Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

valla bilmiyorum bugün hep ağladım gece uyku bile girmedi gözüme isyanlardayım ne yapacağımı bilmiyorum salak salak dolaşıyorum salaklaştım iyicene tedavim ne olacak bilmiyorum bakalım doktorum ne diyecek yarın kontrole çağırmıştı beni ne derse artık insan çok kötü oluyor isteyipte olmayınca allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin

iyi pazarlar arkadaşlar....
doğum kontrol ilacına başladım.bu ay olmasının imkansız olması beni çok üzüyor.normalde belki bu ay olur diye bi umut olurdu içimde şimdi ilaç kullanırken olmıcağını bilmek üzücü.tabi hergeçen gün cevremdeki hamile sayısının arttığını bilmek de cabası...bide gelip insanlar anlatmıyor mu sinir oluyorum sanki sorduk.e hadi sizde yapın artık demeleri gıcık oluyorum ya.ilk seferde olmuşmuş, ay bi gün korunmamış olmuş.yok kazayla olmuş.ama biliyorum evlenmeden önce yapsak kesin tutardı.

bence çok yanlış düşünüyorsun tatlım... sen ne kadar rahat olursan bebişin de o oranda rahat olur ve yerleşir inşallah.... olumsuz düşünüp kötü hormonlarrı azdırmayalım..... biz güzel haberlerini bekliyoruz.....

hey hey kimse bizi durduramaz.......opuyorumnanaktan

sana da iyi pazarlar tatlım......
herşeyin hayırlısı önce tedavini ol sonra meleğin gelir.... evet ya sağdan soldan haberleri duyunca bende kıskanıyorum valla.... birde ben hamileyken benimle hamile olan bir arkadaşım vardı onunki neredeyse 4 aylık oldu onu gördükçe içim acıyor seviyorum ama birde bana sorun şimdi benimkide olsaydı 3 aylık olacaktı demekten kendimi alamıyorum... o da sürekli bu da senin oğlun sayılır deyip duruyor ama hiç kendi canınla bir olur mu? allah bize de nasip edecek inşallah.... evet ya bazıları hiç bir uğraş vermeden oluyor biz akla gelebilecek ve duyduğumuz herşeyi maddi manevi deniyoruz yine olmuyor..... ne kısmetsiz insanlarız ya..... ne kadar yıpranıyoruz değil mi?

kızlar hepinize merhaba,
bu sayfa çook hızlı ilerliyor, yazılanların hepsini okuyamıyorum :) ne güzel..

benim aşılamam bugün yapıldı, birileri daha mı var sanki di mi bugün olan?

canım benimde dün oldu aşılamam.çok mutlu haberler alırız canım inş.nasıl geçti aşılaman.ağrın falan varmı?

yesil98783 3.aşılama 26 eylül sonuç 9 ekim (test yaptırmıcam adet gününü beklicem)

canım benim aynı duyguları paylaşıyorum.git gide alınganlaşıyoruz herşeyi kafamıza takıyoruz işte.arkadaşlarımı bırak teyzelerim bile kaç yaşlarında bilebile hamile kaldılar biz bu yaşta uğraşıyoruz.bide bebek yokmu sorusunun ardından kaç yıl oldu evleneli diye soruyorlarya boğazlayasım geliyoo..

tesekkur ederım.gerçi ben asılama yaptırmadım.yani bıraz farklı bı sayfadayım ama sorunlarımız aynı.ben 20 eylulde mıkroenjeksıyon yapıldı.12 gun sonra yanı 2 ekımde kan testı yaptırıcam.umutla beklıyorum zaman hıc gecmıyor ama yapcak bısey yok sadece bol bol dua edıyorum.hepimiz birbirimizle mutlu haberlerimizi paylasırız umarım.bu arada sıtenın yabancısıyım.ufak hatalarım olursa kusura bakmayın

arkadaslar canımızı sıkmıcaz.bende cevremde cok sey duyuyorum yok spiral taktırdım öyle olduğu halde hamıle kaldım,yok korunuyorum hamıle kaldım,ay hıc beklemıyorduk bebegı zamansız geldı dıyenler....allah ta bızı bu sekılde sınıyor demekkı ,ınancımızı,umudumuzu yitirmicez.bızımde bebıslerımız olacak onların fotograflarını bırbırımıze gönderıcez...alkisalkisalkis

doğru söylüyosun canım.Benimki isyan değil ama insan üzülüyor tabiki.umarım herşey gönlümüze göre olsun.

