o catlama ignesi vay canina 10 ile 14 gun icinde vucuttan atiliyormus.. en garanti kan testi.. ozaman idrar testlerini uretmeselerdi keske :)))) bisiler durtuyor iste yap diye :) neyseki az kaldi. ama icimden bir ses o ikinci cizgiyide gorsem de olumsuz gibi. ilac etkileri olma ihtimali cok yuksek ama ilginc olan ne biliyormusunuz arkadaslar.. 7.8.9. gun tek cizgiydi yani o gunlerde catlama ignesinin etkisi henuz vucuttan atilmamis oluyor? neler oluyor vucudumuza degil mi... Allah sonumuzu hayirli etsin.. bu gune kadar cok rahat bekledim idrar testleriyle felan oyalandim.. sevindim uzuldum sevindim uzuldum..ama son uc gun gercekten sabir gerektiriyormus.. Dualarimiz kabul olsun Guzel Allahim... niceleri bu siteden hamis olarak ayrilmis yada hala kader arkadaslarina destek veriyorlar bizlerde yasayalim insallah...[/QUO
en garanti kan testi demişsin ya ama ben 9. gün kan testi yapmıştım pozitif çıkmıştı yani mantıken çatlatma iğnesi kanda da kendini görstermesi lazım değil mi anlamadığım sadece idrarda gösteriyor va yanlış pozitif sonuç veriyorsa kanda çıkmaması mı lazım anlatabildim mi bilmiyorum yani bu iğneler kanda da mı yalancı pozitif veriyor??
kızlar çok kötüyüm mafoldum kahverengi akıntım geldi adet oluyom...ağlamaktan geberdim burdada çok ya yalnızımda kimse derdimi anlamıyo ne günahım vardı da allah bana bir bebeği çok gördü eşimle birlikte yıkıldık...allah herkese sabır versin ben bi süre giremem çünkü hipertansiyon hastasıyım iyi olacağımı sanmıyorum....hoşçakalın allaha emanet olun hakkınızı helal edin...
:merhaba
sonucu pozitif çıkanlara çok sevindim. Hadi hayırlısı darısı bizlere ben çok sabırsızım çok yoğun çalıştığım için kendimi kaptırıyorum sonra kasıklarım ve belim ağrıyor acaba hamilydimde düşükmü yaptım diye:emir_bebek
hcg yaptırdım .5.ci günde 10 çıktı idrar testlerindede 2.çizgi çok slik belli belirsizdi dün hcg 5idrarda bu sabah negatif 12 yada 14.cü günü bekliycem artık ama adet ağrısı gibi bir ağrı var dün geceden beri uffyyaaaaa testlerde anormalleşti nolcak bizim halimiz
kejecim çok az kaldı valla sabırla bekliyorum.........
KIZLAR BANA DOKTORUM %80 ŞANS VERDİ 3 YUMOŞUM VARDI.ŞUAN TANSİYONUM YÜKSEK AMA BİRAZ DAHA İYİYİM KAHVERENGİ AKINTI PEMBEYE DÖNDÜ AMA CUMA YA TEST YAPMICAM O LEKE GEÇSE BİLE BEKLİCEM SONRAKİ HAFTA İDRAR YAPCAM TABİİ AKINTI GİDERSE BEBEĞİN YERLEŞMESİNDEN DEĞİL YA SANMIYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK AMA EN AZ 1 AY ARA VERCEM ÇÜNKÜ KENDİMİ TOPARLAMAM LAZIM BU DURUMDA TEDAVİYE DEVAM EDEMEM BİLİYORUM HEPİMİZİN DUYGULARI UMUTLARI CANI VAR AMA BENDE BÖYLE BİR İNSANIM EŞİM OKULDAN GELİNCE