Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya biz napalım canım bizim hiç mi canımız yok bak 3. aşılama ama çok umutluyum zaten ilkler de şans pek olmuyo kendini 2. ye yönelt kesin olucak bak görüceksin tatlım hemen başlayın arayı uzatmayın fazla ilaçların etkisi geçmeden hemen hamile kalabilirsin :CüvCüv:

dur arkadasım napıyorsun? yapma böle.bak tansiyonnun varmış önce bi sakinleş.hemen pes edilmez ki.daha iilk asılamanmış.hem hangi doktor aşılamada % 80 sans verebilirki cok sacma bişiy.öyle pes edip girmemek filan yok internete hep birlikte destek olucaz birbirimize.hayırlısı olsun demek lazım.

aynen öyle canım hiç bir %80 şans vermez dr lar bile allaha bırakırken nasıl olurda insanları umutlandırırlar yaa varmı böyle bişey

canım inşallah bu sefer yüzün güler........

aynen öyle canım hiç bir %80 şans vermez dr lar bile allaha bırakırken nasıl olurda insanları umutlandırırlar yaa varmı böyle bişey

hakkaten ya kızı umutlandırmışlar tabi yıkılmış.benim doktorum biliyosun sansın az % 20 lerde demişti.tabi tutmayınca üzüldüm ama biliyodum

canım bence yanlış düşünüyorsun daha ilk aşılaman ayrıca hiçbir dr %80 şans vermiyor aşılamaya %15 20 diyorlar yani normalden çok bir farkı yok...... üzme kendini .......

bende hep düşünüyorum birgün anne olabilecek miyim diye ve bu duygu beni kemiriyor.... inşallah hepimize nasip olur sağlıklı, güzel ,akıllı, hayırlı bebişlerimiz......

canım inşallah bu sefer yüzün güler........

inş. canım hepimizinkini en kısa zamanda ama bende çok yıprandım tam 8 aydır uğraşıyorum ilaçlar umutlar beni çok yıprattı artık bitsin istiyorum bir an önce anne olalım nolur allahım bu duygudan bizi mahrum etme yüce rabbim:Saruboceq:

geçen gün okuldan geldikten sonra bir kadın programında izledim ..bir dr aynen şöyle dedi ' kullanılan ilaçlarla büyüyen yumurta çok sağlıklı olmaz, kalitesini bozar' aynısını yazın eşimin memleketine gittiğimizde sınıf arkadaşı da kadın doğumcu olmuş ona sorduk o da zaten sizin daha öncede olmuş acele etmeyin deneyin daha iyi olur demişti.. demekki bu ilaçlar bizi farkında olmadan mahvediyor........ inşallah başka sorun yaratmazlar........

canım bende geçtiğimiz aralık ayında 3 aylık bebeğimi öldüğü için kürtajla aldırmak zorunda kaldım ve yaklaşık 9 aydır bende uğraşıyorum .... dediğin gibi inşallah böyle bir güzellikten mahrum etmez bizi yüce rabbim......:Saruboceq::ecrin_bebek:

hadi bakalım canım yumuşlar büyüsün çatlasın bebişleriniz olsun inşallah

bende hep düşünüyorum birgün anne olabilecek miyim diye ve bu duygu beni kemiriyor.... inşallah hepimize nasip olur sağlıklı, güzel ,akıllı, hayırlı bebişlerimiz......

valla bende bazen bu duyguya kapılıyorum anne olamıcakmıyım diye.ama daha yolun basındayız inşallah olucaz.önemli olan pozitif olmak.valla netten bi ayşe armanın ın bugunkü yazısını bi okuyun derim.hemen şükredeceksiniz...

sadece hamile olduğunu öğrenmek yetmiyor ki kese oluştu mu içinde bebek varmı büyümesi geişimi normal mi sağlıklı mı doğumu nasıl olcak.sonra büyürken de aynısı.iş bitmiyo pozitifi görünce bence yeni başlıyor.

