Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIZLAR BANA DOKTORUM %80 ŞANS VERDı 3 YUMOŞUM VARDI.ŞUAN TANSıYONUM YÜKSEK AMA BıRAZ DAHA ıYıYıM KAHVERENGı AKINTI PEMBEYE DÖNDÜ AMA CUMA YA TEST YAPMICAM O LEKE GEÇSE BıLE BEKLıCEM SONRAKı HAFTA ıDRAR YAPCAM TABıı AKINTI GıDERSE BEBEĞıN YERLEŞMESıNDEN DEĞıL YA SANMIYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK AMA EN AZ 1 AY ARA VERCEM ÇÜNKÜ KENDıMı TOPARLAMAM LAZIM BU DURUMDA TEDAVıYE DEVAM EDEMEM BıLıYORUM HEPıMıZıN DUYGULARI UMUTLARI CANI VAR AMA BENDE BÖYLE BıR ıNSANIM EŞıM OKULDAN GELıNCE SARILDIK AĞLAŞTIK ıKıMıZDE KAHROLDUK.AMA GÖGÜSLERıM SOL TARAFTAKı AĞRIM AYNEN DEVAM EDıYO.AMA YOK BıLıYORUM CUMAYA DA GıTMıCEM TESTE...UMARIM ıMOJE VE KEJE BENıM GıBı ÜZÜLMEZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÇOK ZOR Bı DURUM....HEPıNıZı SEVıYORUM YAZDIKLARINIZ ıÇıN TEŞEKKÜR EDERıM...AMA BU AYLIK BEBEK MACERAMIZ BıTTııııı...........senağlama senağlama senağlama

Canım benim;yanlış ruh hali;yanlış kelimeler ve boşuna kendini yanlış yıpratma halleriklavaur bakalım;kahverengi akıntıyla başlayıp gebeliğe dönüşen bunca insan varken;neden bunlardan biri sen olmayasın???? ''ne günahım vardı da allah bana bir bebeği çok gördü '' bu isyan biraz-cık fazla değil mi bitanemCADIARZUAyrıca kaçıncı aşılama yada tüp bebek denemeleriyle;düşüklerle;doğumda evlat kaybeden annelerle vs vs vs kıyaslarsak bence bir anda fazla yıktın kendini bitanem...Haklısın;diyeceksinki ''uzaktan davulun sesi hoş gelir;kolay gelir'' Ama şunu unutma;sana moral veren bizlerinde aslında senden hiçbir farkı yok;yani bu durumları;beklemeleri bilemeyen insanlar belki daha üstünkörü/yüzeysel konuşurlar;ama BİZ gerçekten herşeyi aynı anda yaşayıp;paylaşarak destek oluyoruz birbirimize...En kötüyü düşünerek hareket etmemiz gerekiyor bu yüzdende!Belki hamiş olsaydın;hipertansiyonundan dolayı sorun yaşayıp gebeliği sonlandırman gerekseydi daha mı iyi olurdu?Bak aramızda bir arkadaşımız var;gebelik yolunda ilerlemek isterken doğum kontrol hapı kullanıyor;ne yapsın oturup yıpransın mı??Sonuçta belli bir tedavi sürecinden geçiyoruz hepimiz;ve bunun getirdikleriyle umutsuzluğa kapılmak yerine iyiye gittiğimizi düşünmemiz gerekmiyor mu???

canım senin yaşadılklarının aynısını yaşadım daha yeni 9. gün hcg 7.98 di ve idrar ikinci çizgi silik 12.gün hcg 1.74 yani negatif moralini bozmak istemem ama iğneler yapıyor..

canım ben anlamadım tam olarak başladı mı leke şeklinde mi onu bir anlıyım bu kadar yıpratma ya lütfen kendine gel ben napıyım hepimiz aynı durumdayız ama bu yaptığın çok yanlış msn de konuşalım..

kızlar boş yere üzüyoruz kendimizi beterin beteri var ...bugün okuldayım öğlen arasına 10 dk falan var görev yaptığım yerin imamının karısı o dünya tatlısı oğluşunu da alarak yanıma gelmiş... bebeğin doğumdan beri gözlerinde bir problem olduğunu fark etmiştim ama annesi dr sonra iyileşir falan demişti bana göre vardı ama fazla üstüne gitmedim bebeğin 6 aya kadar bir değişimi olmadı derken şimdi 9 aylık olmuş ve değişen birşey yok gibi tek fark gözleri sürekli dönmüyor birazda olsa sabitleyebiliyor... sıkılarakta olsa durumunu sordum ve aldığım cevapla şok oldum o dünya tatlısı minicik bebek sadece 1-2 metreye kadar görebilecekmiş içim bukuldu sözcükler düğüm oldu ne diyeceğimi şaşırdım başka bir dr a daha gösterin diye yoparlamaya çalıştım ama nafile..... çok üzgünüm bugün çok... rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin önce bu lazım.... hiç isyan etmeyelim ve zamanımızı bekleyelim herşeyin hayırlısı değil mi? o nedenle elimizden geleni yılmadan yapalım ve gerisini rabbime bırakalım O herşeyin en iyisini bilir bizim için....... dualarımızı eksik etmeyelim........

bu aşılama başlığında biri o kahverengi lekeleri görünce çok üzüldüm meğer hamileymişim diye bir konu açmış.... yani olabilirsin sıkma kendini o kadar tatlım.......

