Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım çok teşekkür ederim bu verdiğin bilgi için gerçekten;öğrenmenin yaşı yok derler ya öğrenmekte bir o kadarda güzel birşey yaaa!Hepimiz için hayırlısı olsunhihoyyyt

rica ederim ya ne demek..

paylaşım yapıyoruz işte, ben de sizlerden çok şey öğreniyorum..

bebegem, hayırlısı olsun inşallah.

dua etmekten başka birşey gelmiyor zaten benim elimden. sizin? başka çaresi yok, yukarıdakinden isteyeceğiz.

Haklısın canım!!!Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum;tüm fedakarlığından sabrından dolayıda tebrik ediyorum;22 yaşında olman bile sana çok büyük şanslar getirecektir canım bunu unutmahihoyyythihoyyytYılbaşına kadar hem maddi manevi rahatlarsınız umarım;hemde belki normal yolla bile yapma şansınız doğar canım!

bana müsade hanımlar,

hepiniz yarın hamiş olarak uyanın inşallaaaaah :)

iyi geceler.

Biz dr. ilk gittigimizde yani tum testlerimizi yaptirdiktan sonra.. tuplerde sorun yok rahim temizdi. fakat ciddi bir sorunumuz var desi dr. yumurta cok az uretiyorsunuz dedi. orada zaten basladim aglamaya.. buradaki dr. ler pat pat insanin yuzune karsi soyluyorlar. belki dogru belki degil ama neticede duygusaliz. neyse dr biz eniyisi asilamayla vakit kaybetmeden drekt micro ya basliyalim dedi. bizde artik buna yogunlasmistik. dr. bana sadece % 5 sansiniz var dedi. cunku yumurta uretimi az dedi. biz denemek istiyoruz dedik. ok dedi. neyse ignelere basladim en yuksek dozda. ama malesef fayda etmedi 1 sadece bir yumurta istedigimiz olcude oldu ve digeride 15 mm de kaldi. ama baska kucuk yumurtalarda kesfetti dr. ama ilk buyuyen yumurta megerse olgunlasinca diger yumurtalara artik buyumeyin komutu veriyormus. bizde o bizim altin yumurtamiz biz yinede micro istiyoruz dedik. neyse hersey halledildi.. ama benim icimden microdan vaz gecelim dedim. zaten dr. de tek yumurtanin cikisinda sorun olabilir zarar gorulebilir dedi. bizde son dakkada asilamaya donduk. ve bugun 10. gun... ben bu tedaviden hic bir umidim yoktu. taa ki dun o ikinci cizgi cikmaya baslayana dek.. cunku asilama oldugum gun dr. ye ikinci tedavi hakkinda bir suru soru sordum. o da bana dur bi asilamanin sonucunu alalim ondan sonra dedi.. bakalim artik cok az kaldi. ama cift cizgi yazinca kimse sevinmedi belki sonucuda yazmam...

canım ama yaaa nasıl kimse sevinmedi anlamadım :1no2::1no2:O kadar yol katetmişsiniz;e sonucunda varhihoyyytAnlamadım???

nasıl kimse sevinmedi ya lütfen sen ve sonuç bekleyen diğer arkadaşlar böyle yapmayın ya sevindik tabiki ben kendi adıma konuşayım bende çift çizgiyi görünce nasıl olduğumu anlatamam ama anlarsınız yaşadınız ama sonrası yıkıldım tabiki bu sadece yapan kişiyi ilgilendirir banada burda kaç kişi yapma dedi dinledim mi gittim yaptım kanıda yaptırdım pozitif çıktı sonrası ortada şimdi diyorum keşke arkadaşların dediğini yapsaydım ama bu sizde de aynı olcak diye bir şey yok lütfen ne yaşadıysak sonuç ne olursa olsun paylaşalım destek olalım yok öyle yazmıycam falan...

:
burp çelebi sen biraz az gezsen bak kıskanıyorum ha........

ya sorma canım gezdik gezdik kocayla aman çocuk yapmadan gezelim gezelim dedik şimdi kaldık bir karı bir koca kukuman kuşu gibi başbaşa çocuk derdine düştük keşke okadar gezeceğimize kıçımızın üzerinde oturup çocuk yapsaydık akannehir

kesinlikle böyle düşünmeyin vallaha kızarım kızlar neden sizin suçunuzmuş hiçte değil allahtan gelmiş bir rahatsızlık üstelik tedaviside var neden kötü hissediyorsunuzki kendinizi hiç taviz vermeyin kızlar yaa onlarda suç olsa hiç suç onlarda dermiydiniz demezdiniz eminim onlarda demiyordur size ama öylede hissetmeyin sizin elinizde olan bir durum değil bu

ahhh özlem ahh şu özel günler yokmu ahh işte onlar mahvediyor bizi. ılk aşılamamda eşimin doğum günü idi olumsuz olduğunu anladığımızda çok ağladık. ıkincidede ablamın hamileliğini öğrendim şimdiden olmamış gibi karalar bağladım gene çok kötü etkilendim aileye özlenen torunu o verecek iş yerinde herkez beni sorgulayacak diye (aynı iş yerindeyiz) şu aşılamalarda zaten hormonlar tavan yapıyor birde ekstra durumlarla iyice depresif oluyoruz

