Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yıkama sonrasıdır muhtemelen çünkü öncesinde sınır 20milyonmuş diğer türlü aşılama yapmayabilirdi.o sorun değil zaten sonuçta milyonlarca spermin arasından sadece bi tanesi döllüyor yumurtayı.bir de benim dr um kist oluşmadığı sürece hiç ara vermeden aşılamaya devam ediyor.ilk aşılamam temmuzun 6sıydı,2.ağustos,ramazanda ara verdik ve dün yapıldı.3üde klomenle oldu eğer buda olmazsa başka ilaca geçip onuda 3kez denicekmiş.doğru bi yöntemmi aklım karışık biraz.

şekerim beni silin listeden mümkünse ben önce ameliyat olup sonra inşallah bir sorun yaşamazsam mart nisan gibi eklerim kendimi listeye o zamana siz de bebeklerinizle ilgili gelişmeleri anlatırsınız bana

kızlar bugün 4. iğnemi oldum yarın koontrolüm var bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş inş büyüyordur bakalım bana dua edin nolur canlarım hepimi
zin duaya ihtiyacı var biliyoruz ki hepimiz birimiz birimiz hepimiz için kaydirigubbakcemile5

yeşim canım inşallah hamilesindir izmirde nerde oturdunuz?ben bornovada oturuyorum izmirli misin?

yeşim canım inşallah hamilesindir izmirde nerde oturdunuz?ben bornovada oturuyorum izmirli misin?

canım izmirliyim karşıyakalıyım ama şuan afyondayım eşimin görevi gereği.izmir başka ya canım izmirimmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr aŞılaması tutupta benım belırtılerıme yorum yapacak yok mu??????????????????????????????aksı taktırde kafayı sıyırcammmmmmmmmmm

amin canım inşallah bu durumda söylenecek çok bir şey yok ama burda aşılaması tutmayan ve kendini kötü hisseden herkes için bir şey anlatıcam. eğer aşılamada olmazsa tüp bebeğe geçeriz diye kayıt yaptırdım egeye bazı tahliller istediler bir yandan aşılama için gidip geliyorum bir yandan tüp bebek için istenen tahlilleri yaptırıyorum anti t anti m,hormon tahlilleri eliza tetsti hıv testleri falan filan.
sonuçlar çıktı ve eşimde hepatit c sınır değer çıktı ve test tekrarı istediler ve eşim görevde olduğu için 10 gün gelemedi ta ki aşılamadan bir gün önce yani 16 eylülde test tekrarı yapıldı sonuç 17 eylül sabahı 9 da çıktı ve pozitif yani görünürde var ve karaciğere ne derece bulaşmış belli değil saat 9.30 da sperm vericek ve 14.30 da aşılama olucak ve biz berbat bir durumdayız bir de bunu 10 gün öncesi var ya pozitifse diye çekilen uykusuz geceler araştırmalar varsa ne yaparız telaşları çocuğu falan unuttuk..neyse 3 farklı doktorla görüştük çocuğa bulaşır mı diye ama var olduğuna dair kesin tahlil yapılmadı yani olabilirde ya da yok olup antikor kalmış olabilir ve bir karar vermemiz lazım.kadın doğum doktorları ve intaniye enfeksiyon hast. doktoru ile görüştük eğer varsada geçme ihtimali çok düşük dedi ve diyelim ki var ömür boyu bu risk için çocuk yapmıycak mısınız dedi.. ve ben ağlaya ağlaya aşılamaya girdim eşimde ben aşılamada iken aynı hastanenin intaniye bölümünde ayrıntılı tahlil verdi..düşün çocuk falan umrumda olmadan girdim aşılama olup beklerken elimde tel sürekli naptı diye aradım ertesi gün sonuç çıktı neyse ki korkulacak bir şey yok..bilindiği üzere tehlikeli bir hastalık dedim ki ona bir şey olduktan sonra napıyım ki.. günlerce kahroldum

sonuç arkadaşlar lütfen kendinize benim yerime koyun ve halimi anlamaya çalışın ...rabbim o gün sınava soktu bizi karar verin dedi ve eğer bir aksilik çıkmazsa yarın daha net belli olur ama galiba hamileyim..allahım ol derse olur..kimse isyan etmesin..

eşimin bir lafı var çocuk konusunda üzülünce söylerdi olursa olur olmazsa bu hayatı kendimize kahretmeye hakkımız yok..kahretmeyelim arkadaşlar..

inşşşallah canım amin diyelim duamızıda edelim hepimiz için..

benim daha kesin değil canım yarın 12. gün bende de ara ara var o ağrılar benim kan değerim pozitif görünüyor fakat yarın yükselmesi lazım...

Canım, doktoruna güveniyorsan, bence dediğini dinle. Belki tüpe geçmek mantıklı geliyordur sana ama inan olsun tüpteki hayal kırıklığı ve moral bozukluğu hiçbirşeyle kıyaslanamaz. İnşallah devamını düşünmeye gerek kalmadan bu aşılaman beklediğin müjdeli haberi getirir sana.

Dualarım seninle canım. İnşallah güzel güzel büyümüşlerdir. Hayırlı olsun, bol şanslar.

Çok geçmiş olsun canım. Zor anlar yaşamışsınız. İnşallah ve hayırlısıyla hamilesindir. Eşin doğru söylüyor, çoğu zaman çocuksuz hayat, hayatın sonu gibi geliyor şimdi düşündükçe ama bu hayatı kendimize zindan etmeye de hakkımız yok. En azından kul olarak üzerimize düşeni yapıyoruz, Allah ona açılan ellerimizi boş çevirmez inşallah.

kaydirigubbakcemileslm
98783 nezaman aşılama yaptırdın .24 eylülde aşılama yaptırdım r progeston tablet verdi 15 gün onu kullanacağım. ama tahlilden bahsetmedi. o neyi belirliyormuş zaman geçmiyor...kaydirigubbakcemile

canım dün yaptırdım ben ayın 26sı yani.bendende tahlil istemedi canım burdan duydum bende yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlıyormuş sanırım doğru zamanda yapılmışmı diye bakıyo.bana tablette vermedi canım sorucam ama niye vermedi diye gerekmi duymadı acaba?

amin canım inş bir dahakine gerek kalmadan allah nasip eder hayırlısıyla.içimi ferah tutuyorum ve tutmaya çalışıyorum.çok dualar ettim tefriciyeler okuttum tutunur inş bebişim.rabbim hiç birimizin kucaklarını boş koymasın.

kızlar ya 2gündür sigara içmiyorum kafayı yicem.eşim içirmiyor zarar verir die daha öncekilerde içmiştim e tabi tutmayınca bu sefer içmiceksin diyor.kesin hamile olduğumu öğrensem bırakıcam zaten ama.

merhaba arkadaşlar,
aşılama yaptıran arkadaşlar hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız.
bide kırmızıları gören arkadaşım biliyorum hiçbir cümle teselli etmeye yetmez fakat unutma ki yalnız değilsin....artık güzel haberler doldursun su listeyi bizede moral olsun ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…