canım biz aşılamanın 7.gününden itibaren bıraktık ilişkiyi çünkü 7 ve 10.günleri arası bebek varsa eğer kendine en uygun yeri bulup yerleşiyomuş.ondan biz bıraktık ilişkiyi.buarada o dediğim kadına gittim şimdi belki okuyanların aklına gelir parayla herşeyi der üfürükçüler die ama kadın bırak parayı hiç bişey kabul etmiyo.ben o kadını test ettim ben klomen kullandığımda o kadına gittiydim ve kasığımı eliyle yokladı yumurtan var dedi sağda 2 gün sonra doktora gittim 33 mm olmuş yumurta ve kendinden çatlayamadığından kistleşmişti.ve önceki gittiğimde bana dediki sen hamile kalırsan soldan kalırsın dedi.gerçektende sol tarafım ağrıyo ve az önce gittiğimde göğüslerimi görür görmez dediki sen hamilesin ve kasığıma baktı bebek var dedi hemde soldan dedi.ve senin oğlun olcak çabuk hareketlenmiş dedi.vallahi herkes o kadına inanıyo benim bi arkadaşımda gitti kasıklarına baktı sen 2 ay içinde hamile kalcan dedi kıza benim yanımda ve gerçektende 2.ayında kaldı ve çoğu kişiye derman olmuş ve giden herkesin bebeği var.inşallah doğru çıkar ama bende belirti çok.cumaya test yapılacak allahım inşallah senin kulun yanıltmamıştır beni die yalvarıyorum neyse uzun yazdım kusura bakmayın...
canım hayatımızda böyle kötü anlar ararsan hepimizde küçük büyük birçok şeyler çıkar sonuçta ölüm tehlikesi geçirmişsin ama geçmiş senin de dediğin gibi sana moral olur mu bilmiyorum ama ben de evlendiğimiz sene 1 yılımız bile dolmamıştı ki ben de hasta oldum tehlikeli bir hastalıktı benimki de dr lar ameliyat olacağımı söylediklerinde o zaman bebek bile düşünmüyorduk ama aklıma ilk gelen neydi biliyormusun ya bebeğimiz olmazsa idi Allaha şükür o zor günleri atlattık eşim çok destek oldu şimdi de bebek için tırmalıyoruz olursa çok güzel olucak ama olmazsa da biz elimizden geleni yapmış olacağız onun için hiçbirimiz pes etmiyoruz hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşacağız inşallah hem bizim bebişler daha kıymetli olucak gerçekten çok istenen bebekler olucaklar
hayırlısı olsun arkadaşım inşallah senden de müjdeli haberler alıcaz:CüvCüv:
özlemcim canım ben kaçırmışım senin hamile kalıp bebeğini kaybettiğini çok üzüldüm canım en kısa zamanda Allah gönlüne göre bir bebiş verir inşallah
canım cvbın için tşkler benim adetlerim çok düzensiz ve iğneyle yumurtalarım adetimin 23.günü zor büyüdü ve taneyle aşılama yapıldı.sende kaç yumurta oldu ve sperm yıkama sonrası ne kadar verildi inşallah eylül ayı hepimize uğurlu gelir.allah emeklerimizi boşa çıkarmamış olsun...
Canım benim 1 büyük iki küçücük yumurtam oluştu;35 milyon sperm aşılandı bana.Bu arada bahsedilen kadın kim anlamadım
slm arkadaşlar.bende sizler gibi aynı sorunlarla imtihan ediliyorum.bir defa aşılama yaptırdık olmadı.bir sene kadar ara verdik allahın izniyle ekim başı gibi 2.aşılamayı deniycez,benim problemim yumurta kalitesizligi,sürekli düzensiz regli oluyorum,şimdi doktorum farlutal verdi onu kullanıyorum arkasından ignelere geçicez inş hayırlısıyla allah bütün bebek isteyen kardeşlerimizede bizlerede nasip eder,ama nedendir bilemiyorum morelim aşırı bozuk bu konuda sanki yine olmayacak gibi hissediyorum,buda beni daha çok üzüyor,aşırı stresli ve kaygılıyım dua ederseniz sevinirim inş müjdeli haberlerimizi yazarız moral olur birbirimize.herkese kolay gelsin sevgiler.
kızlar meraba maalesef kızmızıları gördüm canım çok acıyor
canım sende benim gibi ekimcisin demekki:) ekim ayı ekilirler inşallah büyülü bahçelerimiz de böylece oluşmuş olur ne dersiniz?....... ne kullandın bu ay kist oluştu canım? olsun geç olsunda güç olmasın...2009 da hamile kalacağız inşallah ve 2010 a bebişlerimizle gireceğiz......BEKLE 2010 BİZ GELİYORUZ:CüvCüv::ecrin_bebek:
Arkadaşlar, benim tutan aşılamamda da doktor ilişki önermişti. Allah aşkına güvenin doktorlarınıza, neticede okuyoruz ediyoruz, birbirimizle paylaşıyoruz ama işin uzmanı onlar. Aksine, aşılama akabinde ilişki aşılamanın şansını arttıran birşey. Korkmayın lütfen. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin hepimize.
