senin ne zaman olmuştu aşılaman 19 eylülde oldu benim burdan biriyle aynı gün olmuştu benim ama unuttum.benim 10.günüm bugün pregnl den dolayı testler pozitif çıkabiliyormuş.12 günde vücuttan atılıyomuş.bende ç.şamba idrar yapacağım.canım belirtilerin ne yazar mısın?göğüs,kasık ağrın var mı?benim solda bişey oynuyo sanki.sende de var mı?ve göğüslerim patladı patlayacak uçusa geçti ikiz kuleler sırnaşık şey
canım hani 15. güne beklicektin benim yaşadıklarımı yaşama sakın umarım belirtilerin hepsi tutar rabbim sana verir meleğini...
kızlar meraba maalesef kızmızıları gördüm canım çok acıyor
Canım benim, umutsuz olmanı gerektirecek hiçbir şey yok. Ben ilk aşılamamda regli günümde bile ikinci çizgiyi çok silik görüyordum ertesi gün kan değerim 600 küsur çıkmıştı. Ben sana şimdiden hayırlı uğurlu olsun, gözün aydın demek istiyorum. Bence sevin canım, gerçi kan testi gününe kadar biraz zamanın var, ah acele etmişsin ama mutlu olmamak için hiçbir sebebin yok. Tekrar gözün aydın.
EYLÜL- EKİM AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç
Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- Eylül son hafta -------------------------- Gelecek aya inşallah.
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- Gelecek aylarda inşallah.
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- Gelecek aylarda inşallah.
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- olmadı savaşa devam
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- Olmadı savaşa devam.
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ------ olmadı savaşa devam
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
sl34 ---------- -12 eylül------------------------- 27 eylül------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
35deniz -------------- İlk aşılama --------- 17 Eylül --------------------- Hobareeeeey oldu inşallaaaaaaaahh.
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- -23 Eylül ------------------- 4 Ekim
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama ------------ -----------------------
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama ------------ --------------------
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül
fazil ----------------------- İlk aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------
Herada ------------------ 2. aşılama ------------ 25 Eylül
YS88 -------------------- --------------- ------------ 19 Eylül ----------- 30 Eylül
Murceylan44 ---------- İlk aşılama -------------- 24 Eylül ---------- 5 Ekim
Tryagain ---------------- İkinci aşılama ----------------- ------------------------
Nursim05 --------------------- ------------------------------- -------------------------
canım pembe çizgi çıktıysa hamilesin tebrikler.ilk aşılaman mıydı?belirtilerin neydi bende de bazı belirtiler varda benimde bugün 10.günüm.12.gün yapmak istiyorum bencce kan testi yaptır.bi yönden hamilesin ama bi de arkadaşımın anlattığını yazayım sana klomen+pregnl tedavisi görmüş oda idrar testi yaapmış onunda silik çıkmış.sonra doktorunu aramış doktor demişki pregnl 12 gün de vücuttan atılıyo ondan pozitif çıkmıştır demiş.vücuttan atılma günü geçince adet olmuş.bende yapacaktım akşam öle deyince bende yapmadım 12.gün yapayım dedim.ama inşallah vardır bu ay herkesinki tutmuş olsun.buarada 18 eylül de mi yaptırdın benim 19 eylül inşallah ikimz ve diğer arkadaşlar hamiş çıkarız bide bişey sorcam benim sol kasığımda yürüdükçe bişi oynuyo ve arada acıyo ve göğüslerim patlıcak gibi şişiyo ve uçları çıktı.sende de oldu mu?....ama bence sen hamilesin oleyyyyyyyyyyyyyyyyy :dance: :teytey: alkisalkisalkis :CüvCüv: hihoyyyt
arkadaşlar değerim.1.74 negatif..moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesi yapıyormuş 8. gün idrar testim ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırıdm o gün pozitif çıktı umutlandım tabi 9. gün kan verdim yine deper 7.94 dahada umutlandım burdaki herkesi de umutlandırdım bugün 12. gün ve 1.74 adet olmayı bekliycem..
benden tavsiye sakın erken davranmayın kısmet değilmiş..napalım..
