Aynene bebegemciğim bende ilk aşılamada çok heyecanlıydım zaman bi türlü geçmiyordu 12 gün iğnelerle uğraştık aşılama günü geldi o kadar korkuyordum ki tir tir titriyordum eşimin elini sımsıkı tutmuşum öyle bi sıkmışım ki elimiz terden damlıyordu ve aşılama saatim geldi ismim okundu çağırdılar bi oda gösterildi oraya girdik yatağın üzerinde önlük vardı onu giydim yarım saat sonra beni almaya geldiler ve gittim ameliyathaneye ordaki çatala uzandım dr.um hiç bir acı yok korkma 5 dakika sürer dedi ama sen gel bana sor kalbim güm güm atıyor ayetel kürsiyi okuyorum defalarca ve dr aşılamyı yapoıyor korkulacak bişey yokmuş 5 dakika bile sürmedi ve işlam bitti sedyeyle yatağıma götürdüler beni orda 15 dakika yattım eve geldik 2 saat dinlendim ve ayaklandım bundan sonra 12 gün bekledim 1. Gün testde sonuç negatif yıkıldım ağlıyorum nasıl o biçim ve aradan 2 ay geçti 2. Aşılamayı yaptırdım aynı işlemler derken sonuç günüm geldi bhcg testi pozitifsevinçten havalara uçtum öyle güzel bir duygu ki anlatamıyorum neyse uzatmayım bhcg testini 4 defa yaptırdım herdefasında sonuçlar 3e4e katlanıyor dr um 2 hafta sonra çağırdı gittim ultrasonda kese göründü çok heyecanlandım ağladım kağıdımızı aldık eve geldik ve daha sonra aradan 3 hafta daha geçti dr yine çağırdı gittik kese büyüyor ama bir aksilik var kesenin şekli yuvarlak değil içinde pleenta var ama fetus görünmüyo dedi dr. şok oldum dondum kaldım bir hafta daha bekleyelim dedi bekledik ve aynı şekilde kese büyüyor ama içinde bebek oluşmuyor artık yapıcak bişey yok dedi dr. Bu hamileliğin sonlandırılması lazım dedi kürtajla ve kürtajla alındı yıkılmıştım resmen işte böyle aradan 4 ay geçti şimdi 3. Ye başladık bakalım bu sefer nolucak nolur bana dua edin canlarım yaa ço umutluyum bu sefer garçaktan
kıyamam sana bitanem allah yardımcın olsun sana sabır versin inşallah 3.ve son aşılaman olur...inan çok üzüldümAynene bebegemciğim bende ilk aşılamada çok heyecanlıydım zaman bi türlü geçmiyordu 12 gün iğnelerle uğraştık aşılama günü geldi o kadar korkuyordum ki tir tir titriyordum eşimin elini sımsıkı tutmuşum öyle bi sıkmışım ki elimiz terden damlıyordu ve aşılama saatim geldi ismim okundu çağırdılar bi oda gösterildi oraya girdik yatağın üzerinde önlük vardı onu giydim yarım saat sonra beni almaya geldiler ve gittim ameliyathaneye ordaki çatala uzandım dr.um hiç bir acı yok korkma 5 dakika sürer dedi ama sen gel bana sor kalbim güm güm atıyor ayetel kürsiyi okuyorum defalarca ve dr aşılamyı yapoıyor korkulacak bişey yokmuş 5 dakika bile sürmedi ve işlam bitti sedyeyle yatağıma götürdüler beni orda 15 dakika yattım eve geldik 2 saat dinlendim ve ayaklandım bundan sonra 12 gün bekledim 1. Gün testde sonuç negatif yıkıldım ağlıyorum nasıl o biçim ve aradan 2 ay geçti 2. Aşılamayı yaptırdım aynı işlemler derken sonuç günüm geldi bhcg testi pozitifsevinçten havalara uçtum öyle güzel bir duygu ki anlatamıyorum neyse uzatmayım bhcg testini 4 defa yaptırdım herdefasında sonuçlar 3e4e katlanıyor dr um 2 hafta sonra çağırdı gittim ultrasonda kese göründü çok heyecanlandım ağladım kağıdımızı aldık eve geldik ve daha sonra aradan 3 hafta daha geçti dr yine çağırdı gittik kese büyüyor ama bir aksilik var kesenin şekli yuvarlak değil içinde pleenta var ama fetus görünmüyo dedi dr. şok oldum dondum kaldım bir hafta daha bekleyelim dedi bekledik ve aynı şekilde kese büyüyor ama içinde bebek oluşmuyor artık yapıcak bişey yok dedi dr. Bu hamileliğin sonlandırılması lazım dedi kürtajla ve kürtajla alındı yıkılmıştım resmen işte böyle aradan 4 ay geçti şimdi 3. Ye başladık bakalım bu sefer nolucak nolur bana dua edin canlarım yaa ço umutluyum bu sefer garçaktan
