canım ya üzülme demek kar etmiyor ama yapacak başka birşey de yok ki...... allah hayırlısını versin inşallah......
yıkama öncesi mi sonrası mı onu belirtmedi aslında, ama aşılama için yeterli dedi.
progesteronu bana her seferinde yaptırıyor doktorum. yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için istiyor onu.
çatladığını tahmin ettiği zamandan tam 1 hafta sonra kandaki progesteron değerinin maximuma ulaşması gerekir diyerek, 1 hafta sonraki progesteron değerine göre evet çatlamış diye yorum yapıyor. sanırım zamanının doğruluğuna bakıyor.
Ağustos ayı sayfasından mağlubiyetle eylül ayı sayfasına terfi ettim ama bu sayfa herkeze uğur getirsin bol hayırlı pozitifler nasip olsun inşallah. Hayırlı pozitifler diyorum çünkü ben ağustos ayında ilk aşılamamda pozitifi gördüm ama kimyasal gebelik yaşadım. Hala hcg'min sıfırlanmasını bekliyorum ikinci aşılamaya başlamak için. Hadi bakalım infertilite savaşçıları hayırlı pozitif haberleri ile dolduralım sayfayı yılmak yok yola devam. delikafadulden
27 EYLÜL GÜNCEL LİSTEMİZ
EYLÜL- EKİM AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- Eylül son hafta -------------------------- Gelecek aya inşallah.
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- Gelecek aylarda inşallah.
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- Gelecek aylarda inşallah.
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- olmadı savaşa devam
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- Olmadı savaşa devam.
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ------ olmadı savaşa devam
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 17 Eylül --------------------- Hobareeeeey oldu inşallaaaaaaaahh.
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- -23 Eylül ------------------- 4 Ekim
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
fazil ----------------------- İlk aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------
Herada ------------------ 2. aşılama ------------ 25 Eylül
YS88 -------------------- --------------- ------------ 19 Eylül ----------- 30 Eylül
Murceylan44 ---------- İlk aşılama -------------- 24 Eylül ---------- 5 Ekim
Tryagain ---------------- İkinci aşılama ----------------- ------------------------
Nursim05 --------------------- ------------------------------- -------------------------
afyon sultandağı ilçesinde.ve ben şuan orda yaşıyorum eşimin görevi gereği izmirden taşındık kadın üfürükçü falan değil para vs.asla kabul etmiyo.ve sadece tanıdık vasıtasıyla gelenleri kabul ediyo benim hamile bıraktığı arkadaşımın kaynanası götürdü beni de ve göğüslerimi görür görmez amannnnnnnnnn sen hamilesein dedi.bide kasığıma baktı hani demiştimya yürüdükçe sol kasığımda top gibi bişey oynuyo die sen hamilesin hemde oğlun olacak dedi erken oynamaya başlamış dedi.sonuçta allahın bi kulu ve bugüne kadar yıllardır o kadının hiç birşeyinde yanlışlık çıkmamış dediği herkes ya hamile kalmış ya da hamile olduğunu bilmiş.eskiden insanlar doktor nedir bilmezlermiş o kadına giderlermiş.vallahi bilmiyorum ama bende hamile olduğumu hissediyorum ve belkide allah tarafından söylettirildi.ve 9 gün aşılamaya daha benim dün aklıma geldi o kadına beni götürün demek.inşallah bebeğim gelmiştir...a.s.
yeşim canım inşallah hamilesindir izmirde nerde oturdunuz?ben bornovada oturuyorum izmirli misin?