AYNEN sana katiliyorum.erken testin bir anlami yokki sadece kendimizin psikolojisini hatta esimizinde psikolojisini bozuyoruz bu durumda.dr un soyledigi tarihte yapalim.sonucta dr dan dahami iyi bilicez.hayalkirikligi yasamak istemiyorsak bence dr a uyalim.bu benim fikrim arkadaslar!
23SM ilk aşılama 6 eylül 24 eylül sonuç NEGATİF
valla bilmiyorum bugün hep ağladım gece uyku bile girmedi gözüme isyanlardayım ne yapacağımı bilmiyorum salak salak dolaşıyorum salaklaştım iyicene tedavim ne olacak bilmiyorum bakalım doktorum ne diyecek yarın kontrole çağırmıştı beni ne derse artık insan çok kötü oluyor isteyipte olmayınca allahım isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin
iyi pazarlar arkadaşlar....
doğum kontrol ilacına başladım.bu ay olmasının imkansız olması beni çok üzüyor.normalde belki bu ay olur diye bi umut olurdu içimde şimdi ilaç kullanırken olmıcağını bilmek üzücü.tabi hergeçen gün cevremdeki hamile sayısının arttığını bilmek de cabası...bide gelip insanlar anlatmıyor mu sinir oluyorum sanki sorduk.e hadi sizde yapın artık demeleri gıcık oluyorum ya.ilk seferde olmuşmuş, ay bi gün korunmamış olmuş.yok kazayla olmuş.ama biliyorum evlenmeden önce yapsak kesin tutardı.
sana da iyi pazarlar tatlım......
herşeyin hayırlısı önce tedavini ol sonra meleğin gelir.... evet ya sağdan soldan haberleri duyunca bende kıskanıyorum valla.... birde ben hamileyken benimle hamile olan bir arkadaşım vardı onunki neredeyse 4 aylık oldu onu gördükçe içim acıyor seviyorum ama birde bana sorun şimdi benimkide olsaydı 3 aylık olacaktı demekten kendimi alamıyorum... o da sürekli bu da senin oğlun sayılır deyip duruyor ama hiç kendi canınla bir olur mu? allah bize de nasip edecek inşallah.... evet ya bazıları hiç bir uğraş vermeden oluyor biz akla gelebilecek ve duyduğumuz herşeyi maddi manevi deniyoruz yine olmuyor..... ne kısmetsiz insanlarız ya..... ne kadar yıpranıyoruz değil mi?
kızlar bugün 4. iğnemi oldum yarın koontrolüm var bakalım yumoşlar ne kadar büyümüş inş büyüyordur bakalım bana dua edin nolur canlarım hepimi
zin duaya ihtiyacı var biliyoruz ki hepimiz birimiz birimiz hepimiz için kaydirigubbakcemile5
amin canım inşallah bu durumda söylenecek çok bir şey yok ama burda aşılaması tutmayan ve kendini kötü hisseden herkes için bir şey anlatıcam. eğer aşılamada olmazsa tüp bebeğe geçeriz diye kayıt yaptırdım egeye bazı tahliller istediler bir yandan aşılama için gidip geliyorum bir yandan tüp bebek için istenen tahlilleri yaptırıyorum anti t anti m,hormon tahlilleri eliza tetsti hıv testleri falan filan.
