Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ben,mde 19 eylül canım;bugün fortel yaptım çıkmadı ama hiç kasılmadım;üzülmedim;aşılama sonrası idrar testleinin yanıldığına dair çok şey okuyunca olumlu-olumsuz en iyisi 5 ekimi beklemek diyorum;belirtilere gelince;göğüslerim olduğum günden beri hassas;sağ tarafımda bilye varmış gibi pıt pıt;bide 2 gecedir yatakta dönerken kasıklarımda sızı hissediyorum;acı gibi..ayrıca dün midem bulandı çok fazla;ve gece istifra ettim;bugün doktorumu aradım;5 ekim kanda bakıcaz dedi;bulantı için metamit diye bir ilaç kullanabilirsin dedi.Ve yeme hissi duyuyorum -ama özellikle bugün-tabi bu regl öncesi yeme hisside olabilir hiç bilmiyorum;ama aşırı rahatım nedense yada düşünmemeye çalıştığımdan belkide!Sen ne günü bekliyorsun yani olası regl tarihin ne canım?

canım hani 15. güne beklicektin benim yaşadıklarımı yaşama sakın umarım belirtilerin hepsi tutar rabbim sana verir meleğini...

canım bekleyecektim belkide o yüzden bugünkü testten hiçmi hiç etkilenmedim;ama dün işin içine istifra etmekte girince sadece merakımdan test yaptım;artık 5 ekim bekleme günümhihoyyythihoyyytMoralim falan herşeyim süper ama çok şükür:Saruboceq:

kızlar meraba maalesef kızmızıları gördüm canım çok acıyor

Canım ya kalkmamız lazım ayağa, benim de ilk aşılamam tutmadı ama naptım bak yola devam ediyorum... bu sayfadaki herkes çok güçlü bence sen de öylesin unutma ltf...

selam kızlar.. bende cuma günü 13. günümde kanda baktırdım.. ve malesef sonuç Yine Negatif.... çok yoruldum.. ben pes ediyorum.... bu ay çok beklemiştim.. pazar günüde regl oldum zaten.. hem onun sıkıntısı hemde yaşadığım negatif sonuçlarla iyice duygusal oldum ve sanırım artık ben bunun için uğraşmıcam.. sizlerden güzel haberler duymak bana sevinç veriyor..
denizcim senin için çok ümitlenmiştim.. ama nasip değilmiş bitanem.. üzme kendini yenisine hazırlan .. ekim savaşcısı olarak güç topla..
kejecim bekle derim ama sakın çok umutlanma.. sonra hayal kırıklığı çok zor geliyor.. rahatsın zaten görüğüm kadarıyla.. ama şuan.. inşallah bu rahatlık umutla ve sevinçle devam eder..

sizlerin hepinizi çok seviyorum.. sanırım ben bu sayfaya uzun bir süre giremem.. sadece hamişlerin haberlerini okurum.. içimde şuan hiç heves yok... yarın kontrole gidip herhangi bir durum varmı, kist oluşmuşmu diye baktırcam.. kist yoksa zaten devam etmicem.. rahat takılmak istiyorum.. her ay bu stresten yoruldum.. pes ediyorum.. ama isyan etmiyorum.. Rabbim isteyen herkese versin inşllah.. sağlıcakla kalın ..

kızlar aşılamadan sonra illaki kist oluyomu merak ediyorum benim 3. aşılamam ama kist falan var demedi dr um buradan okuduğum kadarıyla erkes aşılama sonrası kistlerden şiklayetçi

Tesekkur ederim canimm. ama zaten hemen sevinmedim sadece umutlanmalimiyim dedim. yani o ikinci cizgi bu sabahta cikti ve 10. gundeyim daha belirginlesti. kismet artik birtanem.. Allah ol derse olur.. buna cok fazla inaniyorum..

