OLMAYACAK BİLİYORUM BEN ANNE OLAMAYACAĞIM BU AY %80 ŞANSIM VARDI DOKTOR ÖYLE DEMİŞTİ..LİSTEDEN DÜZELTME YAPIN İLK AŞILAMA NEGATİF.......HİÇ BEKLEMİYODUM MAFOLDUM KIZLAR BEN ÇOK GÜÇSÜZ BİR İNSANIM ŞUAN ÇOK BİTKİNİM.....OLMADI BEBEĞİM YİNE YOK...senağlama :çok üzgünüm: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
OLMAYACAK BİLİYORUM BEN ANNE OLAMAYACAĞIM BU AY %80 ŞANSIM VARDI DOKTOR ÖYLE DEMİŞTİ..LİSTEDEN DÜZELTME YAPIN İLK AŞILAMA NEGATİF.......HİÇ BEKLEMİYODUM MAFOLDUM KIZLAR BEN ÇOK GÜÇSÜZ BİR İNSANIM ŞUAN ÇOK BİTKİNİM.....OLMADI BEBEĞİM YİNE YOK...senağlama :çok üzgünüm: senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
dur arkadasım napıyorsun? yapma böle.bak tansiyonnun varmış önce bi sakinleş.hemen pes edilmez ki.daha iilk asılamanmış.hem hangi doktor aşılamada % 80 sans verebilirki cok sacma bişiy.öyle pes edip girmemek filan yok internete hep birlikte destek olucaz birbirimize.hayırlısı olsun demek lazım.
Aynene bebegemciğim bende ilk aşılamada çok heyecanlıydım zaman bi türlü geçmiyordu 12 gün iğnelerle uğraştık aşılama günü geldi o kadar korkuyordum ki tir tir titriyordum eşimin elini sımsıkı tutmuşum öyle bi sıkmışım ki elimiz terden damlıyordu ve aşılama saatim geldi ismim okundu çağırdılar bi oda gösterildi oraya girdik yatağın üzerinde önlük vardı onu giydim yarım saat sonra beni almaya geldiler ve gittim ameliyathaneye ordaki çatala uzandım dr.um hiç bir acı yok korkma 5 dakika sürer dedi ama sen gel bana sor kalbim güm güm atıyor ayetel kürsiyi okuyorum defalarca ve dr aşılamyı yapoıyor korkulacak bişey yokmuş 5 dakika bile sürmedi ve işlam bitti sedyeyle yatağıma götürdüler beni orda 15 dakika yattım eve geldik 2 saat dinlendim ve ayaklandım bundan sonra 12 gün bekledim 1. Gün testde sonuç negatif yıkıldım ağlıyorum nasıl o biçim ve aradan 2 ay geçti 2. Aşılamayı yaptırdım aynı işlemler derken sonuç günüm geldi bhcg testi pozitifsevinçten havalara uçtum öyle güzel bir duygu ki anlatamıyorum neyse uzatmayım bhcg testini 4 defa yaptırdım herdefasında sonuçlar 3e4e katlanıyor dr um 2 hafta sonra çağırdı gittim ultrasonda kese göründü çok heyecanlandım ağladım kağıdımızı aldık eve geldik ve daha sonra aradan 3 hafta daha geçti dr yine çağırdı gittik kese büyüyor ama bir aksilik var kesenin şekli yuvarlak değil içinde pleenta var ama fetus görünmüyo dedi dr. şok oldum dondum kaldım bir hafta daha bekleyelim dedi bekledik ve aynı şekilde kese büyüyor ama içinde bebek oluşmuyor artık yapıcak bişey yok dedi dr. Bu hamileliğin sonlandırılması lazım dedi kürtajla ve kürtajla alındı yıkılmıştım resmen işte böyle aradan 4 ay geçti şimdi 3. Ye başladık bakalım bu sefer nolucak nolur bana dua edin canlarım yaa ço umutluyum bu sefer garçaktan
aynen öyle canım hiç bir %80 şans vermez dr lar bile allaha bırakırken nasıl olurda insanları umutlandırırlar yaa varmı böyle bişey
ewet canım yaa bazen düşünüyorum bunca seneyi yalnız nasıl geçirdik diye çevramizdeki
ler cıvıl cıvıl onlara bakıp hep acabalarla benimde bigün böyle bebeğim olucakmı bende anne oluıcakmıyım diye düşünmeden edemiyorum :çok üzgünüm:
canım inşallah bu sefer yüzün güler........
