ii akşamlar kızlar ilk aşılamam olumsuzdu bu ay bekleyip bi dahaki ay devam edicez inş kendiliğinden olur çünkü eşim ve bende sorun yok...
evet 5.5 saat ucakla uculuyor New York`a. aramizda 3 saat fark var orayla. biliyormusun simdi wc ye gittim mini cik lekelenme gordum.. yarin adet olmam lazim normal sartlarda.. ama benim her zaman daha once gelirdi. yani adetime bir hafta once lekelenmeler baslardi. bu sefer baslamadi. ama biraz evel minicik gordum. ama lekelenme gibi degil bilemiyorum. belki lekelenmeye donecek belkide regl olacagim bilemiyorum ama icim rahat panik degilim. olumsuzda olsa panik degilim. Hersey Allahtan..
NY. de ben alti ay kaldim istanbula cok benziyor. ama burasi ayni Izmirim gibi :) hava herzaman iliman..
YS88 neyapti acaba merak ettim. ikimizinde test gunu de ayni.. Hayirlisi neyse o olsun...
evet 5.5 saat ucakla uculuyor New York`a. aramizda 3 saat fark var orayla. biliyormusun simdi wc ye gittim mini cik lekelenme gordum.. yarin adet olmam lazim normal sartlarda.. ama benim her zaman daha once gelirdi. yani adetime bir hafta once lekelenmeler baslardi. bu sefer baslamadi. ama biraz evel minicik gordum. ama lekelenme gibi degil bilemiyorum. belki lekelenmeye donecek belkide regl olacagim bilemiyorum ama icim rahat panik degilim. olumsuzda olsa panik degilim. Hersey Allahtan..
NY. de ben alti ay kaldim istanbula cok benziyor. ama burasi ayni Izmirim gibi :) hava herzaman iliman..
YS88 neyapti acaba merak ettim. ikimizinde test gunu de ayni.. Hayirlisi neyse o olsun...
kejecim canım nasılsın? niye kocişinle limonisiniz ki dün sizin yıl dönümünüz değil miydi? (yanlış hatırlamıyorsam).... test falan yok bekliyoruz ve gün sayıyoruz ok? ... öptüm canım
kızlar çok sabırsızım 12.gün idrar testi yapayımmı?ne olur cvp verin..çatlıyom meraktan çıkar mı sizce?
ehh işte canım idare eder cinstenimsıkıntılıyım anlayacağın bu aralar;evet dün yıldönümümüzdü ama hiçde öyle değilmiş gibiydik maalesef...Bakalım...
bazen huysuzlukları tutuyor işte ne yapalım.......
Brup cum insallah canim benim.. ve inan bana denize de cok uzldum ustelik hemseriyizde onunla...
kismet artik.. dualarim tum anne olmak isteyen arkadaslarima.. gercekten insallah birgin anne oluruz.
benim 2 ekimde sonuc bakalim artik. kismet...
Aynen canım;haklısın valla ama bu bebiş meselesini biraz daha düşünmelimiydim diyede düşünmeden edemiyorum:kedi:
bugün baana ablam hamile olduğunu söyledi mesela onunda iki çizgi silikte olsa çıkmış kandada 147 çıkmış yani adet günü geçmemiş olmasına rağmen çıkmış yani bende idrar testine çok güvenirim ve ilk defa yanılttığına şahit oldum negatifi yanıltıcı olduğunu gördüm ama pozitifinin yanıltıcı olduğuna ilk defa burada şahit oldum heralde oda anca çatlatma iğnesi ile olabilen bir durum çatlatma iğnesinin etken maddesinde hamile kadın idrarı var tabiki pozitif değeri veren o idrar değil ama hcg değerlerini yükseltiyor diye biliyorum ama idrar testini etkilediğine ilk defa şahit oldum
saat farkı gerçekten çok enteresan geçen yaz amerikaya new york'a 3 haftalığına tatile gitmiştik gündüz bindik uçağa gece 11 olmuştu hala gündüz tabiki güneşe doğru uçtuğumuz için bir türlü geceyi yakalayamamıştık JFK ya indiğimizde hava hafif kararmıştı onun dışında sabaha kadar gündüz gözü ile uçmak sersem etmişti bizi new yorkla 7 saat var aaramızda sizin orası ilede öylemi
selam kızlar.. bende cuma günü 13. günümde kanda baktırdım.. ve malesef sonuç Yine Negatif.... çok yoruldum.. ben pes ediyorum.... bu ay çok beklemiştim.. pazar günüde regl oldum zaten.. hem onun sıkıntısı hemde yaşadığım negatif sonuçlarla iyice duygusal oldum ve sanırım artık ben bunun için uğraşmıcam.. sizlerden güzel haberler duymak bana sevinç veriyor..