valla bilmiyorum bugün hep ağladım gece uyku bile girmedi gözüme isyanlardayım ne yapacağımı bilmiyorum salak salak dolaşıyorum salaklaştım iyicene tedavim ne olacak bilmiyorum bakalım doktorum ne diyecek yarın kontrole çağırmıştı beni ne derse artık insan çok kötü oluyor isteyipte olmayınca allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin
canım izmirliyim karşıyakalıyım ama şuan afyondayım eşimin görevi gereği.izmir başka ya canım izmirimmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bugün 4. iğnemi oldum yarın koontrolüm var bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş inş büyüyordur bakalım bana dua edin nolur canlarım hepimi
zin duaya ihtiyacı var biliyoruz ki hepimiz birimiz birimiz hepimiz için kaydirigubbakcemile5
söylerim tabiyki canım söylemem mi ama ben ilk gittiğimde o kadın herşeyimi bilmişti.inşallah doğru çıkar belkide allah tarafından söyletilmiştir.buarada o dediğim teyzenin kendi kızı usg ye girmiş hamileymiş bunlar teyzeye demişlerki yani kızı damadı doktor kız dedi demiş.teyze demişki yat bakalım bi de ben bakayım demiş.bakmış kasıklarına senin oğlun olcak istersen gidelim o doktorla iddaya girelim demiş.kızı bu sefer demişki şaka şaka oğlan dedi doktor demiş.biz sen gerçekten anlıyomusun die test ettik demiş.düşün yani kendi kızı bile inanmamış ve test etmişler.ya buarada sen hamileydi de mi?bugün aşılamamın 9.günü bugün sanki rüzgar esintisi gibi kasıklarıma bi ağrı girdi gelip geçti.sende de oldu mu?ama sol tarafımda hala bişey oynuyo.ya yoksa adet mi olcam...senağlama
yıkama sonrasıdır muhtemelen çünkü öncesinde sınır 20milyonmuş diğer türlü aşılama yapmayabilirdi.o sorun değil zaten sonuçta milyonlarca spermin arasından sadece bi tanesi döllüyor yumurtayı.bir de benim dr um kist oluşmadığı sürece hiç ara vermeden aşılamaya devam ediyor.ilk aşılamam temmuzun 6sıydı,2.ağustos,ramazanda ara verdik ve dün yapıldı.3üde klomenle oldu eğer buda olmazsa başka ilaca geçip onuda 3kez denicekmiş.doğru bi yöntemmi aklım karışık biraz.
kızlar bugün 4. iğnemi oldum yarın koontrolüm var bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş inş büyüyordur bakalım bana dua edin nolur canlarım hepimi
zin duaya ihtiyacı var biliyoruz ki hepimiz birimiz birimiz hepimiz için kaydirigubbakcemile5
sonuç arkadaşlar lütfen kendinize benim yerime koyun ve halimi anlamaya çalışın ...rabbim o gün sınava soktu bizi karar verin dedi ve eğer bir aksilik çıkmazsa yarın daha net belli olur ama galiba hamileyim..allahım ol derse olur..kimse isyan etmesin..
eşimin bir lafı var çocuk konusunda üzülünce söylerdi olursa olur olmazsa bu hayatı kendimize kahretmeye hakkımız yok..kahretmeyelim arkadaşlar..
kaydirigubbakcemileslm
98783 nezaman aşılama yaptırdın .24 eylülde aşılama yaptırdım r progeston tablet verdi 15 gün onu kullanacağım. ama tahlilden bahsetmedi. o neyi belirliyormuş zaman geçmiyor...kaydirigubbakcemile
Canım, doktoruna güveniyorsan, bence dediğini dinle. Belki tüpe geçmek mantıklı geliyordur sana ama inan olsun tüpteki hayal kırıklığı ve moral bozukluğu hiçbirşeyle kıyaslanamaz. İnşallah devamını düşünmeye gerek kalmadan bu aşılaman beklediğin müjdeli haberi getirir sana.
Dualarım seninle canım. İnşallah güzel güzel büyümüşlerdir. Hayırlı olsun, bol şanslar.
Çok geçmiş olsun canım. Zor anlar yaşamışsınız. İnşallah ve hayırlısıyla hamilesindir. Eşin doğru söylüyor, çoğu zaman çocuksuz hayat, hayatın sonu gibi geliyor şimdi düşündükçe ama bu hayatı kendimize zindan etmeye de hakkımız yok. En azından kul olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, Allah ona açılan ellerimizi boş çevirmez inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?