Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay yok tek tek baktım sizinkilerde birşey yok tek anlamsız rumuz benimki neredeyse ona sonuç vermiş neyse akşam akşam eğlendirdi beni

kızlar çok sabırsızım 12.gün idrar testi yapayımmı?ne olur cvp verin..çatlıyom meraktan çıkar mı sizce?

imleç varya (ok) onu rumuzumun üzerine tut benimkinde yazanlarda ölürsün gülmekten sende bir şey yazmamış çevirememiş senin rumuzunu

kızlar çok sabırsızım 12.gün idrar testi yapayımmı?ne olur cvp verin..çatlıyom meraktan çıkar mı sizce?

amman diyeyim sakın yapma idrar testi yapmada ne yaparsan yap kan testi yaptır yarın mutlaka ama idrar için çok erken kendinide bizide üzme

ama bende senin nicine baktim dedigin yazmiyordu :))) ama komik yapmislar :) keske boyle komiklikler olsada gulsek degil mi...

YS88cim senin icinden ne geciyorsa onu yap.. sonucu sadece seni ilgilendiriyor. ama uzulmiyecegim diye biraz kendini telkin et... bne ne olursa olsun bakicam dedim ve baktim. dusunmedim bile.. ama kimse kimseyi yonlendirmemeli... senin icinden ne geciyorsa onu yap... herkesin olumlu yada olumsuz cikacak diye bir kayide yok.. bunye meselesi bu..
icindeki sesi dinle.. bekle diyorsa bekle..neticede 15. gun kan tahlili olacaz :) ben yarinda ondan sonraki gunde bakicam. burada gidip de kan tahlili yapmak yani drmisin haricinde. cok zahmetli. o nedenle idrar yaptim kendim icin sadece. neticede burasi bir forum. herkes kendi fikrini soyleme ozgurlugunde ama yonledirme yapilmamali..
simdi dur ve icindeki sesi dinle.. bol sanslar diliyorum..

brupcum yaptim yine cikmadiii :) keske buraya fikra bolumude koysalar :))) hepimiz birazda olsa gerginiz.. gulerdik iste :)))
idrar testine karsi neden bukadar on yargilisin tatlim? benim burada kan tahlilik yaptirma gibi bir durumum yok. dr. min haricinde. USA dayim. istedigim poliklinige gidip yaptiramam bir suru prosedur kan verdigine pisman olacak kadar bekletirler butun gun...

karşı değilim canım yaaa kan testin iki çizgi göstermesine çok güveniyordum denizin yaşadığı yanıltı beni üzdü hepimiz deniz dahil çok ümitlenmiştik o testler kolay kolay iki çizgi göstermez hemde adet en az bir hafta geçmeden hamile olsanda göstermeyebiliyor yani yanılgı verebiliyor usa in hangi eyaletindesin tatlım ?

bu arada tam burp yazan yere mausunun imlecini tut tıklama orada yazıyor sanırım sayfa otomatik olarak kelime anlamını yazıyor

Denize inan gercekten cok uzuldum.. keske oyle olmasaydi.. umarim dualarimiz kabul olur.
ama aylardir okuyorum.. diger sitelerdeki yerleride okuyorum... ikinci cikipta hamile olmama orani cok dusuk. yani binde bir de olsa elbette negatif olabiliyor. yada ilaclardan etki edebiliyormus.
ama genelde pozitif cikiyor diye biliyorum.. cok okudum.. bu tedavilerle degilde normal yolla bile olsa bu testlerden yapip dr, ye bile gitmeyen onlarca insan var.. kismet deigim gibi.. kimin icinden geciyorsa yapsin bence... cunku kisisel bir duru, herkes yumurta uretim degeri bile farkli estorojen hormonsal degerlerimiz bile farkli. ve ustelik bu oran her ay her insan vucudunda degisime ugruyor. yani bu ay kotuyse diger ay iyi olabiliyor.. ben California nin San Diego eyaletindeyim... suanda sabah burada mesela.. sizler bu formu okuyup yazdiginizda ben herzaman yetisemiyorum cunku siz aksama girdiginizde ben sabaha giriyorum... :) gunu geriden yasiyoruz yani

