Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

içmemelisin arkadaşım.hamile kalmayı bırak tedavidede içmemelisin.istanbulda bir merkez sigara kullanan çiftlere tedavi yapmıyormuş demekki önemli.sende lütffen dikat ett.kızarız sonra sana....

ya bende çok takmış durumdayım bu ilişki meselesine korkuyorum ya bebek varda bişey olursa die.ama dr um özellikle tavsiye etti bugün akşam ve yarın sabah ilişki önerdi.

ilişki olayını da her dr farklı mı öneriyor ne benim bu ay aşılama olmadı ama 12.gün yumurtalara bakıldı dr 2-3 gün sonra çatlar gün aşırı ilişki dedi hatta ben sordum hergün denesek olur mu diye dr sperm kalitesi düşer dedi

selam özlemcim,
senin nasıl gidiyo napıyosun

kejecim görünmedin bugun...

burp ne oldu senin toplantıyla aşılamanın cakışması izin alabildinmi....

canım seninki yumurta takibi gibi olmuş evet her doktor farklı ama günaşırı ilişki doğru sperm kalitesi için.fakat aşılamada durum farklı aşılamdan sonraki iki gün önemli o yüzden art arda diyor doktorlar.

Kızlar yıkama sonrası spermiogram kağıdı verildi mi size.benim eşimin topla 60 milyon aşılama bitince kağıt verdiler onda 32 milyon yazıyo yıkama sonrasıdır de mi?

Yumurtalarım çatlatma iğnesini beklemek istediler canım ya, bu ay da böyle oldu bakalım

canım ben anlamadım çatlatma iğnesi yapıldı mı yapılmadan kendiliğinden mi çatladı yumurtaların

canım işimiz fallara kaldı inşallah kadının dediği doğru çıkar da hamile kalırsın ben de yazın bir kadına fal baktırmıştım kadın bana senin dr a giderek tedaviyle bebeğin olucak dedi ama 3 dr a gideceksin dedi ben de inanıp dr u değiştirdim bu dr gerçekten gittiğim 3.dr.Ben de hamile kalacağımı duyunca inanmak istiyorum tabi bakalım kısmet:Saruboceq:

23SM ilk aşılama 6 eylül 24 eylül sonuç NEGATİF

canım üzülme hayırlısı olsun genelde 2.ve 3.aşılama tutar diyorlar denemeye devam moral bozmak yok:1hug:

yeni aşılaması yapılan tüm arkadaşların hayırlı olsun aşılamaları ve gelsin bebişler

Kızlar yıkama sonrası spermiogram kağıdı verildi mi size.benim eşimin topla 60 milyon aşılama bitince kağıt verdiler onda 32 milyon yazıyo yıkama sonrasıdır de mi?

canım kağıdı elimize vermiyolar hiç gidip istersek veriyorlar.meraktan alıyorum ben hep yıkama öncesi ve sonrası değerler yazıyor hep.ayrı ayrı yazmıyormu yıkama sonrası kaç olmuş sayısı diye.

canım yumurta takibinde gün aşırı ilişki diyordu.aşılama sonrası da kendi dr um sonraki gün ilişki önerdi bu seferkinde kendisi yoktu başhekim yaptı oda aşılama akşamı ve sabahı ilişki önerdi.hergün olması sperm kalitesi çok etkilemiyor diye biliyorum ben.

içmemelisin arkadaşım.hamile kalmayı bırak tedavidede içmemelisin.istanbulda bir merkez sigara kullanan çiftlere tedavi yapmıyormuş demekki önemli.sende lütffen dikat ett.kızarız sonra sana....

içmiyorum artık hamile kalıyımda ben içmemeye razıyım artık napıyım ya zor olsada :kedi:

canım progesteron testi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için yapılıyor benim de yarın 21.günüm ve bende yarın yaptıracağım

canım benim dr da 3 ay klomenle 3 ay da iğneyle aşılama planladı her dr un uygulaması farklı demek ki bizimki de böyle

canım izmirliyim karşıyakalıyım ama şuan afyondayım eşimin görevi gereği.izmir başka ya canım izmirimmmmmmmmmmmmmmmm

ben de İzmirli sayılırım bizde eşimin işi nedeniyle Maraştayız

canım benim ilk aşılamamda dr hiç şu günlerde ilişki falan demedi biz de hiç denememiştik hatta rahatımıza bile gelmişti valla

kimler burada tam bakmadım ama bu akşam arkadaşımda oturuyordum ;sigara içiyorduk;aniden midem bulandı ve ben kötüyüm diyip eve geldim;fazla sigaradan bazen bulanır ya öyle sandık...Eve gelir gelmez yattım;yatmamla kalkmam bir oldu istifra ettim

şimdide kalkıp patates kızarttım kendime;malum acıktım ve patates yiyesim geldi...ılaçta alamıyrm;fortel hasssas test alsam yarın belli olurmu??????????