çok haklısın arkadaşım bak bana negatif ama sizinle bir heyecanlıyım inşallah ekime bakalım beterin beteri var..dilerm herkesin olur ve ekimde burdan herkes hamile olmuş olur...

:ecrin_bebek::teytey:hey heeeyyyyyy uçarak gidiyoruz sonuca ve havalara uçarak geri dönüyoruz inşallah..........

çok haklısın arkadaşım bak bana negatif ama sizinle bir heyecanlıyım inşallah ekime bakalım beterin beteri var..dilerm herkesin olur ve ekimde burdan herkes hamile olmuş olur...

inşallah canım ya hepimiz şişko şişko dolaşırız........:CüvCüv:

canım ya beni boşver asıl sen nasılsın?..... opuyorumnanaktanalkisalkisalkis:teytey:

İyiyim canım bugün doktorumu aradım;yanlışlıkla 12. günüm dedim hatta(aşılamadan 1 gün sonrayı baz aldı) yarında test yaptırabilirsin dedi ama 11. günümmüş :):) Her koşulda cuma yaptıracağım test bakalım...Hep diyorum;hayırlıysa olsun;hayırsızsa olmasın... Gebelik yada üşütme bilemeyeceğim ama midem kötü be canımcım;sürekli bi bulantı/yanma;o yüzden biraz kırık gibiyim ama genelde iyiyim.hihoyyythihoyyyt Hem boşvereme seni :) sen nasılsınnnn

kendine dikkat canım ya bize lazımsın..evet aşılama olunan gün sayılıyor... cuma mübarek gün cumayı bekle tabi....... inşallah gebeliktir ben çok umutluyum.... kendini fazla dinlememeye gayret et... bulantı iyiye işaret olabilir...... bende iyiyim canım ya bugün yaşadığım olaydan sonra iyi olmaya çalışıyorum ama o bebiş gözümün önünden gitmiyor işte..... yoksa allahıma şükür turp gibiyim..........opuyorumnanaktan

Ayy evet canım yaa okudum yazdıklarını;iç çekerek ''neler var hayatta '' demek bile insana bazen büyük dersler verebiliyor...Cahilliklerinemi yanarsın;durumlarınamı ağlarsın;insan valla allak pullak oluyor! Allah ım sabır versin! Bende şu testi öğreneyim anında temizlik moduna geçmem gerekecek olumsuzsa;normalde titizimdir;12 gündür ev var ya üzerime geliyor adeta;insan alışık olmayınca sinir oluyor :):)Bu arada yanlış anlattım galiba;aşılamadan 1 gün sonrayı baz aldı doktorum...

imoje sana bir soru sordum arkadaşım umarım atlamazsın bu konuyu araştırdığına göre bir bilgin vardır?çatlatma iğnesi de 10-14 gün içinde kan testi yapıldığında yalancı pozitif mi verir?

ya bende öyleyim fazlaca titizim aynen bana da öyle gelmişti ..... hamileliğim devam etseydi ne yapardım bilemiyorum başkasının yaptığı iş içime sinmiyor ama mecbur birini bulurdum sanırım.... şimdiye kadar aradığımı bulamadım ama:) zavallı eşim yaptı beni öyle görünce ama yalap şalap işte ama olsun gönlümü aldı yine de......... nasıl bir anlayışsa hem çok istiyoruz hemde ne zaman temizlik yaparız diye gün sayıyoruz.... bizi anlayan varsa beri gelsin.........:hulya:

sırnaşık şeysırnaşık şey alemsin canım yaa;ama aynen yani;ben bir keresinde birini almıştım;valla ondan daha çok iş yaptım o gün!!benimde hiç içime sinmiyor öyle şeyler;şöööyle kendim ovalayıp silmedikten sonra :sm_cool::sm_cool:Benimde eşim topladığı zaman başka biryeri dağıtır;anlayacağın 10 kat daha iş çıkarsırnaşık şey

imoje sana bir soru sordum arkadaşım umarım atlamazsın bu konuyu araştırdığına göre bir bilgin vardır?çatlatma iğnesi de 10-14 gün içinde kan testi yapıldığında yalancı pozitif mi verir?

10-14 gün sonraymış canım;yani öncesi yalancı gebelik yaratabiliyor anladığım kadarıyla!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…