O eski idrar testiyle yaptigimda cikmicak sandim ama bu sefer baya bi belirli cikti.. ama umutlanmicam cunku hersey olabilir. belkide regl baslangicimdir belkide yerlesme kanamasi.. Allahim neolursun dualarimizi kabul et Yarrabim.. idrar testine guveniyorum demiyorum zaten e meraktan yaptik zaten :)
belkide olumsuzdur.. kismet be bitanelerim...
Bu arada içimden bir ses hamiş olduğunu söylüyor:kedi:
Canim beniimmmmm.. tesekkur ederim.. ama bence degilim :)))
biliyormusun benimde senin ve SY88 arkadasimizla birlikte ikiniz ayni anda burada HAMIIISSSSiz diyeceksiniz.. cunku belirtilerinizde birbirine benziyor..
Resmen film yasiyoruz yaaa :)))))))))))))
Dizi film :)))) hergun neler oluyor takip ediyoruz ve finalle yaklasiyoruz.. umarim mutlu sonla biter filmimiz :)
o dijitalleri gorunce hamis degilim dedim... :)
Allahim cok buyuksun...ben noturum suanda.. 3. guncuk daha bugunde bitti.. :)
Canım umutlandırmak istemem ama az önce -keşke kapatmasaydım- bir sayfa okuyordum;testlerle ilgili ve 2. çizginin silik olması durumunda bile gebelikten haber verdiğini yazıyordu.Başka bir sayfada ise akıntının sıklaştığını...Lekelenmen ne renk?ne kadar sıklıkla?
semraayrancım tebrik ederim canim bneim... darisi tum anne olmak isteyenlere....
Benim bu lekelenmelerim iyiye alamet degil sanirim arkadaslar.. ben bence hamile degilim.. zaten iki tane farkli markada idrar testi daha aldim..dijitaldi bunlar birinde ne negatif nede pozitif cikti. digerinde negatif cikti. eskisinden yaptim onda da silik ikinci cizgi yine cikti.. kafam allak bullak :)
sanirim hamile degilim... olmazsa beni simdiden listeden silin :)
normalde ben 26 gunde bir oluyorum. yani her zaman 5 gun felan onden geliyor yada degisiyo 4 de olabiliyor. gecen ay tam bugun regl oldum. ama 26 gunde bir olmasi gerektiginde Eylulun 23 unde olmam lazimdi..
Canim beniimmmmm.. tesekkur ederim.. ama bence degilim :)))
biliyormusun benimde senin ve SY88 arkadasimizla birlikte ikiniz ayni anda burada HAMIIISSSSiz diyeceksiniz.. cunku belirtilerinizde birbirine benziyor..
yaa banada cevap yazın nolur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?