nasılsın burpkaydirigubbakcemile3
Brup cummm.. simdi okudum yazinin diger kismini... benimde bir yumurtam oldu zannetmistim. 19,5 olmustu daha sonra 15 mm lik bir tane daha gelisti oda Allahimin bana belki bir hediyesidir dedim cok sevinmistim.. ve minik yumoslarda gorduler. ama ilk buyuyen digerlerine buyumeyin yeter artik komutu veriyormus.. o nedenle bir tanesi tam istenilen olcude buyuyormus.. netyice itibariyle ihtiyac olan tek yumurta ve tek bir sperm canim. Allahim yuzunu guldursun.. bu arada.. biz micro diye yola ciktik. yani igneler vs.. her gittigimde ultrasyona yumurta takibi icin o gun hep kan aldilar nezaman gittiysem.. ama gobekten dedigini ilk defa duyyorum..
bugün kontrole gittim doktora.. muayene ederken doktor ilaç yazayımmı diye soru bende , yazmayın dedim. doktor şaşırdı, varmı kullanmadığın ilacın diye sordu. bende yok ama aşılama ypmak istemiyorum, dedim.. doktor ve asistanı çok şaşrıdılar.. illlede yapalım bu ayda ara vermeyin.. dediler. eşimde bende, istemiyoruz ara vermek istiyoruz deyince "o zaman niye geldiniz bugün" dedi doktor.. kontrole geldik bende kist vs olmuşmu sorun varmı diye dedim.. hiç bişey yok dedi.. ona da sevindim.. ama için çok buruk..
iki kez aşılama denedik ikisindede olmadı umudum şuan yok.. olmazsa da olmasın napalım diyorum.. ama burda sizlerin yanında olmaktan bu içimdeki sıkıntıyı anlatmaktan bile mutlu oluyorum...
ben, ailem dahil hiç kimseye bu yaşadıklarımızın hiçbirini anlatmadım.. herkes çocuk istemiyoruz diye biiyor..şu açıdan çok iyi her ay herkes ne oldu diye sormuyor ve acıyan gözlerle bakmıyor.. ama bir yandan kötü,destek olacak hiç kimsem yok.. sadece eşimle ve kendi içimde yaşıyorum.. o yüzden sizi bulduğum için çok şanslıyım.. burda rahatlıyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun inşalah.. hepinize çok dua ediyorum..
arkadasım tabiki senin kararın.biraz düşün kendine zaman tanı belki fikirlerin değişir.belki doğal yoldan hamile kalırsın.ama ümidini kaybetme.çünki aşılamada sans çok az en azından bi kere tüp bebek dene derim.sonra pişman olmamak için.eşinle vakit geçir siz daha önemlisiniz belki biriki günlük bi kacamak iyi gelir sanada.bizi bırakma sakınbugün kontrole gittim doktora.. muayene ederken doktor ilaç yazayımmı diye soru bende , yazmayın dedim. doktor şaşırdı, varmı kullanmadığın ilacın diye sordu. bende yok ama aşılama ypmak istemiyorum, dedim.. doktor ve asistanı çok şaşrıdılar.. illlede yapalım bu ayda ara vermeyin.. dediler. eşimde bende, istemiyoruz ara vermek istiyoruz deyince "o zaman niye geldiniz bugün" dedi doktor.. kontrole geldik bende kist vs olmuşmu sorun varmı diye dedim.. hiç bişey yok dedi.. ona da sevindim.. ama için çok buruk..
iki kez aşılama denedik ikisindede olmadı umudum şuan yok.. olmazsa da olmasın napalım diyorum.. ama burda sizlerin yanında olmaktan bu içimdeki sıkıntıyı anlatmaktan bile mutlu oluyorum...
ben, ailem dahil hiç kimseye bu yaşadıklarımızın hiçbirini anlatmadım.. herkes çocuk istemiyoruz diye biiyor..şu açıdan çok iyi her ay herkes ne oldu diye sormuyor ve acıyan gözlerle bakmıyor.. ama bir yandan kötü,destek olacak hiç kimsem yok.. sadece eşimle ve kendi içimde yaşıyorum.. o yüzden sizi bulduğum için çok şanslıyım.. burda rahatlıyorum.. allah hepimizin yardımcısı olsun inşalah.. hepinize çok dua ediyorum..
bugün kontrole gittim doktora.. muayene ederken doktor ilaç yazayımmı diye soru bende , yazmayın dedim. doktor şaşırdı, varmı kullanmadığın ilacın diye sordu. bende yok ama aşılama ypmak istemiyorum, dedim.. doktor ve asistanı çok şaşrıdılar.. illlede yapalım bu ayda ara vermeyin.. dediler. eşimde bende, istemiyoruz ara vermek istiyoruz deyince "o zaman niye geldiniz bugün" dedi doktor.. kontrole geldik bende kist vs olmuşmu sorun varmı diye dedim.. hiç bişey yok dedi.. ona da sevindim.. ama için çok buruk..