sonuçlar çıktı ve eşimde hepatit c sınır değer çıktı ve test tekrarı istediler ve eşim görevde olduğu için 10 gün gelemedi ta ki aşılamadan bir gün önce yani 16 eylülde test tekrarı yapıldı sonuç 17 eylül sabahı 9 da çıktı ve pozitif yani görünürde var ve karaciğere ne derece bulaşmış belli değil saat 9.30 da sperm vericek ve 14.30 da aşılama olucak ve biz berbat bir durumdayız bir de bunu 10 gün öncesi var ya pozitifse diye çekilen uykusuz geceler araştırmalar varsa ne yaparız telaşları çocuğu falan unuttuk..neyse 3 farklı doktorla görüştük çocuğa bulaşır mı diye ama var olduğuna dair kesin tahlil yapılmadı yani olabilirde ya da yok olup antikor kalmış olabilir ve bir karar vermemiz lazım.kadın doğum doktorları ve intaniye enfeksiyon hast. doktoru ile görüştük eğer varsada geçme ihtimali çok düşük dedi ve diyelim ki var ömür boyu bu risk için çocuk yapmıycak mısınız dedi.. ve ben ağlaya ağlaya aşılamaya girdim eşimde ben aşılamada iken aynı hastanenin intaniye bölümünde ayrıntılı tahlil verdi..düşün çocuk falan umrumda olmadan girdim aşılama olup beklerken elimde tel sürekli naptı diye aradım ertesi gün sonuç çıktı neyse ki korkulacak bir şey yok..bilindiği üzere tehlikeli bir hastalık dedim ki ona bir şey olduktan sonra napıyım ki.. günlerce kahroldum
canım benim bizdede hepatit b sınırda çıkmıştı tekrarladık ve negatif çıktı seni çok iyi anlıyorum allah sağlık versin herşey olur ama bu azdırılmış hormonlara gelde anlat bunları
selam özlemcim,
senin nasıl gidiyo napıyosun
kejecim görünmedin bugun...
burp ne oldu senin toplantıyla aşılamanın cakışması izin alabildinmi....
canım sanırım aşılamam perşembe günü olacak perşembe günüde dersim var ama ilk hafta belki sorun çıkmaz
arkadaslar merhaba... umarim herkes iyidir.. 7.8. ve 9. gun idrar testi yaptim hep bembeyaz cikiyordu birinci cizgi yeri. ama 9. gunun aksami ikinci silik pembe cikti tam 4 tane test ard arda yaptim iananmadim esime gosterdim cunku 3 gundur beyaz kutucukta hic bir cizgi gormuyordum. esimde diger cizgi silikte olsa belirdi dedi. 9. gun sabah bisi cikmadi 9. aksami yaptim olumsuz olsada bakicam yaa dedim. ve diger ikinci cizgi cok silik ama orada bir cizgi oldugunu hemen anlayabiliyorsun. sevinsem mi sevinmesemmi neypasam bilemiyorum. burada 9. gun de olsa kan veremiyorsunuz. cunku birsuru kagitlar dolduruyorsunuz muayene ediyorlar vs.. o nedenle kendi dr. mizin verdigi 2 ekim tarihini beklememiz gerekiyor. ama kafam karisti simdi :) sizce umutlanmalimiyim arkadaslarim?
deniz bizi akıllandırdı ondan tecrübe yaşamasak sana hobareeeey hamilesin derdim ama şimdi diyemiyorum ama ilk defada o hamilelik testlerinin yanıldığını görüyorum iki çizgiyi kolay kolay vermiyorlar çünkü ama ne olur hamile ol moral ver artık bize
arkadaşlar değerim.1.74 negatif..moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesi yapıyormuş 8. gün idrar testim ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırıdm o gün pozitif çıktı umutlandım tabi 9. gün kan verdim yine deper 7.94 dahada umutlandım burdaki herkesi de umutlandırdım bugün 12. gün ve 1.74 adet olmayı bekliycem..
denizim ne diyim dumuruz kahrolduk zaten kafayı yemiş vaziyetteyiz şu sayfaya allah bir mucize nasip etsede ekimde hepimizin kucakları dolsa bizde seni umutlandırdıysak ne olur affet bizi
selam kızlar.. bende cuma günü 13. günümde kanda baktırdım.. ve malesef sonuç Yine Negatif.... çok yoruldum.. ben pes ediyorum.... bu ay çok beklemiştim.. pazar günüde regl oldum zaten.. hem onun sıkıntısı hemde yaşadığım negatif sonuçlarla iyice duygusal oldum ve sanırım artık ben bunun için uğraşmıcam.. sizlerden güzel haberler duymak bana sevinç veriyor..
denizcim senin için çok ümitlenmiştim.. ama nasip değilmiş bitanem.. üzme kendini yenisine hazırlan .. ekim savaşcısı olarak güç topla..
kejecim bekle derim ama sakın çok umutlanma.. sonra hayal kırıklığı çok zor geliyor.. rahatsın zaten görüğüm kadarıyla.. ama şuan.. inşallah bu rahatlık umutla ve sevinçle devam eder..
