Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba ben yeni katıldım ilk aşılamamı 24 eylülde yaptırdım hcg iğnesinden sonra ve hala kasıklarımda adet ağrısı gibi sancı var ve bazen 1 -2 damla kahverengi akıntı var sizlerdede oldumu

canım bende aşılama yaptırdım kaç yumurtan büyüdü benim 19 eylülde oldu aşılamam çatlatma iğnesinden sonra kanamam olmadı çok şiddetli ağrımda olmadı ara ara oldu.ama bazı kişilerde aşırı kasık ağrısı oluyomuş.benim arkadaşım öyle söyleyip benim gözümü korkutmuştu.ama sorun yaşamadım çok şükür.hakkımızda hayırlısı inşallah bu ay hepimizin tutmuştur...:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

canım tşk ederim güzel dileklerin için ama henüz kanda çıkmadan ve doktordan duymadan inanmam.cuma ya az kaldı inşallah adet olmam.çok korkuyorum her an wc ye gidip adet oldummu die bakıyorum.kafayı bozdum iyice.inşallah hepimize yüce rabbim istediğimiz zaman verir fazla aratmaz...:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

inşallah hayırlsı olur bu sayfa uğur getirsin hepimize..benim ilk aşılamam..2 gün öncesine kadar kasıklarım çok ağrıyordu hatta yazmıştım buraya içim acıyor çok ağrım var diye ama dünle bugün bir şey yok benim göğüslerim hiç acımadı hassaslaşmadı.vajina jel verdi doktorum onu yaptıktan sonra bir süre ağrıyor kasıklarım sonra geçiyor kızlar bir de eğer ben hamileysem ilişkiden dolayı bişey olur mu? sizce napmalıyım? doktor aşılamadan sonra devam dedi ama bilmiyorum...

canım birşey olacağını sanmıyorum öyle olsa doktorlar tavsiye etmezler değil mi? hem normal yolla hamile kalanlar bilmeden belki kaç kez birlikte oluyolar birşey oluyor mu olmuyor...... takma kafana sadece biz ne zaman olduğunu bildiğimiz için kendimizi kasıyoruz............ hayırlı olsun inşallah.....

canım çatlatma iğnesi yaptırmadanmı aşılama oldun.

ya bende çok takmış durumdayım bu ilişki meselesine korkuyorum ya bebek varda bişey olursa die.ama dr um özellikle tavsiye etti bugün akşam ve yarın sabah ilişki önerdi.

ya bende çok takmış durumdayım bu ilişki meselesine korkuyorum ya bebek varda bişey olursa die.ama dr um özellikle tavsiye etti bugün akşam ve yarın sabah ilişki önerdi.

Arkadaşlar, benim tutan aşılamamda da doktor ilişki önermişti. Allah aşkına güvenin doktorlarınıza, neticede okuyoruz ediyoruz, birbirimizle paylaşıyoruz ama işin uzmanı onlar. Aksine, aşılama akabinde ilişki aşılamanın şansını arttıran birşey. Korkmayın lütfen. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.

kızlar hepinize merhaba,
bu sayfa çook hızlı ilerliyor, yazılanların hepsini okuyamıyorum :) ne güzel..

benim aşılamam bugün yapıldı, birileri daha mı var sanki di mi bugün olan?

Pike'cim, hayırlısı olsun. ınşallah güzel haberler vereceğiz birbirimize. Benim bugünkü aşılamam bir gün önceye alındı, ben dün oldum. Arka arkaya güzel haberler paylaşırız inşallah

Yeşilcim, çok teşekkürler canım. ınşallah hayatım, inşallah. Hayatımızın en güzel ekimi olur bu ekim umarım.

canım biz aşılamanın 7.gününden itibaren bıraktık ilişkiyi çünkü 7 ve 10.günleri arası bebek varsa eğer kendine en uygun yeri bulup yerleşiyomuş.ondan biz bıraktık ilişkiyi.buarada o dediğim kadına gittim şimdi belki okuyanların aklına gelir parayla herşeyi der üfürükçüler die ama kadın bırak parayı hiç bişey kabul etmiyo.ben o kadını test ettim ben klomen kullandığımda o kadına gittiydim ve kasığımı eliyle yokladı yumurtan var dedi sağda 2 gün sonra doktora gittim 33 mm olmuş yumurta ve kendinden çatlayamadığından kistleşmişti.ve önceki gittiğimde bana dediki sen hamile kalırsan soldan kalırsın dedi.gerçektende sol tarafım ağrıyo ve az önce gittiğimde göğüslerimi görür görmez dediki sen hamilesin ve kasığıma baktı bebek var dedi hemde soldan dedi.ve senin oğlun olcak çabuk hareketlenmiş dedi.vallahi herkes o kadına inanıyo benim bi arkadaşımda gitti kasıklarına baktı sen 2 ay içinde hamile kalcan dedi kıza benim yanımda ve gerçektende 2.ayında kaldı ve çoğu kişiye derman olmuş ve giden herkesin bebeği var.inşallah doğru çıkar ama bende belirti çok.cumaya test yapılacak allahım inşallah senin kulun yanıltmamıştır beni die yalvarıyorum neyse uzun yazdım kusura bakmayın...

canım hayatımızda böyle kötü anlar ararsan hepimizde küçük büyük birçok şeyler çıkar sonuçta ölüm tehlikesi geçirmişsin ama geçmiş senin de dediğin gibi sana moral olur mu bilmiyorum ama ben de evlendiğimiz sene 1 yılımız bile dolmamıştı ki ben de hasta oldum tehlikeli bir hastalıktı benimki de dr lar ameliyat olacağımı söylediklerinde o zaman bebek bile düşünmüyorduk ama aklıma ilk gelen neydi biliyormusun ya bebeğimiz olmazsa idi Allaha şükür o zor günleri atlattık eşim çok destek oldu şimdi de bebek için tırmalıyoruz olursa çok güzel olucak ama olmazsa da biz elimizden geleni yapmış olacağız onun için hiçbirimiz pes etmiyoruz hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşacağız inşallah hem bizim bebişler daha kıymetli olucak gerçekten çok istenen bebekler olucaklar

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah senden de müjdeli haberler alıcaz:CüvCüv:

özlemcim canım ben kaçırmışım senin hamile kalıp bebeğini kaybettiğini çok üzüldüm canım en kısa zamanda Allah gönlüne göre bir bebiş verir inşallah

Sağolasın NBNH. ınşallah bu yılı göbişlerimiz dolu tamamlayacağız hep birlikte.

bu kadın nerede peki?

sağol arkadaşım yazdıkların için bugün çok daha iyiyim

iyi geceler arkadaşlar...
aşılamalarınız hayırlı olsun.başlasınartık güzel haberler...

sağol canım inşallah..

hadi bakalım inşallah dedikleri çıkar bak biz unutursak hatırlat kadın söylemişti ben hamileyim diye bakalım doğru mu:) kısmet tabi allahtan başkası bilemez ama inşallah gönlümüze göre verir allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…