:sm_cool: :CüvCüv: delikafadulden :lepi: :içelim: zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq: a.s. a.s.

yazacaksın yazacaksın küsmek yok lmaz: :umursamaz: zemuszemus opuyorumnanaktan görünürdeki sevinme şanzımızı alamazsın

kanda 12.gün baktırdın negatif çıktı sonra pozitif mi oldu anlamadım..benimde bugün 12. gün bhcg 1.74

hyr canm 12.günde bu ilaç vücuttan atılıyo yarın tekrar idrar yap bak istersen senin diğer çizgi silik çıkmıştı dimi?ben 12.gün kanda baktırdım dr um bakabilirsin demişti negatif çıktı idrardada negatifti.kan sonucu 5in altındaysa ihtimal sıfır oluyo malesef.

kızlar birde ben 2.aşılamamda 15.gün adet oldum yani aslında aşılama günü çatlamamış yumurtalarım

ertesi gün çatlamış böyle bi ihtimalde var yani.inş bu sefer zamanlama doğrudur.

ıMOJE canım kuzenimde 3.aşılamasında hamile kaldı ve hamile olduğunu 10.gün öğrendi hemde dr u test yapmış.yani bence sevinmemen için bi neden yok.ınş hamilesindir.değilsende adet olana kadar keyfini çıkar ama olunca sıkma canını sakın.

canım nie öyle düşünüyosun biz burda iysiyle kötüsüyle bişeyler paylaşıp dertleşiyoruz yalnızlığımızı birbirimizi tesselli ederek paylaşıyoruz.ama nie sevinmeyelim inşallah vardır ve allah kucağına almayı nasip eder.iyiki de mikro yapmamışsın içindeki sesi bazen dinleyeceksin benim 6.hissim çok kuvvetlidir mesela.neden bişey yazmıyoruz çift çizgine deniz35 de 9.gün yaptı pozitifti çok sevindik ama dün kan tahlilinde negatif çıktı.ah şu iğneler yok mu sevincimizi kursağımızda koyuyo.iğnelerden dolayı yanılabiliyoz ve sen hamilesin deyip kan sonucu belli olmadan seni gaza getirmek istemiyoz bizim gazımızla çok sevineceksin sonra kalda allah korusun çıkmayacak daha çok yıkılacaksın.yanlış anlama ne olur nie istemeyelim.bende yarın yani 12.gün idrarda bakcam bakalım ne çıkcak yani 12.gün iğneler kesin atılmış oluyomuş.istersen sende yap aynı gün yapalım ne dersin.inşallah 2 ekimde sonuç alacaklar kötü haberler yazmayız.hepimiz hamiş olup hazırlıklara başlasak.mesela ben bişey gördüm hastane çıkışı diolar o kadar güzelki içimde kaldı valla ama dedim hamile kalayım kalp atışını duyayım gidip alcam dedim...inşallah hepimiz anne oluruz......moralini bozma ne olur?lmaz: :dance: :sm_cool: alkisalkisalkis :teytey: a.s. zemuszemus

kızlar bugün 11.günüm adet brlirtim yok lekelenme de.normalde ilaçla adet olacağım zaman 3/4 gün önceden sancım olurdu?acaba hamilemiyim yaaaa..yarın idrar testi yapcam sabahtan belki çıkar ve sol kasığım hala o halde bişey oynuyo ve dün akşamdan beri bişey atıyo sanki içimde.benim arkadaşımında ilk belirtisi oydu kasığımda bişey atıyo diyodu sonra test yaptık hamile.ve göğüslerim hala aynı durumda yine hassas uçları çıktı taş gibi sert sanki renkleride bbiraz değişti gibi ve dünden beri beyaz akıntı gelmeye başladı.öffff acaba tutttu mu geliyo mu tosunummmm.size hani bi kadından bahsetmiştim ya dün bi arkadaş daha dedi o nederse çıkıyo die ben hamile kaldım ona gittim hamileliğimi ilk o bildi dedi.vallahi iyice inanmaya başladım.inşallah doğru çıkar.inanma sebebim eskiden insanlar test doktor nedir bilmezlermiş böyle kadınlar hamile olduklarını bilirmiş.inşallah cuma günü sonuç alacaklara o gün uğurlu gelir ve hamileyimmmmmmmmmmm die yazarız.zemuszemus

haklısın arkadaşım inş. hamilesindir allahım isteyen herkeze nasip etsin senin adına inanki çok sevindim canım ben,m inş. kucağına almayıda allahım nasip etsin sana.

