Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hadi inşallah canım ya ......

hadi bakalım hayırlı haberler inşallah...

kızlar yazdığınız cvplardan dolayı hepinize tşkler aşılamanın 8.günü ve dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silikti dikkatlice ışıkta bakınca belli oluyodu.inşallah vardır bebişim.herada arkadaşım seninde hayırlı olsun aşılaman inşallah ilk ve son olur...hakkımızda hayırlısı

canım cvbın için tşkler benim adetlerim çok düzensiz ve iğneyle yumurtalarım adetimin 23.günü zor büyüdü ve taneyle aşılama yapıldı.sende kaç yumurta oldu ve sperm yıkama sonrası ne kadar verildi inşallah eylül ayı hepimize uğurlu gelir.allah emeklerimizi boşa çıkarmamış olsun...

merhaba ben yeni katıldım ilk aşılamamı 24 eylülde yaptırdım hcg iğnesinden sonra ve hala kasıklarımda adet ağrısı gibi sancı var ve bazen 1 -2 damla kahverengi akıntı var sizlerdede oldumu

hadi inşallah ya bu ay herkese iyi geldi valla.........

burpcum canım sanırım senin açtığın başlık herkese uğurlu geldi şu uğurlu ellerinle ekim başlığını da açta oraya geçelim artık..... bana da ekimde uğurlu geliver ne olur.......

YS88, canım acele etmişsin ama idrar testi silik çıkıp hamile olmayanı hiç duymadım ben. Hayırlısıyla kan tahlilinde de güzel haberler vereceksin bizlere. Ben seni şimdiden tebrik etmiş olayım, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. ınşallah güzel haberlerinin devamı gelecek, çok öperim, hayırlı bekleyişlerin olsun umarım.

Boncuk, Keje, Özlem, Deniz. Kızlar desteğinize çokkk teşekkür ederim. ınşallah eylül, ekim neyse işte bu sene bu topicteki herkes hamileyim müjdeleri verecek.

Murceylan'cım, yaşadığın normal belirtiler. Doktorum aşılamadan hemen önce bir iğne yapıyor ve iğne az da olsa lekelenme yapıyor bende de. Daha yolumuz uzun, teste zaman var, aman güzelim rahat olmaya gayret et. Hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize.

Hepinizi çokkkk öptüm.

arkadaşım doktorun aşılamadan önce ne iğnesi yapıyor merak ettim.

arkadaşlar biraz önce doktordan geldim.kist varmış.doğum kontrol hapı verdi yani aşılama bir ay daha ertelendi.

kızlar merhaba.bugün aşılama oldum.çok kolay oldu şükür hissetmedim bile.inş hayırlı sonuçlanır ve yüzümüz güler bu ay.bugün aşılama yapılacak bikaç arkadaş vardı sanıyorum nasıl geçti sizlerin.

Yeşil'cim,

Hayırlısı olsun canım. Benim bugün olacak aşılamam düne alınmıştı. Arka arkaya gün sayacağız yani. Güzel müjdeler nasip olmuştur bize bu ay umarım.

Bebing, canın sağolsun güzelim. Geç olsun güç olmasın. ınşallah ekim'de güzel haberler verirsin bizlere. Canım iğneyi sormuşsun, inan olsun sormadım. Bari onu bilmeyeyim dedim. Her ne için yapıldıysa, umarım işe yarıyordur.

Haydi kızlar, 2009'u hamile kapatıcağız Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla.

anlamadım edetin 23. günü mü aşılama yapıldı geç değil mi..canım aynı gün yapmışız benimde 8. gün ikinci çizgi silik çıkmıştı kan testi yaptırmıştım pozitif çıktı ama değerin yükselmesini bekliyorum inşşllah hamileyizdir...

merhaba ben yeni katıldım ilk aşılamamı 24 eylülde yaptırdım hcg iğnesinden sonra ve hala kasıklarımda adet ağrısı gibi sancı var ve bazen 1 -2 damla kahverengi akıntı var sizlerdede oldumu

çok normal canım hepimizde oldu o ama lekeleri bilemiycem benim aşılmanın yapıldığı gün oldu bir daha olmadı..

doktordan geldim şimdi.asistanı baktı kendi tatilde.kist varmış ve pek iyi görünmediğini söyledi.hocayı bekliyelim dedi.ilaçta vermedi.yani bu ay kaldı.beni listeden silin kızlar.sinirlerim bozuldu.şimdi ne olucak ya.ufffff isyan etmek istiyorum bazen......[/QUOTE]

yılmak yok savaşa devam kistte neymiş sen onu ezer geçersin :))) gelecek ay hamilede kalırsın.