Ama benim cift cizgi cikti hic kimse olumlu bir tepki vermediacaba yazmasamiydim buraya cunku.
sevincim resmen kursagimda kaldi.. umut neticede bu.. ikinci cizgiyi kim gorse umutlanir..
herkes yaptirma diyor.. halbuki bu sadece yapan kisiyi ilgilendir... 12. gun 14. yada 8. 9. gun yapanlar kendilerine yapiyorlar. kim isterse yapsin yada yapmasin bence..
herseyden once olumlu konusmak bile bir erdemdir.
kimsenin umidinin kirilmamasi lazim helede bu sitedekilerin! sadece telassiz olmakta fayda var ben cok rahatim.. ama dedigim gibi her iki durumada hazirlikliyim.. ikinci cizgi bugunde net bir sekilde cikti. buda guzel bir haber bence... kismet artik
canım ya dikkat etmemişiz demekki hayırlı olsun bitanem y çok sevindim.......:teytey:
kızlar bugün 11.günüm idrar testi negatif yoksa hamile değil miyim?adet lekelenme vs.yok.gerçi pozitifte çıksa inanmayacaktım..erken die veya iğnelerdendir die.sizce benim sonuç negatif mi?
Tesekkur ederim canim benim ama henuz sevinemiyorum sadece umutlandim azicik :) kismet artik Guzel Allahimin izniyle 3 gun sonra belli olacak...
Merhaba arkadaslar.. kiyamam size bendenizdeki negatif olayi herkesi cok uzmus... evet inanin benide cunku hepimiz anne olmak icin onca igneleri kendi basimiza sapladik gobislerimize.. tahliler ultrasyonlar vs... umarim hepimizin dilegi gerceklesir...
ben esimlede konustum bu sabah her iki sonuca da hazirim dedim.. bugunde ikinci cizgi cikti idrarimda 11. gunum bugun.. ama acayip bisi oldu. yani hayatimizda hani ilk defa regl olurken kahverengi gelir ya onun gibi bi akinti basladi. normal sartlarda gecen ay 29`unda regl oldum. ama benim her zaman 26 gunde bir olur ve o 23 eylule tekamul ediyor. yani bugun o kahverengi koyu kahverengi akintiyi gorunce bu ne dedim.. kimbilir belkide regl e donecek bilemiyorum.. Hersey guzel Allahimdan.. sonucu neyse onuda gogusleyecegiz. dedim esimede cok uzulmiyecegim yipratmiyacagim dedim. onunda ici rahatladi boyle diyince ben.. bilincliyim.. hersey olabilir. SY88 arkadasimizin gibi sol yumurtaligimda bisi atmiyor ama agrisi bacagima vuruyor zaman zaman.. goguslerimin rengide degismedi. esasen ben belirtilere bakmiyorum yani hersey olabilir hormonlardan diye dusunuyorum.. dusunun bas donmesi ve mide bulantisi bile olabiliyormus. ki ben yuksek dozda aldim.. bakalim artik.. herkesin farkli tabi.. ve umarim arkadaslarim herkes hamis kalir... bu sitede olan ve olmayan tum dileyenlerin murad lari yerine gelir insallah...
biz herzaman yanındayız tatlım ama neden vazgeçiyorsun ki bence bir şans daha ver..........bugün kontrole gittim doktora.. muayene ederken doktor ilaç yazayımmı diye soru bende , yazmayın dedim. doktor şaşırdı, varmı kullanmadığın ilacın diye sordu. bende yok ama aşılama ypmak istemiyorum, dedim.. doktor ve asistanı çok şaşrıdılar.. illlede yapalım bu ayda ara vermeyin.. dediler. eşimde bende, istemiyoruz ara vermek istiyoruz deyince "o zaman niye geldiniz bugün" dedi doktor.. kontrole geldik bende kist vs olmuşmu sorun varmı diye dedim.. hiç bişey yok dedi.. ona da sevindim.. ama için çok buruk..
inşallah dört gözle bekliyoruz sen keje ve ys88 hobareyyy yapcaz burda..
Canım doktorum bile bugün ısrarla bana 5 ekim diyince inat ettim beklemeye karar verdim aşılama sonrası 17.gün olmuş oluyor;valla sabredebilirsen bekle aynı gün yaptıralım :):)hihoyyythihoyyyt
bizim esimle tanisma yil donumumuz o gun :) ayni zamanda kan testi..
bakalim idrar simdilik ikinci cizgi iyice belirgin halde cikmaya basladi.
kismet artik 2 ekim`de olumlu yada olumsuz hayirlisiyla cevabi alacagiz :)
ama icim cok rahat...Sukurler olsun...
:Saruboceq:benim eşimin de doğum günü 9 ekim ama maalesef güzel haber için birşey yapamadık...... her önemli günde bir ümit daha yitirmek o kadar zoruma gidiyor ki.............. ne olur sanki bende böyle güzel bir haber verebilsem.....
arkadaşlar dün kan testi yaptım.sonuç pozitif.ilk denememdi,umutsuzdum ama şuan ck mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?