kızlar ya 2gündür sigara içmiyorum kafayı yicem.eşim içirmiyor zarar verir die daha öncekilerde içmiştim e tabi tutmayınca bu sefer içmiceksin diyor.kesin hamile olduğumu öğrensem bırakıcam zaten ama.
ya bende çok takmış durumdayım bu ilişki meselesine korkuyorum ya bebek varda bişey olursa die.ama dr um özellikle tavsiye etti bugün akşam ve yarın sabah ilişki önerdi.
ilişki olayını da her dr farklı mı öneriyor ne benim bu ay aşılama olmadı ama 12.gün yumurtalara bakıldı dr 2-3 gün sonra çatlar gün aşırı ilişki dedi hatta ben sordum hergün denesek olur mu diye dr sperm kalitesi düşer dedi
Yumurtalarım çatlatma iğnesini beklemek istediler canım ya, bu ay da böyle oldu bakalım
canım biz aşılamanın 7.gününden itibaren bıraktık ilişkiyi çünkü 7 ve 10.günleri arası bebek varsa eğer kendine en uygun yeri bulup yerleşiyomuş.ondan biz bıraktık ilişkiyi.buarada o dediğim kadına gittim şimdi belki okuyanların aklına gelir parayla herşeyi der üfürükçüler die ama kadın bırak parayı hiç bişey kabul etmiyo.ben o kadını test ettim ben klomen kullandığımda o kadına gittiydim ve kasığımı eliyle yokladı yumurtan var dedi sağda 2 gün sonra doktora gittim 33 mm olmuş yumurta ve kendinden çatlayamadığından kistleşmişti.ve önceki gittiğimde bana dediki sen hamile kalırsan soldan kalırsın dedi.gerçektende sol tarafım ağrıyo ve az önce gittiğimde göğüslerimi görür görmez dediki sen hamilesin ve kasığıma baktı bebek var dedi hemde soldan dedi.ve senin oğlun olcak çabuk hareketlenmiş dedi.vallahi herkes o kadına inanıyo benim bi arkadaşımda gitti kasıklarına baktı sen 2 ay içinde hamile kalcan dedi kıza benim yanımda ve gerçektende 2.ayında kaldı ve çoğu kişiye derman olmuş ve giden herkesin bebeği var.inşallah doğru çıkar ama bende belirti çok.cumaya test yapılacak allahım inşallah senin kulun yanıltmamıştır beni die yalvarıyorum neyse uzun yazdım kusura bakmayın...
23SM ilk aşılama 6 eylül 24 eylül sonuç NEGATİF
arkadaslar hepimiz icin hayırlısı olsun.bana da bayramın 1.gunu transfer yapıldı.simdi merakla beklıyorum.ınanın beklemek o ıgnelerden,kontrollerden daha zormus.bu aralar adette olabılırım.çok streslı bı durum.
Kızlar yıkama sonrası spermiogram kağıdı verildi mi size.benim eşimin topla 60 milyon aşılama bitince kağıt verdiler onda 32 milyon yazıyo yıkama sonrasıdır de mi?
ilişki olayını da her dr farklı mı öneriyor ne benim bu ay aşılama olmadı ama 12.gün yumurtalara bakıldı dr 2-3 gün sonra çatlar gün aşırı ilişki dedi hatta ben sordum hergün denesek olur mu diye dr sperm kalitesi düşer dedi
içmemelisin arkadaşım.hamile kalmayı bırak tedavidede içmemelisin.istanbulda bir merkez sigara kullanan çiftlere tedavi yapmıyormuş demekki önemli.sende lütffen dikat ett.kızarız sonra sana....
ben aşılamayı hissetmedim bile geçen sefer çok zor olmuştu ve çok canım yanmıştı.umarım bu kolaylık gebe kalmamdada olmuştur.yıkama sonrasımı 12 milyondu yoksa öncesindemi canım? birde bana dr um hiç progesteron tahlilinden bahsetmedi yada yaptır demedi.onu yaptırmamızın nedeni neymiş acaba?
