arkadaşlar dün kan testi yaptım.sonuç pozitif.ilk denememdi,umutsuzdum ama şuan ck mutluyum.
sagol cnm.14eylülde oldum.insllah herkesn olr.gerçkdn kndımı olmz diye sartladm hep şuan hala inanamyrm.
sagol cnm.14eylülde oldum.insllah herkesn olr.gerçkdn kndımı olmz diye sartladm hep şuan hala inanamyrm.
arkadaşlar dün kan testi yaptım.sonuç pozitif.ilk denememdi,umutsuzdum ama şuan ck mutluyum.
denizcim keje ve YS88 arkadaslariminkini benden daha once ogrenebilirsiniz cunku ekim 2 de biz ogrenecegiz ama aramizda 10 saat var :) yani umarim diger arkadaslarin olumlu sonuclari olur da cok seviniriz..
ben en geç 12 de yazarım sonucu cuma günü..sabah erkenden gitcem öff ya çok heyecanlıyım...hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız inaşllah cum günü hepimize hayırlı gelir...
canım hayırlısı olsun allah tamamını erdirsin.inşallah kucağına alacağın günü de göörürsün.canım ne olursun bi kaç sorum olacak cvp verir misn?benim aşılama sonucum cuma günü belli olcak.belirtilerin ne oldu hepsini yazabilir misin?ve idrar tahlili yaptın mı idrarda da çıktı mı?benim bugün 11 günümdü idrar testim negatif.bi de kaç yumurtan vardı ve yıkama sonrası sperm sayısı kaçtı.şimdiden tşkler
3 gün geçti
kaldı 12 gün
ya nasıl geçer bu zaman
hadi inşallah iyi haberler ala ala geçer her günümüz.
ay pike çıkar aklından, başka işlere yoğunlaş, stres yapma bebişler sıkıntıyı sevmez... kuzucuğun senin üzülmeni istemez sende onu sinirlendirme:) inşallah bekletmez gelirler tabi sağlıcakla........
3 gün geçti
kaldı 12 gün
ya nasıl geçer bu zaman
kızlar bişey sorucam.eğer idrar testleri ilaç nedeniyle pozitif çıkıyorsa ozaman ilk günden itibaren poz çıkması gerekmezmi ?
kullanılan çatlatma iğnesi hcg içerdiği için çıkar tabi... ben yapmadım onu ama 12. günden sonra vücuttan atılıyormuş... o nedenle geç yaptırın diyorlar.....
3 gün geçti
kaldı 12 gün
ya nasıl geçer bu zaman
Canım ya erken yapmamış mısın? 14 olsun bi acele etme ... Merak ediyoruz yapıyoruz sonra kendimizi üzüyoruz ...dr larımız ısrarla bekleyin dedikleri halde....... Kan testinde kesin sonucu alırsın sabret....... Valla ben bu sefer 3 hafta geçsede bekleyeceğim... çok kararlıyım çoooooookkkkkkkkk....... Yeter üzdüğüm kendimi olumsuz bile olsa en azından öğrenmediğim günler mutlu olurum bu da yanıma kar kalır....... Ama ben bu sefer inanıyorum olacak annesini üzmeyecek inşallah sizinkilerde üzmez........hemen gelirler.....:ecrin_bebek::cüvcüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?