Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah canim benim... ama ben dedigim gibi uc gun sonra her iki sonucada hazirlikliyim.. kismet artik. soguk kanli bir sekilde bekleyecegiz sonucu. Dualarla iyi dusuncelerle Allahim bizi Annelik duygusunu yasat neolursun Yarrabim...

Brup cummm.. simdi okudum yazinin diger kismini... benimde bir yumurtam oldu zannetmistim. 19,5 olmustu daha sonra 15 mm lik bir tane daha gelisti oda Allahimin bana belki bir hediyesidir dedim cok sevinmistim.. ve minik yumoslarda gorduler. ama ilk buyuyen digerlerine buyumeyin yeter artik komutu veriyormus.. o nedenle bir tanesi tam istenilen olcude buyuyormus.. netyice itibariyle ihtiyac olan tek yumurta ve tek bir sperm canim. Allahim yuzunu guldursun.. bu arada.. biz micro diye yola ciktik. yani igneler vs.. her gittigimde ultrasyona yumurta takibi icin o gun hep kan aldilar nezaman gittiysem.. ama gobekten dedigini ilk defa duyyorum..

bugün kontrole gittim doktora.. muayene ederken doktor ilaç yazayımmı diye soru bende , yazmayın dedim. doktor şaşırdı, varmı kullanmadığın ilacın diye sordu. bende yok ama aşılama ypmak istemiyorum, dedim.. doktor ve asistanı çok şaşrıdılar.. illlede yapalım bu ayda ara vermeyin.. dediler. eşimde bende, istemiyoruz ara vermek istiyoruz deyince "o zaman niye geldiniz bugün" dedi doktor.. kontrole geldik bende kist vs olmuşmu sorun varmı diye dedim.. hiç bişey yok dedi.. ona da sevindim.. ama için çok buruk..
iki kez aşılama denedik ikisindede olmadı umudum şuan yok.. olmazsa da olmasın napalım diyorum.. ama burda sizlerin yanında olmaktan bu içimdeki sıkıntıyı anlatmaktan bile mutlu oluyorum...
ben, ailem dahil hiç kimseye bu yaşadıklarımızın hiçbirini anlatmadım.. herkes çocuk istemiyoruz diye biiyor..şu açıdan çok iyi her ay herkes ne oldu diye sormuyor ve acıyan gözlerle bakmıyor.. ama bir yandan kötü,destek olacak hiç kimsem yok.. sadece eşimle ve kendi içimde yaşıyorum.. o yüzden sizi bulduğum için çok şanslıyım.. burda rahatlıyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun inşalah.. hepinize çok dua ediyorum..

Canim benim bende biliyorum ki yanliz degiliz. ki bende kimseye anlatmadim ailem ve yakin cevrem kimse bilmiyor. sadece burada karsilastigimiz israelli bir kadin biliyor ki oda tup bebek yaptiracakti tesadufen karsilastik ona soylemistik ama pek gorusmuyoruz onunlada.. bende esimle konusuyorum bu durumlari.. cunku eger negatif sonuc alacaksak kimseye nasil yaptik soyleydi boyleydi soylemek zorunda kalmicaz.. artik kismet be guzelim.. yapabilecegimiz bol bol dua edicez.. hayirlisiyla olsun diye.. umarim normal yolla hamile kalirsin canim benim.. ki cok okuduk bu tur durumlari...

demek yumoşlarımız aynı
bende bugün duydum biri yeterli boyuta gelince diğerine tamam lan ben hallederim sen daha büyüme komutu veriyormuş :)) daha neler öğreneceğiz
tüp bebekte hergün bir koldan bir karından iğneyi belki bugün merkezde konuştuğum kadına özel bir durumdur bende duymamıştım ama aşılamaya göre daha zor bir işlem olduğunu biliyorum inşallah gerek kalmaz

canım benim kendimi gördüm sende ilk denediğimiz yıl denediğimizi ailelere söyememiştik onlara istemiyoruz demiştik sonra eşimin ailesine eşimden benim aileme benden dedik problemi aslinda ikimizdede var problem ve kesinlikle aynı duyguları yaşıyoruz yani şu forumdaki satırlarda kendimizden nekadar çok şey buluyoruz kızlar değilmi gerçekten yanlız olmadığımızı bilmek bile güzel duygu

arkadasım tabiki senin kararın.biraz düşün kendine zaman tanı belki fikirlerin değişir.belki doğal yoldan hamile kalırsın.ama ümidini kaybetme.çünki aşılamada sans çok az en azından bi kere tüp bebek dene derim.sonra pişman olmamak için.eşinle vakit geçir siz daha önemlisiniz belki biriki günlük bi kacamak iyi gelir sanada.bizi bırakma sakın

