Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bana baktılar 12. gün bhch nin 1.74 çıktığı gün progesteron 14 çıktı...negatif yani..

canım bana baktılar 12. gün bhch nin 1.74 çıktığı gün progesteron 14 çıktı...negatif yani..

canım ne için istediklerini de söylediler mi progesteronu?

14 fena değilmiş aslında, demek ki daha fazlası gerekicek bize. hayırlısı..

Kızlar yardım 2 saattır kanamam yok kahverengınden aÇık pembeye dÖnmÜŞtÜ.ama regl sancım hıÇ yok hala sol kasıĞımda oynama var gÖĞÜslerım berbat bı de az Önce Çok berbat mıdem bulandı ya bılemıyorum eŞım tutturdu yarın gıdıp test yapalım dıe kanda baktıracaĞız.sızce yaptırsam mı?yanı Şımdılık 1 gÜnlÜk ped kdr yok kanama.nette gÖrÜŞtÜĞÜm bı doktora sordum bekleyın kaanamaya dÖnene kdr yazmıŞ...ne yapsam bu arada annemle az Önce konuŞtum annem doĞum yapana kdr her ay hafıf kanamaları olmuŞ.ablamda hamılelık geÇırdı onda da olmuŞ.yanı ırsı bıŞey olabılır mı?ne olur cvp test yaptırayımmı?hala umut var mı sızce?gerÇı ben Öylesıne yaptıracaĞım bılıyorum yokkkk.kızlar ımoje ve keje bana kızmıŞsınız yazdıĞım ısyanlara karŞılık.ınŞallah sızınkı tutmuŞtur ama tutmadıysa buraya yazmasanız bıle kendı kendınıze mutlaka ısyan edeceksınız.Çok kÖtÜ bır duygu....ıÇımı sıze dÖktÜmmm.ne yapayım...ama sızlerı ÜzdÜysem ÖzÜr dılerım.buarada tansıyonum fırlamıŞ baŞ aĞrısından Çatlıyom ama ınat ettım yıne de ılaÇ ıÇmıcemmmm.nedense Öle geldı ıÇımden.bı de nette okudum ÜstÜne gÖrme olayı var?yaptırayımmı kan tahlılı yarınnn.ne olur yardım...

:1hug:

Guzelim bence 2 Ekimi bekle derim.. dr mizin bize uygun gordugu tarih... bilemiyorum ama sabirsizsan git ne diyeyim.. bneim elim mahkum zaten onceden yaptiramam..
ama bneimde regl gibi lekelenmelerim kahverengiden degisti gul kurusu rengine dondu :))
belkide gercek regl dir...
kismet be arkadaslar bundan sonrasi...

canımcım yaaa sana anlatmaya çalıştığımız buydu işte;cumayı bekle;kanaman olsun olmasın;cuma bchg ni yaptır;cumaya kadarda mutlaka ama mutlaka dinlen!!!!!!!

tabi rahat ol bitanem ne gerek var 2 günlük dünyada sıkılmaya.... regl falan yok bebişin ayak sesleri onlar İNŞALLAHHHHH........

canım ya evet sayfalar maşallah çok güzel ilerliyor bende okuldan gelince bakıyorum ooo kaç sayfa oku oku bitmiyor hep böyle olsun hiç yalnız kalmayalım inşallah......

canım ya evet sayfalar maşallah çok güzel ilerliyor bende okuldan gelince bakıyorum ooo kaç sayfa oku oku bitmiyor hep böyle olsun hiç yalnız kalmayalım inşallah......

aynen canım hatta ne yalan söyleyeyim bazen hepsini okuyamıyorum bile:kedi:Amin canım;bu sohbetler hiç kesilmesin,bebişlerimiz olsun eylül ayı savaşçılarının bebiş maceraları diye sayfalar açmak nasip olsun inşallah!

canım benim açık pembeydi en son 4,5 saat önce vardı ve kesildi.hem yarın 13.gün 1 günden ne farkederki tatlım bi de hiç adet sancım yok bakalım sabaha kdr gelecek mi kanama.eşim tutturdu yapalım die yarın yaptırcaz bakalım umudum yok ama neyse..eşimin zorlama nedeni normalde ben limon yemeyi çok severim az önce tansiyonum yüskeldi die yiyecektim yiyemedim öğürdüm ve limonu görmek bile istemiyom o zavallı kocacığımda umutlandı...neyse öpüyorum sizleri inşallah benden sonra bu ay üzülen olmaz...

burp bitanem sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor işler?........

iyiyim canım bugün işyerinde sınav yaptık malum yoğunduk akşamda geç geldik eve hızlı hızlı bir göz gezdirdim sayfalara hepsinede ağız tadı ile bir bakamadım yarın aşılamam olacak bakalım inşallah hayırlısı allah sonucu iyi nasip eder inşallah

burp canım benim;hadi hayırlısı bakalım!Aşılamadan sonra iyice dinlenmeye çalış;yorma kendini sakın...Ayyy hyecanlandım yahu!

Brupcummm hayirli olsun tedavin.. artik bekleme zamanina geciyorsun.. Insallah hayirlisiyla hamile kalirsin bitanem...

Arkadaslarim icimde tuhaf hisler var ama bunu tarif edemiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…