denizcim senin için çok ümitlenmiştim.. ama nasip değilmiş bitanem.. üzme kendini yenisine hazırlan .. ekim savaşcısı olarak güç topla..
kejecim bekle derim ama sakın çok umutlanma.. sonra hayal kırıklığı çok zor geliyor.. rahatsın zaten görüğüm kadarıyla.. ama şuan.. inşallah bu rahatlık umutla ve sevinçle devam eder..
sizlerin hepinizi çok seviyorum.. sanırım ben bu sayfaya uzun bir süre giremem.. sadece hamişlerin haberlerini okurum.. içimde şuan hiç heves yok... yarın kontrole gidip herhangi bir durum varmı, kist oluşmuşmu diye baktırcam.. kist yoksa zaten devam etmicem.. rahat takılmak istiyorum.. her ay bu stresten yoruldum.. pes ediyorum.. ama isyan etmiyorum.. Rabbim isteyen herkese versin inşllah.. sağlıcakla kalın ..
canım ya öyle düşünme o da çok istiyordur belki de ondandır bize yansıtmıyorlar ama onlarda çok üzülüyorlar....... sevdiğin adamın çocuğu olacak sonuçta o böyle bir armağanı haketmiyor mu?
selam kızlar.. bende cuma günü 13. günümde kanda baktırdım.. ve malesef sonuç Yine Negatif.... çok yoruldum.. ben pes ediyorum.... bu ay çok beklemiştim.. pazar günüde regl oldum zaten.. hem onun sıkıntısı hemde yaşadığım negatif sonuçlarla iyice duygusal oldum ve sanırım artık ben bunun için uğraşmıcam.. sizlerden güzel haberler duymak bana sevinç veriyor..
denizcim senin için çok ümitlenmiştim.. ama nasip değilmiş bitanem.. üzme kendini yenisine hazırlan .. ekim savaşcısı olarak güç topla..
kejecim bekle derim ama sakın çok umutlanma.. sonra hayal kırıklığı çok zor geliyor.. rahatsın zaten görüğüm kadarıyla.. ama şuan.. inşallah bu rahatlık umutla ve sevinçle devam eder..
sizlerin hepinizi çok seviyorum.. sanırım ben bu sayfaya uzun bir süre giremem.. sadece hamişlerin haberlerini okurum.. içimde şuan hiç heves yok... yarın kontrole gidip herhangi bir durum varmı, kist oluşmuşmu diye baktırcam.. kist yoksa zaten devam etmicem.. rahat takılmak istiyorum.. her ay bu stresten yoruldum.. pes ediyorum.. ama isyan etmiyorum.. Rabbim isteyen herkese versin inşllah.. sağlıcakla kalın ..
yeşimcim bence bekle canım
arkadaşlar değerim.1.74 negatif..moralini bozmak istemem ama çatlatma iğnesi yapıyormuş 8. gün idrar testim ikinci çizgi silik çıktı kan testi yaptırıdm o gün pozitif çıktı umutlandım tabi 9. gün kan verdim yine deper 7.94 dahada umutlandım burdaki herkesi de umutlandırdım bugün 12. gün ve 1.74 adet olmayı bekliycem..
benden tavsiye sakın erken davranmayın kısmet değilmiş..napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?