beni unutmayın 12 eylül........ilk aşılama 25 eylül......... sonuç başarısız

Insallah canim benim... ama ben klomen+pregnl tedavisi gormedim. yani burada yurtdisinda tedavimi oldum reglime 15 gun kala mavi minik haplarla basladim sabah aksam ictim. sonra rglm olunca reglimin 7. gunu ultrasyon ve gunde iki tane igne kullandim gobekten biri 10 oz olcude digeri gonal-f 450 olcusunde ve son iki gunde gobekten 3 igne vuruldum ve son olarakta malum catlatma ignesi. ve beklerkende 3 gunden itibaren vajinal kapsul kullandim. belirtilere pek kulak asmadim hep ilaclardan dir diyip gectim. cunku bu ilaclar ayni zamanda hem insani sisiriyor hem mide bulantisi hatta bas donmesi bile yapior diye biliyorum. cok fazla vucudumuzu dinlemeyelim desekte :) son 3 gundur sol kasigim sol yumurtaligim ara ara batmalar cekiliyor gibi bacagima kadar agri yapiyordu. geceleride kesik kesik uyuyorum surekli. ama dedigim gibi belkide huzursuzluk yasiyorum kendi icimde.. bilemiyorumki tutu mu tutmadimi diyedir belki. her an regl olacakmisim gibi hissediyorum hatta gunluk petlerimi koymaya bile basladim eger olursam diye. ama ayni gun yani 9. gun sabah idrar testi negatif ve ayni gunun aksami 4 tane ard arda yaptigim teslerin hepsinde ikinci pembe cizgi cikti. ve bugun 10. gun ve yine cikti bu sefer sanki daha bir belirgin gibi. kismet artik. ama neticede o idrar testlerini kadinlar icin uretilmis ve test amacli. yaniltsada bunu yasamak bile harika bir duygu bence... burada kan testi oyle istedigin gibi yaptiramiyorsun Turkiyedeki gibi hayatim. cunku seni tedavi eden dr. sana tarih vermis. ben onun disina cikip kafama gore mesela poliklinik yada acile gidip yaptiramam. bir suru prosedur uyguluyorlar. kagitlar dolduruyorlar
birsuru sorular. ve ustune almak istemiyor dr.ler tekrar muayene yapiyorlar. (kalcadan olan) biz catlatma ignesini disarda yaptirmak istedik te mesela acil servise gidip aman tanrim yani bir suru zamanimizi alacakti. bizde arkadasimizi cagirdik. Allah razi olsun. 4 gun kaldi. ve ogun esimle tanisma yildonumuz :) Hayirlisi neyse o olsun simdiden... Bizler umarim muradlarimiza kavusuruz... Amin...

Canim benimmm gercekten uzuldum... ama umutlanmak umutsuzluktan daha iyidir. ben kimseye kosun idrar testi yapin demiyorum. her kesin vucudu ilaclara reaksyonu farklidir. ilaclardan da olabilir diyorum gercekte olabilir diyorum. ikinci cizgiyi gormek bile muthis bir duygu... herkesin ayni olacak diye bir kayide yokki. ben 7. gunden itibaren kendimi test ettim. aa acelem varmiydi hayir. ama sadece kendimi dinledim. yaptim bununda zararini gormedim. ilk asilamam benim bu. kismet dedim. eger olmasada zaten ilk basta tup denicektik.. ama asilamaya cevirdik tedavimi son anda. o nedenle herseyde vardir bir hayir. zaten kalkipta ben hamileyim diye yazmadim. sadece umutlanmalimiyim dedim. insanlar ister beklerler 12. gunu isterlerse, regllerini beklerler. kisisel bir tercih bence.. kimseyi yonlendirmeye calismiyorum.. eger o ikinci pembe cizgi gercekten dogruyu soyluyorsada Allahim sukurler olsun diyecegim. Allah cok buyuk. umudumu kirmak istemiyorum.

Erken testin belki sana gore anlami yoktur desek? cunku insanlar burada bunu yapiyorlar. isteyen iki hafta sonra yapar isteyen 7 gun sonra yapar bu kisisel bir tercih. toplu bir tercih degil ki. herkesin vucudu birbirinden farkli hatta kardes kardesin bile farkli, yani elbette 15 gunun sonunda zaten her Allahin kulu bu kan testini yaptiracak. Bu kesin bisi! daha oncesindede idrar testi yaptirabilir bunda negibi bir sakinca varki bilincli bir sekilde yapiliyorsa bu durum! ben net bir sekilde uzulmicem diyerek yaptirdim testi! yani arkadaslar gercekten tesuf ederim. bukadar mi olumsuz cevaplar gelir. yani velevki ikinci cizgi ilaclardan dolayi yaniltti. yine benim sorunum ki bu. ucunda olum yok ya? nelere uzulmuyoruz ki! hersey bir sekilde kulleniyor. herzaman diyorum ben.. Allah cok buyuk. benim o ikinci cizgiyi bile gorebilecegimi zannetmiyordum. hatta ikinci tedavimi dusunuyordum. ama bu bir umut!!! Allah`a cok sukur saglikliyiz.