canım biz aşılamanın 7.gününden itibaren bıraktık ilişkiyi çünkü 7 ve 10.günleri arası bebek varsa eğer kendine en uygun yeri bulup yerleşiyomuş.ondan biz bıraktık ilişkiyi.buarada o dediğim kadına gittim şimdi belki okuyanların aklına gelir parayla herşeyi der üfürükçüler die ama kadın bırak parayı hiç bişey kabul etmiyo.ben o kadını test ettim ben klomen kullandığımda o kadına gittiydim ve kasığımı eliyle yokladı yumurtan var dedi sağda 2 gün sonra doktora gittim 33 mm olmuş yumurta ve kendinden çatlayamadığından kistleşmişti.ve önceki gittiğimde bana dediki sen hamile kalırsan soldan kalırsın dedi.gerçektende sol tarafım ağrıyo ve az önce gittiğimde göğüslerimi görür görmez dediki sen hamilesin ve kasığıma baktı bebek var dedi hemde soldan dedi.ve senin oğlun olcak çabuk hareketlenmiş dedi.vallahi herkes o kadına inanıyo benim bi arkadaşımda gitti kasıklarına baktı sen 2 ay içinde hamile kalcan dedi kıza benim yanımda ve gerçektende 2.ayında kaldı ve çoğu kişiye derman olmuş ve giden herkesin bebeği var.inşallah doğru çıkar ama bende belirti çok.cumaya test yapılacak allahım inşallah senin kulun yanıltmamıştır beni die yalvarıyorum neyse uzun yazdım kusura bakmayın...
slm arkadaşlar.bende sizler gibi aynı sorunlarla imtihan ediliyorum.bir defa aşılama yaptırdık olmadı.bir sene kadar ara verdik allahın izniyle ekim başı gibi 2.aşılamayı deniycez,benim problemim yumurta kalitesizligi,sürekli düzensiz regli oluyorum,şimdi doktorum farlutal verdi onu kullanıyorum arkasından ignelere geçicez inş hayırlısıyla allah bütün bebek isteyen kardeşlerimizede bizlerede nasip eder,ama nedendir bilemiyorum morelim aşırı bozuk bu konuda sanki yine olmayacak gibi hissediyorum,buda beni daha çok üzüyor,aşırı stresli ve kaygılıyım dua ederseniz sevinirim inş müjdeli haberlerimizi yazarız moral olur birbirimize.herkese kolay gelsin sevgiler.
EYLÜL- EKİM AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- Eylül son hafta -------------------------- Gelecek aya inşallah.
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- Gelecek aylarda inşallah.
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- Gelecek aylarda inşallah.
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- olmadı savaşa devam
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- Olmadı savaşa devam.
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ------ olmadı savaşa devam
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------ ameliyat olup tüp bebek yapacak mayısta
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 17 Eylül --------------------- Hobareeeeey oldu inşallaaaaaaaahh.
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- -23 Eylül ------------------- 4 Ekim
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
fazil ----------------------- İlk aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------
Herada ------------------ 2. aşılama ------------ 25 Eylül
YS88 -------------------- --------------- ------------ 19 Eylül ----------- 30 Eylül
Murceylan44 ---------- İlk aşılama -------------- 24 Eylül ---------- 5 Ekim
Tryagain ---------------- İkinci aşılama ----------------- ------------------------
Nursim05 --------------------- ------------------------------- -------------------------
canım ben yeni olduğum için aranızda ilk aşılamam olduğunu yazmamışsın 2 ekim cuma günü belli olacak ama belirtilere göre hamileyim...ama doktorumun ağzından duyana kadar inanamıyorum.allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin...:ecrin_bebek::enbuyukkk:EYLÜL- EKİM AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- Eylül son hafta -------------------------- Gelecek aya inşallah.
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- Gelecek aylarda inşallah.
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- Olmadı savaşa devam.
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ------ olmadı savaşa devam
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 17 Eylül --------------------- Hobareeeeey oldu inşallaaaaaaaahh.
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
fazil ----------------------- İlk aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------
YS88 -------------------- --------------- ------------ 19 Eylül ----------- 30 Eylül
Tryagain ---------------- İkinci aşılama ----------------- ------------------------
Nursim05 --------------------- ------------------------------- -------------------------
bende bu doktorları anlayamadım gitti aşılamadan sonra 7 yada 10 güne ne gerek var bu yumurta sonuçta 12 yada 24 saate kadar yaşamıyormu sonuçta çatlatma iğnesi oluyorsun yada benimki gibi erkenden çatlıyor ve hala onlar devam diyor ne akla hizmetse.... kadın inşallah doğru bilmiştir canım ya geçen ay içimize fenalık geldi negatiften bu ay bari yüzümüz gülsün...........
bu kadın nerede peki?
EYLÜL- EKİM AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?