günaydın arkadaşlae umarım sonuç bekleyenler hem kendilerini hemde bizi sevindirirler benim 1. aşılama negatif
drum yurtdışına gideceği için bu ay ara verdik kısmetse diğer ayda aşılamaya devam edeceğiz... allahım daha çok bekletmeden hayırlı evlat nasip etsin isteyen tüm kullarına ...
benim sadece kasıklarımda hafif ağrı ve batmalar olmuştu onun dışında kabız olmuştum ve karnım çok ağrımıştı kısmet olmadı çok takma ama kendini fazla dinleme.....
Aynene bebegemciğim bende ilk aşılamada çok heyecanlıydım zaman bi türlü geçmiyordu 12 gün iğnelerle uğraştık aşılama günü geldi o kadar korkuyordum ki tir tir titriyordum eşimin elini sımsıkı tutmuşum öyle bi sıkmışım ki elimiz terden damlıyordu ve aşılama saatim geldi ismim okundu çağırdılar bi oda gösterildi oraya girdik yatağın üzerinde önlük vardı onu giydim yarım saat sonra beni almaya geldiler ve gittim ameliyathaneye ordaki çatala uzandım dr.um hiç bir acı yok korkma 5 dakika sürer dedi ama sen gel bana sor kalbim güm güm atıyor ayetel kürsiyi okuyorum defalarca ve dr aşılamyı yapoıyor korkulacak bişey yokmuş 5 dakika bile sürmedi ve işlam bitti sedyeyle yatağıma götürdüler beni orda 15 dakika yattım eve geldik 2 saat dinlendim ve ayaklandım bundan sonra 12 gün bekledim 1. Gün testde sonuç negatif yıkıldım ağlıyorum nasıl o biçim ve aradan 2 ay geçti 2. Aşılamayı yaptırdım aynı işlemler derken sonuç günüm geldi bhcg testi pozitifsevinçten havalara uçtum öyle güzel bir duygu ki anlatamıyorum neyse uzatmayım bhcg testini 4 defa yaptırdım herdefasında sonuçlar 3e4e katlanıyor dr um 2 hafta sonra çağırdı gittim ultrasonda kese göründü çok heyecanlandım ağladım kağıdımızı aldık eve geldik ve daha sonra aradan 3 hafta daha geçti dr yine çağırdı gittik kese büyüyor ama bir aksilik var kesenin şekli yuvarlak değil içinde pleenta var ama fetus görünmüyo dedi dr. şok oldum dondum kaldım bir hafta daha bekleyelim dedi bekledik ve aynı şekilde kese büyüyor ama içinde bebek oluşmuyor artık yapıcak bişey yok dedi dr. Bu hamileliğin sonlandırılması lazım dedi kürtajla ve kürtajla alındı yıkılmıştım resmen işte böyle aradan 4 ay geçti şimdi 3. Ye başladık bakalım bu sefer nolucak nolur bana dua edin canlarım yaa ço umutluyum bu sefer garçaktan
boncuk1985 pesinden kosuyorum.ayni zamanda baslamistik ignelere.benim dun sondu.bugun yumislere bakilacak.istenilen boyuttaysa nasipse cuma gunu asilamam olacak.sen neler yaptin?nasilsin?
canım çok üzüldüm bende sana sorucaktım eski forumlardan hatırlıyorum sanki hamile olduğunu ama 3.aşılama deyince sormamıştım.allah güç kuvvet versin bu sefer olur inş daha sonraki aşamalara gerek kalmaz sağlıklı hayırlı evlatlar versin rabbim.moralini iyi tut canım.
keje ve ys88 desteğiniz için çok saolun iyiki varsınız canlarım allahım hepimizin yüzünü güldürsün
aimnnnnnnnnnnnnnnnnn canım allah herkesin gönlüne göre versin çok zor bebişsiz yaşamak....
ewet canım yaa bazen düşünüyorum bunca seneyi yalnız nasıl geçirdik diye çevramizdeki
ler cıvıl cıvıl onlara bakıp hep acabalarla benimde bigün böyle bebeğim olucakmı bende anne oluıcakmıyım diye düşünmeden edemiyorum :çok üzgünüm:
hepimiz aynı durumdayız arkadaşım ama çevremizde bebek sahibi olan kişiler o kırıcı o kadar acımasız ki sözleri işte bu bii daha çok kahrediyo...bir de bunlar yakın dostlarımızsa hiç içimizden çıkmıyo.birgün beni bebek konusunda inncitenleri hamile kalarak ve onlara söyledikleri lafları geri iade ederek çok kötü bi şekilde kıracağım bir daha kimseyi sözleriyle üzemeyecekler inşallah cuma ya bebişim gelirde içimdekinleri dökerim....
koskoca site bomboş nerdesiniz kızlar yaa hadi canlanın
ben buradayım tabi sizde hala varsanız
kızlar çok kötüyüm mafoldum kahverengi akıntım geldi adet oluyom...ağlamaktan geberdim burdada çok ya yalnızımda kimse derdimi anlamıyo ne günahım vardı da allah bana bir bebeği çok gördü eşimle birlikte yıkıldık...allah herkese sabır versin ben bi süre giremem çünkü hipertansiyon hastasıyım iyi olacağımı sanmıyorum....hoşçakalın allaha emanet olun hakkınızı helal edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?