23SM ilk aşılama 6 eylül 24 eylül sonuç NEGATİF

Sözün bittiği nokta ama ne olur yılmak yok yola devam.

o isyanları okadar iyi anlıyorumki eminim bu sayfadaki herkez seni çok iyi anlıyor hele o dalgalanan duygularımız oynanmış hormonlarımız ve duygusallaşmalarımız allah hepimizin yardımcısı olsun

canım bugün bir haber aldım ve resmen duygu fırtınaları yaşadım. Benden 7 yaş büyük olan ablam 2. çocuğuna hamile üstelik aynı iş yerindeyiz. Bebeğinin olmasını en az kendiminki kadar istiyorum ama keşke ben doğum yapabildikten sonra olabilseydi. Aynı iş yerindeyiz onun ikinci ve benim hiç yapmamış olmak iş yerindeki herkezin ağzını açacak sen nezaman yapacaksın kelimesi geçen her cümle benim böğrüme bıçak gibi iniyor. Annemler 6 yıldır torun hasreti ile beni beklerken bu hastreti ablamın bebeği ile gidercekler ve ablam tüm yaşadığım sıkıntıları bilerek yanımda hamilelik geçirecek. Okadar zor bir süreç beni bekliyorki bugün kocası ile annemlere müjde vermeye gittiler ve şu an içimde volkanlar patlıyor onun için bukadar sevinirken kendi talihime ister istemez kahrediyorum

evet canım ne kısmetsiz insanlarız her birimizin içinde fırtınalar kopuyor neden neden neden diyor ister istemez isyan ediyoruz. Ablamın hamilelik haberi bugün beni inanamadığım duygulara soktu yol boyunca allahım sen hasetlik duygusundan koru dedim onun sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı bir bebek dünyaya getirmesini kalben istiyorum ama bu hasetlik değil kendi durumumu kabullenememe sorgulama neden diyorum sürekli okadar iğne okadar acı okadar yıl bekleyiş neden ???? Bildiğim bir şey daha var ilk aşılamam eşimin doğum gününde bizi çok ağlatmıştı daha kötü olmaz ikinci diyordum. Ama nasıl kaldıracağım bilmiyorum heralde bir şişe viskiyi deviririm sevmediğim halde insan uyuşmak istiyor hiç birşey düşünmek istemiyor ve biz bunu her ay yaşıyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım benim allah hepimize nasip eder inşallah ne olur güzel haberler gelsin artık

Brup cum insallah canim benim.. ve inan bana denize de cok uzldum ustelik hemseriyizde onunla...
kismet artik.. dualarim tum anne olmak isteyen arkadaslarima.. gercekten insallah birgin anne oluruz.
benim 2 ekimde sonuc bakalim artik. kismet...

canım vallahi ne desek boş ama inan kendimmişim gibi yıkıldım.ben senin kızlar hamileyim die yazmanı bekliyodum.neyse sıkma canını dicem ama saçma olucak inşallah benim tutmuşturda size bol bol dua edeyim hamilelerin duası kabul olurmuş.hem neden ilk aşılama şans düşük anlamadım sonuçta 3 de olsa 5 de olSA aynı işlem + aynı tedavi uygulanıyo anlayamadım gitti.neyse msnde uzunca konuşuruz dertleşiriz.çok gariptir hamilelik ve regl belirtileri birbirine çok benziyo...senağlama

