bilmiyorum canım ya öf ama yapmak istiyorum hemde çok.iki gündür yine sol tarafımda kalp atışı gibi bişey atıyo.inşallah bebişimdir...ya yapmayayım mı?ama pregnl in etkisi 12 günde geçiyomuş.ve 12 günü geçmiş oluyo ç.şamba.ne yapayım bitanem ya yol göster
kejecim canım görmedim msjını bende pko var yani aadetlerim çok düzensiz sadece temmuz ve ağustosta 24 ünde regl oldum ama duphaston kullandım bu ayda yumurtlamam geç oldu 19 unda aşılama oldu regl tarihim belli değil yani.sence yaptırsammı ama 12.gün yapsaydık keşke ikimizde 2 günde 2 gündür bugün 10.günümüzdü.sence yapayım mı bitanem buarada eşinle aranı iyi tut sonuçta onlara bebek vermediğimiz için kendimizce suçsuzda olsak biz suçluyuz.neden biz sağlıklı bir bayan gibi adetimiz geçipte onlara güzel haber veremioruz.sıkma canını herşey düzelir.bizimde 21 ekimde 3 yılımız bitecek evlilikte inşallah bebişimiz gelmiştir de bize en güzel hediye o olur..
arkadaslar bisey sorucam.simdi bana 20 eylulde transfer yapildi.2 ekimde kan testi yaptiricam.bu arada her ay duzenli adet olurum ve ortalama 26 gun surer bugun 28.inci gunum yani bu durumda sevinmelimiyim.hani adetim gecikti diye
Canım doktorum bile bugün ısrarla bana 5 ekim diyince inat ettim beklemeye karar verdim aşılama sonrası 17.gün olmuş oluyor;valla sabredebilirsen bekle aynı gün yaptıralım :):)hihoyyythihoyyyt
valla sabredemem canoşum ya çatlıyom meraktan eğer hastane uzak olmasa giderdim çoktan yaptırmaya.1 saatte gidiliyo hastaneye.gel bak sen asıl cumaya baktır.14.gün kesin çünkü.eylül ayı çoğu arkadaşımıza uğurlu gelmedi ama inşallah bizde öyle olmaz bizim mübarek arefe gününe denk geldi.vardır bunda da bi hayır hele benim adetin 23.günü büyüdü yumoşlarım ve aşılama arefe günü oldu.inşallah bizimki olsun tutmuştur...
rash canım bi bilgim yok ama sevin bence adetlerin düzenliyse...inşallah 2 ekim uğurlu gelir sana kejeye bana çünkü o gün 3 ümüz birden sonuç alcaz..inşallah gelmiştir meleklerimşiz minik aşkoşlarımız
o hakediyor tabii ama .... Bilmiyorum özlemcim inan canım sıkkın bu duruma;zaten yarından sonra sonra iş için giecek;daha öncede demiştim burada hatta;5 inde regl olmazsam test günü burada olmayacak;aslında burda olmayış zamanı belkide ikimizede iyi gelecektir diye umut ediyorum:1rolleyes:
Hayırlısı olsun canım;anlamadım 20 sinde transfer oldu ve olası regl günün ne zamana denk geliyor??Bu arada en geç süreci bekleyen benim sanırım :) 19 u aşılama oldu;regl tarihim 5 ekim :)
bilmiyorum canım ya öf ama yapmak istiyorum hemde çok.iki gündür yine sol tarafımda kalp atışı gibi bişey atıyo.inşallah bebişimdir...ya yapmayayım mı?ama pregnl in etkisi 12 günde geçiyomuş.ve 12 günü geçmiş oluyo ç.şamba.ne yapayım bitanem ya yol göster
Canım doktorum bile bugün ısrarla bana 5 ekim diyince inat ettim beklemeye karar verdim aşılama sonrası 17.gün olmuş oluyor;valla sabredebilirsen bekle aynı gün yaptıralım :):)hihoyyythihoyyyt
canim adetimden 2 gun gecti acaba diyorum cok stres yaptigim icinmi gecikiyo yada hamilemi kaldim.senin kan tahlil gununde 2 ekim ama dimi
Denizcim cikolata kisti yok bende hayatim.. ilk asilamam.. henuz beklemedeyim bugun 10. gunum..
canim adetimden 2 gun gecti acaba diyorum cok stres yaptigim icinmi gecikiyo yada hamilemi kaldim.senin kan tahlil gununde 2 ekim ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?