canım şimdi ne yapmayı düşünüyorsun ara verip yine aşılamamı yoksa tüp bebek mi? umudunu kırma sakın tabiki burda dertlerimizi paylaşıcaz yeri gelicek yaşadığımız tecrübelerle acı gerçekleri ortaya koyucaz ve umut vericez bak dün negatif sonuç aldım ve inan hiç ağlamadım ki ben her hastaneye gittiğimde prosedürlerden zaman uzadığı için bile ağlaya ağlaya çıkardım hastaneden.neden ağlamadım çünkü burda benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlarımla paylaştım ve umutsuzluğa kapılmadım..bizde aynı durumdayız ben senden biraz farklıyım malesef yaşadıklarımı çevremde olanlar biliyor ailem abilerim kayınvalidemler bir kaç arkadaşım çünkü mecburen içli dışlısın.annemlerle aynı mahallde oturuyorum abimlerle aynı apartmanda bir de güzel yeğenim var hep beraberiz..bir yandan kötü bir yandan iyi destek anlamında.. kendi ailemden çekinmiyorum ama eşimin ailesine sinir oluyorum kayınvalideme özellikle allahtan ankarada yaşıyorlar.. ama telde bile yetiyor aman canım üzme olursa allahtan olmazsa allhtan lafı var ya sinir ediyor...ya zaten biliyorum allaha inancım sonsuz ama bunu duymak bile gıcık ediyor sanki 10 yıldır uğraşıyom çocukolmuyo..ki öylede olabilir..kısacası kimsenin acımaya hakkı yok böyle düşünme..bir de bunu eksiklik olarak görmek çok yanlış ya suçluluk duymak falan demiş yeşim arkadaşım...eşimizde sorun olanlarda var bizde sorun olan da var benim mesela ileri endo hastasıyım eşiminde sperm sayısı az napalım..ama bende söyledim annesine bu bir soun değil ama gıcık oldum senin oğlunda da var dedim napıyım:)))))

hayat bizim hayatımız kolumuz bacağımız mı yok ki olmasa bile o da allahtan.. oz amanda mı acıycaklar sinir oldum tutamıyorum kendimi haa eşimiz artık bunu sorun haline getirir o zaman zaten daha fazla uğraşmanın anlamı yok..öyle bir insandan çocuk olmasada olur.bu söylediklerimi nolur yanlış anlamayın eşi sorun edenlerde olabilir ama napalım elimizden ne gelir tırnak çıkınca parmağımızdan o tırnağı yaratabiliyor muyuz hayır yaradan ol diycek öyle.. dualarımızı geri çevirmez inşallah..

canım ya dikkat etmemişiz demekki hayırlı olsun bitanem y çok sevindim.......:teytey:

kızlar bugün 11.günüm idrar testi negatif yoksa hamile değil miyim?adet lekelenme vs.yok.gerçi pozitifte çıksa inanmayacaktım..erken die veya iğnelerdendir die.sizce benim sonuç negatif mi?

kızıyorum bak ama geliyor klava: aceleniz ne benim güzel arkadaşlarım...... ERKEN daha .......

canım valla sana katılıyorum benim hamileliğim sırasında da hiç belirti olmamıştı........ 6 haftalık olmuştu öğrendiğimde.......

biz herzaman yanındayız tatlım ama neden vazgeçiyorsun ki bence bir şans daha ver..........lmaz:

inşallah dört gözle bekliyoruz sen keje ve ys88 hobareyyy yapcaz burda..

denizcim keje ve YS88 arkadaslariminkini benden daha once ogrenebilirsiniz cunku ekim 2 de biz ogrenecegiz ama aramizda 10 saat var :) yani umarim diger arkadaslarin olumlu sonuclari olur da cok seviniriz..

Canım doktorum bile bugün ısrarla bana 5 ekim diyince inat ettim beklemeye karar verdim aşılama sonrası 17.gün olmuş oluyor;valla sabredebilirsen bekle aynı gün yaptıralım :):)hihoyyythihoyyyt

kejecim canım bence de bekle deniz gibi önce kendini ve bizi sevindirip sonra üzme bebişin gelince zaten bol bol tadını çıkaracaksın yerimseniben

canım hayırlısı olsun inşallah idrar testi doğrudur da bebişine kavuşursun

canım ya dediğin gibi öyle önemli günler geçirdik ki benim de çok zoruma gidiyor ama ümidimizi yitirmeyelim bizim de bebişlerimiz gelicek elbet biraz daha sabredeceğiz:1hug:

35denizcim canım çok üzüldüm gerçekten seninle birlikte heyecanlanıp sevinmiştik hepimiz ama kısmet bu aya değilmiş ümitsizliğe kapılmadan gücünü topla ve Ekim hamişleri arasına gir hayırlısıyla :1hug:

şu 2 ekim gelse de sevinsek ya...... kızlar hadi bakalım çifter çifter bekliyorum ........ inşallah hepimiz peşpeşe doğururuz.......

arkadaşlar dün kan testi yaptım.sonuç pozitif.ilk denememdi,umutsuzdum ama şuan ck mutluyum.

arkadaşlar dün kan testi yaptım.sonuç pozitif.ilk denememdi,umutsuzdum ama şuan ck mutluyum.

ciddi misin canım ya inan çok sevindim darısı başımıza inşallah....... ayyy çok güzel...... ne zaman aşılama olmuştun sen? bebiş ne kadar olmuş ki acaba........ hadi bakalım güzel sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…