canım öncelikle çok geçmiş olsun ben cuma test yapıp o gece sabaha kadar bağıra çağıra ağladım isyan ettim sonra baktım hala sakinleşemiyorum içki bile içtim ki kokusundan bile nefret ederim ve daha da korkuncu isyan ettim ki biri bana isyan edeceks,n dese güler geçerdim o kadar güvenirim inancıma o noktaya geldim ama şimdi sakinleştim şimdi ameliyata konsantre olcam sonrası Allah kerim diye düşünüyorum sen ne yapacaksın ara verecek misin yoksa devam mı
kızlar meraba maalesef kızmızıları gördüm canım çok acıyor
slm arkadaşlar.bende sizler gibi aynı sorunlarla imtihan ediliyorum.bir defa aşılama yaptırdık olmadı.bir sene kadar ara verdik allahın izniyle ekim başı gibi 2.aşılamayı deniycez,benim problemim yumurta kalitesizligi,sürekli düzensiz regli oluyorum,şimdi doktorum farlutal verdi onu kullanıyorum arkasından ignelere geçicez inş hayırlısıyla allah bütün bebek isteyen kardeşlerimizede bizlerede nasip eder,ama nedendir bilemiyorum morelim aşırı bozuk bu konuda sanki yine olmayacak gibi hissediyorum,buda beni daha çok üzüyor,aşırı stresli ve kaygılıyım dua ederseniz sevinirim inş müjdeli haberlerimizi yazarız moral olur birbirimize.herkese kolay gelsin sevgiler.
kızlar bu arada dün sayfaya dalmışım iğne saatiimi geçirmişim eşim nasıl vır vır yapıyor bir gün önce E6 da trafikte cebe çektim arabayı orada bile saatim geçmesin diye iğne vurdum kendime eşim 20 dakikadan bir şey olmaz dur burda yapma dedi dinlemedim. Sonra dün sayfayla vakti kaçırınca hiç önemsemedim nasıl komik oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
23SM ilk aşılama 6 eylül 24 eylül sonuç NEGATİF
iyi pazarlar arkadaşlar....
doğum kontrol ilacına başladım.bu ay olmasının imkansız olması beni çok üzüyor.normalde belki bu ay olur diye bi umut olurdu içimde şimdi ilaç kullanırken olmıcağını bilmek üzücü.tabi hergeçen gün cevremdeki hamile sayısının arttığını bilmek de cabası...bide gelip insanlar anlatmıyor mu sinir oluyorum sanki sorduk.e hadi sizde yapın artık demeleri gıcık oluyorum ya.ilk seferde olmuşmuş, ay bi gün korunmamış olmuş.yok kazayla olmuş.ama biliyorum evlenmeden önce yapsak kesin tutardı.
kızlar hepinize merhaba,
bu sayfa çook hızlı ilerliyor, yazılanların hepsini okuyamıyorum :) ne güzel..
benim aşılamam bugün yapıldı, birileri daha mı var sanki di mi bugün olan?
Ağustos ayı sayfasından mağlubiyetle eylül ayı sayfasına terfi ettim ama bu sayfa herkeze uğur getirsin bol hayırlı pozitifler nasip olsun inşallah. Hayırlı pozitifler diyorum çünkü ben ağustos ayında ilk aşılamamda pozitifi gördüm ama kimyasal gebelik yaşadım. Hala hcg'min sıfırlanmasını bekliyorum ikinci aşılamaya başlamak için. Hadi bakalım infertilite savaşçıları hayırlı pozitif haberleri ile dolduralım sayfayı yılmak yok yola devam. delikafadulden
27 EYLÜL GÜNCEL LİSTEMİZ
EYLÜL- EKİM AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- Eylül son hafta -------------------------- Gelecek aya inşallah.
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- Gelecek aylarda inşallah.
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- Gelecek aylarda inşallah.
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- olmadı savaşa devam
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- Olmadı savaşa devam.
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ------ olmadı savaşa devam
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 17 Eylül --------------------- Hobareeeeey oldu inşallaaaaaaaahh.