SARILDIK AĞLAŞTIK İKİMİZDE KAHROLDUK.AMA GÖGÜSLERİM SOL TARAFTAKİ AĞRIM AYNEN DEVAM EDİYO.AMA YOK BİLİYORUM CUMAYA DA GİTMİCEM TESTE...UMARIM İMOJE VE KEJE BENİM GİBİ ÜZÜLMEZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÇOK ZOR Bİ DURUM....HEPİNİZİ SEVİYORUM YAZDIKLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...AMA BU AYLIK BEBEK MACERAMIZ BİTTİİİİİ...........senağlama senağlama senağlama
KIZLAR BANA DOKTORUM %80 ŞANS VERDİ 3 YUMOŞUM VARDI.ŞUAN TANSİYONUM YÜKSEK AMA BİRAZ DAHA İYİYİM KAHVERENGİ AKINTI PEMBEYE DÖNDÜ AMA CUMA YA TEST YAPMICAM O LEKE GEÇSE BİLE BEKLİCEM SONRAKİ HAFTA İDRAR YAPCAM TABİİ AKINTI GİDERSE BEBEĞİN YERLEŞMESİNDEN DEĞİL YA SANMIYORUM KAFAM ÇOK KARIŞIK AMA EN AZ 1 AY ARA VERCEM ÇÜNKÜ KENDİMİ TOPARLAMAM LAZIM BU DURUMDA TEDAVİYE DEVAM EDEMEM BİLİYORUM HEPİMİZİN DUYGULARI UMUTLARI CANI VAR AMA BENDE BÖYLE BİR İNSANIM EŞİM OKULDAN GELİNCE SARILDIK AĞLAŞTIK İKİMİZDE KAHROLDUK.AMA GÖGÜSLERİM SOL TARAFTAKİ AĞRIM AYNEN DEVAM EDİYO.AMA YOK BİLİYORUM CUMAYA DA GİTMİCEM TESTE...UMARIM İMOJE VE KEJE BENİM GİBİ ÜZÜLMEZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ÇOK ZOR Bİ DURUM....HEPİNİZİ SEVİYORUM YAZDIKLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...AMA BU AYLIK BEBEK MACERAMIZ BİTTİİİİİ...........senağlama senağlama senağlama
Canımcım nasılsın bitanemm??
kızlar boş yere üzüyoruz kendimizi beterin beteri var ...bugün okuldayım öğlen arasına 10 dk falan var görev yaptığım yerin imamının karısı o dünya tatlısı oğluşunu da alarak yanıma gelmiş... bebeğin doğumdan beri gözlerinde bir problem olduğunu fark etmiştim ama annesi dr sonra iyileşir falan demişti bana göre vardı ama fazla üstüne gitmedim bebeğin 6 aya kadar bir değişimi olmadı derken şimdi 9 aylık olmuş ve değişen birşey yok gibi tek fark gözleri sürekli dönmüyor birazda olsa sabitleyebiliyor... sıkılarakta olsa durumunu sordum ve aldığım cevapla şok oldum o dünya tatlısı minicik bebek sadece 1-2 metreye kadar görebilecekmiş içim bukuldu sözcükler düğüm oldu ne diyeceğimi şaşırdım başka bir dr a daha gösterin diye yoparlamaya çalıştım ama nafile..... çok üzgünüm bugün çok... rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin önce bu lazım.... hiç isyan etmeyelim ve zamanımızı bekleyelim herşeyin hayırlısı değil mi? o nedenle elimizden geleni yılmadan yapalım ve gerisini rabbime bırakalım O herşeyin en iyisini bilir bizim için....... dualarımızı eksik etmeyelim........
çok haklısın arkadaşım bak bana negatif ama sizinle bir heyecanlıyım inşallah ekime bakalım beterin beteri var..dilerm herkesin olur ve ekimde burdan herkes hamile olmuş olur...
