Canım hayırlısı olsun diyelim;kısmet değilmiş diyelim;ama en önemlisi sen ASLA üzülme diyelim!!! Biz burdayız;sen burdasın;unutmaki ne zaman istersen yanındayız....
sabreden derviş hesabı diyosun yani.....:hulya:
bilmiyorum canım ya öf ama yapmak istiyorum hemde çok.iki gündür yine sol tarafımda kalp atışı gibi bişey atıyo.inşallah bebişimdir...ya yapmayayım mı?ama pregnl in etkisi 12 günde geçiyomuş.ve 12 günü geçmiş oluyo ç.şamba.ne yapayım bitanem ya yol göster
canım ben ilk aşılamamda kanda baktırmıştım 12.gün negatif çıkmıştı.kanda böyleyse idrarda da çıkmaz sanırım.
bizim esimle tanisma yil donumumuz o gun :) ayni zamanda kan testi..
bakalim idrar simdilik ikinci cizgi iyice belirgin halde cikmaya basladi.
kismet artik 2 ekim`de olumlu yada olumsuz hayirlisiyla cevabi alacagiz :)
ama icim cok rahat...Sukurler olsun...
kızlar bir konuyu netleştirelim:
adet döneminiz kaç gün olursa olsun, yumurtanız çatladıktan 14 gün sonra regl olursunuz. yani ister 21 günlük ister 50 günlük periyodunuz olsun farketmez, yumurta çatladıktan sonra 14 gün geçer ve siz hasta olursunuz. bu değişmeyen bir sayıdır.
dolayısıyla aşılamayı çatlama günü tahmin ederek yaptıklarından (çatlatma iğnesiyle vs), 14 gün sonrasında test yaptırmanızı söylerler.
bu arada benim 2. günüm de geçti çok şükür. kaldı 13 gün :)
canım ben ilk aşılamamda kanda baktırmıştım 12.gün negatif çıkmıştı.kanda böyleyse idrarda da çıkmaz sanırım.
canım kaç yumurtan oldu ve sperm ne kadar verildi.belirtiler var mı?bende 12.gün yani ç.şamba idrar yapmak istiyorum çıkar mı sence?inşallah bu hafta uğurlu gelir hepimize :Saruboceq:
canım kaç yumurtan oldu ve sperm ne kadar verildi.belirtiler var mı?bende 12.gün yani ç.şamba idrar yapmak istiyorum çıkar mı sence?inşallah bu hafta uğurlu gelir hepimize :Saruboceq:
allahim insallah 3 umuzde mutlu bi cuma ve hafta sonu'sonlari gunleri'aylari gecirip 9 ay sonra aliriz kucagimiza bebislerimizi.opuyorum kocaman
geriye dönük okudum biraz çok telaşlısın haklısında ama bu kadar stres yapma rahat ol biraz umarım herşey gönlüne göre olur..herkese iyi geceler
canım yeni birşey öğrendim desem inanırmısın???O zaman benim doktor her ihtimale karşın 5 ekim dedi (yani aşılamadan önceki reglime göre hesapladığım yeni tarih 5 ekim çıkıyordu)Yani benim şimdi aşılamamdan sonra(senin tabirinle yumurtanın çatlamasından sonra)çıkan tarih o zaman 4 gün sonra oluyor öyle miii?
canım, idrar testinde sonucun doğru çıkması için hcg hormonunun kana oradan da idrara iyice karışmış olması gerekir. insanların bünyesi de farklı olduğundan herkes farklı bir şey söylüyor.
kimisi 12. gün idrar testinde çıkar diyor, kimisi de 15. gün anca kanda belli olur diyor. yani net birşey yok aslında, bünyeye göre bu iş.
bana kalırsa her iki sonucu da göze alarak 12. gün yapabilirsin, büyük ihtimalle çıkar diye düşünüyorum ben.
inşallah çifter çifter çıksın çizgilerimiz
tabii, çatladığını düşündüğümüz aşılama tarihimizden itibaren 14 gün sayılacak.
bunu çoğu insan bilmiyor aslında, ama doktorların en azından aşılama gibi bir aşamaya gelmiş hastalarına bu gibi bilgileri vermesi lazim.
diyelim ki normalde 28 günlük bir periyodunuz var.
ama bu ay ne olduysa 19. gün yumurtalarınız çatlayacak boyutlara geldi, aşılama 19. gününüzde yapıldı.
o zaman 19+14=33. gün regl olacaksınız demektir. siz her zamanki gibi 28. günde regl olacağınızı düşünürseniz yanılırsınız.
çatlayana kadar geçen süre değişken. ama çatlamadan 14 gün sonra regl. bunu bana doktorum defalarca söyledi, birçok yerde de okudum.
Ama benim cift cizgi cikti hic kimse olumlu bir tepki vermediacaba yazmasamiydim buraya cunku.
sevincim resmen kursagimda kaldi.. umut neticede bu.. ikinci cizgiyi kim gorse umutlanir..
herkes yaptirma diyor.. halbuki bu sadece yapan kisiyi ilgilendir... 12. gun 14. yada 8. 9. gun yapanlar kendilerine yapiyorlar. kim isterse yapsin yada yapmasin bence..
herseyden once olumlu konusmak bile bir erdemdir.
kimsenin umidinin kirilmamasi lazim helede bu sitedekilerin! sadece telassiz olmakta fayda var ben cok rahatim.. ama dedigim gibi her iki durumada hazirlikliyim.. ikinci cizgi bugunde net bir sekilde cikti. buda guzel bir haber bence... kismet artik
Ama benim cift cizgi cikti hic kimse olumlu bir tepki vermediacaba yazmasamiydim buraya cunku.
sevincim resmen kursagimda kaldi.. umut neticede bu.. ikinci cizgiyi kim gorse umutlanir..
herkes yaptirma diyor.. halbuki bu sadece yapan kisiyi ilgilendir... 12. gun 14. yada 8. 9. gun yapanlar kendilerine yapiyorlar. kim isterse yapsin yada yapmasin bence..
kimsenin umidinin kirilmamasi lazim helede bu sitedekilerin! sadece telassiz olmakta fayda var ben cok rahatim.. ama dedigim gibi her iki durumada hazirlikliyim.. ikinci cizgi bugunde net bir sekilde cikti. buda guzel bir haber bence... kismet artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?