Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar dün kan testi yaptım.sonuç pozitif.ilk denememdi,umutsuzdum ama şuan ck mutluyum.

hadi oradan kırdıkmı şimdi şeytanın bacağını hobareeeeeeeeeeeeeeeeey alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: :hooray: :dance: a.s. :lepi: delikafadulden delikafadulden alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: :hooray: :dance: a.s. :lepi: delikafadulden delikafadulden

sagol cnm.14eylülde oldum.insllah herkesn olr.gerçkdn kndımı olmz diye sartladm hep şuan hala inanamyrm.

sagol cnm.14eylülde oldum.insllah herkesn olr.gerçkdn kndımı olmz diye sartladm hep şuan hala inanamyrm.

oh oh süper süper maşallah maşallah

hayırlı olsun canım yaaa, inşallah çook rahat bir hamilelik geçirirsin ve de doğumun da güzel geçer inşallah :)

bize belirtilerini biraz anlatır mısın? tahmin ediyor muydun hamile olduğunu?

ben hiç bir şey hissetmiyorum da :)

bugün kaçıncı günün canım? ama düşmesi değil yükselmesi lazım değil mi?

arkadaşlar dün kan testi yaptım.sonuç pozitif.ilk denememdi,umutsuzdum ama şuan ck mutluyum.

canım hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin.inşallah kucağına alacağın günü de göörürsün.canım ne olursun bi kaç sorum olacak cvp verir misn?benim aşılama sonucum cuma günü belli olcak.belirtilerin ne oldu hepsini yazabilir misin?ve idrar tahlili yaptın mı idrarda da çıktı mı?benim bugün 11 günümdü idrar testim negatif.bi de kaç yumurtan vardı ve yıkama sonrası sperm sayısı kaçtı.şimdiden tşkler

denizcim keje ve YS88 arkadaslariminkini benden daha once ogrenebilirsiniz cunku ekim 2 de biz ogrenecegiz ama aramizda 10 saat var :) yani umarim diger arkadaslarin olumlu sonuclari olur da cok seviniriz..

ben en geç 12 de yazarım sonucu cuma günü..sabah erkenden gitcem öff ya çok heyecanlıyım...hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız inaşllah cum günü hepimize hayırlı gelir...

3 gün geçti
kaldı 12 gün

ya nasıl geçer bu zaman

hadi inşallah iyi haberler ala ala geçer her günümüz.

ben en geç 12 de yazarım sonucu cuma günü..sabah erkenden gitcem öff ya çok heyecanlıyım...hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız inaşllah cum günü hepimize hayırlı gelir...

bizde çok heyecanlıyız çünkü güzel haberler bekliyoruz........... cuma mübarek gündür inşallah size de uğurlu gelir...........

canım ya erken yapmamış mısın? 14 olsun bi acele etme ... merak ediyoruz yapıyoruz sonra kendimizi üzüyoruz ...dr larımız ısrarla bekleyin dedikleri halde....... kan testinde kesin sonucu alırsın sabret....... valla ben bu sefer 3 hafta geçsede bekleyeceğim... çok kararlıyım çoooooookkkkkkkkk....... yeter üzdüğüm kendimi olumsuz bile olsa en azından öğrenmediğim günler mutlu olurum bu da yanıma kar kalır....... ama ben bu sefer inanıyorum olacak annesini üzmeyecek inşallah sizinkilerde üzmez........hemen gelirler.....:ecrin_bebek::CüvCüv:

3 gün geçti
kaldı 12 gün

ya nasıl geçer bu zaman

ay pike çıkar aklından, başka işlere yoğunlaş, stres yapma bebişler sıkıntıyı sevmez... kuzucuğun senin üzülmeni istemez sende onu sinirlendirme:) inşallah bekletmez gelirler tabi sağlıcakla........

amin amin inşallah

ben de senin gibi kararlıyım aslında bu sefer sonuna kadar dayanmaya çalışacağım..

hayırlısı..

haydi iyi geceler hepinize hanımlar.
:1closedeyes:

3 gün geçti
kaldı 12 gün

ya nasıl geçer bu zaman

canım cumartesimi olmuştun sende aşılamanı.ben dr uma sordum olduğumuz günüde sayıyormuşuz yani 4gün oldu :) birde nasıl geçiyor günlerin bi değişiklik varmı ağrın falan.

kızlar bişey sorucam.eğer idrar testleri ilaç nedeniyle pozitif çıkıyorsa ozaman ilk günden itibaren poz çıkması gerekmezmi ?

kızlar bişey sorucam.eğer idrar testleri ilaç nedeniyle pozitif çıkıyorsa ozaman ilk günden itibaren poz çıkması gerekmezmi ?

kullanılan çatlatma iğnesi hcg içerdiği için çıkar tabi... ben yapmadım onu ama 12. günden sonra vücuttan atılıyormuş... o nedenle geç yaptırın diyorlar.....

kullanılan çatlatma iğnesi hcg içerdiği için çıkar tabi... ben yapmadım onu ama 12. günden sonra vücuttan atılıyormuş... o nedenle geç yaptırın diyorlar.....

acaba gerçekten her bünyede öylemi denemek lazım diye düşünüyorum.en azından daha sonra aldığımız sonuçtan emin oluruz.

3 gün geçti
kaldı 12 gün

ya nasıl geçer bu zaman

ÇABUK GEÇİYO CNM MERAK ETME UMUTLA BEKLEYİŞ ÇOK GÜZEL Bİ DUYDU AMA SON 5 GÜN HİÇ GEÇMEK BİLMİYO ÇOK HEYECANLIYIM CUMA GÜNÜ NE OLACAK ACABA...İNŞALLAH HEPİMİZ HAMİŞİZDİR...:Saruboceq:

inşallah üzülmeyiz allah emeklerimizi boşa çıkarması....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…