canım keje msjını farketmedim kusura bakma evet cumaya kesin yaptırıyorum sende yaptır inat etme kesin çıkıyo 14.gün...inşallah güzel haberler alırız
Ayy hadi hayırlısı inşallah bakalım yaaa...Varmı değişen belirtilerin;en son konuştuğumuzdan sonra???Benim mide bulantım artmaya başladı;göğüslerim hassaslaşmıştı ya bugün füze moduna geçtiler :) Süreklide yiyiyorum;eşim bugün ilk kez hamilesin dedi;böyle değildin dedi;heleki geçende istifra edince...(benim hayatımda çok sayılıdırda istifra etmek)Bir yandan umutlandım o öyle diyince...Ama bahaneler üretiyorum kendime belkide üzülmemek için;üşütmüşümdür;regl öncesi iştahımın açılmasıdır;ağır yemişimdir vs vs vs
Ayy hadi hayırlısı inşallah bakalım yaaa...Varmı değişen belirtilerin;en son konuştuğumuzdan sonra???Benim mide bulantım artmaya başladı;göğüslerim hassaslaşmıştı ya bugün füze moduna geçtiler :) Süreklide yiyiyorum;eşim bugün ilk kez hamilesin dedi;böyle değildin dedi;heleki geçende istifra edince...(benim hayatımda çok sayılıdırda istifra etmek)Bir yandan umutlandım o öyle diyince...Ama bahaneler üretiyorum kendime belkide üzülmemek için;üşütmüşümdür;regl öncesi iştahımın açılmasıdır;ağır yemişimdir vs vs vs
kejecim bi türlü denk gelemioz önceki sayfalarda msnim var eklersen daha rahat konuşuruz gündüzleri falan denk geliriz deniz 35 ile görüşüyoruz...ama yine de sen bilirsin ben uyumaya gidiyorum iyi geceler öptüm canm
Birde ara ara yoklayan kasık ağrım bugün sık sık oldu;dar kot giymiştim canım yandı vallasağ tarafımda sızı hissettim dar giyince ve tabii hareket ederkende....Kafam allak pullak oldu...Seninle aynı gün olmuşuz ya sanki kendimi görüyorum sende :)
Tamam canım ben arayıp bulurum birazdan ve eklerim.www.kje... diye başlayan ilginç bir adresten gelen teklif ben olacağım:) iyigeceler canım
arkadaşlar dün kan testi yaptım.sonuç pozitif.ilk denememdi,umutsuzdum ama şuan ck mutluyum.
arama yine yazayım yesimgenceli@hotmail.com öptüm beklicem
semraayrancım tebrik ederim canim bneim... darisi tum anne olmak isteyenlere....
Benim bu lekelenmelerim iyiye alamet degil sanirim arkadaslar.. ben bence hamile degilim.. zaten iki tane farkli markada idrar testi daha aldim..dijitaldi bunlar birinde ne negatif nede pozitif cikti. digerinde negatif cikti. eskisinden yaptim onda da silik ikinci cizgi yine cikti.. kafam allak bullak :)
sanirim hamile degilim... olmazsa beni simdiden listeden silin :)
Canım umutlandırmak istemem ama az önce -keşke kapatmasaydım- bir sayfa okuyordum;testlerle ilgili ve 2. çizginin silik olması durumunda bile gebelikten haber verdiğini yazıyordu.Başka bir sayfada ise akıntının sıklaştığını...Lekelenmen ne renk?ne kadar sıklıkla?
Bu sabah cok koyu kahverengiydi simdilerdeyse acildi rengi. ama az az geliyor..
sanirim bu ilk denememiz olmadi[/QU
Olası regl tarihin ne peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?