Selam Kızlar,
Benim dün aşılamam yapıldı. ÖZlem'cim sağolasın yazmışsın, sonuçta yumurtalarımın aşılama anında canlı olma ihtimali %1 bile olsa, aşılamayı yapalım diyen bendim. Sadece normal yollardan deneyerek geçireceğim bir ay olmasın istedim bu.
Olacağı var ise, böyle de olur. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Desteğiniz için çok sağolun kızlar, hepinizi öptüm.
Selam Kızlar,
Benim dün aşılamam yapıldı. ÖZlem'cim sağolasın yazmışsın, sonuçta yumurtalarımın aşılama anında canlı olma ihtimali %1 bile olsa, aşılamayı yapalım diyen bendim. Sadece normal yollardan deneyerek geçireceğim bir ay olmasın istedim bu.
Olacağı var ise, böyle de olur. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Desteğiniz için çok sağolun kızlar, hepinizi öptüm.
canım öncelikle şunu sorayım;beklenen reg tarihin ne?benimki 5 ekim..Evet aynı gün aşılama olmuşuz ve bende sonucumu bekliyorum;dediğin belirtilerin aynısı var bende;hatta bende dün arkadaşlara sormuştum;benimde şu 3 gündür yürürken ve yatakta sağ kasığımda aynen dediğin gib birşey oluyor;saki top gibi mi desem elastik bişey gibimi desem dönüp oynuyormuş gibi içimde;valla bende anlayamadımki ne olduğunu emin olduğum tek şey gaz olmadığı....İlaçların etkisimi;bebiş mi ah bi çözebilsem...Bende inat ettim 12.gün yerine regl günüm tahlil olacağım diye;zaten 12.günle reglm arasında 5 gün var.Göğüslerim aşılamanın ertesi gününden beri hassaslaşmıştı...canım valla işin en zoru reg de hamilelikte belirtiler maalesef aynı:1rolleyes:
merhaba ben yeni katıldım ilk aşılamamı 24 eylülde yaptırdım hcg iğnesinden sonra ve hala kasıklarımda adet ağrısı gibi sancı var ve bazen 1 -2 damla kahverengi akıntı var sizlerdede oldumuAğustos ayı sayfasından mağlubiyetle eylül ayı sayfasına terfi ettim ama bu sayfa herkeze uğur getirsin bol hayırlı pozitifler nasip olsun inşallah. Hayırlı pozitifler diyorum çünkü ben ağustos ayında ilk aşılamamda pozitifi gördüm ama kimyasal gebelik yaşadım. Hala hcg'min sıfırlanmasını bekliyorum ikinci aşılamaya başlamak için. Hadi bakalım infertilite savaşçıları hayırlı pozitif haberleri ile dolduralım sayfayı yılmak yok yola devam. delikafadulden
kızlar yazdığınız cvplardan dolayı hepinize tşkler aşılamanın 8.günü ve dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti dikkatlice ışıkta bakınca belli oluyodu.inşallah vardır bebişim.herada arkadaşım seninde hayırlı olsun aşılaman inşallah ilk ve son olur...hakkımızda hayırlısı
YS88, canım acele etmişsin ama idrar testi silik çıkıp hamile olmayanı hiç duymadım ben. Hayırlısıyla kan tahlilinde de güzel haberler vereceksin bizlere. Ben seni şimdiden tebrik etmiş olayım, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. İnşallah güzel haberlerinin devamı gelecek, çok öperim, hayırlı bekleyişlerin olsun umarım.
Boncuk, Keje, Özlem, Deniz. Kızlar desteğinize çokkk teşekkür ederim. İnşallah eylül, ekim neyse işte bu sene bu topicteki herkes hamileyim müjdeleri verecek.
Murceylan'cım, yaşadığın normal belirtiler. Doktorum aşılamadan hemen önce bir iğne yapıyor ve iğne az da olsa lekelenme yapıyor bende de. Daha yolumuz uzun, teste zaman var, aman güzelim rahat olmaya gayret et. Hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize.
