9 yıl eşim korundu cnm ne hap kullandım nede sprel yanlız 2 - 3 defa ertesi günü hapı almıştım ya ama çok geçti bunların üstünden etkisi oldugunu sanmıyorum sanırım 9 yıl boşa korunduk sanırıl olmucak artık çocugum mafoldumben
9 yıl eşim korundu cnm ne hap kullandım nede sprel yanlız 2 - 3 defa ertesi günü hapı almıştım ya ama çok geçti bunların üstünden etkisi oldugunu sanmıyorum sanırım 9 yıl boşa korunduk sanırıl olmucak artık çocugum mafoldumben
canım 14 üne kalmaz sonucun 14 gün sonra 10 ekimde baktırabilirsin.
Bu karamsarlık sanırım kendimi suçluyorum ben eşimin bakışlarından bile nem kapar hale geldim çalışıyodum aman evimizi ödeyelim aman eşyalar tammlansın aman arabada alınsın şimdi zamanı dedim olmuyo en son hastalandıgımda eşim eee ilahi adalet bu sanırım leyla istemedin istemedin olmuyo şimdide dünya malı dünyada kalır korkarım tek kalıcak oğlum dedi ve çok yaralandım ben bu sözlerinden ben bunların hepsini ona yardımcı olmak için ona destek olmak için yaptım bir elin nesi var iki elin sesi var gibi kırıldım çokk oğlum derseniz çok istiyo bilmiyorm ya bakalım yarın izinli evde gidelim dedi eşim doktora tamam dedim
Kızlar tam bİ kanama geldİ hemde gece sancım berbat oluyo.yanİ benİm tutmadı ama neden İlk aŞılamalar tutmuyo?neden dİĞerlerİnde Şans daha fazla oluyo.doktra gİtmedİm ama 1 ay ara vermek İstİyorum bİ sakıncası olur mu acaba?zaten ÇoĞu yaptıran arkadaŞlarım 1 ay ara verdİer doktorları demİŞ.benİm doktorum en son gİttİĞİmde bİŞİ demedİ adet olursan gel vs.dİe.Öffffff ya nasİp deĞİlmİŞ İnŞallah İkİncİ olsun tutarda 3.ye gerek kalmaz
sİzlerİ sevİyorum İnŞallah gÜzel haberlerİnİzİ okurum.keje ve İmoje İnŞallah sİz yıılmazsınız benİm gİbİ ÖptÜm
Arkadaslar merhaba...
Benim lekelenme bence iyiye alamet degil idrar testlerinede guvenmiyorum.. Bence dogruyu yansitmiyor... Benim suanki ruh halim cuma gunu sizlere hamisim haberi veremiyecegim kanisindayim.. Pes etmiyorum ama bundan sonraki tedavim micro olacak.. Insallah yumoslarim istedigimiz gibi olma sansini yakalar... Diger uc arkadasimin 2 ekimde sonuc alacak umarim hepimizin yuzunu guldururler.. Aglamicam.. Saglik olsun...Guzel Allahim sen cok buyuksun...
canım benim ;en azından artık karşımda 2.yi düşünen;kendini toplamaya başlamış bir arkadaşımı gördüğüm için çok sevindim....Ara verip vermeme konusunda önce eşinle kara verin;daha sonrada doktorunuza danışın derim ben!Bak tüm belirtilerimiz aynıydı;kim bilir belki benimde tutmaz...Ama olsun;kısmet diyeceğiz:1hug:
canım çok üzüldüm çok umutlandık hepimiz ama sağlık olsun demi ama kendini üzme elimizden gelen birşey yok daha yaşın çok geç defalarca aşılama defalarca tüp bebek deneyen insanlar var yılmadan allah yazdıysa bizde elimizden geleni yapıcaz ve gerisini allaha bırakıcaz..ne diyim ki başka..hayal krıklığı çok ktü ama erken olmuş sanki ben senden 2 gün önce aşılama olmuştum bugün 15. gün daha gelmedi herhalde yumurta çatlama muhabbetinden dolayı ama bence gitmesen bile doktorunu telefonla ara bilgi al ne diycek bakalım...
nbnh cim;canım nasılsıııınnn???hihoyyyt
hayır canım ona aldanmayın ben 16. günde oldum........aşılamadan sonra olduğum günde dahil yalnız.......
