaçar oldu.belirtilerime yorum yapmamışsın hamiş olarak sende ne gibi belirtiler oldu benim özellikle sol kasığmda yürüdükçe bişey oynuyo her an hissediyorum ve göğüslerim berbat halde şiştikçe şişiyo...sen de ne gibi belirtiler vardı yazarsan biraz olsun rahatlatırsın beni şimdiden tşkler...

keje_01 bana da yardımcı olabilir misin?bende 19 eylülde yaptırdım aşılama sen de mi aşılama sonucunu bekliyosun.benim ilk aşılamam ve bugün 8.gün.belirtilerim 2 gündür sol kasığımda bişey oynuyo yürüdükçe ve arada batma tarzı ağrı oluyo.ve göğüslerim berbat halde çok hassaslaştı uçları acıyo beyazlaştı şiştikçe şişiyo ve en önemlisi uçları yoktu ve şuan çıktı.başka belirtim yok yorum yapıp biraz olsun beni rhatlatır mısın allah hepimizin yardımcısı olsun...:Saruboceq::enbuyukkk:

inşallah canım benim ilk aşılamam daha gidip doktorada soramıyorum bekle diycek eminim.

35deniz mrblar bende yeni katıldım aranıza benimde ilk aşılamam 19 eylülde yapıldı.cuma günü bhcg var tabi adet olmazsam.ne gibi belirtilerin vardı benim 2 gündür sol kasığımda arada gelen batma tarzı ağrım var yürüdükçe sanki bişey oynuyo ve göğüslerim çok şişti uçları hiç yoktu uçları patladı ve beyaz bide renginde de hafifte olsa değişme oldu?idrar testi de yapmadım yapsammı acaba öf ya ben de senin gibi hamiş olsam benimde ilk aşılamam şimdiden tşkler.allah kucağına almayı nasip etsi....:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

burp arkadaşım zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun.ama anlayamadığım bişey var eşinin doğum günüymüş birgün önce ve adet olupta hamile olduğunu nasıl öğrendim anlayamadım anlatırsan sevinirim...

yeşim canım benimde belli değil ki tam..17 eylülde oldum aşılama bugün 10. gün son 2 güne kadar kasıklarımda ağrı çoktu şimdi yok.göğüslerim zaten başından beri hiç ağrımadı şişmedi hassaslaşmadı bilmiyorum benim 9. gün kan değerim 7.98...pazartesi bu oran artmazsa hamile değilim kızlar...ama belirtiler herkeste farklı olabiliyor...
test yapmana gelince valla beklesen bir sıkıntı beklemeyip yapsan o ayrı bir sıkıntı çıkmazsa üzülüceksin az da olsa bir ümit olsa (benim gibi)kafayı yiceksin ya çıkmazsa hayal kırıklığı yani iki ucu .... değnek sana kalmış arkadaşım...umarım sende hamilesindir sadece sen ben değil isteyen herkese yarabbim aratmadan versin...

Selam Kızlar,

Benim dün aşılamam yapıldı. ÖZlem'cim sağolasın yazmışsın, sonuçta yumurtalarımın aşılama anında canlı olma ihtimali %1 bile olsa, aşılamayı yapalım diyen bendim. Sadece normal yollardan deneyerek geçireceğim bir ay olmasın istedim bu.

Olacağı var ise, böyle de olur. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.

Desteğiniz için çok sağolun kızlar, hepinizi öptüm.

canım allahım inş gönlüne göre verir bu ay uğurlu gelir hepimize k.i.b

canım öncelikle şunu sorayım;beklenen reg tarihin ne?benimki 5 ekim..Evet aynı gün aşılama olmuşuz ve bende sonucumu bekliyorum;dediğin belirtilerin aynısı var bende;hatta bende dün arkadaşlara sormuştum;benimde şu 3 gündür yürürken ve yatakta sağ kasığımda aynen dediğin gib birşey oluyor;saki top gibi mi desem elastik bişey gibimi desem dönüp oynuyormuş gibi içimde;valla bende anlayamadımki ne olduğunu emin olduğum tek şey gaz olmadığı....İlaçların etkisimi;bebiş mi ah bi çözebilsem...Bende inat ettim 12.gün yerine regl günüm tahlil olacağım diye;zaten 12.günle reglm arasında 5 gün var.Göğüslerim aşılamanın ertesi gününden beri hassaslaşmıştı...canım valla işin en zoru reg de hamilelikte belirtiler maalesef aynı:1rolleyes:

Hayırlısı olsun canım;desene bir geriye sayımımız daha başladıhihoyyyt:CüvCüv:

inşaalh canım ..... doğrusunu belirtmek gerekirse hamileliğim sırasında 1,5 aylık olana dek hiçbir şey hissetmedim...... ne göğüs ucu renginin değişmesi, ne şişmesi ,ne hassaslaşması , karnımda da birşey hissetmedim(ağrı sancı vb) yalnızca 1 gün annem sarımsaklı köfte yapmıştı fırında onun kokusundan rahatsız oldum ve acaba dedim o gün.... adetim de birkaç gün gecikti önemsemedim kaç aydır uğraşıyoruz yine olmamıştır zaten belirtide yok dedim.) derken 15 günü bulunca arkadaşların da ısrarıyla test yaptım ellerim titriyordu veeeee istediğim sonuçtu ama kısmet olmadı işte....... öğrendiğimde 6 haftalıktı bebişim 12. haftada kaybettim meleğimi..... öğrendikten sonra sanırım psikolojik olarak midem bulanmaya başladı çikolatayı çok severim yiyemedim nane, soğan kavrulurken çıkan koku ve deterjanlar beni çok kötü ediyordu............ yani kısacası bende öyle çok belirti olmadı bulantı dışında.... ama herkesin bünyesi farklı tabi....hatta aynı kişinin gebelikleri bile farklı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…