Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

CANIM BENDE LEKELENME VE ADET SANCISI YOK 10.GÜNÜMÜZ ıKıMıZ BURAYA BU AY MORAL OLSAK BARı.ARKADAŞLARIMIZIN ıHTıYACI VAR BU MORALE BıZ OLSUN ONLARI SEVıNDıRELıM BEN 12.GÜN ıDRAR TESTı YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM YANı Ç.ŞAMBA PREGNL ıN ETKıSı O ZAMANA GEÇMıŞ OLUYO.ıNŞALLAH HAMıŞıZDıR...:ecrin_bebek:

Son düzenleme:

CANIM BENDE LEKELENME VE ADET SANCISI YOK 10.GÜNÜMÜZ İKİMİZ BURAYA BU AY MORAL OLSAK BARİ.ARKADAŞLARIMIZIN İHTİYACI VAR BU MORALE BİZ OLSUN ONLARI SEVİNDİRELİM BEN 12.GÜN İDRAR TESTİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM YANİ Ç.ŞAMBA PREGNL İN ETKİSİ O ZAMANA GEÇMİŞ OLUYO.İNŞALLAH HAMİŞİZDİR...:ecrin_bebek:

oooooooo maşallah kızlar coşmuşsunuz bugün valla çoğunu okuyamadım ama çok hoşuma gitti ne güzel paylaşımlarımız var hepinize değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim....... öptüm......

denizcim çok üzüldüm tatlım ama sen yılmaz bir savaşçısın ve pes etmezsin ..... bizlerde her zaman senin yanındayız ..sağlıcakla kal..........

kejecim canım nasılsın? niye kocişinle limonisiniz ki dün sizin yıl dönümünüz değil miydi? (yanlış hatırlamıyorsam).... test falan yok bekliyoruz ve gün sayıyoruz ok? ... öptüm canım

opuyorumnanaktankejecim canım nasılsın? niye kocişinle limonisiniz ki dün sizin yıl dönümünüz değil miydi? (yanlış hatırlamıyorsam).... test falan yok bekliyoruz ve gün sayıyoruz ok? ... öptüm canım

kejecim canım nasılsın? niye kocişinle limonisiniz ki dün sizin yıl dönümünüz değil miydi? (yanlış hatırlamıyorsam).... test falan yok bekliyoruz ve gün sayıyoruz ok? ... öptüm canım

ehh işte canım idare eder cinstenim sıkıntılıyım anlayacağın bu aralar;evet dün yıldönümümüzdü ama hiçde öyle değilmiş gibiydik maalesef...Bakalım...

ehh işte canım idare eder cinstenim sıkıntılıyım anlayacağın bu aralar;evet dün yıldönümümüzdü ama hiçde öyle değilmiş gibiydik maalesef...Bakalım...

bazen huysuzlukları tutuyor işte ne yapalım.......

Brup cum insallah canim benim.. ve inan bana denize de cok uzldum ustelik hemseriyizde onunla...
kismet artik.. dualarim tum anne olmak isteyen arkadaslarima.. gercekten insallah birgin anne oluruz.
benim 2 ekimde sonuc bakalim artik. kismet...

cuma mübarek gündür derler hadi bakalım............

Aynen canım;haklısın valla ama bu bebiş meselesini biraz daha düşünmelimiydim diyede düşünmeden edemiyorum:kedi:

canım ya öyle düşünme o da çok istiyordur belki de ondandır bize yansıtmıyorlar ama onlarda çok üzülüyorlar....... sevdiğin adamın çocuğu olacak sonuçta o böyle bir armağanı haketmiyor mu?

burp çelebi sen biraz az gezsen bak kıskanıyorum ha........

canım ya çok üzüldüm ama pes etme birtanem istiyorsak bazı şeyleri göze almak zorundayız sanırım.......

o hakediyor tabii ama .... Bilmiyorum özlemcim inan canım sıkkın bu duruma;zaten yarından sonra sonra iş için giecek;daha öncede demiştim burada hatta;5 inde regl olmazsam test günü burada olmayacak;aslında burda olmayış zamanı belkide ikimizede iyi gelecektir diye umut ediyorum:1rolleyes:

canım yaa güzel dileklerin için teşekkür ederim ama nolur umutsuzluğa kapılma...Ben bununla uğraşamayacağım cümleni okumamış sayıyorum kendimi;çünkü bunun yerine;ara verdiğini;ruhunu ve kafanı toparlama sürecine girdiğini düşünmek istiyorum ve düşünmeni istiyorum.Hepimize nasıl akıl ve moral veriyorsan bbunu kendinede uygulayacağından eminim canım benim!

yeşimcim bence bekle canım

bilmiyorum canım ya öf ama yapmak istiyorum hemde çok.iki gündür yine sol tarafımda kalp atışı gibi bişey atıyo.inşallah bebişimdir...ya yapmayayım mı?ama pregnl in etkisi 12 günde geçiyomuş.ve 12 günü geçmiş oluyo ç.şamba.ne yapayım bitanem ya yol göster

Canım hayırlısı olsun diyelim;kısmet değilmiş diyelim;ama en önemlisi sen ASLA üzülme diyelim!!! Biz burdayız;sen burdasın;unutmaki ne zaman istersen yanındayız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…