ok ekliyorum canım..adım pınar...
canım ya ilk aşılamamın tuttu.öncesinde belirtilerin neydi benim aşılamamın 10.günü idrar testi yapmak istiyorum ne zaman yapayım 12.gün çıkar mı acaba.lütfen belirtilerini yazar mısın?şimdiden tşkler opuyorumnanaktan
günaydın kızlar iyi haftaalr hepinizze oo bu hafta baya güzel haberler alcaz inşallah....Allahımmm bu yolda hepimizin yardımcısı olsun bnde adet olmayı bekliyorum 9 10 gnm vr hemen olayımda bi an önce başlıyayım istiyorum....
arkadaslar merhaba... umarim herkes iyidir.. 7.8. ve 9. gun idrar testi yaptim hep bembeyaz cikiyordu birinci cizgi yeri. ama 9. gunun aksami ikinci silik pembe cikti tam 4 tane test ard arda yaptim iananmadim esime gosterdim cunku 3 gundur beyaz kutucukta hic bir cizgi gormuyordum. esimde diger cizgi silikte olsa belirdi dedi. 9. gun sabah bisi cikmadi 9. aksami yaptim olumsuz olsada bakicam yaa dedim. ve diger ikinci cizgi cok silik ama orada bir cizgi oldugunu hemen anlayabiliyorsun. sevinsem mi sevinmesemmi neypasam bilemiyorum. burada 9. gun de olsa kan veremiyorsunuz. cunku birsuru kagitlar dolduruyorsunuz muayene ediyorlar vs.. o nedenle kendi dr. mizin verdigi 2 ekim tarihini beklememiz gerekiyor. ama kafam karisti simdi :) sizce umutlanmalimiyim arkadaslarim?
arkadaşlar değerim.1.74 negatif..moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesi yapıyormuş 8. gün idrar testim ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırıdm o gün pozitif çıktı umutlandım tabi 9. gün kan verdim yine deper 7.94 dahada umutlandım burdaki herkesi de umutlandırdım bugün 12. gün ve 1.74 adet olmayı bekliycem..
benden tavsiye sakın erken davranmayın kısmet değilmiş..napalım..
AYNEN sana katiliyorum.erken testin bir anlami yokki sadece kendimizin psikolojisini hatta esimizinde psikolojisini bozuyoruz bu durumda.dr un soyledigi tarihte yapalim.sonucta dr dan dahami iyi bilicez.hayalkirikligi yasamak istemiyorsak bence dr a uyalim.bu benim fikrim arkadaslar!
haklısın arkadaşım sana aynen katılıyorum.doktorlar boşuna 15 gun bekle demiyorlar demekki.bu da bize ders olsun acele etmeyelim bekleyelim.zaten hamileysen cıkacak nasolsa.bi arkadasım regli geçince garanti olsun diye öbür reglini bekledi.yani öğrendiğinde 6-7 haftalıktı bebek.
35 deniz çok üzüldüm yaaaaaa. sende üzgünsündür şimdi.nedesem boş biliyorum.yinede bişeyler yazmak istedim.
canım progesteron testi yumurtanın çatlayıp çatlamadığını anlamak için yapılıyor benim de yarın 21.günüm ve bende yarın yaptıracağım
canım benim dr da 3 ay klomenle 3 ay da iğneyle aşılama planladı her dr un uygulaması farklı demek ki bizimki de böyle
ben de İzmirli sayılırım bizde eşimin işi nedeniyle Maraştayız
canım benim ilk aşılamamda dr hiç şu günlerde ilişki falan demedi biz de hiç denememiştik hatta rahatımıza bile gelmişti valla
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar adet olunca yine gidicem kist oluşmamışsa ekimde yine olucak galiba ama burda sizinle paylaşmak bile bana iyi geliyor nedense daha hiç ağlamadım eşimde sağlık olsun dedi belki akşam o gelince ağlarım bilmiyorum allah başka dertler vermesin ne diyelim ki acele etmek çok mantıksızmış ama hayali heyecanı bile güzeldi..umarım ekimde burdan kimseyle karşılaşmam hepinizi gebelik sayfalarında görürüm ama bugün hastanede o kadar çok hamile gördüm ki doğal olarak kadın doğumda kıskanmadım değil o duygu çok güzel olsa gerek umarım bizde yaşarız..
Keje'cim, umarım daha iyisindir. Ben tutan aşılamamda 8. gün fortel'le bakmıştım birşey çıkmamıştı. Boşuna üzmüştüm kendimi. Senin kaçıncı günün tam bilmiyorum ama eğer 10. günü geçmediysen acele etme derim. inşallah yaşadıkların erken hamilelik belirtileridir. YAkında müjdeli haberler alman dileğiyle.
kejecim valla bu belirtiler sanki hamilelik belirtisi gibi.ama idrar testi yapma derim ben.yanıltabilir.hani beklicektin.dayanamıyor dimi insan.test yapıcaksanda kan testi yaptır.garanti olsun derim ben
Keje'cim,
Anlattığın her belirti hamilelik belirtisine uyuyor ama bence de regli tarihine kadar bekle. Çünkü erken kan testi yapınca da bu sefer değer iki günde bir katlanacak mı endişesi doğuyor. Zaten yolu yarılamışsın, hayırlı haberler alırsın ve de alırız inşallah.
merhaba arkadaslar
gorusmeyeli yeni arkadaslar gelmis,hosgelmisler.benim igneler 2 gun sonra bitiyor.yumurta olculcek.daha sonra nasipse asilamam olucak.dualarinizi eksik etmeyin!
guzel haberler pek yakinda baslar insallah.HERSEY GUZEL OLACAK!!:ecrin_bebek:
tatlım sanırım şu an seni en iyi ben anlarım az önce ben de test yaptım 14. günümdü ve normalde idrarda çıkması gerekiyordu ama yok benim de tutmadı yani duş aldım bağıra bağıra ağladım son 5 yıldır içmemiştim koca bir dubleyi bir yudumda devirdim şu n beynim uyuşmuş gibi biraz rahatladım galiba şimdi şey yazacaklar idrar testi yanılıyor ama ben biliyorum ki bunlar %99 doğru çıkıyor ve ben de hamile değilim 34 yaşındayım hayatımda herşeyi tırmalayarak elde ettim 18 yaşımda herkes yaşıtlarıyl fingirdeşirken ben yaşamak için 1 yıl boyunca her gece du ettim şimdi de bu ama hakkaten yoruldum artık hiçbirşey istemiyorum bu kdar yeter
canım bugün 10.gün valla fortel yaptım ama ç.ıkmadı;ancak hiç moralim bozulmadı çünkü şu 2 gündür idrar testleriylr ilgili o kadar çok şey okudumki;hatta tesadüf gibi bugünkü sayfamızda bununla ilgili birçok yorum yazılmış.Banada 5 ekimi beklemek kaldıhihoyyytAma gayet iyiyim moralim süper;mide yanmam be bulantım hariç:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?