kızlar çok sabırsızım 12.gün idrar testi yapayımmı?ne olur cvp verin..çatlıyom meraktan çıkar mı sizce?
brupcum yaptim yine cikmadiii :) keske buraya fikra bolumude koysalar :))) hepimiz birazda olsa gerginiz.. gulerdik iste :)))
idrar testine karsi neden bukadar on yargilisin tatlim? benim burada kan tahlilik yaptirma gibi bir durumum yok. dr. min haricinde. USA dayim. istedigim poliklinige gidip yaptiramam bir suru prosedur kan verdigine pisman olacak kadar bekletirler butun gun...
Denize inan gercekten cok uzuldum.. keske oyle olmasaydi.. umarim dualarimiz kabul olur.
ama aylardir okuyorum.. diger sitelerdeki yerleride okuyorum... ikinci cikipta hamile olmama orani cok dusuk. yani binde bir de olsa elbette negatif olabiliyor. yada ilaclardan etki edebiliyormus.
ama genelde pozitif cikiyor diye biliyorum.. cok okudum.. bu tedavilerle degilde normal yolla bile olsa bu testlerden yapip dr, ye bile gitmeyen onlarca insan var.. kismet deigim gibi.. kimin icinden geciyorsa yapsin bence... cunku kisisel bir duru, herkes yumurta uretim degeri bile farkli estorojen hormonsal degerlerimiz bile farkli. ve ustelik bu oran her ay her insan vucudunda degisime ugruyor. yani bu ay kotuyse diger ay iyi olabiliyor.. ben California nin San Diego eyaletindeyim... suanda sabah burada mesela.. sizler bu formu okuyup yazdiginizda ben herzaman yetisemiyorum cunku siz aksama girdiginizde ben sabaha giriyorum... :) gunu geriden yasiyoruz yani
Psikopata bağlamışız anladım gerçektenNe kadar zor bir durummuş kimi insanlar istemez ve doğurup sokağa bırakır çocuklarını bizler ise canımızı verecek kadar istekliyiz çocuğumuz olmasına...Eğer içince rahatladıysan bu çok iyi, sanırım en iyi doktor insanın kendisidir.
Herşey de vardır bir hayır. Belki de şu anda hayırlısı değildir. Bir arkadaşım hamileliğinin 7. ayında bebeğinin kuyruk sokumu denilen bölgesinde ur olduğunu öğrendi ve eğer bebeği almazlarsa kendisinin ölebileceğini bebeğin de doğduğunda yaşama ihtimalinin olmadığını söyledi doktorlar düşünün suni sancı vererek ağlaya ağlaya bebeği doğurdu yaklaşık 3 ay doğum izni kullandı bebek doğumda öldü zaten. bu 3 aylık süreçten sonra hayat onun için mi zor du benim için mi diye düşündüm Allah kimseye böyle acılar vermesin canım. Biliyorum sen de benim gibi dağıldın belki ama toparlıycaz toparlamamız lazım. Olacak benim umudum var demek lazım...Üzülme lütfen...Üzülmeyelim...
Brup cum insallah canim benim.. ve inan bana denize de cok uzldum ustelik hemseriyizde onunla...
kismet artik.. dualarim tum anne olmak isteyen arkadaslarima.. gercekten insallah birgin anne oluruz.
benim 2 ekimde sonuc bakalim artik. kismet...
canım vallahi ne desek boş ama inan kendimmişim gibi yıkıldım.ben senin kızlar hamileyim die yazmanı bekliyodum.neyse sıkma canını dicem ama saçma olucak inşallah benim tutmuşturda size bol bol dua edeyim hamilelerin duası kabul olurmuş.hem neden ilk aşılama şans düşük anlamadım sonuçta 3 de olsa 5 de olSA aynı işlem + aynı tedavi uygulanıyo anlayamadım gitti.neyse msnde uzunca konuşuruz dertleşiriz.çok gariptir hamilelik ve regl belirtileri birbirine çok benziyo...senağlama
evet 5.5 saat ucakla uculuyor New York`a. aramizda 3 saat fark var orayla. biliyormusun simdi wc ye gittim mini cik lekelenme gordum.. yarin adet olmam lazim normal sartlarda.. ama benim her zaman daha once gelirdi. yani adetime bir hafta once lekelenmeler baslardi. bu sefer baslamadi. ama biraz evel minicik gordum. ama lekelenme gibi degil bilemiyorum. belki lekelenmeye donecek belkide regl olacagim bilemiyorum ama icim rahat panik degilim. olumsuzda olsa panik degilim. Hersey Allahtan..
NY. de ben alti ay kaldim istanbula cok benziyor. ama burasi ayni Izmirim gibi :) hava herzaman iliman..
YS88 neyapti acaba merak ettim. ikimizinde test gunu de ayni.. Hayirlisi neyse o olsun...
selam ızlar nasılsınız;ben gayet iyiyim ;eşimle nedeninni bile bilmediğim limoni olmam dışında!Belkide bu yüzden bugün testten sonra sıkıntı yapmadım;herşeyimi sizlere anlatıyorum biliyorsunuz;ama acaba ertelemek mi istiyorum bu bebiş durumunu bundanda pek emin değilim....Sayfamız dolmuş;tek tek okuyamasamda herkese tekrardan bol şans diliyorumzemuszemus
Ben anlayamadım canım mşimdi hamile değilmisin?fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?