Hepinizi çokkkk öptüm.
canım cvbın için tşkler benim adetlerim çok düzensiz ve iğneyle yumurtalarım adetimin 23.günü zor büyüdü ve taneyle aşılama yapıldı.sende kaç yumurta oldu ve sperm yıkama sonrası ne kadar verildi inşallah eylül ayı hepimize uğurlu gelir.allah emeklerimizi boşa çıkarmamış olsun...
merhaba ben yeni katıldım ilk aşılamamı 24 eylülde yaptırdım hcg iğnesinden sonra ve hala kasıklarımda adet ağrısı gibi sancı var ve bazen 1 -2 damla kahverengi akıntı var sizlerdede oldumu
Biraz önce regl oldum...Şu anda canım yanıyor. Moral diye birşeyim yok zaten...Sadece sizlere gerçek duygularımı yazabiliyorum çünkü sizleri tanımadığım halde en saklı hallerimi paylaşıyorum. Tanıdıklarıma,dostlarıma, eşime, anneme... bile bu kadar şeffaf değilim bu yaşadıklarım ile ilgili. İlk aşılamamdı ve tutmadı daha dün test yaptırıp az da olsa umutlanmıştım takma ismimden de anlaşılacağı gibi.
Ben özel bir bankada çalışıyorum, halden hiç anlamayan ve bu sebep ile halimi anlatmadığım bir yöneticim var, eşimin işi gereği sürekli ayrı yaşıyoruz. 3 ay yurtdışında kalıp 1 ay benim yanımda kalıyor 1,5 ay şehirdışında kalıp 1,5 hafta yanımda kalıyor ben eşim olmadığı zamanlarda annemlerde kalıyorum ve gün içinde müşterilerden, işlemlerden, yöneticilerin baskısından ve çocuğumun olmamasından dolayı eve çok gergin gidiyorum üstelik de günümün en az 12 saatini bankada geçiriyorum. Ruh halim o kadar dengesizleştiki bazen çok neşeli (ama hiç olmayacak kadar) bazen de suskun olabiliyorum ve hemen suratıma yansıtıyorum farketmeden...
Yani arkadaşlar çok yoruldum sürekli savaşmaktan artık hayatıma farklı bir yön vermem gerek. Bunu zayıflığımdan değil en azından yazdığım zaman ben anlayacağınızı bildiğim için kendimi daha iyi hissedeceğimdendir. İşimi bırakmayı düşünüyorum en azından gelecek yıl eylül ayına kadar eşimin kalacağı bir şehir var ve ben de onun yanına gideyim diyorum belki düzensiz ilişkiden olmuyordur diye düşünüyorum. İşimi bırakırsam çevrem ve ailemden gelecek saçma sapan yorumlara göğüs gerecek yüreğim yok şu anda çünkü oturup kimselere uzun uzun kendimi anlatacak sabrım ve niyetim yok...
Pişmanlıklarım olur mu diye düşünüyorum Hani sürekli diyoruz ya "hayırlısıysa olsun diye" bu lafı ne kadar itmişim bilinçaltıma. Peki bu kararım hayırlı değilse???
Belki şu anda yaşadıklarım hayırlısıdır belki böyle olması gerekiyor diyorum zaman zaman...