EYLÜL- EKıM AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI

Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama -----------1 Ekim ----------- 12 Ekim
bebing --------------------- Eylül son hafta -------------------------- Gelecek aya inşallah.
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- Gelecek aylarda inşallah.
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- Gelecek aylarda inşallah.
baharson --------------- ılk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- ıKıNCı AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- olmadı savaşa devam
cansed ----------------- ılk aşılama ----------------- ------------- Olmadı savaşa devam.
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ------ olmadı savaşa devam
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- ılk aşılama --------- 17 Eylül ---------- Annesine ceee yaptı ekimde gelecek.
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- -23 Eylül ------------------- 4 Ekim
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama --------- 26 Eylül ------------------- 9 Ekim
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- ılk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- ılk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül Olmadı savaşa devam.
fazil ----------------------- ılk aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------
Herada ------------------ 2. aşılama ------------ 25 Eylül
YS88 -------------------- ılk aşılama ------------ 19 Eylül ----------- 2 Ekim
Murceylan44 ---------- ılk aşılama -------------- 24 Eylül ---------- 5 Ekim
ımoje ------------------------ ----------------------- ----------------------- 2 Ekim
Rash --------------------- ılk transfer ------------ 20 Eylül ------------ 2 Ekim

kızlar aşılamadan sonra illaki kist oluyomu merak ediyorum benim 3. aşılamam ama kist falan var demedi dr um buradan okuduğum kadarıyla erkes aşılama sonrası kistlerden şiklayetçi

canım bu yumurtlama için içtiğimiz ilaçlar yumurtaları büyütüyor istenen seviyeye daha hızlı getiriyor sonra çatlatma iğnesi oluyoruz bazı yumurtalar iğneden sonra karın boşluğundan adetle atılmıyor bunlarda kist oluşturuyor adetin 3. gününden sonra muayenede dr um bakıyo mutlaka çünkü benim zaten kendiliğindende oluşuyordu bu kistler.senin oluşmuyor demekki bünye meselesi şanslısın canım.

Brup cum insallah canim benim.. ve inan bana denize de cok uzldum ustelik hemseriyizde onunla...
kismet artik.. dualarim tum anne olmak isteyen arkadaslarima.. gercekten insallah birgin anne oluruz.
benim 2 ekimde sonuc bakalim artik. kismet...

inşallah denize bebişi ceee yaptı gelecek aya gelecek postaya takıldı ,,
iki ekimde çok sonuç alacak var bu sayfa iki ekimde bayram yapacak harika haberler gelecek

Insallah canim Insallah... Butun buradaki insanlarin dilegi ayni... Saglikli bir nesil..
insanlar diyor ya ikinci cizgiyi gorunce umutlanma diye.. soruyorum buradaki butun arkadaslarima..
sizler gunlerce tek cizgi gordukten sonra ikinci cizgiyi gorunce umutlanmaz misiniz?
belki fukara umudu ama kimsenin bunu kirmasi gerekmiyor.. niceleri testler yapmislar burada kimler gelmis gecmis cok eski yazilara kada okudum.. gerekten Allah ol diyince olur sadece.. en kaliteli yumurta ureten hatta sayisi guzel olup en kaliteli spermlerin asilamada kullanilmasiyla bile bazen olmayabiliyor. ama bizim ihtiyacimiz olan tek bir yumurta ve tek bir sperm..
ben Tup bebek bolumunude okuyorum ayni zamanda.. orada bitgisel karisimlar da yaziyor.
bende kullaniyorum yani olan yumurtayi yada yumurtalarin daha kaliteli olma yuzdesini artirabiliyormus.
sizlerde isterseniz yazabilirim... belkide bir cogunuz biliyordur...

canım ben idrarda ikinci çizgiyi görsem vitrine koyar sergilerim sen ne diyorsun geçen ay kanda pozitif çıktığı halde sırf ego tatmini için baktım idrar testine gene göremedim çünkü düşük yaptığım için değerlerim çok düşüktü

hahaha kızlar bu forum beni güldürdü allahta bu forumdakileri güldürsün bu olsa gerek okadar keyifsiz bir günümde olsamda güldürdü valla beni

mause'un imleçini rumuzumun üzerine bir tutun bakın ne çıkıyor kelime tanımlama yapmışlar puhaaa

bende düşünüyorum ne alaka yaa diye geğirmek gazını çıkarmak ne ya diyorum ben öyle şeyler yazmamıştım nereden çıktı diye sonradan jeton düştü durun sizinkilerede bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…