YS88 arkadasimm neden hemen pes ettin?
benim 10. gun cok koyu lekelenmeler basladi. bu ne ya dedim hatta.. cunku hayatimizda ilk defa regl olurkenki gibiydi.. benim gelende adet oncesi lekelenmelerim koyu olmazdi. ve bir gun sonrada rengi acildi hala tam bir orkid gibi degil gunluklerden koyuyorum. bneimde umudum yok belki.. ama pes etme.. cuma gunu belli olacak ucumuzunde.. ustelik bak beyaz akinti, goguslerinin o durumu felan onlar bende yok.. bugun 12. gun. yine devam ediyor lekelenmeler kimbilir elkide acaba regl mi. kesik kesik geliyor. bu sabah ta test yaptim hani o basit idrar testlerinden.. ve ikinci cizgi belirgin cikti yine ve kosarak tekrar WC ye gittim komik bisi yaptim.. e dedim madem ben regl gibi oluyorum ozaman bu test sacmaliyor dedim ve bir test daha acip musluga tutum :)))))))))))) evet komik ama herseyde demekki ikinci pembe cizgi cikiyor beni yaniltiyor dedim. beklemeye koyuldum ve bu sefer ikinci cizgi cikmadi.. sasirdim... gulleyim mi agliyayim mi anlamadim :)))) ama o sol yumurtaligimdaki agri hani bacagima vuran agri artik yok gibi.. goguslerimde cok acimiyor.. Hayirlisi neyse o olsun adimiza...

canım bi kahverengi akıntıyla kesin sonucu bilemezsinki dr um 15.gün adet olsan bile

tahlil yaptır dedi.çünkü bebek yerleşirkende kanama olabiliyor.kendini koyverme allah

korusun eğer varsa bebeğine zarar verirsin.kimdi tam hatırlamıyorum ama burdan bi

arkadaşın başına geldi sonra düşük yaptı.yıpratma kendini bukadar hemen noluyosun ben

im 3.aşılamam olmazsa hiçte yıkılmam senin kadar.bak bugün 5.gün hem o testlerin

gerçekten çatlatma iğnesindenmi silik çıktığına hemde inanırmısın silikte olsa onu görmek

için yaptım belki aylarca daha göremeyeceğim ama sadece onu görmek bile moral verdi

bana.rabbim nasip edecek olacak birgün

neden hayatını işkenceye döndürüyorsun eşinle mutlu olmaya bak.eninde sonunda

burdaki herkesin inş olucak bebişleri hiçbirinizi resmen tanımasamda inanın her namazda

dualarımdasınız.ama yıkılmak yok yola devamm..lmaz:

canım bence bi kan testi yaptır eğer yarın lekelenmelerin çoğalmazsa.inş hamilesindir ya.dualarım seninle o lekelenmeler bebek yüzündendir inş.

canım bence bi kan testi yaptır eğer yarın lekelenmelerin çoğalmazsa.inş hamilesindir ya.dualarım seninle o lekelenmeler bebek yüzündendir inş.

Canim bneim keske oyle olsa ama ben yurtdisindayim. dr. min haricinde kan testi vermek burada deveye hendek atlatmak gibi.. yani poliklinik veya acile gidip kan versem bir suru kagit doldurup sorular sorucaklar ve prosedur geregi muayene edecekler vs.. o nedenle 2 Ekimi bekliyoruz. ama o lekelenmeler bazen koyu bazen acik. bende anlamadim. ama artik kasik agrilarim yok. goguslerim dede yok.. belkide degilim bilemiyorum.. ama o idrar testini musluga tutmam cok komikti nasil gozlerimi acip baktim bi gormeliydiniz :)))) demekki yaniltiyor hepsi ikinci cizgiyi cikartiyor diye :)))) bakalim 4 gundur ikinci cizgi var.. ama belli de olmaz. gerci bugun catlatma ignesinin etkisi gidiyormus.. artik tamamen supriz olacak.. Bol bol dua edelim arkadaslar.. gercekten buna cok ihtiyacimiz var.. Guzel Allahim ol derse olur.. ben buna inaniyorum... vakti zamani gellmisse olacaktir yada olmayacaktir.. tabi uzulmemek elde degil.. istedigim kadar cool olarak dusuneyim ama bir yerde ipler kopuyor.. ama umudumuz azicikta olsa kalsin taa derinlerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…