Ve ben bu yazdıklarımı her regl oluşumda düşünmekten de bıktım kendimden bile...
ayın 9 unda aşılama olmuştum 2 gün öncede idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı bugünde günüm sağolsun kırmızılar tam gününde geldi umutlarım tükendi .Hiç bir sorun olmamasına rağmen 1.5 senedir olmadı çok kararsızım bundan sonra ne yapayım.Birde özelde yapılan aşılamalar tüp bebegi devlet destekli yapınca geçerli oluyomu bilen varsa yazabilirmi?ara versem mi bu ay yoksa bu ayda bi aşılma dahamı denesem bilemiyorum baya ağır geldi maddi olarak bize 700 lira harcadım kaç ay kaldırabilirim bunu bilmiyorum.....
tabiki sana rapor çıkarttırsın devlet ilaçların yüzde 80 inin karşılar tüp bebeğinde bir kısmını karşılar.inşallah halledersin en kısa zamanda karar verirsiniz
burp arkadaşım zor günler geçirmişsin allah yardımcın olsun.ama anlayamadığım bişey var eşinin doğum günüymüş birgün önce ve adet olupta hamile olduğunu nasıl öğrendim anlayamadım anlatırsan sevinirim...
yeşim canım benimde belli değil ki tam..17 eylülde oldum aşılama bugün 10. gün son 2 güne kadar kasıklarımda ağrı çoktu şimdi yok.göğüslerim zaten başından beri hiç ağrımadı şişmedi hassaslaşmadı bilmiyorum benim 9. gün kan değerim 7.98...pazartesi bu oran artmazsa hamile değilim kızlar...ama belirtiler herkeste farklı olabiliyor...
test yapmana gelince valla beklesen bir sıkıntı beklemeyip yapsan o ayrı bir sıkıntı çıkmazsa üzülüceksin az da olsa bir ümit olsa (benim gibi)kafayı yiceksin ya çıkmazsa hayal kırıklığı yani iki ucu .... değnek sana kalmış arkadaşım...umarım sende hamilesindir sadece sen ben değil isteyen herkese yarabbim aratmadan versin...
kızlar yazdığınız cvplardan dolayı hepinize tşkler aşılamanın 8.günü ve dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti dikkatlice ışıkta bakınca belli oluyodu.inşallah vardır bebişim.herada arkadaşım seninde hayırlı olsun aşılaman inşallah ilk ve son olur...hakkımızda hayırlısı
merhaba ben yeni katıldım ilk aşılamamı 24 eylülde yaptırdım hcg iğnesinden sonra ve hala kasıklarımda adet ağrısı gibi sancı var ve bazen 1 -2 damla kahverengi akıntı var sizlerdede oldumu
burpcum canım sanırım senin açtığın başlık herkese uğurlu geldi şu uğurlu ellerinle ekim başlığını da açta oraya geçelim artık..... bana da ekimde uğurlu geliver ne olur.......
arkadaşlar biraz önce doktordan geldim.kist varmış.doğum kontrol hapı verdi yani aşılama bir ay daha ertelendi.
kızlar merhaba.bugün aşılama oldum.çok kolay oldu şükür hissetmedim bile.inş hayırlı sonuçlanır ve yüzümüz güler bu ay.bugün aşılama yapılacak bikaç arkadaş vardı sanıyorum nasıl geçti sizlerin.
Yeşil'cim,
Hayırlısı olsun canım. Benim bugün olacak aşılamam düne alınmıştı. Arka arkaya gün sayacağız yani. Güzel müjdeler nasip olmuştur bize bu ay umarım.
evet bizde heyecanla bekliyor olacağız güzel haberleri
Bebing, canın sağolsun güzelim. Geç olsun güç olmasın. İnşallah ekim'de güzel haberler verirsin bizlere. Canım iğneyi sormuşsun, inan olsun sormadım. Bari onu bilmeyeyim dedim. Her ne için yapıldıysa, umarım işe yarıyordur.
Haydi kızlar, 2009'u hamile kapatıcağız Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla.
arkadaşlar biraz önce doktordan geldim.kist varmış.doğum kontrol hapı verdi yani aşılama bir ay daha ertelendi.
anlamadım edetin 23. günü mü aşılama yapıldı geç değil mi..canım aynı gün yapmışız benimde 8. gün ikinci çizgi silik çıkmıştı kan testi yaptırmıştım pozitif çıktı ama değerin yükselmesini bekliyorum inşşllah hamileyizdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?