Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

6 ay aslında sandığın kadar uzun bir dönem değil, sıkma canını.

benim doktorum 1 yıl denemeden tedaviye geçmiyoruz demişti, genelde 1 yıl korunmadan geçirdikten sonra başlıyorlar tedaviye yani.

bu arada ard arda bir sürü sonuç alıcaz gibi. 25-26-27 eylülde aşılama yaptıran 4 kişi saydım ben :)

hadi hamiş adayları iyi geceler hepinizeeee

hemen karamsarlığa kapılmışsın canım olmaz ama böle.ilaç yada spral le korunmak bazı kadınlarda yumurtalıkların tembelleşmesine yol açıyormuş o nedenle sordum canım.muayene ol eşinde spermiyogram yaptırır bi sorun olmaz inş en yakın zamanda gelir bir kardeş inş.dr a git neler dedi paylaş bizimle.

AAA canım dur bakalım daha bu kadar baştan bu umutsuzluk....Önce doktoruna gitmelisin...

canım 14 üne kalmaz sonucun 14 gün sonra 10 ekimde baktırabilirsin.

aslında bana kalsa hemen yaptırmak istiyorum testi ama korkuyorum da:sinifsinif:. bu kaçıncı test olacak .... yine olumsuz sonuç alacağım diye ödüm kopuyor... ama adet gününü beklemekte işkence gibi... allahım hayırlısını versin

Bu karamsarlık sanırım kendimi suçluyorum ben eşimin bakışlarından bile nem kapar hale geldim çalışıyodum aman evimizi ödeyelim aman eşyalar tammlansın aman arabada alınsın şimdi zamanı dedim olmuyo en son hastalandıgımda eşim eee ilahi adalet bu sanırım leyla istemedin istemedin olmuyo şimdide dünya malı dünyada kalır korkarım tek kalıcak oğlum dedi ve çok yaralandım ben bu sözlerinden ben bunların hepsini ona yardımcı olmak için ona destek olmak için yaptım bir elin nesi var iki elin sesi var gibi kırıldım çokk oğlum derseniz çok istiyo bilmiyorm ya bakalım yarın izinli evde gidelim dedi eşim doktora tamam dedim

Son kelimeyi okuyana kadar eşine tepkilenecektim ancak doktora gitme teklifinden takdir ettim;ayrıca unutmaki eğer bir sorun çıkarsa bile bu eşinden de kaynaklı olabilir.....

Arkadaslar merhaba...
Benim lekelenme bence iyiye alamet degil idrar testlerinede guvenmiyorum.. Bence dogruyu yansitmiyor... Benim suanki ruh halim cuma gunu sizlere hamisim haberi veremiyecegim kanisindayim.. Pes etmiyorum ama bundan sonraki tedavim micro olacak.. Insallah yumoslarim istedigimiz gibi olma sansini yakalar... Diger uc arkadasimin 2 ekimde sonuc alacak umarim hepimizin yuzunu guldururler.. Aglamicam.. Saglik olsun...Guzel Allahim sen cok buyuksun...

Kızlar tam bı kanama geldı hemde gece sancım berbat oluyo.yanı benım tutmadı ama neden ılk aŞılamalar tutmuyo?neden dıĞerlerınde Şans daha fazla oluyo.doktra gıtmedım ama 1 ay ara vermek ıstıyorum bı sakıncası olur mu acaba?zaten ÇoĞu yaptıran arkadaŞlarım 1 ay ara verdıer doktorları demıŞ.benım doktorum en son gıttıĞımde bıŞı demedı adet olursan gel vs.dıe.Öffffff ya nasıp deĞılmıŞ ınŞallah ıkıncı olsun tutarda 3.ye gerek kalmaz
sızlerı sevıyorum ınŞallah gÜzel haberlerınızı okurum.keje ve ımoje ınŞallah sız yıılmazsınız benım gıbı ÖptÜm

canım çok üzüldüm çok umutlandık hepimiz ama sağlık olsun demi ama kendini üzme elimizden gelen birşey yok daha yaşın çok geç defalarca aşılama defalarca tüp bebek deneyen insanlar var yılmadan allah yazdıysa bizde elimizden geleni yapıcaz ve gerisini allaha bırakıcaz..ne diyim ki başka..hayal krıklığı çok ktü ama erken olmuş sanki ben senden 2 gün önce aşılama olmuştum bugün 15. gün daha gelmedi herhalde yumurta çatlama muhabbetinden dolayı ama bence gitmesen bile doktorunu telefonla ara bilgi al ne diycek bakalım...

