merhaba ben yeni katıldım ilk aşılamamı 24 eylülde yaptırdım hcg iğnesinden sonra ve hala kasıklarımda adet ağrısı gibi sancı var ve bazen 1 -2 damla kahverengi akıntı var sizlerdede oldumu
Yeşil'cim,
Hayırlısı olsun canım. Benim bugün olacak aşılamam düne alınmıştı. Arka arkaya gün sayacağız yani. Güzel müjdeler nasip olmuştur bize bu ay umarım.
Bebing, canın sağolsun güzelim. Geç olsun güç olmasın. İnşallah ekim'de güzel haberler verirsin bizlere. Canım iğneyi sormuşsun, inan olsun sormadım. Bari onu bilmeyeyim dedim. Her ne için yapıldıysa, umarım işe yarıyordur.
Haydi kızlar, 2009'u hamile kapatıcağız Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla.
canım biraz geç büyüdü benim yumoşlar 23.gün yumurta büyüdü 27.gün aşılama yapıldı doktorum tedavi sürecinin 35 güne kadar uzayabildiğini söyledi ayrıca ben pkoluyum yani adet günüm yok evt aşılamamız aynı gün inşallah mübarek arefe günü hayırlı gelmiştir.ve ramazan ayı tabiyki.inşallah tutunmuştur bebişlerimiz.benim ilk aşılamam senin?vallahi bizim burda bi kadın var çoğu kadını hamile bırakmış ve hamile kaldıysan anlıyomuş.ben birazdan gitcem ne yapayım çok merak ediyorum belirtilerin var mı benim göğüsler ve sol kasığım da sanki yürüdükçe bişey oynuyo gibi.ve arada ağrı yapıyo sende de oluyo mu?görüşmek üzere canımopuyorumnanaktan
inşallah hayırlsı olur bu sayfa uğur getirsin hepimize..benim ilk aşılamam..2 gün öncesine kadar kasıklarım çok ağrıyordu hatta yazmıştım buraya içim acıyor çok ağrım var diye ama dünle bugün bir şey yok benim göğüslerim hiç acımadı hassaslaşmadı.vajina jel verdi doktorum onu yaptıktan sonra bir süre ağrıyor kasıklarım sonra geçiyor kızlar bir de eğer ben hamileysem ilişkiden dolayı bişey olur mu? sizce napmalıyım? doktor aşılamadan sonra devam dedi ama bilmiyorum...
Selam Kızlar,
Benim dün aşılamam yapıldı. ÖZlem'cim sağolasın yazmışsın, sonuçta yumurtalarımın aşılama anında canlı olma ihtimali %1 bile olsa, aşılamayı yapalım diyen bendim. Sadece normal yollardan deneyerek geçireceğim bir ay olmasın istedim bu.
Olacağı var ise, böyle de olur. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Desteğiniz için çok sağolun kızlar, hepinizi öptüm.
canım birşey olacağını sanmıyorum öyle olsa doktorlar tavsiye etmezler değil mi? hem normal yolla hamile kalanlar bilmeden belki kaç kez birlikte oluyolar birşey oluyor mu olmuyor...... takma kafana sadece biz ne zaman olduğunu bildiğimiz için kendimizi kasıyoruz............ hayırlı olsun inşallah.....
canım çatlatma iğnesi yaptırmadanmı aşılama oldun.
ya bende çok takmış durumdayım bu ilişki meselesine korkuyorum ya bebek varda bişey olursa die.ama dr um özellikle tavsiye etti bugün akşam ve yarın sabah ilişki önerdi.
Yumurtalarım çatlatma iğnesini beklemek istediler canım ya, bu ay da böyle oldu bakalım
inşallah hayırlsı olur bu sayfa uğur getirsin hepimize..benim ilk aşılamam..2 gün öncesine kadar kasıklarım çok ağrıyordu hatta yazmıştım buraya içim acıyor çok ağrım var diye ama dünle bugün bir şey yok benim göğüslerim hiç acımadı hassaslaşmadı.vajina jel verdi doktorum onu yaptıktan sonra bir süre ağrıyor kasıklarım sonra geçiyor kızlar bir de eğer ben hamileysem ilişkiden dolayı bişey olur mu? sizce napmalıyım? doktor aşılamadan sonra devam dedi ama bilmiyorum...
walla hayatım ben kendimi aptal gibi hissediyorum hayatım 18 yaşınla ilgili herhandi bir güzel htıran var mı? benim yok inan ki! yani bu isyan ve pes ediş sadece bebek olayı değil istediğim bir şeyi anırtmadan vermiyor anlatabiliyor muyum.?
Selam Kızlar,
Benim dün aşılamam yapıldı. ÖZlem'cim sağolasın yazmışsın, sonuçta yumurtalarımın aşılama anında canlı olma ihtimali %1 bile olsa, aşılamayı yapalım diyen bendim. Sadece normal yollardan deneyerek geçireceğim bir ay olmasın istedim bu.