yeşilcim dr a sordum yumurtlamadan sonra 14.gün adet olmamız gerekiyormuş bu sayı sabitmiş.İlk faz sabit olmayabilir ama son faz 14 gündür dedi :1hug:
burb cum canım aşılaman hayırlı olsun bakalım senden güzel haberler bekliyoruz:CüvCüv:
özlemcim sen nasılsın neler yapıyorsun
canım benim yaş 21 ve devlet iğneleri raporla ödüyo ve raporda yaş sınırı 23 ben rapor çıkartamadığım için 1000 tl tuttu aşılama ve iğneler ben çalışmıyorum eşim öğretmen zor yetiştirdik geçen ay bu ayda sıkıntıdayız tedaviye mecburiyetten ara vercem 1 ay fazla değil.hem bende kendimi toparım.bugün gitmem gerekirdi tedaviye ara vermeseydim çünkü iğneye bugün başlıyoum ama kalçamdaki iğne delikleri daha yeni iyileşmeye başladı 20 tane menogon yedim hem biraz toparlanmış olurum...yarın sonucu yazarsın haber bekliyorum senden...görüşürüz...
iyiyim canım ben de dr a gittim progesteron sonucum iyiymiş 14 çıkmış bana biraz az gibi geldi ama dr bir yumurta olduğu için normal dedi adet olursam 3.gün gitmemi söyledi canım sen de yarın test yapıcaksın merakla bekliyorum adet tarihin normalde yarın mıydı senin:CüvCüv:
yeşilcim dr a sordum yumurtlamadan sonra 14.gün adet olmamız gerekiyormuş bu sayı sabitmiş.İlk faz sabit olmayabilir ama son faz 14 gündür dedi :1hug:
burb cum canım aşılaman hayırlı olsun bakalım senden güzel haberler bekliyoruz:CüvCüv:
özlemcim sen nasılsın neler yapıyorsun
canım yaa çok sevindim adına;hem hiiç öyle ''bana az geldi''gibi yorumlar yapmaklava:ne kadar tepkilendiğimiz zamanlarda olsa;doktorlar bu işin uzmanı;benimde oluşan(sağlıklı)bir yumurtam vardı(diğer ikisi küçücüktü)biliyorsun;hayırlısı inşallah!!!kaydirigubbakcemile3Benim normalde 5 ekim canım regl olma tarihim ama yarın test yaptıracağım;bu arada bhcg kaç saatte belli oluyor canım?
iyiyim canım ben de dr a gittim progesteron sonucum iyiymiş 14 çıkmış bana biraz az gibi geldi ama dr bir yumurta olduğu için normal dedi adet olursam 3.gün gitmemi söyledi canım sen de yarın test yapıcaksın merakla bekliyorum adet tarihin normalde yarın mıydı senin:CüvCüv:
canım yaa çok sevindim adına;hem hiiç öyle ''bana az geldi''gibi yorumlar yapmaklava:ne kadar tepkilendiğimiz zamanlarda olsa;doktorlar bu işin uzmanı;benimde oluşan(sağlıklı)bir yumurtam vardı(diğer ikisi küçücüktü)biliyorsun;hayırlısı inşallah!!!kaydirigubbakcemile3Benim normalde 5 ekim canım regl olma tarihim ama yarın test yaptıracağım;bu arada bhcg kaç saatte belli oluyor canım?
1 saatte çıkıyor canım ...
1 saatte çıkıyor canım ...
Hadi hayırlısı...Doktorum sabahtan gidersin yaptırmaya demşti (kendisi kongrede olacakmış)Yaptırınca onuda arayacağım.Bir sorum daha olacak yaa;2 sabahtır;uyanır uyanmaz inanılmaz kasık ağrım olup sonra geçiyor;ağrı sadece belime vuruyor;bunun hakkında bilgin varmı canım?Bu arada konudan hatır soramadım;sen nasılsın bitanem?
evet canım benim erken geldi 12.günde allah herkesin yardımcısı olsun bebek aramak çok zor...sen ne yaptın msnde karşılaşamadık bi türlü ikinciye ara vercen mi yoksa hemen iğnelere başladın mı?görüşmek üzere sizleri merak ediyorum ve sürekli giriyorum bağımlılık oldunuz bana.gerçi ben bu foruma artık uymuyorum ama neyse.ikinciye başladığımda daha sık girerim..hoşçakal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?