Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende bu doktorları anlayamadım gitti aşılamadan sonra 7 yada 10 güne ne gerek var bu yumurta sonuçta 12 yada 24 saate kadar yaşamıyormu sonuçta çatlatma iğnesi oluyorsun yada benimki gibi erkenden çatlıyor ve hala onlar devam diyor ne akla hizmetse.... kadın inşallah doğru bilmiştir canım ya geçen ay içimize fenalık geldi negatiften bu ay bari yüzümüz gülsün...........

inşallah hepimize nasip olur.........

Canım benim 1 büyük iki küçücük yumurtam oluştu;35 milyon sperm aşılandı bana.Bu arada bahsedilen kadın kim anlamadım

slm arkadaşlar.bende sizler gibi aynı sorunlarla imtihan ediliyorum.bir defa aşılama yaptırdık olmadı.bir sene kadar ara verdik allahın izniyle ekim başı gibi 2.aşılamayı deniycez,benim problemim yumurta kalitesizligi,sürekli düzensiz regli oluyorum,şimdi doktorum farlutal verdi onu kullanıyorum arkasından ignelere geçicez inş hayırlısıyla allah bütün bebek isteyen kardeşlerimizede bizlerede nasip eder,ama nedendir bilemiyorum morelim aşırı bozuk bu konuda sanki yine olmayacak gibi hissediyorum,buda beni daha çok üzüyor,aşırı stresli ve kaygılıyım dua ederseniz sevinirim inş müjdeli haberlerimizi yazarız moral olur birbirimize.herkese kolay gelsin sevgiler.

Canım benim 1 büyük iki küçücük yumurtam oluştu;35 milyon sperm aşılandı bana.Bu arada bahsedilen kadın kim anlamadım

benim 3 yumurtam ideal büyüklükteydi ve 32 mil.sperm verildi.bahseilen kadın burada yaşayan birisi.bu kadının zamanında gezmediği doktor yaptırmadığı tahlil kalmamış.ama doktorlar senin çocuğun olur demiş evine geri gönderiyolarmış.bigün kendi kendine yöntem uygulamış bitkisel ve hamile kalmış şuan 4 tane çocuğu var.orta yaşlı bi kadın benim burda bi arkadaşım onun sayesinde hamile kaldı ve bebeğin cinsiyetini bile kadın söyledi o arkadaşım gibi binlerce insan onun sayesinde doğurmuş.bende belirtileriminden dolayı merak ettim gittim bana hamilesin dedi.bakalım görücez ama ne dese kesin çıkarmış.kadın parayla veya eşya karşılığı yapmıyo.sadece sevdiği insanlara yapıyo.anlayacağın hacı hoca değil.böle yani tatlım benim 9.günüm bugün.beklemek çok zorrrrrrrrrrrr........................

hayırlısı olsun canım allah emeğini boşa çıkarmasın...

kızlar meraba maalesef kızmızıları gördüm canım çok acıyor

canım kıyamam üzülme dicem ama sana küfür etmiş gibi olcam üzülmemek elde değil çünkü.neyse öpüyorum seni kendine gel eşinide üzme birbirinize destek olun.bi daha denersiniz ne yapalım en azından çaresiz veya ölümcül hastalığımız yok allah daha kötü şeyler vermesin başımıza...:ecrin_bebek:senağlama

ekim ayında bebişlerin ekilme fikri kulağa hoşgeliyor ya tutsun artık şu cadoloz veletler yaaa çıldırttılar bizi artık kafayı yiyeceğiz şu kullandığımız ilaçların yan etkilerini okuyormusunuz neler neler var hele crinone jel de depresyon geçirdiyseniz kullanmayın diyor nasıl hormonları etkiliyorsa delirdik yahu :)

tabi çılgınlar gibi pozisyonlar denemeyin cadolozlar sırt üstü yatın kocişler tek marifetlerini göstersinler zati bebekle ilgili başkada katkıları yok :))))))))))))))) banada doktorum aşılamanın hemen ertesi günü deneyin dedi geçen seferde denemiştik gün aşırı ilk hafta deneyip sonrasında nadasa bırakmıştık :)))))))))))

senin yumişler çılgınmış doktorun 33 olana kadar yakalayamadımı ? Gün aşırı ultrasona girmek çok faydalı.