sizlerin hepinizi çok seviyorum.. sanırım ben bu sayfaya uzun bir süre giremem.. sadece hamişlerin haberlerini okurum.. içimde şuan hiç heves yok... yarın kontrole gidip herhangi bir durum varmı, kist oluşmuşmu diye baktırcam.. kist yoksa zaten devam etmicem.. rahat takılmak istiyorum.. her ay bu stresten yoruldum.. pes ediyorum.. ama isyan etmiyorum.. Rabbim isteyen herkese versin inşllah.. sağlıcakla kalın ..
yaa hayatta bırakmayız bunu saymıyoruz bir daha dene lütfen araya zaman koyma soğutma direk başla eminim sonuca varacaksın küskünlüğünü anlıyoruz hepimiz yaşadık bunları ama bir şekilde gene cephedeyiz.
beni unutmayın 12 eylül........ilk aşılama 25 eylül......... sonuç başarısız
Hadi oradan ne başarısızı sen elinden geleni yaptın zamanı değilmiş diyelim bu işlemlere karar verip göğüs gerip sonucu beklemek bence en büyük başarıdır. Varmı bizden daha güçlüsü daha babayiğit anne adayları vallla o bir gecede anne olanların alnını karışlarım ben
iddaya giriyorum bir sonraki denemede herkez pozitif hadi varmısınız kızlar öyle üzülüp pes etmek yok
yanlız yavaş yavaş sıyırıyoruz ruh halinde dalgalanmalar saçmalamalar kah duygusal kah güçlü olmalar hormonlardan mı bilmiyorum ama ciddi psikolojik desteğe ihtiyacımız var yada ben kendi hesabımamı konuşayım ama bugün ben bombayım moral olarak mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar adet olunca yine gidicem kist oluşmamışsa ekimde yine olucak galiba ama burda sizinle paylaşmak bile bana iyi geliyor nedense daha hiç ağlamadım eşimde sağlık olsun dedi belki akşam o gelince ağlarım bilmiyorum allah başka dertler vermesin ne diyelim ki acele etmek çok mantıksızmış ama hayali heyecanı bile güzeldi..umarım ekimde burdan kimseyle karşılaşmam hepinizi gebelik sayfalarında görürüm ama bugün hastanede o kadar çok hamile gördüm ki doğal olarak kadın doğumda kıskanmadım değil o duygu çok güzel olsa gerek umarım bizde yaşarız..
kızlar aşılamadan sonra illaki kist oluyomu merak ediyorum benim 3. aşılamam ama kist falan var demedi dr um buradan okuduğum kadarıyla erkes aşılama sonrası kistlerden şiklayetçi
Brup cum insallah canim benim.. ve inan bana denize de cok uzldum ustelik hemseriyizde onunla...
kismet artik.. dualarim tum anne olmak isteyen arkadaslarima.. gercekten insallah birgin anne oluruz.
benim 2 ekimde sonuc bakalim artik. kismet...
Insallah canim Insallah... Butun buradaki insanlarin dilegi ayni... Saglikli bir nesil..
insanlar diyor ya ikinci cizgiyi gorunce umutlanma diye.. soruyorum buradaki butun arkadaslarima..
sizler gunlerce tek cizgi gordukten sonra ikinci cizgiyi gorunce umutlanmaz misiniz?
belki fukara umudu ama kimsenin bunu kirmasi gerekmiyor.. niceleri testler yapmislar burada kimler gelmis gecmis cok eski yazilara kada okudum.. gerekten Allah ol diyince olur sadece.. en kaliteli yumurta ureten hatta sayisi guzel olup en kaliteli spermlerin asilamada kullanilmasiyla bile bazen olmayabiliyor. ama bizim ihtiyacimiz olan tek bir yumurta ve tek bir sperm..
ben Tup bebek bolumunude okuyorum ayni zamanda.. orada bitgisel karisimlar da yaziyor.
bende kullaniyorum yani olan yumurtayi yada yumurtalarin daha kaliteli olma yuzdesini artirabiliyormus.
sizlerde isterseniz yazabilirim... belkide bir cogunuz biliyordur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?