o catlama ignesi vay canina 10 ile 14 gun icinde vucuttan atiliyormus.. en garanti kan testi.. ozaman idrar testlerini uretmeselerdi keske :)))) bisiler durtuyor iste yap diye :) neyseki az kaldi. ama icimden bir ses o ikinci cizgiyide gorsem de olumsuz gibi. ilac etkileri olma ihtimali cok yuksek ama ilginc olan ne biliyormusunuz arkadaslar.. 7.8.9. gun tek cizgiydi yani o gunlerde catlama ignesinin etkisi henuz vucuttan atilmamis oluyor? neler oluyor vucudumuza degil mi... Allah sonumuzu hayirli etsin.. bu gune kadar cok rahat bekledim idrar testleriyle felan oyalandim.. sevindim uzuldum sevindim uzuldum..ama son uc gun gercekten sabir gerektiriyormus.. Dualarimiz kabul olsun Guzel Allahim... niceleri bu siteden hamis olarak ayrilmis yada hala kader arkadaslarina destek veriyorlar bizlerde yasayalim insallah...
inş. canım hepimizinkini en kısa zamanda ama bende çok yıprandım tam 8 aydır uğraşıyorum ilaçlar umutlar beni çok yıprattı artık bitsin istiyorum bir an önce anne olalım nolur allahım bu duygudan bizi mahrum etme yüce rabbim:Saruboceq:
canım benim bugün 7. günüm yarın kontrolüm var yumurtalar ölçülücek bakalım aşılama günüm ya cumartesi yada pazartesi olur sanırım allah ikiede sabır versin o 12 günü düşünüyorum nasıl geçicekoff offffff Çok üzgünüm çoook
bende hep düşünüyorum birgün anne olabilecek miyim diye ve bu duygu beni kemiriyor.... inşallah hepimize nasip olur sağlıklı, güzel ,akıllı, hayırlı bebişlerimiz......
arkadaşlar dün kan testi yaptım.sonuç pozitif.ilk denememdi,umutsuzdum ama şuan ck mutluyum.
kızlar çok kötüyüm mafoldum kahverengi akıntım geldi adet oluyom...ağlamaktan geberdim burdada çok ya yalnızımda kimse derdimi anlamıyo ne günahım vardı da allah bana bir bebeği çok gördü eşimle birlikte yıkıldık...allah herkese sabır versin ben bi süre giremem çünkü hipertansiyon hastasıyım iyi olacağımı sanmıyorum....hoşçakalın allaha emanet olun hakkınızı helal edin...
YS88 arkadasimm neden hemen pes ettin?
benim 10. gun cok koyu lekelenmeler basladi. bu ne ya dedim hatta.. cunku hayatimizda ilk defa regl olurkenki gibiydi.. benim gelende adet oncesi lekelenmelerim koyu olmazdi. ve bir gun sonrada rengi acildi hala tam bir orkid gibi degil gunluklerden koyuyorum. bneimde umudum yok belki.. ama pes etme.. cuma gunu belli olacak ucumuzunde.. ustelik bak beyaz akinti, goguslerinin o durumu felan onlar bende yok.. bugun 12. gun. yine devam ediyor lekelenmeler kimbilir elkide acaba regl mi. kesik kesik geliyor. bu sabah ta test yaptim hani o basit idrar testlerinden.. ve ikinci cizgi belirgin cikti yine ve kosarak tekrar WC ye gittim komik bisi yaptim.. e dedim madem ben regl gibi oluyorum ozaman bu test sacmaliyor dedim ve bir test daha acip musluga tutum :)))))))))))) evet komik ama herseyde demekki ikinci pembe cizgi cikiyor beni yaniltiyor dedim. beklemeye koyuldum ve bu sefer ikinci cizgi cikmadi.. sasirdim... gulleyim mi agliyayim mi anlamadim :)))) ama o sol yumurtaligimdaki agri hani bacagima vuran agri artik yok gibi.. goguslerimde cok acimiyor.. Hayirlisi neyse o olsun adimiza...
canım bence bi kan testi yaptır eğer yarın lekelenmelerin çoğalmazsa.inş hamilesindir ya.dualarım seninle o lekelenmeler bebek yüzündendir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?