bugün baana ablam hamile olduğunu söyledi mesela onunda iki çizgi silikte olsa çıkmış kandada 147 çıkmış yani adet günü geçmemiş olmasına rağmen çıkmış yani bende idrar testine çok güvenirim ve ilk defa yanılttığına şahit oldum negatifi yanıltıcı olduğunu gördüm ama pozitifinin yanıltıcı olduğuna ilk defa burada şahit oldum heralde oda anca çatlatma iğnesi ile olabilen bir durum çatlatma iğnesinin etken maddesinde hamile kadın idrarı var tabiki pozitif değeri veren o idrar değil ama hcg değerlerini yükseltiyor diye biliyorum ama idrar testini etkilediğine ilk defa şahit oldum

saat farkı gerçekten çok enteresan geçen yaz amerikaya new york'a 3 haftalığına tatile gitmiştik gündüz bindik uçağa gece 11 olmuştu hala gündüz tabiki güneşe doğru uçtuğumuz için bir türlü geceyi yakalayamamıştık JFK ya indiğimizde hava hafif kararmıştı onun dışında sabaha kadar gündüz gözü ile uçmak sersem etmişti bizi new yorkla 7 saat var aaramızda sizin orası ilede öylemi

sağol canım geçen bir arkadaşın yazısını okudum eminim diyordu eminim anne olucam o zamana kadar geçen hergün beni ona yaklaştırıyor ben de şimdi öyle diyorum geçen her regl dönemi beni bebişime yaklaştıyor hem zaten geçen pedi topatn almıştım 4-5 ay daha devam edebilirim beklemeye:)

Brup cum insallah canim benim.. ve inan bana denize de cok uzldum ustelik hemseriyizde onunla...
kismet artik.. dualarim tum anne olmak isteyen arkadaslarima.. gercekten insallah birgin anne oluruz.
benim 2 ekimde sonuc bakalim artik. kismet...

çok sağol canım benim allahım izin verdiyse elbet bir gün olucak..birbirimzie destek olmamız bile yeter beni listeden silin ama ben hep burda olucam sonuçlarınıza bakıcam..

sağol yeşimcim konuşuruz tabi ben sizlerin sonucunu takip edicem moral bulucam emin olun..

evet 5.5 saat ucakla uculuyor New York`a. aramizda 3 saat fark var orayla. biliyormusun simdi wc ye gittim mini cik lekelenme gordum.. yarin adet olmam lazim normal sartlarda.. ama benim her zaman daha once gelirdi. yani adetime bir hafta once lekelenmeler baslardi. bu sefer baslamadi. ama biraz evel minicik gordum. ama lekelenme gibi degil bilemiyorum. belki lekelenmeye donecek belkide regl olacagim bilemiyorum ama icim rahat panik degilim. olumsuzda olsa panik degilim. Hersey Allahtan..
NY. de ben alti ay kaldim istanbula cok benziyor. ama burasi ayni Izmirim gibi :) hava herzaman iliman..
YS88 neyapti acaba merak ettim. ikimizinde test gunu de ayni.. Hayirlisi neyse o olsun...

canım sende çikolata kisti vardı galiba bende de var dı 2 ameliyat geçirdim ve yineleme ihtimali var aşılama mı oldun kaçıncı aşılama kaçıncı günündesin bir de ben kaçırdım galiba hamile misin yoksa bekliyor musun?

Denizcim cikolata kisti yok bende hayatim.. ilk asilamam.. henuz beklemedeyim bugun 10. gunum..

selam ızlar nasılsınız;ben gayet iyiyim ;eşimle nedeninni bile bilmediğim limoni olmam dışında!Belkide bu yüzden bugün testten sonra sıkıntı yapmadım;herşeyimi sizlere anlatıyorum biliyorsunuz;ama acaba ertelemek mi istiyorum bu bebiş durumunu bundanda pek emin değilim....Sayfamız dolmuş;tek tek okuyamasamda herkese tekrardan bol şans diliyorumzemuszemus

Ben anlayamadım canım mşimdi hamile değilmisin?fisfisfis

ii akşamlar kızlar ilk aşılamam olumsuzdu bu ay bekleyip bi dahaki ay devam edicez inş kendiliğinden olur çünkü eşim ve bende sorun yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…