yıkama sonrasıdır muhtemelen çünkü öncesinde sınır 20milyonmuş diğer türlü aşılama yapmayabilirdi.o sorun değil zaten sonuçta milyonlarca spermin arasından sadece bi tanesi döllüyor yumurtayı.bir de benim dr um kist oluşmadığı sürece hiç ara vermeden aşılamaya devam ediyor.ilk aşılamam temmuzun 6sıydı,2.ağustos,ramazanda ara verdik ve dün yapıldı.3üde klomenle oldu eğer buda olmazsa başka ilaca geçip onuda 3kez denicekmiş.doğru bi yöntemmi aklım karışık biraz.
canım izmirliyim karşıyakalıyım ama şuan afyondayım eşimin görevi gereği.izmir başka ya canım izmirimmmmmmmmmmmmmmmm
canım yumurta takibinde gün aşırı ilişki diyordu.aşılama sonrası da kendi dr um sonraki gün ilişki önerdi bu seferkinde kendisi yoktu başhekim yaptı oda aşılama akşamı ve sabahı ilişki önerdi.hergün olması sperm kalitesi çok etkilemiyor diye biliyorum ben.
selam özlemcim,
senin nasıl gidiyo napıyosun
kejecim görünmedin bugun...
burp ne oldu senin toplantıyla aşılamanın cakışması izin alabildinmi....
arkadaslar merhaba... umarim herkes iyidir.. 7.8. ve 9. gun idrar testi yaptim hep bembeyaz cikiyordu birinci cizgi yeri. ama 9. gunun aksami ikinci silik pembe cikti tam 4 tane test ard arda yaptim iananmadim esime gosterdim cunku 3 gundur beyaz kutucukta hic bir cizgi gormuyordum. esimde diger cizgi silikte olsa belirdi dedi. 9. gun sabah bisi cikmadi 9. aksami yaptim olumsuz olsada bakicam yaa dedim. ve diger ikinci cizgi cok silik ama orada bir cizgi oldugunu hemen anlayabiliyorsun. sevinsem mi sevinmesemmi neypasam bilemiyorum. burada 9. gun de olsa kan veremiyorsunuz. cunku birsuru kagitlar dolduruyorsunuz muayene ediyorlar vs.. o nedenle kendi dr. mizin verdigi 2 ekim tarihini beklememiz gerekiyor. ama kafam karisti simdi :) sizce umutlanmalimiyim arkadaslarim?
canım benim valla fırsat bulamdım girmeye;saat 00,50 ve şimdi burdayım hatta yardım edecek birilerini arıyorum;yarın detaylıca konuşuruz canım
Canım benim, umutsuz olmanı gerektirecek hiçbir şey yok. Ben ilk aşılamamda regli günümde bile ikinci çizgiyi çok silik görüyordum ertesi gün kan değerim 600 küsur çıkmıştı. Ben sana şimdiden hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın demek istiyorum. Bence sevin canım, gerçi kan testi gününe kadar biraz zamanın var, ah acele etmişsin ama mutlu olmamak için hiçbir sebebin yok. Tekrar gözün aydın.
arkadaslar merhaba... umarim herkes iyidir.. 7.8. ve 9. gun idrar testi yaptim hep bembeyaz cikiyordu birinci cizgi yeri. ama 9. gunun aksami ikinci silik pembe cikti tam 4 tane test ard arda yaptim iananmadim esime gosterdim cunku 3 gundur beyaz kutucukta hic bir cizgi gormuyordum. esimde diger cizgi silikte olsa belirdi dedi. 9. gun sabah bisi cikmadi 9. aksami yaptim olumsuz olsada bakicam yaa dedim. ve diger ikinci cizgi cok silik ama orada bir cizgi oldugunu hemen anlayabiliyorsun. sevinsem mi sevinmesemmi neypasam bilemiyorum. burada 9. gun de olsa kan veremiyorsunuz. cunku birsuru kagitlar dolduruyorsunuz muayene ediyorlar vs.. o nedenle kendi dr. mizin verdigi 2 ekim tarihini beklememiz gerekiyor. ama kafam karisti simdi :) sizce umutlanmalimiyim arkadaslarim?
şimdide kalkıp patates kızarttım kendime;malum acıktım ve patates yiyesim geldi...İlaçta alamıyrm;fortel hasssas test alsam yarın belli olurmu??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?