canım benim ;en azından artık karşımda 2.yi düşünen;kendini toplamaya başlamış bir arkadaşımı gördüğüm için çok sevindim....Ara verip vermeme konusunda önce eşinle kara verin;daha sonrada doktorunuza danışın derim ben!Bak tüm belirtilerimiz aynıydı;kim bilir belki benimde tutmaz...Ama olsun;kısmet diyeceğiz:1hug:

Ağlamayacaksın tabi canım benim!hem dur bakalım;bellide olmaz;hele bir yarın testini yaptır;ona göre yorum yapalım...Moralini yüksek tut ki vücudun olumlu tepkiler versin...a.s.

canım benim yaş 21 ve devlet iğneleri raporla ödüyo ve raporda yaş sınırı 23 ben rapor çıkartamadığım için 1000 tl tuttu aşılama ve iğneler ben çalışmıyorum eşim öğretmen zor yetiştirdik geçen ay bu ayda sıkıntıdayız tedaviye mecburiyetten ara vercem 1 ay fazla değil.hem bende kendimi toparım.bugün gitmem gerekirdi tedaviye ara vermeseydim çünkü iğneye bugün başlıyoum ama kalçamdaki iğne delikleri daha yeni iyileşmeye başladı 20 tane menogon yedim hem biraz toparlanmış olurum...yarın sonucu yazarsın haber bekliyorum senden...görüşürüz...

evet canım benim erken geldi 12.günde allah herkesin yardımcısı olsun bebek aramak çok zor...sen ne yaptın msnde karşılaşamadık bi türlü ikinciye ara vercen mi yoksa hemen iğnelere başladın mı?görüşmek üzere sizleri merak ediyorum ve sürekli giriyorum bağımlılık oldunuz bana.gerçi ben bu foruma artık uymuyorum ama neyse.ikinciye başladığımda daha sık girerim..hoşçakal

canım bak ne güzel bi oğlun var bizde o da yok.kendimi paralasakta iğne acısı çeksekte umutla beklesekte olmuyo.bence ikincinin üzerine fazla düşme allahın vereceği varsa verir.keşke bizimde olsada bir tane olsa ikincide gözüm yok.boş yere sıkma canını...olur merak etme ilki olmuş ya ikinci de gelir eeeee 9 yıl az değil.biraz zorlanacaksınız belki ama olur...

nbnh cim;canım nasılsıııınnn???hihoyyyt

iyiyim canım ben de dr a gittim progesteron sonucum iyiymiş 14 çıkmış bana biraz az gibi geldi ama dr bir yumurta olduğu için normal dedi adet olursam 3.gün gitmemi söyledi canım sen de yarın test yapıcaksın merakla bekliyorum adet tarihin normalde yarın mıydı senin:CüvCüv:

canım benim maddi manevi toparlanma sürecinde hiç belli olmaz belkide normal yolla bir gebelik gerçekleşir canımhihoyyytHakıınızda hayırlısı ne ise o olsun bitanem;canını sıkma;bizler her zaman senin için buradayız;bunu unutma!

bak bende 2.5 yıllık evli olduğum için raporum yok ve iğne kullanmıyorum klomen denilen 10 liralık bir ilaç var adetin 5. günü başlanıyor ben aynı zamanda incir kürü yaptım yumurta oluştu 19.5 mm yani çok iyiydi zaten 1 yumurta oluşması yetermiş ama eşimin yıkanmış 4 milyondu sınırda dediler nasip tabi bahane üretmeye gerek yok ben şimdi adet olmayı bekliycem ilacımı alıp incir kürüyle birlikte başlıycam eşimede evicap vitamin aldım biraz çnce bi de keçiboynuzu aldım kaynatıp içiricem durmak yok yola devam bak bend eraporlu değilim ama napıyım ufak hesaplarla bişeyler yapmaya çalışıyorum kısmet artık olmazsa zaten çukulata kisti hastası olduğum için direk tüp bebek o da şubatı bekliycem eşimde göreve gidicek zaten yurt dışına 2 ay yok geldiğinde yeni baştan başlarız..tamam maddi olarak bu ay ara verirsin ama özele gitme devlet hastanesini de deneyebilirsin..sen bilirsin allah gönlümüze göre versin hepimizin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…