selam özlemcim,
senin nasıl gidiyo napıyosun

kejecim görünmedin bugun...

burp ne oldu senin toplantıyla aşılamanın cakışması izin alabildinmi....

canım benim valla fırsat bulamdım girmeye;saat 00,50 ve şimdi burdayım hatta yardım edecek birilerini arıyorum;yarın detaylıca konuşuruz canım

arkadaslar merhaba... umarim herkes iyidir.. 7.8. ve 9. gun idrar testi yaptim hep bembeyaz cikiyordu birinci cizgi yeri. ama 9. gunun aksami ikinci silik pembe cikti tam 4 tane test ard arda yaptim iananmadim esime gosterdim cunku 3 gundur beyaz kutucukta hic bir cizgi gormuyordum. esimde diger cizgi silikte olsa belirdi dedi. 9. gun sabah bisi cikmadi 9. aksami yaptim olumsuz olsada bakicam yaa dedim. ve diger ikinci cizgi cok silik ama orada bir cizgi oldugunu hemen anlayabiliyorsun. sevinsem mi sevinmesemmi neypasam bilemiyorum. burada 9. gun de olsa kan veremiyorsunuz. cunku birsuru kagitlar dolduruyorsunuz muayene ediyorlar vs.. o nedenle kendi dr. mizin verdigi 2 ekim tarihini beklememiz gerekiyor. ama kafam karisti simdi :) sizce umutlanmalimiyim arkadaslarim?

Canım benim, umutsuz olmanı gerektirecek hiçbir şey yok. Ben ilk aşılamamda regli günümde bile ikinci çizgiyi çok silik görüyordum ertesi gün kan değerim 600 küsur çıkmıştı. Ben sana şimdiden hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın demek istiyorum. Bence sevin canım, gerçi kan testi gününe kadar biraz zamanın var, ah acele etmişsin ama mutlu olmamak için hiçbir sebebin yok. Tekrar gözün aydın.

canım benim valla fırsat bulamdım girmeye;saat 00,50 ve şimdi burdayım hatta yardım edecek birilerini arıyorum;yarın detaylıca konuşuruz canım

Keje'cim, umarım daha iyisindir. Ben tutan aşılamamda 8. gün fortel'le bakmıştım birşey çıkmamıştı. Boşuna üzmüştüm kendimi. Senin kaçıncı günün tam bilmiyorum ama eğer 10. günü geçmediysen acele etme derim. inşallah yaşadıkların erken hamilelik belirtileridir. YAkında müjdeli haberler alman dileğiyle.

canım ya ilk aşılamamın tuttu.öncesinde belirtilerin neydi benim aşılamamın 10.günü idrar testi yapmak istiyorum ne zaman yapayım 12.gün çıkar mı acaba.lütfen belirtilerini yazar mısın?şimdiden tşkler opuyorumnanaktan

canım pembe çizgi çıktıysa hamilesin tebrikler.ilk aşılaman mıydı?belirtilerin neydi bende de bazı belirtiler varda benimde bugün 10.günüm.12.gün yapmak istiyorum bencce kan testi yaptır.bi yönden hamilesin ama bi de arkadaşımın anlattığını yazayım sana klomen+pregnl tedavisi görmüş oda idrar testi yaapmış onunda silik çıkmış.sonra doktorunu aramış doktor demişki pregnl 12 gün de vücuttan atılıyo ondan pozitif çıkmıştır demiş.vücuttan atılma günü geçince adet olmuş.bende yapacaktım akşam öle deyince bende yapmadım 12.gün yapayım dedim.ama inşallah vardır bu ay herkesinki tutmuş olsun.buarada 18 eylül de mi yaptırdın benim 19 eylül inşallah ikimz ve diğer arkadaşlar hamiş çıkarız bide bişey sorcam benim sol kasığımda yürüdükçe bişi oynuyo ve arada acıyo ve göğüslerim patlıcak gibi şişiyo ve uçları çıktı.sende de oldu mu?....ama bence sen hamilesin oleyyyyyyyyyyyyyyyyy :dance: :teytey: alkisalkisalkis :CüvCüv: hihoyyyt

şimdide kalkıp patates kızarttım kendime;malum acıktım ve patates yiyesim geldi...İlaçta alamıyrm;fortel hasssas test alsam yarın belli olurmu??????????

senin ne zaman olmuştu aşılaman 19 eylülde oldu benim burdan biriyle aynı gün olmuştu benim ama unuttum.benim 10.günüm bugün pregnl den dolayı testler pozitif çıkabiliyormuş.12 günde vücuttan atılıyomuş.bende ç.şamba idrar yapacağım.canım belirtilerin ne yazar mısın?göğüs,kasık ağrın var mı?benim solda bişey oynuyo sanki.sende de var mı?ve göğüslerim patladı patlayacak uçusa geçti ikiz kuleler sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…