Olacağı var ise, böyle de olur. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Desteğiniz için çok sağolun kızlar, hepinizi öptüm.
inşaalh canım ..... doğrusunu belirtmek gerekirse hamileliğim sırasında 1,5 aylık olana dek hiçbir şey hissetmedim...... ne göğüs ucu renginin değişmesi, ne şişmesi ,ne hassaslaşması , karnımda da birşey hissetmedim(ağrı sancı vb) yalnızca 1 gün annem sarımsaklı köfte yapmıştı fırında onun kokusundan rahatsız oldum ve acaba dedim o gün.... adetim de birkaç gün gecikti önemsemedim kaç aydır uğraşıyoruz yine olmamıştır zaten belirtide yok dedim.) derken 15 günü bulunca arkadaşların da ısrarıyla test yaptım ellerim titriyordu veeeee istediğim sonuçtu ama kısmet olmadı işte....... öğrendiğimde 6 haftalıktı bebişim 12. haftada kaybettim meleğimi..... öğrendikten sonra sanırım psikolojik olarak midem bulanmaya başladı çikolatayı çok severim yiyemedim nane, soğan kavrulurken çıkan koku ve deterjanlar beni çok kötü ediyordu............ yani kısacası bende öyle çok belirti olmadı bulantı dışında.... ama herkesin bünyesi farklı tabi....hatta aynı kişinin gebelikleri bile farklı.......
bu kadın nerede peki?canım biz aşılamanın 7.gününden itibaren bıraktık ilişkiyi çünkü 7 ve 10.günleri arası bebek varsa eğer kendine en uygun yeri bulup yerleşiyomuş.ondan biz bıraktık ilişkiyi.buarada o dediğim kadına gittim şimdi belki okuyanların aklına gelir parayla herşeyi der üfürükçüler die ama kadın bırak parayı hiç bişey kabul etmiyo.ben o kadını test ettim ben klomen kullandığımda o kadına gittiydim ve kasığımı eliyle yokladı yumurtan var dedi sağda 2 gün sonra doktora gittim 33 mm olmuş yumurta ve kendinden çatlayamadığından kistleşmişti.ve önceki gittiğimde bana dediki sen hamile kalırsan soldan kalırsın dedi.gerçektende sol tarafım ağrıyo ve az önce gittiğimde göğüslerimi görür görmez dediki sen hamilesin ve kasığıma baktı bebek var dedi hemde soldan dedi.ve senin oğlun olcak çabuk hareketlenmiş dedi.vallahi herkes o kadına inanıyo benim bi arkadaşımda gitti kasıklarına baktı sen 2 ay içinde hamile kalcan dedi kıza benim yanımda ve gerçektende 2.ayında kaldı ve çoğu kişiye derman olmuş ve giden herkesin bebeği var.inşallah doğru çıkar ama bende belirti çok.cumaya test yapılacak allahım inşallah senin kulun yanıltmamıştır beni die yalvarıyorum neyse uzun yazdım kusura bakmayın...
canım hayatımızda böyle kötü anlar ararsan hepimizde küçük büyük birçok şeyler çıkar sonuçta ölüm tehlikesi geçirmişsin ama geçmiş senin de dediğin gibi sana moral olur mu bilmiyorum ama ben de evlendiğimiz sene 1 yılımız bile dolmamıştı ki ben de hasta oldum tehlikeli bir hastalıktı benimki de dr lar ameliyat olacağımı söylediklerinde o zaman bebek bile düşünmüyorduk ama aklıma ilk gelen neydi biliyormusun ya bebeğimiz olmazsa idi Allaha şükür o zor günleri atlattık eşim çok destek oldu şimdi de bebek için tırmalıyoruz olursa çok güzel olucak ama olmazsa da biz elimizden geleni yapmış olacağız onun için hiçbirimiz pes etmiyoruz hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşacağız inşallah hem bizim bebişler daha kıymetli olucak gerçekten çok istenen bebekler olucaklar
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah senden de müjdeli haberler alıcaz:CüvCüv:
özlemcim canım ben kaçırmışım senin hamile kalıp bebeğini kaybettiğini çok üzüldüm canım en kısa zamanda Allah gönlüne göre bir bebiş verir inşallah
canım birşey olacağını sanmıyorum öyle olsa doktorlar tavsiye etmezler değil mi? hem normal yolla hamile kalanlar bilmeden belki kaç kez birlikte oluyolar birşey oluyor mu olmuyor...... takma kafana sadece biz ne zaman olduğunu bildiğimiz için kendimizi kasıyoruz............ hayırlı olsun inşallah.....
hadi bakalım inşallah dedikleri çıkar bak biz unutursak hatırlat kadın söylemişti ben hamileyim diye bakalım doğru mu:) kısmet tabi allahtan başkası bilemez ama inşallah gönlümüze göre verir allahım..canım biz aşılamanın 7.gününden itibaren bıraktık ilişkiyi çünkü 7 ve 10.günleri arası bebek varsa eğer kendine en uygun yeri bulup yerleşiyomuş.ondan biz bıraktık ilişkiyi.buarada o dediğim kadına gittim şimdi belki okuyanların aklına gelir parayla herşeyi der üfürükçüler die ama kadın bırak parayı hiç bişey kabul etmiyo.ben o kadını test ettim ben klomen kullandığımda o kadına gittiydim ve kasığımı eliyle yokladı yumurtan var dedi sağda 2 gün sonra doktora gittim 33 mm olmuş yumurta ve kendinden çatlayamadığından kistleşmişti.ve önceki gittiğimde bana dediki sen hamile kalırsan soldan kalırsın dedi.gerçektende sol tarafım ağrıyo ve az önce gittiğimde göğüslerimi görür görmez dediki sen hamilesin ve kasığıma baktı bebek var dedi hemde soldan dedi.ve senin oğlun olcak çabuk hareketlenmiş dedi.vallahi herkes o kadına inanıyo benim bi arkadaşımda gitti kasıklarına baktı sen 2 ay içinde hamile kalcan dedi kıza benim yanımda ve gerçektende 2.ayında kaldı ve çoğu kişiye derman olmuş ve giden herkesin bebeği var.inşallah doğru çıkar ama bende belirti çok.cumaya test yapılacak allahım inşallah senin kulun yanıltmamıştır beni die yalvarıyorum neyse uzun yazdım kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?