Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

demek büyük gün geldi ha ..... canım benim inşallah sorunsuz bir aşılama geçirirsin ... 15 gün sonra seninkide belli olacak vay be.... hadi bakalım.... eee o zaman işleri hallettin... aşılama olacağı gün açılış falan var gibi birşeyler söyledin diye hatırlıyorum sanki .... neyse ya inşallah herşey çok güzel olacak......

merhaba beni de ekler misiniz listeye :) 27 eylülde aşılamam yapıldı. 14 ekim civarında sanırım sonucu öğreniriz.

canım inş aşılaman güzel geçer tutunur bebişin sana.allah yardımcın olsun.mutlu sonuçlar versin inş.:CüvCüv:

slm kızlar cnm çok sıkkın yaa 1 oğlum var 9 yaşında ikinci 6 aydır korunmuyoruz ve olmuyo yarın doktora gidicem çok gerginim ben yaa sebepsiz aglıyorum boyna
ben şimdi yarın sıradan bi kadın dogumcuyamı gidiyim napıyım bi akıl verin bana mafoldumben

canım sıkma canını okadar bak bi evlat vermiş sana ne güzel.biz onuda bulamadk henüz

6 aydan önce neyle korunuyordun buda önemli bence.uzun süre ilaç kullandıysan yada

spiral varsa hemen olmayabiliyo biraz sabır istiyor.yarın güvendiğin bildiğin iyi bir yere git

bi kontrol ol bakalım umarım birşey çıkmaz.

Canım Allah bağışlasın oğluşunu...Benimde 5,5 yaşında oğlum var ancak bende aşılamaya başvurdum...6 aylık süreçte deneyip olmadıysa hiç kafanı karıştırmadan öncelikle doktoruna gitmelisin...Hatta ben bu konuyla doktoruna gitmeden önce yorumsuz kalmayı tercih ediyorum;en azından kontrolunu ol;gerekiyorsa eşinin sperm sayımını yaptırın...Ama asla ağlama;ağlanacak birşey yok ki canım;kendini ve ruhunu rahat tutmadığın sürece dahada sıkılırsın.

9 yıl eşim korundu cnm ne hap kullandım nede sprel yanlız 2 - 3 defa ertesi günü hapı almıştım ya ama çok geçti bunların üstünden etkisi oldugunu sanmıyorum sanırım 9 yıl boşa korunduk sanırıl olmucak artık çocugum mafoldumben

seninde ikinci olmadı yani anlatırmısın biraz bana yaa yarın gidicem neler yapılıcak yani alttan muayene oldugumda bellimi olucak yani hmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…