Canım çok teşekkür ederim bu verdiğin bilgi için gerçekten;öğrenmenin yaşı yok derler ya öğrenmekte bir o kadarda güzel birşey yaaa!Hepimiz için hayırlısı olsunhihoyyyt
bende ilk aşılamamı yaptırdığımda çok heycanlıydım ve inanın nasıl olacak diyede korkuyordum
çatal denilen koltuğa oturduğumda rabbim yardım et dedim aşılama yapılırken canım yandı ve az miktarda kan geldi......
16 gün bekledim sonuç negatif.....yıkıldım kahroldum o 16 gün ne dualar etmiştim....
neyse doktor aşılamada her yapılışta şans artar demişti bende 2. aşılama tutar diye bir umutlanmıştımki anlatamam..
sonra endoskopi yapıldı.....
ikinci aşılama öncesi tüplerim açıktı rahmim temizdi.....
yumurtlamamda sorun vardı yani tembeldi büyük bir sorunda yoktu..
neyse ikinci aşılamayı yaptırdım onda daha çok kanamam oldu ama bir değişiklik
çok gazım vardı....
sonra kasıklarımda ağrı
göğüslerim çok dolgundu el sürülmüyordu
damarları belirginleşmişti
midem bulanıyordu
bellim ağrıyordu
akıntım çoktu yani tüm hamilelik belirtilerini yaşamıştım
2 YUMURTAM OLGUNLAŞMIŞTI VE İKİSİDE 22 MM Dİ
çok ümitliydim ovitrille adlı iğneyle çatlattılar hepsi çatlamıştı heralde doktor çatladımı diye ultrasonla bakmadı ama çatlamıştı heralde...
neyse uzatmim sonuç negatif
doktorum bana 2 aşılamada tutmadığı için artık tüp bebeğe geçelim demişti....
zaten 2. cisi tutmadıysa şansımızı zorlamayalım tüp bebekle deneyelim demişti....
ama maddi manevi yorulduk sanırım yılbaşına kadarda yaptıramicam....
RABBİM İNŞALLAH SİZLERE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR VERİR İÇİNİZDEN BENİ AYIRMASIN RABBİM
AMA ÇOK KAFANIZA TAKMAYIN BEN 22 YAŞINDAYIM AMA İŞTE RABBİM VERECEKKİ OLACAK
YUMURTAYMIŞ İLK AŞILAMAYMIŞ YAŞ ÖNEMLİYMİŞ ALAKASI YOK
RABBİM VERECEKKK
Biz dr. ilk gittigimizde yani tum testlerimizi yaptirdiktan sonra.. tuplerde sorun yok rahim temizdi. fakat ciddi bir sorunumuz var desi dr. yumurta cok az uretiyorsunuz dedi. orada zaten basladim aglamaya.. buradaki dr. ler pat pat insanin yuzune karsi soyluyorlar. belki dogru belki degil ama neticede duygusaliz. neyse dr biz eniyisi asilamayla vakit kaybetmeden drekt micro ya basliyalim dedi. bizde artik buna yogunlasmistik. dr. bana sadece % 5 sansiniz var dedi. cunku yumurta uretimi az dedi. biz denemek istiyoruz dedik. ok dedi. neyse ignelere basladim en yuksek dozda. ama malesef fayda etmedi 1 sadece bir yumurta istedigimiz olcude oldu ve digeride 15 mm de kaldi. ama baska kucuk yumurtalarda kesfetti dr. ama ilk buyuyen yumurta megerse olgunlasinca diger yumurtalara artik buyumeyin komutu veriyormus. bizde o bizim altin yumurtamiz biz yinede micro istiyoruz dedik. neyse hersey halledildi.. ama benim icimden microdan vaz gecelim dedim. zaten dr. de tek yumurtanin cikisinda sorun olabilir zarar gorulebilir dedi. bizde son dakkada asilamaya donduk. ve bugun 10. gun... ben bu tedaviden hic bir umidim yoktu. taa ki dun o ikinci cizgi cikmaya baslayana dek.. cunku asilama oldugum gun dr. ye ikinci tedavi hakkinda bir suru soru sordum. o da bana dur bi asilamanin sonucunu alalim ondan sonra dedi.. bakalim artik cok az kaldi. ama cift cizgi yazinca kimse sevinmedi belki sonucuda yazmam...
