Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ok ekliyorum canım..adım pınar...

canım ne yaptın bugün tahlile gitcektin sonuç ne oldu inşallah hepimiz bu hafta hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm die yaz<arız.gelince mutlaka yaz sonucu çatlıyom meraktan....:dance:

kejecim valla bu belirtiler sanki hamilelik belirtisi gibi.ama idrar testi yapma derim ben.yanıltabilir.hani beklicektin.dayanamıyor dimi insan.test yapıcaksanda kan testi yaptır.garanti olsun derim ben

Ben regli günümün gelmesini beklemiştim. O gün idrar testi ertesi gün de kan testi yaptım. Sabrettim yani. Belirtilere gelince, herkesin diyeceğini diyeceğim.

1. Aynı regli olacakmışsın gibi. Hatta olmadı galiba diye düşünüp üzülüyorsun. Benim normalde periyodum başlamadan birkaç gün önce lekelenme başlardı, tutan aşılamamda lekelenme olmadı.

2. Maalesef bebeğimi kaybettim ve ikinci aşılamamı yaptırdım geçen cuma. Beklediğim tek bir belirti var, bir öncekinde aşılamadan 12-13 gün sonra olmuştu, sanki rahmimi bir ucundan çekiştiriyorlarmış gibi, ani bir çekim hissi. 4. haftada filan da birkaç kere tekrar etmişti. Açıkçası bu sefer de yaşarsam aynısını hemen kan testine koşarım.

Ancak deniyor ki, her hamilelik birbirinden farklı. Bildiğim tek şey, aşılama ile bile olsa hamileliğin ilk 3-4 haftada pek de bir belirti yapmadığı. Lütfen rahat olmaya çalış. İnşallah ekim ayına hamile gireriz hep birlikte.

günaydın kızlar iyi haftaalr hepinizze oo bu hafta baya güzel haberler alcaz inşallah....Allahımmm bu yolda hepimizin yardımcısı olsun bnde adet olmayı bekliyorum 9 10 gnm vr hemen olayımda bi an önce başlıyayım istiyorum....

Canım, hayırlısı olsun. Ekim ayında hamilelik haberlerini alırız inşallah. Herşey gönlünce olsun.

merhaba arkadaslar
gorusmeyeli yeni arkadaslar gelmis,hosgelmisler.benim igneler 2 gun sonra bitiyor.yumurta olculcek.daha sonra nasipse asilamam olucak.dualarinizi eksik etmeyin!
guzel haberler pek yakinda baslar insallah.HERSEY GUZEL OLACAK!!
:ecrin_bebek:

arkadaşlar değerim.1.74 negatif..moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesi yapıyormuş 8. gün idrar testim ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırıdm o gün pozitif çıktı umutlandım tabi 9. gün kan verdim yine deper 7.94 dahada umutlandım burdaki herkesi de umutlandırdım bugün 12. gün ve 1.74 adet olmayı bekliycem..

benden tavsiye sakın erken davranmayın kısmet değilmiş..napalım..

AYNEN sana katiliyorum.erken testin bir anlami yokki sadece kendimizin psikolojisini hatta esimizinde psikolojisini bozuyoruz bu durumda.dr un soyledigi tarihte yapalim.sonucta dr dan dahami iyi bilicez.hayalkirikligi yasamak istemiyorsak bence dr a uyalim.bu benim fikrim arkadaslar!

haklısın arkadaşım sana aynen katılıyorum.doktorlar boşuna 15 gun bekle demiyorlar demekki.bu da bize ders olsun acele etmeyelim bekleyelim.zaten hamileysen cıkacak nasolsa.bi arkadasım regli geçince garanti olsun diye öbür reglini bekledi.yani öğrendiğinde 6-7 haftalıktı bebek.

35 deniz çok üzüldüm yaaaaaa. sende üzgünsündür şimdi.nedesem boş biliyorum.yinede bişeyler yazmak istedim.