canım bu bizim savaşımızda sıkça yaaşadığımız birşey kan kaybetsekte savaşa devam yılmak yok can sıkmak yok

moraller bozuk oluyor çünkü artık hepimiz sınırı aştık yeter artık gel aşamasına geldik ve isyanlardayız aama bizim gibi milyonlarca aynı durumda ve daha ağır duurumda olan insan var ve güçlü olmalıyız herkez bir şekilde sonuca ulaşıyor ve bizde ulaşacağız yılmak yok savvaşa devam

kızlar bu arada dün sayfaya dalmışım iğne saatiimi geçirmişim eşim nasıl vır vır yapıyor bir gün önce E6 da trafikte cebe çektim arabayı orada bile saatim geçmesin diye iğne vurdum kendime eşim 20 dakikadan bir şey olmaz dur burda yapma dedi dinlemedim. Sonra dün sayfayla vakti kaçırınca hiç önemsemedim nasıl komik oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

EYLÜL- EKİM AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI

Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- Eylül son hafta -------------------------- Gelecek aya inşallah.
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- Gelecek aylarda inşallah.
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- Gelecek aylarda inşallah.
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- olmadı savaşa devam
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- Olmadı savaşa devam.
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ------ olmadı savaşa devam
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 17 Eylül --------------------- Hobareeeeey oldu inşallaaaaaaaahh.
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- -23 Eylül ------------------- 4 Ekim
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
fazil ----------------------- İlk aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------
Herada ------------------ 2. aşılama ------------ 25 Eylül
YS88 -------------------- --------------- ------------ 19 Eylül ----------- 30 Eylül
Murceylan44 ---------- İlk aşılama -------------- 24 Eylül ---------- 5 Ekim
Tryagain ---------------- İkinci aşılama ----------------- ------------------------
Nursim05 --------------------- ------------------------------- -------------------------

Kızlar sayfamız çoştu hamile haberleride coşar inşallah ara sayfalarda liste aramayalım diye ilk sayfamızda listeyi düzenli olarak güncelleyecem canlara duyurulur

canım öncelikle çok geçmiş olsun ben cuma test yapıp o gece sabaha kadar bağıra çağıra ağladım isyan ettim sonra baktım hala sakinleşemiyorum içki bile içtim ki kokusundan bile nefret ederim ve daha da korkuncu isyan ettim ki biri bana isyan edeceks,n dese güler geçerdim o kadar güvenirim inancıma o noktaya geldim ama şimdi sakinleştim şimdi ameliyata konsantre olcam sonrası Allah kerim diye düşünüyorum sen ne yapacaksın ara verecek misin yoksa devam mı

nisan mayıs gibi görüşücez inşallah

canım ben yeni olduğum için aranızda ilk aşılamam olduğunu yazmamışsın 2 ekim cuma günü belli olacak ama belirtilere göre hamileyim...ama doktorumun ağzından duyana kadar inanamıyorum.allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin...:ecrin_bebek::enbuyukkk:

sağol bitanem güzel dileklerin için...zemuszemus a.s.

bu kadın nerede peki?

afyon sultandağı ilçesinde.ve ben şuan orda yaşıyorum eşimin görevi gereği izmirden taşındık kadın üfürükçü falan değil para vs.asla kabul etmiyo.ve sadece tanıdık vasıtasıyla gelenleri kabul ediyo benim hamile bıraktığı arkadaşımın kaynanası götürdü beni de ve göğüslerimi görür görmez amannnnnnnnnn sen hamilesein dedi.bide kasığıma baktı hani demiştimya yürüdükçe sol kasığımda top gibi bişey oynuyo die sen hamilesin hemde oğlun olacak dedi erken oynamaya başlamış dedi.sonuçta allahın bi kulu ve bugüne kadar yıllardır o kadının hiç birşeyinde yanlışlık çıkmamış dediği herkes ya hamile kalmış ya da hamile olduğunu bilmiş.eskiden insanlar doktor nedir bilmezlermiş o kadına giderlermiş.vallahi bilmiyorum ama bende hamile olduğumu hissediyorum ve belkide allah tarafından söylettirildi.ve 9 gün aşılamaya daha benim dün aklıma geldi o kadına beni götürün demek.inşallah bebeğim gelmiştir... a.s.

arkadaslar hepimiz icin hayırlısı olsun.bana da bayramın 1.gunu transfer yapıldı.simdi merakla beklıyorum.ınanın beklemek o ıgnelerden,kontrollerden daha zormus.bu aralar adette olabılırım.çok streslı bı durum.

rash.........................ılk transfer.................20 eylul ................2 ekım sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…