Biz dr. ilk gittigimizde yani tum testlerimizi yaptirdiktan sonra.. tuplerde sorun yok rahim temizdi. fakat ciddi bir sorunumuz var desi dr. yumurta cok az uretiyorsunuz dedi. orada zaten basladim aglamaya.. buradaki dr. ler pat pat insanin yuzune karsi soyluyorlar. belki dogru belki degil ama neticede duygusaliz. neyse dr biz eniyisi asilamayla vakit kaybetmeden drekt micro ya basliyalim dedi. bizde artik buna yogunlasmistik. dr. bana sadece % 5 sansiniz var dedi. cunku yumurta uretimi az dedi. biz denemek istiyoruz dedik. ok dedi. neyse ignelere basladim en yuksek dozda. ama malesef fayda etmedi 1 sadece bir yumurta istedigimiz olcude oldu ve digeride 15 mm de kaldi. ama baska kucuk yumurtalarda kesfetti dr. ama ilk buyuyen yumurta megerse olgunlasinca diger yumurtalara artik buyumeyin komutu veriyormus. bizde o bizim altin yumurtamiz biz yinede micro istiyoruz dedik. neyse hersey halledildi.. ama benim icimden microdan vaz gecelim dedim. zaten dr. de tek yumurtanin cikisinda sorun olabilir zarar gorulebilir dedi. bizde son dakkada asilamaya donduk. ve bugun 10. gun... ben bu tedaviden hic bir umidim yoktu. taa ki dun o ikinci cizgi cikmaya baslayana dek.. cunku asilama oldugum gun dr. ye ikinci tedavi hakkinda bir suru soru sordum. o da bana dur bi asilamanin sonucunu alalim ondan sonra dedi.. bakalim artik cok az kaldi. ama cift cizgi yazinca kimse sevinmedi belki sonucuda yazmam...
iyi geceler sen nerelerdesin msn de bekliyorum sen,iiii
evet 5.5 saat ucakla uculuyor New York`a. aramizda 3 saat fark var orayla. biliyormusun simdi wc ye gittim mini cik lekelenme gordum.. yarin adet olmam lazim normal sartlarda.. ama benim her zaman daha once gelirdi. yani adetime bir hafta once lekelenmeler baslardi. bu sefer baslamadi. ama biraz evel minicik gordum. ama lekelenme gibi degil bilemiyorum. belki lekelenmeye donecek belkide regl olacagim bilemiyorum ama icim rahat panik degilim. olumsuzda olsa panik degilim. Hersey Allahtan..
NY. de ben alti ay kaldim istanbula cok benziyor. ama burasi ayni Izmirim gibi :) hava herzaman iliman..
YS88 neyapti acaba merak ettim. ikimizinde test gunu de ayni.. Hayirlisi neyse o olsun...
benimde aynı şekilde bir hafta önceden kanamalar gelirdi benimde yumurta rezervim azmış hatta 10 yıl daha yakındaymışım menepoza yaşıtlarıma göre 2 yıl önce histeroskopi ile müdahale ettiler ara kanamalarımı azalttılar yoksa 2 hafta önceden lekelenmeler başlardı sendeki lekelenmeyi dert etme yerleşme kanamasıdır senin çok kötü şansızlığına denk geldi geçmiş sayfaları incelersen denize ne akıllar verdik kız emin olmadan kocama söylemek istemiyorum dedi biz ki özellikle tırnak içinde ben aman söyle hemen başla naz yapmaya hamilesin idrar testi kolay kolay iki çizgi çıkmaz diye buradan akıllar verdik kızın işine karıştık dolayısıyla senin bu haberine herkez sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerk yiyor mantığıyla yaklaştı tabiki sevindik umarım sana olan bu açıklamalarım denizi daha fazla üzmüyordun ondanda korkuyorum ama burada hepimiz bir paylaşım içindeyiz acımızı tatlımızı paylaşıyoruz ve hepimiz birbirimizden güzel haberler almak istiyoruz inşallah hepimiz bir an önce hamile kalırız
burp çelebi sen biraz az gezsen bak kıskanıyorum ha........
kejecim canım görmedim msjını bende pko var yani aadetlerim çok düzensiz sadece temmuz ve ağustosta 24 ünde regl oldum ama duphaston kullandım bu ayda yumurtlamam geç oldu 19 unda aşılama oldu regl tarihim belli değil yani.sence yaptırsammı ama 12.gün yapsaydık keşke ikimizde 2 günde 2 gündür bugün 10.günümüzdü.sence yapayım mı bitanem buarada eşinle aranı iyi tut sonuçta onlara bebek vermediğimiz için kendimizce suçsuzda olsak biz suçluyuz.neden biz sağlıklı bir bayan gibi adetimiz geçipte onlara güzel haber veremioruz.sıkma canını herşey düzelir.bizimde 21 ekimde 3 yılımız bitecek evlilikte inşallah bebişimiz gelmiştir de bize en güzel hediye o olur..
