Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
normalde ben 26 gunde bir oluyorum. yani her zaman 5 gun felan onden geliyor yada degisiyo 4 de olabiliyor. gecen ay tam bugun regl oldum. ama 26 gunde bir olmasi gerektiginde Eylulun 23 unde olmam lazimdi..

Hadi hayırlısı bakalım canımhihoyyythihoyyytİnşallah geliyordur bebişimiz

Bu arada içimden bir ses hamiş olduğunu söylüyor:kedi:

Canim beniimmmmm.. tesekkur ederim.. ama bence degilim :)))
biliyormusun benimde senin ve SY88 arkadasimizla birlikte ikiniz ayni anda burada HAMIIISSSSiz diyeceksiniz.. cunku belirtilerinizde birbirine benziyor..

biliyormusunuz benim icimden gecen de demek istemistim kendimi katmadim yani :)))
Allah herkesin duasini kabul etsin Yarrabimmm.. Amin...

Dizi film :)))) hergun neler oluyor takip ediyoruz ve finalle yaklasiyoruz.. umarim mutlu sonla biter filmimiz :)

biliyormusun benimde senin ve SY88 arkadasimizla birlikte ikiniz ayni anda burada HAMIIISSSSiz diyeceksiniz.. cunku belirtilerinizde birbirine benziyor..

Resmen film yasiyoruz yaaa :)))))))))))))

Dizi film :)))) hergun neler oluyor takip ediyoruz ve finalle yaklasiyoruz.. umarim mutlu sonla biter filmimiz :)

Ah canım sorma yaa ;aynen yazdıkların gibi;bir film;bizde içinde oyuncular misali...İnşallah hepimiz hamiş haberimizi veririz;Unutmaki yapmış olduğun bir test var ve yine unutmaki;üstüne görmekten tut;akıntılı kanamalı başlayan birçok gebelik haberleri duyuyor ve okuyoruz;dur bakalım :):):):1hug::1hug:

o dijitalleri gorunce hamis degilim dedim... :)
Allahim cok buyuksun...ben noturum suanda.. 3. guncuk daha bugunde bitti.. :)

Arkadaslar bir yerde buldum bu yaziyi sizlerle paylasmak istedim..

Test neden hatalı sonuç verir?
Testin hatalı negatif sonuç vermesinin temel nedeni duyarlılığının kandaki düşük düzeydeki hCG değerlerini saptamaya yetmemesidir. Testin erken yapılması bunda en önemli faktördür. Testin bozuk ya da son kullanım tarihinin geçmiş olması da bir diğer etkendir.

Hatalı pozitif sonuçlar ise daha nadir görülür. Bu gibi durumlarda bazen idrardaki başka bir hormona (örneğin LH) çapraz reaksiyon gelişebilir. Bir başka neden de kimyasal gebeliklerdir. Çok erken dönemde test pozitif çıkmasına rağmen daha sonra klinik olarak gebelik fark edilemeden embryo canlılığını yitirir ve kan hCG değerleri düşmeye başlar.

ınfertilite tedavilerinde yumurta çatlatmak amacıyla yapılan hCG enjeksiyonları sonrasında da hatalı pozitif sonuçlar görülebilir. Bu nedenle test son hCG enjeksiyonundan 10-14 gün sonra yapılmalıdır.

Testin hatalı pozitif sonuç vermesi oldukça nadirdir.Bu nedenle pozitif sonuç varlığında ek incelemeye gerek duyulmazken negatif olması mutlaka gebe olunmadığı anlamına gelmez

Kullanılan ilaçlar ya da enfeksiyonlar hatalı sonuçlara neden olabilir mi?
ıçinde hCG içermeyen ilaçlar hatalı sonuca neden olmaz. Kısırlık tedavisinde kullanılan yumurtlama uyarıcı ilaçlar da dahil olmak üzere hiç bir antibiyotik, ağrıkesici, doğum kontrol hapı testin hatalı sonuç vermesine neden olmaz ya da gebelik varlığında testin pozitifleşme sürecini geciktirmez. Benzer şekilde tütün ürünleri ve alkol de HPT'lerin doğru sonuç vermesini engellemez.

