Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam
sizinde kasıklarınızda ağrı varmı 2 gündür benim sol tarafım acayip ağrıyor acaba böbreklerimmi başka bişeymi anlamadım . Allahaım şu ekimin ilk haftası olsun ve hepimiz şişkolaşalım

Benimde özellikle sağ tarafımdaydı canım ağrı ama artık fazlasıyla kasık ağrısının ardından belime(kuyruksokumu);belimden de sağ bacağıma vuruyor ağrım anlamadım gitti
sabah deli gibi kasık ağrım oluyor sonra geçiyor;sonra bir süre sonra tekrarlıyor....

YS88 arkadasimizi ben anlayamadim simdi??? neden isyan ediyorsun? cok gunah... hepimizin zamani var... belki benimde degildir gebelik... ama umidimiz hala var degil mi???
benimde lekelenmelerim var! ve benimde 2 ekim`de testim var! ben zamanini bekliyorum gelsin de 2 ekim su kan tahlilini yapalim diye.. sen nasil dayanacaksin anlamiyorum 2 ekimde yaptirmiyacagini yazmissin. zaten 2 ekim`e zor dayaniyordun??? bence bukadar olumsuzluk eger varsa karnindaki bebecigine yazik onun ne sucu var ki? bu arada benim lekelenmelerim kahverengi degil artik.. normal regl gibi ama miktari ayni degil... kismet artik.. bence dua edelim.. Guzel Allahim bize de annelik mertebesini tatdir... neredeyse o test cubuklarini evin icinde her yerde yanimda tasir oldum :) onunla teseli buluyorum belkide :)

aman keje dikkat et bide düşükle karşılaşma sakın soğuk almamaya gayret et ayaklarını sıcak tut siz progeston alıyormusunuz

ya canım varya ben bir belirti yoktu demiştim senin yazını okuyunca aklıma geldi o sağ bacağın arka tarafında aniden giren bir ağrı ve daha çok çekilme hissi bende olmuştu ama hergün değil birkaç defa oldu..... ayyyyyy inşallah ya hadi bakalım........

aman keje dikkat et bide düşükle karşılaşma sakın soğuk almamaya gayret et ayaklarını sıcak tut siz progeston alıyormusunuz

canım benim valla temizlik bile yapmıyorum;doktorum vajinal fitil verdmişti ama bıraktım kullanmayı;şu an hiçbirşey kullanmıyorum;inanırmısın pc başında şu an sana yazarken bile belimde minder olmasına rağmen;ağrım var kasıklarımda hafif hafif yokluyor...Bakalım cumaya bunlar hormonal mi gebelik mi çıkacak artık

Gerçekten mi?Ya benimde ara ara yokluyor canımcım yaaa

imoje sana bir soru sordum arkadaşım umarım atlamazsın bu konuyu araştırdığına göre bir bilgin vardır?çatlatma iğnesi de 10-14 gün içinde kan testi yapıldığında yalancı pozitif mi verir?

Canim benim.. okadar cok video okadar cok sey okudum ki aksamlara kadar..
her yerde okudugum.. idrar testlerinin negatif olarak yaniltma ozelliginin oldugu ve pozitif sonucun nadiren yanlis oldugu yolundaydi.. kandaki catlatma ignesinin etkisi 10 ila 14 gun icerisinde vucudtan atiliyormus.. yani kisinin metabolizmasina dengesine bagli..
kimileri 7. gun idrarda bile pozitif alip kand a da pozitif olduguydu..
ama kafam inan ki benim de karisti..

herzaman yaptigim idrar testleri 9. gunun aksamindan beri ikinci cizgi cikiyor. ama iki farkli marka dijital idrar testi aldim. birinde hicbirsey cikarmadi. digerinde negatif cikti. hemen herzaman yaptigimdan yaptim korkarak ama onda yine ikinci cizgi cikti...
inan sevinemiyorum gercekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…