Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım çok üzüldüm ya neyse hayırlısı neyse o olsun.benim yazdığım belirtilerim belki okumuşsundur sende de oldu mu?yoksa ben hamileyimde ondan mı yaşıyorum belirtileri lütfen cvp verirsen sevinirim

benim sadece kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar olmuştu onun dışında kabız olmuştum ve karnım çok ağrımıştı kısmet olmadı çok takma ama kendini fazla dinleme.....

benim sadece kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar olmuştu onun dışında kabız olmuştum ve karnım çok ağrımıştı kısmet olmadı çok takma ama kendini fazla dinleme.....

vallahi canım 7 aydır tedavi görüyorum ilk defa bu ay değişik belirtilerim oldu kendimi tuhaf hissediyorum.psikolojik olsa öncekilerde de olurdu ama bu defa farklı neyse cumaya akmı kara mı belli olur.......

keje ve ys88 desteğiniz için çok saolun iyiki varsınız canlarım allahım hepimizin yüzünü güldürsün

boncuk1985 pesinden kosuyorum.ayni zamanda baslamistik ignelere.benim dun sondu.bugun yumislere bakilacak.istenilen boyuttaysa nasipse cuma gunu asilamam olacak.sen neler yaptin?nasilsin?

canım çok üzüldüm bende sana sorucaktım eski forumlardan hatırlıyorum sanki hamile olduğunu ama 3.aşılama deyince sormamıştım.allah güç kuvvet versin bu sefer olur inş daha sonraki aşamalara gerek kalmaz sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim.moralini iyi tut canım.

boncuk1985 pesinden kosuyorum.ayni zamanda baslamistik ignelere.benim dun sondu.bugun yumislere bakilacak.istenilen boyuttaysa nasipse cuma gunu asilamam olacak.sen neler yaptin?nasilsin?

canım benim bugün 7. günüm yarın kontrolüm var yumurtalar ölçülücek bakalım aşılama günüm ya cumartesi yada pazartesi olur sanırım allah ikiede sabır versin o 12 günü düşünüyorum nasıl geçicekoff offffff Çok üzgünüm çoook

saolun canlarım iyiyki varsınız zaten bu aşıolama tutmazsa ki inş tutar hemen tüp bebeğe geçicez allahımın izniyle artık beklemenin bi anlamı kalmadı benim için bakalım hayırlısı inş.

aimnnnnnnnnnnnnnnnnn canım allah herkesin gönlüne göre versin çok zor bebişsiz yaşamak....

ewet canım yaa bazen düşünüyorum bunca seneyi yalnız nasıl geçirdik diye çevramizdeki
ler cıvıl cıvıl onlara bakıp hep acabalarla benimde bigün böyle bebeğim olucakmı bende anne oluıcakmıyım diye düşünmeden edemiyorum :çok üzgünüm:

hepimiz aynı durumdayız arkadaşım ama çevremizde bebek sahibi olan kişiler o kırıcı o kadar acımasız ki sözleri işte bu bii daha çok kahrediyo...bir de bunlar yakın dostlarımızsa hiç içimizden çıkmıyo.birgün beni bebek konusunda inncitenleri hamile kalarak ve onlara söyledikleri lafları geri iade ederek çok kötü bi şekilde kıracağım bir daha kimseyi sözleriyle üzemeyecekler inşallah cuma ya bebişim gelirde içimdekinleri dökerim....

inş canım ama yinede bu kadar acımasız olma derim yaa boşver gitsin allahım hayırlı evlatlar versin belki onlarınki hayırlı değilde seninki hayırlı olur takmaaaaaa

kızlar bugün aşılamamın 5.günü.şu idrar testlerinde poz çıkıpta hamile olmayan görmemiştim.kuzenim

bile 10 gün idrardan dr uyla öğrenmişti ikizlerinin haberini.bende sırf şu çatlatma iğnesi yüzündenmi diye

baktım azönce negatif sizlerle paylaşmaya geldim yazmadan bidaha bakıyım dedim ikinci çizgi

belirmiş.yani en iyi yöntem kan testi 5.günde bile çıkıyosa kesin yanlış bunlar.kutunun üzerinde bile

7.günden sonra bakın yazıyor.

kimse kalmamışşşş....
bi arkadasımız hamileymiş dimi cok sevindim yaaaaa...hayırlı olsun arkadasım

kızlar çok kötüyüm mafoldum kahverengi akıntım geldi adet oluyom...ağlamaktan geberdim burdada çok ya yalnızımda kimse derdimi anlamıyo ne günahım vardı da allah bana bir bebeği çok gördü eşimle birlikte yıkıldık...allah herkese sabır versin ben bi süre giremem çünkü hipertansiyon hastasıyım iyi olacağımı sanmıyorum....hoşçakalın allaha emanet olun hakkınızı helal edin...

canım benim kendini bu kadar yıpratma noluyoruz bi dur hemende pes ediyosunuz ağlamakla sızlamakla olucak işler değil bunlar güçlü olmak gerek sz de ben bunu göremiyorum dünyanın sonu değil ya canım bi gün gelip olucak hepimizin derdi aynı hapimiz bunun için savaşıyoruz sabrediyoruz inş bi dahaki sefer olur canım öyle diyelim bundan sonrasına bakmak gerekir :teselli:Çok üzgünüm çoookmafoldumben

OLMAYACAK BİLİYORUM BEN ANNE OLAMAYACAĞIM BU AY %80 ŞANSIM VARDI DOKTOR ÖYLE DEMİŞTİ..LİSTEDEN DÜZELTME YAPIN İLK AŞILAMA NEGATİF.......HİÇ BEKLEMİYODUM MAFOLDUM KIZLAR BEN ÇOK GÜÇSÜZ BİR İNSANIM ŞUAN ÇOK BİTKİNİM.....OLMADI BEBEĞİM YİNE YOK...senağlama :çok üzgünüm: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…