canım hemen hemen her adet döneminde tüm sıkıntılar tepemize biniyor sıkıntı az yada çok hiç farketmiyor ve bizi boğuyor bu birazda hormonlarımızla alakalı heleki görmüş olduğumuz tedaviler iyice oynuyor hormonlarımızla hayat hiç kolay değil iş hayatı hep zordur bende 6 yıl pisikomanyak akademisyenlerle çalıştım ve kurumumu değiştirdim şimdi nispeten daha mutluyum ama zaman geliyor bu iş yerimdede sıkıntılar oluyor sabretmelisin canım hayat inişlerle çıkışlarla dolu ve emin ol bu yaşadıklarını bizim kuşak malesef yaşıyor çünkü ekmek aslanın ağzında değil midesindede değil malesef bağırsaklarında istediğin kadar eğitimli ol istediğin kadar yetenekli ol bizim dönemimizde ve ülkemizde herşey çok zor allah sağlık ve mücadele gücü versin herşeyi atlatmak zorundayız ben bak yanlız değilsin herkezin şu yada bu şekilde sıkıntıları var ve benzer duygular içindeyiz bence biraz daha mücadele et sabret şartlar emin ol farklılaşır

canım bende iki ay üst üste aşılama yaptırdım raporlu olmasına rağmen ilaçlara ilkinde 530 ikincide 750 verdim maddi manevi çöküyoruz allah sonucu hayırlı kılar inşallah

tabiki sana rapor çıkarttırsın devlet ilaçların yüzde 80 inin karşılar tüp bebeğinde bir kısmını karşılar.inşallah halledersin en kısa zamanda karar verirsiniz

nerde tatlım yaa devlet %30 unu karşıladı bugün ilaçlarımı aldım üstelik heyet raporu ile %30 unu ödedi birde bangır bangır gerilirler devlet tüp bebek tedavisini karşılıyor diye hikaye hepsi eczanenin dediğine göre onuda kaldıracakmış ilaçları hiç ödemeyecekmiş

düşük yapıyormuşum tatlım 17 ağustosta adet oldum ve kesin hamile olmadığımı ben düşündüm ertesi gün hastanede kan testi yapınca onlar hamile olduğumu ama düşük yapıyor olabilecveğimi söylediler

her halukarda hamilesin ve tutmuş olması çok önemli bir şey delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden değer düşük ama olsun sonuçta hamilesin ya düşük oluyor olsada hamile kalabilmişsin bana doktor öyle demişti çok önemliymiş
allah sağlıklı hamilelik nasıp etsin

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden yaaaaaaa ne güzel haberler yaaaaaaaaaaa hobareeeeey çoştu sayfa çoştu

benim 12. günüme kadar hiç kahverengi akıntım olmamıştı ama endişe duyma kötü bir şey değildir.

burpcum canım sanırım senin açtığın başlık herkese uğurlu geldi şu uğurlu ellerinle ekim başlığını da açta oraya geçelim artık..... bana da ekimde uğurlu geliver ne olur.......

canım buradan devam ederiz bende sonucumu ekimde alacağım allahım bu sayfa hepimize güzel haberler aldırsın inşallah acı tatlı paylaşımlarımız oluyor şu an kocam çocuk gibi paçamda valla laptopla ilgileniyorumda onla ilgilenmiyorum diye kızıyor yani siizi kıskanıyor :) düşünün yani öyle bir bağ oluşuyor aramızda sıkıntılarımız okaadar ortakki tam bir terapi oluyor

arkadaşlar biraz önce doktordan geldim.kist varmış.doğum kontrol hapı verdi yani aşılama bir ay daha ertelendi.

herşeyde hayır vardır sağlık herşeyden önemli tatlım yılmak yok yola devam

maşallah maşallah inşallah sonucuda böyle güzel olur

yılbaşında hamile hamile parti yapacağız burada çılgın göbekler partisi :)))))))))

canım sende benim gibi ekimcisin demekki:) ekim ayı ekilirler inşallah büyülü bahçelerimiz de böylece oluşmuş olur ne dersiniz?....... ne kullandın bu ay kist oluştu canım? olsun geç olsunda güç olmasın...2009 da hamile kalacağız inşallah ve 2010 a bebişlerimizle gireceğiz......BEKLE 2010 BİZ GELİYORUZ:CüvCüv::ecrin_bebek:

canım biraz geç büyüdü benim yumoşlar 23.gün yumurta büyüdü 27.gün aşılama yapıldı doktorum tedavi sürecinin 35 güne kadar uzayabildiğini söyledi ayrıca ben pkoluyum yani adet günüm yok evt aşılamamız aynı gün inşallah mübarek arefe günü hayırlı gelmiştir.ve ramazan ayı tabiyki.inşallah tutunmuştur bebişlerimiz.benim ilk aşılamam senin?vallahi bizim burda bi kadın var çoğu kadını hamile bırakmış ve hamile kaldıysan anlıyomuş.ben birazdan gitcem ne yapayım çok merak ediyorum belirtilerin var mı benim göğüsler ve sol kasığım da sanki yürüdükçe bişey oynuyo gibi.ve arada ağrı yapıyo sende de oluyo mu?görüşmek üzere canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…