2.cizgi netmi silikmi imoje
ilk gunlerdekinden daha belirgin... testlerin uzerlerinde tarihlerini yazdim.. takip icin..
Eğer bir kadın gebelikten şüpheleniyorsa, o ay korunmamışsa, çocuk istiyorsa veya istemiyorsa ve gebelik testi yapmaya karar verdiyse; önce adet gecikmesini bekleyecek. Adet gecikmesi olduktan sonra bir test alacak, o testte eğer pozitif çıkarsa eğer o zaman hamile olduğuna emin olabilir. %99’un üstünde, daha üzerinde hassas çünkü idrar testi, pozitif çıktığı zaman… Çünkü pozitif çıması demek o idrara çıkan “Beta HCG” hormonunu algıladığını göster ve bu tür testler “Beta HCG” dışında hiçbir maddeden etkilenmez. Eğer hemen adet gecikmesi günü veya sonrasında yaptığı test pozitif çıkmışsa, pozitif demek illaki koyu iki çizdi çıkacak anlamına gelmiyor; hafif bir çizgi çıkmışsa dahi onu pozitif olarak kabul etmek lazım. Ama eğer sorun şuradan kaynaklanıyorsa; negatif çıkarsa hamile olmadığına emin olabilir mi? Maalesef emin olamaz. Hamile olmadığına emin olmak için eğer çok kuvvetli bir şüphesi varsa; o zaman ya doktora gidip kan testi isteyecek yada birkaç gün sonra testi tekrar edecek. Eğer birkaç gün sonra testi tekrar ettiğinde pozitiflik oluşuyorsa o zaman hamiledir demektir
ya canım varya ben bir belirti yoktu demiştim senin yazını okuyunca aklıma geldi o sağ bacağın arka tarafında aniden giren bir ağrı ve daha çok çekilme hissi bende olmuştu ama hergün değil birkaç defa oldu..... ayyyyyy inşallah ya hadi bakalım........
imoje canım sana mesajım nasıl gelmedi yaaa
Guzelim benim.. test kutusunun uzerinde de sey diyor.. eger supheli bir silik renk cikarsa hergun devam edin test yapmaya.. bende oyle yapiyorum hayatim.. ama o dijitaller neden oyle verdi peki?
Gerçekten mi?Ya benimde ara ara yokluyor canımcım yaaa
tabi canım ya sen deyince hatırladım ama dediğim gibi 2-3 gün toplasan o kadardır çok sık değildi yani........
keje ya kaç saat kaldı ne kadar azaldı değil mi? .... bak beklenince bekleniyor hep diyorum geç olsun ama güç olmasın........
35 deniz sen nezaman aşlama yapmıştın
kesinlikle katiliyorum.. bak benim lekelenmeler oluyor.. ama ilacla karisik gibi :) yani vajinadan kapsul kullaniyorum
aslında benim 5 ekim ama dayanamıyorum 2 ekimde 9.gün oluyor
17 eylül bugün 14.gün canım..12.günkü değerden sonra gitmedim zaten..[/QUO
Canım yarın bir baktırsana yaaa;valla bak içimiz rahatlasın en azından :) Baktırmadık demeyelim :)
aslında benim 5 ekim ama dayanamıyorum 2 ekimde 9.gün oluyor
17 eylül bugün 14.gün canım..12.günkü değerden sonra gitmedim zaten..[/QUO
Canım yarın bir baktırsana yaaa;valla bak içimiz rahatlasın en azından :) Baktırmadık demeyelim :)
bakmazlar ki adeti bekle dedi hemşire şimdi gidicem bir sürü laf eğer düzenimde bir değişiklik yapmazsa 2-3 ekimde hastalanmam lazım çok düzenlidir adetim bakalım o zaman geçerse giderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?