haklısın arkadaşım inş. hamilesindir allahım isteyen herkeze nasip etsin senin adına inanki çok sevindim canım ben,m inş. kucağına almayıda allahım nasip etsin sana.

canım sağola arada okuyamadın galiba dün değerim negatif çıktı hamile değilim..kısmet değilmiş ekimde inşallah...

kızlar bugün 11.günüm idrar testi negatif yoksa hamile değil miyim?adet lekelenme vs.yok.gerçi pozitifte çıksa inanmayacaktım..erken die veya iğnelerdendir die.sizce benim sonuç negatif mi?

selam kızlar nasılda doldurmuşsunuz sayfaları valla azim ettim hepsini okudum gözlerim agrıdı ama.herkese tek tek cevap yazamıcam ama beni çok etkileyen yazılarada değinicem artık yoksa catlarım.
simdi ilk olarak imoje cim neden bu kadar alındın ki sen.herhalde hamilesin alınganlıklar erkenden başladı.inşallah öyledir.bak bi arkadasımız erkenden test yaptı sonra hepimiz cok üzüldük.simdi sen çift çizgi gördün ondan böyle yapıyorsun.bizler yenilgiler yaşamışız ve artık biraz daha temkinli yaklasıyoruz okadar.sende sonucunu bildirmemekle tehdit etme burdaki kızlar biraz cadalozdur ona göre....nerde olursan ol peşini bırakmayız.senin güzel haberlerini bekliyoruz ve sonucu öğrendiğinde senden daha cok sevinicez tamam mı.....

simdi sıra ikincisinde arkadasım kkocana çocuk verememek de neymiş nasıl suçluyuz filan dersin.çıkar bu düşünceleri kafandan.sorun kimde olursa olsun sorun olmayadabiliyor bazen suclamak yok.bu kader bazen olmaz sonucta bu dünyaya sınava geldik.cok kızdım valla.bizler kocamızda sorun olsa bile bunu kendi üstümüze alıcak kadar güçlüyüz ve nasıl fedakarlıklar yapıyoruz suan.lütfen bunuda düşün.sorun erkkeektede olsa en büyük fedakarlıkları hep kadınlar yapıyorrr..

son olarak burp cum ayrı ayrı yazdım okurken yorulmayın diye ve seni sona saklamak istedim.okudukça yazdıklarını sanki benim de içimi dağladılar...eminim yeğenin olacagına sevinmişinidir cünki oda tarif edilemez bi duygu.benim yegennim bi teyzemmmm der içimin yağları erir.ama aynı ortamda calışmak cok zor.ablan eger cocuk istediğini biliyorsa oda cok zorluk yasıcaktır.senin yanında en azından tadını cıkaramıcak.konusan olursa iş yerinde sen bana söyle ben gelir hepsinin kulagını cekerim.benimde ablam ikinciyi düşünüyor.ama erteliyor.önce benimki olsun istiyor.aynı zamanna gelirse senin yanında olsun annnemler diyor obaşka sehirde yaşıyor.ama daha ne kadar ertelicek ki....bekleme dedim benim ne zaman olacağı belli değil çünki.sen de yine bir sınavla başbaşasın allah yardımcın olsun....

Merhaba arkadaslar.. kiyamam size ben denizdeki negatif olayi herkesi cok uzmus... evet inanin benide cunku hepimiz anne olmak icin onca igneleri kendi basimiza sapladik gobislerimize.. tahliler ultrasyonlar vs... umarim hepimizin dilegi gerceklesir...
ben esimlede konustum bu sabah her iki sonuca da hazirim dedim.. bugunde ikinci cizgi cikti idrarimda 11. gunum bugun.. ama acayip bisi oldu. yani hayatimizda hani ilk defa regl olurken kahverengi gelir ya onun gibi bi akinti basladi. normal sartlarda gecen ay 29`unda regl oldum. ama benim her zaman 26 gunde bir olur ve o 23 eylule tekamul ediyor. yani bugun o kahverengi koyu kahverengi akintiyi gorunce bu ne dedim.. kimbilir belkide regl e donecek bilemiyorum.. Hersey guzel Allahimdan.. sonucu neyse onuda gogusleyecegiz. dedim esimede cok uzulmiyecegim yipratmiyacagim dedim. onunda ici rahatladi boyle diyince ben.. bilincliyim.. hersey olabilir. SY88 arkadasimizin gibi sol yumurtaligimda bisi atmiyor ama agrisi bacagima vuruyor zaman zaman.. goguslerimin rengide degismedi. esasen ben belirtilere bakmiyorum yani hersey olabilir hormonlardan diye dusunuyorum.. dusunun bas donmesi ve mide bulantisi bile olabiliyormus. ki ben yuksek dozda aldim.. bakalim artik.. herkesin farkli tabi.. ve umarim arkadaslarim herkes hamis kalir... bu sitede olan ve olmayan tum dileyenlerin murad lari yerine gelir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…