o catlama ignesi vay canina 10 ile 14 gun icinde vucuttan atiliyormus.. en garanti kan testi.. ozaman idrar testlerini uretmeselerdi keske :)))) bisiler durtuyor iste yap diye :) neyseki az kaldi. ama icimden bir ses o ikinci cizgiyide gorsem de olumsuz gibi. ilac etkileri olma ihtimali cok yuksek ama ilginc olan ne biliyormusunuz arkadaslar.. 7.8.9. gun tek cizgiydi yani o gunlerde catlama ignesinin etkisi henuz vucuttan atilmamis oluyor? neler oluyor vucudumuza degil mi... Allah sonumuzu hayirli etsin.. bu gune kadar cok rahat bekledim idrar testleriyle felan oyalandim.. sevindim uzuldum sevindim uzuldum..ama son uc gun gercekten sabir gerektiriyormus.. Dualarimiz kabul olsun Guzel Allahim... niceleri bu siteden hamis olarak ayrilmis yada hala kader arkadaslarina destek veriyorlar bizlerde yasayalim insallah...

:merhaba
sonucu pozitif çıkanlara çok sevindim. Hadi hayırlısı darısı bizlere ben çok sabırsızım çok yoğun çalıştığım için kendimi kaptırıyorum sonra kasıklarım ve belim ağrıyor acaba hamilydimde düşükmü yaptım diye:emir_bebek
hcg yaptırdım .5.ci günde 10 çıktı idrar testlerindede 2.çizgi çok slik belli belirsizdi dün hcg 5idrarda bu sabah negatif 12 yada 14.cü günü bekliycem artık ama adet ağrısı gibi bir ağrı var dün geceden beri uffyyaaaaa testlerde anormalleşti nolcak bizim halimiz

kejecim bende beyaz akıntı başşladı iki günüdr ve aadet sancım lekelenmem vs.yok.göğüsler hep aynı hatta rengi birazcık değişti açık pembeden açık kahveye döndü...ya kafayı yicem cuma günü gelir mi?ama bi de bu kaadar umutlanıpta negatif sonuç alsam(allah korusun)ben hastaneden eve nasıl gelirim...neyse hayırlısı açıkcası cesaretimde yok hastaneye gitmeye çok korkuyorum....

oooo bakıyomda erkenden kaçmaya çalışıyon cuma ya kadar biyere kaçmak yok...dur bakalım ee bende yaptım eczanedeki basitlerden ama negatif...bende cuma yı beklemeye karar verdim.bu gece rüyamda düzki yaptığım gebelik testii yani negatifi gördüm.sonra bi test daha yapıom ve iki çizgi çıkıyo nasıl seviniyodum ama bi uyandım ki rüyamış.rüyası bile güzel...o gün benim gittiğim teyze sen hamilesin dedi kasığımı dinleyince ve orda bile hüngür hüngür sevinçten ağladım valla...öfffffff ya annelik duygusu ne kadar güzel de mi?boş yere sıkma canını ne olur 2 gün sonra belli olcak herşey.inşallah 2 ekim uğurlu gelir canım:Saruboceq:

normalde ben 26 gunde bir oluyorum. yani her zaman 5 gun felan onden geliyor yada degisiyo 4 de olabiliyor. gecen ay tam bugun regl oldum. ama 26 gunde bir olmasi gerektiginde Eylulun 23 unde olmam lazimdi..

o zaman sen hamilesin canımmmmmm

canım ya hemen umutsuzluğa düşme lütfen...benceler bende de var ama belirtilerime göre bazen hamile moduna geçiyom.üçümüz birden hamişiz die yazcam ama belki sonucu ben erken öğrenir yazarım tek farkımız o olur inan sonuçta sende hamişiz die yazacaksın...:dance:

günaydın arkadaşlae umarım sonuç bekleyenler hem kendilerini hemde bizi sevindirirler benim 1. aşılama negatif
drum yurtdışına gideceği için bu ay ara verdik kısmetse diğer ayda aşılamaya devam edeceğiz... allahım daha çok bekletmeden hayırlı evlat nasip etsin isteyen tüm kullarına ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…