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- -23 Eylül ------------------- 4 Ekim
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
fazil ----------------------- İlk aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------
Herada ------------------ 2. aşılama ------------ 25 Eylül
YS88 -------------------- --------------- ------------ 19 Eylül ----------- 30 Eylül
Murceylan44 ---------- İlk aşılama -------------- 24 Eylül ---------- 5 Ekim
Tryagain ---------------- İkinci aşılama ----------------- ------------------------
Nursim05 --------------------- ------------------------------- -------------------------
iyi pazarlar arkadaşlar....
doğum kontrol ilacına başladım.bu ay olmasının imkansız olması beni çok üzüyor.normalde belki bu ay olur diye bi umut olurdu içimde şimdi ilaç kullanırken olmıcağını bilmek üzücü.tabi hergeçen gün cevremdeki hamile sayısının arttığını bilmek de cabası...bide gelip insanlar anlatmıyor mu sinir oluyorum sanki sorduk.e hadi sizde yapın artık demeleri gıcık oluyorum ya.ilk seferde olmuşmuş, ay bi gün korunmamış olmuş.yok kazayla olmuş.ama biliyorum evlenmeden önce yapsak kesin tutardı.
canım benim aynı duyguları paylaşıyorum.git gide alınganlaşıyoruz herşeyi kafamıza takıyoruz işte.arkadaşlarımı bırak teyzelerim bile kaç yaşlarında bilebile hamile kaldılar biz bu yaşta uğraşıyoruz.bide bebek yokmu sorusunun ardından kaç yıl oldu evleneli diye soruyorlarya boğazlayasım geliyoo..
rash hoş geldin aramıza........
arkadaslar canımızı sıkmıcaz.bende cevremde cok sey duyuyorum yok spiral taktırdım öyle olduğu halde hamıle kaldım,yok korunuyorum hamıle kaldım,ay hıc beklemıyorduk bebegı zamansız geldı dıyenler....allah ta bızı bu sekılde sınıyor demekkı ,ınancımızı,umudumuzu yitirmicez.bızımde bebıslerımız olacak onların fotograflarını bırbırımıze gönderıcez...alkisalkisalkis
canım benimde dün oldu aşılamam.çok mutlu haberler alırız canım inş.nasıl geçti aşılaman.ağrın falan varmı?
aa aynı gün yani. benimkinde doktor biraz zorlandı aslında plastik boruyu rahim kanalına sokmak için. rahim ağzı çok aşağıda dedi. ama sonra sanırım başardı ki spermleri gönderdi.
bir de eşimin sperm sayısı 55 milyonken aşılama günü 12 milyon çıktı. bu ay olmazsa onu değerlendireceğiz dedi, neden bu kadar düşüş var diye.
onun dışında herhangi bir ağrım, sızım olmadı.
bu arada bana bir çizelge verdiler. bakın sizlere de yazıyorum:
26 Eylül Ctesi - dinleniniz.
27 Eylül Pazar - cinsel ilişki
28 Eylül Ptesi - cinsel ilişki
03 Ekim Ctesi - progesteron tahlili
11 Ekim Pazar - BHCG tahlili
bunu acıbadem'de işlem gören her hastaya veriyorlar. 15. gün idrarda çıkmaz, kan testi yaptırın dedi. garantiye almak için sanırım.
ben de bu tabloya uyacağım inşallah, 11 Ekim'den önce bakmak yok.
1 gün geçti sayılır bile. oy daha 14 gün var :hulya:
hadi bakalım inşallah dedikleri çıkar bak biz unutursak hatırlat kadın söylemişti ben hamileyim diye bakalım doğru mu:) kısmet tabi allahtan başkası bilemez ama inşallah gönlümüze göre verir allahım..
ben aşılamayı hissetmedim bile geçen sefer çok zor olmuştu ve çok canım yanmıştı.umarım bu kolaylık gebe kalmamdada olmuştur.yıkama sonrasımı 12 milyondu yoksa öncesindemi canım? birde bana dr um hiç progesteron tahlilinden bahsetmedi yada yaptır demedi.onu yaptırmamızın nedeni neymiş acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?