canım benimde dün oldu aşılamam.çok mutlu haberler alırız canım inş.nasıl geçti aşılaman.ağrın falan varmı?

aa aynı gün yani. benimkinde doktor biraz zorlandı aslında plastik boruyu rahim kanalına sokmak için. rahim ağzı çok aşağıda dedi. ama sonra sanırım başardı ki spermleri gönderdi.

bir de eşimin sperm sayısı 55 milyonken aşılama günü 12 milyon çıktı. bu ay olmazsa onu değerlendireceğiz dedi, neden bu kadar düşüş var diye.

onun dışında herhangi bir ağrım, sızım olmadı.

bu arada bana bir çizelge verdiler. bakın sizlere de yazıyorum:

26 Eylül Ctesi - dinleniniz.
27 Eylül Pazar - cinsel ilişki
28 Eylül Ptesi - cinsel ilişki
03 Ekim Ctesi - progesteron tahlili
11 Ekim Pazar - BHCG tahlili

bunu acıbadem'de işlem gören her hastaya veriyorlar. 15. gün idrarda çıkmaz, kan testi yaptırın dedi. garantiye almak için sanırım.

ben de bu tabloya uyacağım inşallah, 11 Ekim'den önce bakmak yok.

1 gün geçti sayılır bile. oy daha 14 gün var :hulya:

kızlar ben nasıl düşünüyorum biliyor musunuz?

benim hamile kalacağım gün şimdiden belli, sadece ben bilmiyorum. belki bu ay, belki de 3 yıl sonra bilemiyorum ama sonuçta belli.

her geçen ay diyorum ki, "hamile olacağım güne bir adım daha yaklaştım".. sonuçta illa ki bizim de bir çocuğumuz olur, çünkü hem sperm hem de yumurtamız var.

o yüzden ben her hamilelik haberi aldığımda diyorum ki, ben de zamanıma yaklaşıyorum işte. biz 13 ayı geçirdik bile, herhalde az kalmıştır benim hamile kalacağım zamana.

hem şimdi olup hasta vs olacağına, zamanı ne zamansa o zaman olsun ama sağlıklı, akıllı ve de hayırlı olsun.

hiç bu ay hamile kalayım diye dua etmiyorum. ne zaman hayırlıysa o zaman olsun, ben beklerim.

çünkü bu olay bizim elimizde gibi görünse de değil. rabbim istediği zaman olacak. ben şimdiden ne kadar çırpınırsam o kadar boşa üzülmüş olacağım.

sabır sabır. hepimize inşallah.

ben aşılamayı hissetmedim bile geçen sefer çok zor olmuştu ve çok canım yanmıştı.umarım bu kolaylık gebe kalmamdada olmuştur.yıkama sonrasımı 12 milyondu yoksa öncesindemi canım? birde bana dr um hiç progesteron tahlilinden bahsetmedi yada yaptır demedi.onu yaptırmamızın nedeni neymiş acaba?

söylerim tabiyki canım söylemem mi ama ben ilk gittiğimde o kadın herşeyimi bilmişti.inşallah doğru çıkar belkide allah tarafından söyletilmiştir.buarada o dediğim teyzenin kendi kızı usg ye girmiş hamileymiş bunlar teyzeye demişlerki yani kızı damadı doktor kız dedi demiş.teyze demişki yat bakalım bi de ben bakayım demiş.bakmış kasıklarına senin oğlun olcak istersen gidelim o doktorla iddaya girelim demiş.kızı bu sefer demişki şaka şaka oğlan dedi doktor demiş.biz sen gerçekten anlıyomusun die test ettik demiş.düşün yani kendi kızı bile inanmamış ve test etmişler.ya buarada sen hamileydi de mi?bugün aşılamamın 9.günü bugün sanki rüzgar esintisi gibi kasıklarıma bi ağrı girdi gelip geçti.sende de oldu mu?ama sol tarafımda hala bişey oynuyo.ya yoksa adet mi olcam...senağlama

yıkama öncesi mi sonrası mı onu belirtmedi aslında, ama aşılama için yeterli dedi.

progesteronu bana her seferinde yaptırıyor doktorum. yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için istiyor onu.

çatladığını tahmin ettiği zamandan tam 1 hafta sonra kandaki progesteron değerinin maximuma ulaşması gerekir diyerek, 1 hafta sonraki progesteron değerine göre evet çatlamış diye yorum yapıyor. sanırım zamanının doğruluğuna bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…