canım ya beni boşver asıl sen nasılsın?..... opuyorumnanaktanalkisalkisalkis:teytey:
İyiyim canım bugün doktorumu aradım;yanlışlıkla 12. günüm dedim hatta(aşılamadan 1 gün sonrayı baz aldı) yarında test yaptırabilirsin dedi ama 11. günümmüş :):) Her koşulda cuma yaptıracağım test bakalım...Hep diyorum;hayırlıysa olsun;hayırsızsa olmasın... Gebelik yada üşütme bilemeyeceğim ama midem kötü be canımcım;sürekli bi bulantı/yanma;o yüzden biraz kırık gibiyim ama genelde iyiyim.hihoyyythihoyyyt Hem boşvereme seni :) sen nasılsınnnn
kendine dikkat canım ya bize lazımsın..evet aşılama olunan gün sayılıyor... cuma mübarek gün cumayı bekle tabi....... inşallah gebeliktir ben çok umutluyum.... kendini fazla dinlememeye gayret et... bulantı iyiye işaret olabilir...... bende iyiyim canım ya bugün yaşadığım olaydan sonra iyi olmaya çalışıyorum ama o bebiş gözümün önünden gitmiyor işte..... yoksa allahıma şükür turp gibiyim..........opuyorumnanaktan
Ayy evet canım yaa okudum yazdıklarını;iç çekerek ''neler var hayatta '' demek bile insana bazen büyük dersler verebiliyor...Cahilliklerinemi yanarsın;durumlarınamı ağlarsın;insan valla allak pullak oluyor! Allah ım sabır versin! Bende şu testi öğreneyim anında temizlik moduna geçmem gerekecek olumsuzsa;normalde titizimdir;12 gündür ev var ya üzerime geliyor adeta;insan alışık olmayınca sinir oluyor :):)Bu arada yanlış anlattım galiba;aşılamadan 1 gün sonrayı baz aldı doktorum...
ya bende öyleyim fazlaca titizim aynen bana da öyle gelmişti ..... hamileliğim devam etseydi ne yapardım bilemiyorum başkasının yaptığı iş içime sinmiyor ama mecbur birini bulurdum sanırım.... şimdiye kadar aradığımı bulamadım ama:) zavallı eşim yaptı beni öyle görünce ama yalap şalap işte ama olsun gönlümü aldı yine de......... nasıl bir anlayışsa hem çok istiyoruz hemde ne zaman temizlik yaparız diye gün sayıyoruz.... bizi anlayan varsa beri gelsin.........:hulya:
o catlama ignesi vay canina 10 ile 14 gun icinde vucuttan atiliyormus.. en garanti kan testi.. ozaman idrar testlerini uretmeselerdi keske :)))) bisiler durtuyor iste yap diye :) neyseki az kaldi. ama icimden bir ses o ikinci cizgiyide gorsem de olumsuz gibi. ilac etkileri olma ihtimali cok yuksek ama ilginc olan ne biliyormusunuz arkadaslar.. 7.8.9. gun tek cizgiydi yani o gunlerde catlama ignesinin etkisi henuz vucuttan atilmamis oluyor? neler oluyor vucudumuza degil mi... Allah sonumuzu hayirli etsin.. bu gune kadar cok rahat bekledim idrar testleriyle felan oyalandim.. sevindim uzuldum sevindim uzuldum..ama son uc gun gercekten sabir gerektiriyormus.. Dualarimiz kabul olsun Guzel Allahim... niceleri bu siteden hamis olarak ayrilmis yada hala kader arkadaslarina destek veriyorlar bizlerde yasayalim insallah...[/QUO
en garanti kan testi demişsin ya ama ben 9. gün kan testi yapmıştım pozitif çıkmıştı yani mantıken çatlatma iğnesi kanda da kendini görstermesi lazım değil mi anlamadığım sadece idrarda gösteriyor va yanlış pozitif sonuç veriyorsa kanda çıkmaması mı lazım anlatabildim mi bilmiyorum yani bu iğneler kanda da mı yalancı pozitif veriyor??
Evet hayatim anladim.. vallahi en garanti cozum kan testi.. hakikatten ozaman seninde dedigin gibi 9. gun o catlama ignesinin de kanda olma ihtimali yuksek :) ama degilde.. vallahi kafam allak bullak oldu :) guzelim senin pozitifse keyfini cikar ama net kesin cozum 14 ile 15 gununcu gunde yapilan kan testi oluyor mus.. ama bence sen Hamissin :)))
imoje sana bir soru sordum arkadaşım umarım atlamazsın bu konuyu araştırdığına göre bir bilgin vardır?çatlatma iğnesi de 10-14 gün içinde kan testi yapıldığında yalancı pozitif mi verir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?