:Saruboceq:benim eşimin de doğum günü 9 ekim ama maalesef güzel haber için birşey yapamadık...... her önemli günde bir ümit daha yitirmek o kadar zoruma gidiyor ki.............. ne olur sanki bende böyle güzel bir haber verebilsem.....
Ama benim cift cizgi cikti hic kimse olumlu bir tepki vermediacaba yazmasamiydim buraya cunku.
sevincim resmen kursagimda kaldi.. umut neticede bu.. ikinci cizgiyi kim gorse umutlanir..
herkes yaptirma diyor.. halbuki bu sadece yapan kisiyi ilgilendir... 12. gun 14. yada 8. 9. gun yapanlar kendilerine yapiyorlar. kim isterse yapsin yada yapmasin bence..
herseyden once olumlu konusmak bile bir erdemdir.
kimsenin umidinin kirilmamasi lazim helede bu sitedekilerin! sadece telassiz olmakta fayda var ben cok rahatim.. ama dedigim gibi her iki durumada hazirlikliyim.. ikinci cizgi bugunde net bir sekilde cikti. buda guzel bir haber bence... kismet artik
kanda 12.gün baktırdın negatif çıktı sonra pozitif mi oldu anlamadım..benimde bugün 12. gün bhcg 1.74
amin canım inşallah bu durumda söylenecek çok bir şey yok ama burda aşılaması tutmayan ve kendini kötü hisseden herkes için bir şey anlatıcam. eğer aşılamada olmazsa tüp bebeğe geçeriz diye kayıt yaptırdım egeye bazı tahliller istediler bir yandan aşılama için gidip geliyorum bir yandan tüp bebek için istenen tahlilleri yaptırıyorum anti t anti m,hormon tahlilleri eliza tetsti hıv testleri falan filan.
sonuçlar çıktı ve eşimde hepatit c sınır değer çıktı ve test tekrarı istediler ve eşim görevde olduğu için 10 gün gelemedi ta ki aşılamadan bir gün önce yani 16 eylülde test tekrarı yapıldı sonuç 17 eylül sabahı 9 da çıktı ve pozitif yani görünürde var ve karaciğere ne derece bulaşmış belli değil saat 9.30 da sperm vericek ve 14.30 da aşılama olucak ve biz berbat bir durumdayız bir de bunu 10 gün öncesi var ya pozitifse diye çekilen uykusuz geceler araştırmalar varsa ne yaparız telaşları çocuğu falan unuttuk..neyse 3 farklı doktorla görüştük çocuğa bulaşır mı diye ama var olduğuna dair kesin tahlil yapılmadı yani olabilirde ya da yok olup antikor kalmış olabilir ve bir karar vermemiz lazım.kadın doğum doktorları ve intaniye enfeksiyon hast. doktoru ile görüştük eğer varsada geçme ihtimali çok düşük dedi ve diyelim ki var ömür boyu bu risk için çocuk yapmıycak mısınız dedi.. ve ben ağlaya ağlaya aşılamaya girdim eşimde ben aşılamada iken aynı hastanenin intaniye bölümünde ayrıntılı tahlil verdi..düşün çocuk falan umrumda olmadan girdim aşılama olup beklerken elimde tel sürekli naptı diye aradım ertesi gün sonuç çıktı neyse ki korkulacak bir şey yok..bilindiği üzere tehlikeli bir hastalık dedim ki ona bir şey olduktan sonra napıyım ki.. günlerce kahroldum
sonuç arkadaşlar lütfen kendinize benim yerime koyun ve halimi anlamaya çalışın ...rabbim o gün sınava soktu bizi karar verin dedi ve eğer bir aksilik çıkmazsa yarın daha net belli olur ama galiba hamileyim..allahım ol derse olur..kimse isyan etmesin..
eşimin bir lafı var çocuk konusunda üzülünce söylerdi olursa olur olmazsa bu hayatı kendimize kahretmeye hakkımız yok..kahretmeyelim arkadaşlar..
haklısın arkadaşım inş. hamilesindir allahım isteyen herkeze nasip etsin senin adına inanki çok sevindim canım ben,m inş. kucağına almayıda allahım nasip etsin sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?