BRUP INANILMAZ SINIRLENDIM BU YASADIKLARINA AMA DAVA ACABILIRSIN!!!! Bu inanilmaz kocaman bir hata!!! yani bunu nasil yaparlar yaaaa nasil bukadar hayati onemli birseyi atlarlar???
bunca emek ilac paralarini herseyini odet onlara ve senden bir kurus dahi talep etmesinler.. hatta ir sonraki asilamani bile odetebilirsin onlara.. saka yapmiyorum gercekten bunlari soyle o hata yapan kisilere!!!
canım onlarda farkında ve razılar ama benim çok berbat bir karekterim var ve fırsatçılık yapmak istemiyorum malesef hele böyle önemli bir olay için kadın gerçekten çok üzgündü ve bütün bunları zaten teklif etti ama bu yapılan hatayı değiştirmiyor benim için şimdi benim için devlet hastanesinde rapor çıkartacaklar gelecek ay tüp bebek deneyeceğim ama ben zaten haziran ayına kadar hiç bir işlem yaptırmayı düşünmüyordum bu ay tutarsa tutar tutmazsa okullar kapanınca tüp bebek yaptıracaktım.Ben gelecek ay işim gereği tüp bebek yaptıramamki onlar benim haklarımdan birini elimden aldılar resmen. Bu trafik kazası gibi birşey resmen çarparlar bir uzvunu kaybedersin ve bunu hiç bir şey yerine getiremez.
Guzelim benim bunun firsatcilikla ne ilgisi var????
yani yapilan hata az buz degil.. evet vicdanli insanlariz.. ama emin ol benim basima boyle bisi gelse helede USA`da adamin varya donuna kadar mahfederler.. cunku bu olay artik tum hastaneyi ilgilendirr. en ama en onemlisi senin pskolojinin durumu! bilmiyorum.. gerci o anda sen yasadin o dr nin yakarislarini.. ben onlara kizdim sana neden dava acmiyorsun diye degil.. ama o davanin da 9 yil surecegini asla zannetmiyorum ben! yani bu is veren davasi degil ki? sen bilirsin yine tabi kimsenin ekmeginle oynamak istemiyorsun.. haklisin belki ama dedigim gibi burada olsaydin emin ol o olay bizden cikardi.. adami varya YAKARLAR!!! butun tedavilerini bile ustlenirler... insanin onemi olmali biraz hayret bisi yaaa....
allaha ne yapmıştık bize bunu yaşattı hiç bir erkek eli elime deymedi yan gözle bile bakmak aklıma dahi gelmez başkasının spermi içime enjekte edildi millet elli bin türlü halt yer yani kötü kızmı olsak anlamıyorum bunlar başımıza neden geliyor diye sorguluyoruz bir yandanda olayı farkedebildiğim içinde şükrediyorum düşünsenize kızlar beni en iyi siz anlarsınız eşimin halini düşünün o adamın suratı geliyor hep gözümün önüne diğer yandan iğneler harcanan paralar ve yeterli olmayan yumurta rezervimin ziyan olması allahım bu nasıl bir tettir böyle
Brupcum inan bana cok uzuldum gercekten! Guzel Allahim sana hayirlisi neyse onu versin..
Hayat hep aci ve tatli suprizlerle dolu.. bence belli birzamandan sonra hersey senin adina muhtesem olacak.. sabir bitanem...
Canım bize söylenecek söz düşmez aslında ama ister 9 ister 90 yıl sürsün;önce mahkemede hakkını koru ve davan devam ederkende basın-yayın işiyle uğraş derim ben...Bu olayda ben insanlık kelimesini düşünemiyorum/düşünmezdim bile!Ne insanlığından bahsediyorsun;ya fark etmeseydiniz????Ya hamile kalsaydın ???? Kadın doktor vs kim işinden olursa olsun;böylesi bir hatada o işi yürütmeleri hata zaten;bugün sana yarın başkasına.....Kesinlikle işlerinin sonlandırılması tarafındayım ben!!!hangi hastane bu yaaa?Basından bir çok arkadaşım var benim;verde ismini rezil edelim
benimde idrarim temiz degildi ayni kapsulu kullaniyoruz galiba.. ama bende cift cizgi olsa ne olsun fark etmez neticede adet oldum sanirim.. senin en azindan adet olmama durumun var ve ustelik negatif hata verebiliyor biliyorsun? kafana takma bunu.. yarin belkide minnosun gelecek :)
benimde idrarim temiz degildi ayni kapsulu kullaniyoruz galiba.. ama bende cift cizgi olsa ne olsun fark etmez neticede adet oldum sanirim.. senin en azindan adet olmama durumun var ve ustelik negatif hata verebiliyor biliyorsun? kafana takma bunu.. yarin belkide minnosun gelecek :)
Yarin buyuk gun senin icin canim benim...
evt canım düşünüyorum ne yapayım başka çarem yok...ama 1 ay kesin ara vercem doktora gitmekten nefret ettim...sen iğne kullanmıyo musun aşılama için bana göbekten iğne yaramadı kalçadan menogon kullandım 20 tane.öyle zorla 3 tane büyüdü ama tutmadı...canım burda hepimiz birbirimizin dert ortağıyız...destek oluyoruz ne güzel sizin sayenizde iyiyim ben bugün...iyiki varsınızopuyorumnanaktan
Senin sansin daha yuksek bence zaten bir tane daha yavrun var mis degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?