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar adet olunca yine gidicem kist oluşmamışsa ekimde yine olucak galiba ama burda sizinle paylaşmak bile bana iyi geliyor nedense daha hiç ağlamadım eşimde sağlık olsun dedi belki akşam o gelince ağlarım bilmiyorum allah başka dertler vermesin ne diyelim ki acele etmek çok mantıksızmış ama hayali heyecanı bile güzeldi..umarım ekimde burdan kimseyle karşılaşmam hepinizi gebelik sayfalarında görürüm ama bugün hastanede o kadar çok hamile gördüm ki doğal olarak kadın doğumda kıskanmadım değil o duygu çok güzel olsa gerek umarım bizde yaşarız..

aşılamaya destek için çoğu dr öneriyor canım ilişkiyi ama açıkçası olmasa daha iyi gibi kaydirigubbakcemile3
valla canım benzer bi yöntem duyduğuma sevindim aynen benimkide 3 ay klmen 3 ay iğne dedi bende tereddüt vardı.birazda annemin dr unuzu değiştirin birde deyip durması düşündürüyordu insan etkileniyor yinede.
progesteron adetten itibaren 21.günde mi yapılıyor?

cnmbnm seninde ilk aşılamandı sanırım bnmde ilk aşılamam tutmadı hayırlısı olsun cnmcm biliyorum üzlme desekte üzülceksin ama insan zamanla herşeye alışıyor Allahım rabbim de bizi böyle sınıyor cnmm herşeyin hayırlısı üzülme olurmu:teselli: önümüze bakalım şimcikŞeniz

canım bugün 10.gün valla fortel yaptım ama ç.ıkmadı;ancak hiç moralim bozulmadı çünkü şu 2 gündür idrar testleriylr ilgili o kadar çok şey okudumki;hatta tesadüf gibi bugünkü sayfamızda bununla ilgili birçok yorum yazılmış.Banada 5 ekimi beklemek kaldıhihoyyytAma gayet iyiyim moralim süper;mide yanmam be bulantım hariç:1rolleyes:

kejecim valla bu belirtiler sanki hamilelik belirtisi gibi.ama idrar testi yapma derim ben.yanıltabilir.hani beklicektin.dayanamıyor dimi insan.test yapıcaksanda kan testi yaptır.garanti olsun derim ben

valla kafam karıştı canım aynısını heradayada yazdım;test yaptım ama ilginçtirki testten hiç mi hiç etkilenmedim;çünkü ciddi anlamda doğrusunun regl beklemek olduğu inancındayım.Bu belirtiler banda şaşırtıcı geldi;sabah hele anlatamam ağzımın tadı acayipti...Bakalım günüme 7 gün kaldı zaten canım

Keje'cim,

Anlattığın her belirti hamilelik belirtisine uyuyor ama bence de regli tarihine kadar bekle. Çünkü erken kan testi yapınca da bu sefer değer iki günde bir katlanacak mı endişesi doğuyor. Zaten yolu yarılamışsın, hayırlı haberler alırsın ve de alırız inşallah.

çok haklısın canım;tavsiyene uyacağım;çok saol gerçektenhihoyyytinşallah canım 1 haftanın sonunda güzel haberler veririm

canım benim de 2 gün sonra yumurta ölçümüm var ondan sonra aşılama olucak zamanım belirlenicek çok heyecanlıyım su gibi geçen günler geçmez oluyo bitiyorum yavaş yavaş bekliycek sabrım kalmıycak bu gidişle hadi bakalım 2miz içinde hayırlısı olsun inş. meleklerimiz bizi bu sefer ever

Psikopata bağlamışız anladım gerçekten Ne kadar zor bir durummuş kimi insanlar istemez ve doğurup sokağa bırakır çocuklarını bizler ise canımızı verecek kadar istekliyiz çocuğumuz olmasına...Eğer içince rahatladıysan bu çok iyi, sanırım en iyi doktor insanın kendisidir.
Herşey de vardır bir hayır. Belki de şu anda hayırlısı değildir. Bir arkadaşım hamileliğinin 7. ayında bebeğinin kuyruk sokumu denilen bölgesinde ur olduğunu öğrendi ve eğer bebeği almazlarsa kendisinin ölebileceğini bebeğin de doğduğunda yaşama ihtimalinin olmadığını söyledi doktorlar düşünün suni sancı vererek ağlaya ağlaya bebeği doğurdu yaklaşık 3 ay doğum izni kullandı bebek doğumda öldü zaten. bu 3 aylık süreçten sonra hayat onun için mi zor du benim için mi diye düşündüm Allah kimseye böyle acılar vermesin canım. Biliyorum sen de benim gibi dağıldın belki ama toparlıycaz toparlamamız lazım. Olacak benim umudum var demek lazım...Üzülme lütfen...Üzülmeyelim...

Umudumvar, çok doğru demişsin canım ya. O arkadaşına Allah sabır versin, o acının yanında bizim üzüntümüz, çırpınışlarımız ne ki? Umudu kaybetmemek ve şükretmek lazım.

canım hani 15. güne beklicektin benim yaşadıklarımı yaşama sakın umarım belirtilerin hepsi tutar rabbim sana verir meleğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…