Evet hayatim anladim.. vallahi en garanti cozum kan testi.. hakikatten ozaman seninde dedigin gibi 9. gun o catlama ignesinin de kanda olma ihtimali yuksek :) ama degilde.. vallahi kafam allak bullak oldu :) guzelim senin pozitifse keyfini cikar ama net kesin cozum 14 ile 15 gununcu gunde yapilan kan testi oluyor mus.. ama bence sen Hamissin :)))
canım benim 12. gün değerim 1.74 çıktı negatif ama anlamadığım bu iğne kanda kendini gösteriyor mu yoksa sadece idrarda mı yalancı pozitiflik veriyor..12. gün kana baktırmak için erken mi yoksa zaman ilerledikçe kendini gösterir mi hala umudum mu var ne saçmalamaya başladım..
selam
sizinde kasıklarınızda ağrı varmı 2 gündür benim sol tarafım acayip ağrıyor acaba böbreklerimmi başka bişeymi anlamadım . Allahaım şu ekimin ilk haftası olsun ve hepimiz şişkolaşalım
sen banamı hamişsin dedin pardon ya zannetmiyorum idrar testleride bir tuhaf 2 ekimde yaptırcam kan tahlilini
bence idrarda bişeyler çıktıysa kesindir. i
Benimde özellikle sağ tarafımdaydı canım ağrı ama artık fazlasıyla kasık ağrısının ardından belime(kuyruksokumu);belimden de sağ bacağıma vuruyor ağrım anlamadım gitti
sabah deli gibi kasık ağrım oluyor sonra geçiyor;sonra bir süre sonra tekrarlıyor....
aman keje dikkat et bide düşükle karşılaşma sakın soğuk almamaya gayret et ayaklarını sıcak tut siz progeston alıyormusunuz
ya canım varya ben bir belirti yoktu demiştim senin yazını okuyunca aklıma geldi o sağ bacağın arka tarafında aniden giren bir ağrı ve daha çok çekilme hissi bende olmuştu ama hergün değil birkaç defa oldu..... ayyyyyy inşallah ya hadi bakalım........
canım benim 12. gün değerim 1.74 çıktı negatif ama anlamadığım bu iğne kanda kendini gösteriyor mu yoksa sadece idrarda mı yalancı pozitiflik veriyor..12. gün kana baktırmak için erken mi yoksa zaman ilerledikçe kendini gösterir mi hala umudum mu var ne saçmalamaya başladım..
Saçmalamıyorsun bence :) Ya daha bugün doktorumla konuştum ben ; banada bugün test yaptır derdi ama demedi;14. gün baktırabilirsin dedi;canım bence sen yinede bi tekrarla derim ben;nolur nolmaz:1hug:
imoje sana bir soru sordum arkadaşım umarım atlamazsın bu konuyu araştırdığına göre bir bilgin vardır?çatlatma iğnesi de 10-14 gün içinde kan testi yapıldığında yalancı pozitif mi verir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?