iyiyim canım bugün işyerinde sınav yaptık malum yoğunduk akşamda geç geldik eve hızlı hızlı bir göz gezdirdim sayfalara hepsinede ağız tadı ile bir bakamadım yarın aşılamam olacak bakalım inşallah hayırlısı allah sonucu iyi nasip eder inşallah
Arkadaslarim icimde tuhaf hisler var ama bunu tarif edemiyorumm..
merhaba beni de ekler misiniz listeye :) 27 eylülde aşılamam yapıldı. 14 ekim civarında sanırım sonucu öğreniriz.
:1hug:kızlar birde ben 2.aşılamamda 15.gün adet oldum yani aslında aşılama günü çatlamamış yumurtalarım
ertesi gün çatlamış böyle bi ihtimalde var yani.inş bu sefer zamanlama doğrudur.
canım ya benimde ilk aşılamamda 12.gün adet oldum ben de çok düşünüyorum benimde yumurtam erken mi çatlamış diye yumurtlamadan sonra 14.gün de mi adet olmalıydık acaba yarın unutmazsam dr a sorayım bakalım
seyno canım bizde söylemedik ailelerimize sadece birkaç arkadaşım var paylaştığım ama bazen herkese söylesek de rahatlasak diye düşünüyorum sonra da söylesem her ay onlarla bizimle birlikte üzülecekler ve durmadan konuşacaklar biz de de abimin eşi hamile onlarda istediğimizi biliyorlar ama olmadığını söylemedik ona rağmen durmadan bebek muhabbeti yapıyorlar ve bebeğin ultrason görüntülerini gösteriyorlar artık üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum içinden sabret bizimde olcak diyip duruyorum
iyiyim özlemcim sen nasılsın bu günlerde sayfalar çok çabuk ilerliyor takip edemiyorum valla okuduğum kadarıyla geç de olsa yorum yapmaya çalışıyorum :1hug:
canım çok tebrik ederimbu ayın ilk pozitifi sensin sanırım hadi bakalım peşinden geliyoruz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
canım normal şartlarda 12. ve 14. gün arasında regl olmamız gerekiyormuş.seninki normal yani.
merhaba beni de ekler misiniz listeye :) 27 eylülde aşılamam yapıldı. 14 ekim civarında sanırım sonucu öğreniriz.
:1hug:
canım normal şartlarda 12. ve 14. gün arasında regl olmamız gerekiyormuş.seninki normal yani.
hayır canım ona aldanmayın ben 16. günde oldum........aşılamadan sonra olduğum günde dahil yalnız.......
hayır canım ona aldanmayın ben 16. günde oldum........aşılamadan sonra olduğum günde dahil yalnız.......
kızlar ben diğer sayfalardada okudumda gebelik olmamasına rağmen çok geç regl olanlar bile var CADIARZU
iyiyim canım bugün işyerinde sınav yaptık malum yoğunduk akşamda geç geldik eve hızlı hızlı bir göz gezdirdim sayfalara hepsinede ağız tadı ile bir bakamadım yarın aşılamam olacak bakalım inşallah hayırlısı allah sonucu iyi nasip eder inşallah
bugün banda doktorum aşılamadan birgün sonrayı baz alacağız;öyle test yapacaksın dedi :)
seninde 2gün sonra çatladı demekki yumurtaların canım.ben 15. günde olmuştum.nasip işte.
bugün banda doktorum aşılamadan birgün sonrayı baz alacağız;öyle test yapacaksın dedi :)
keje cim banada geçen aşılamamda aşılamanın olduğu günüde sayıyoruz demişti.hepsi bi ayrı bu dr ların ya.neye inanıcaz.
kızlar ben diğer sayfalardada okudumda gebelik olmamasına rağmen çok geç regl olanlar bile var CADIARZU
herkesin bünyesi farklı demekki.çatlatma iğnesi etki etmiyor onlara belkide...
slm kızlar cnm çok sıkkın yaa 1 oğlum var 9 yaşında ikinci 6 aydır korunmuyoruz ve olmuyo yarın doktora gidicem çok gerginim ben yaa sebepsiz aglıyorum boyna
ben şimdi yarın sıradan bi kadın dogumcuyamı gidiyim napıyım bi akıl verin bana mafoldumben
keje cim banada geçen aşılamamda aşılamanın olduğu günüde sayıyoruz demişti.hepsi bi ayrı bu dr ların ya.neye inanıcaz.
herkesin bünyesi farklı demekki.çatlatma iğnesi etki etmiyor onlara belkide...
Haklısın canım;aşılama günümü;ertesi günümü anlaşılmaz oldu bu durum...Bu arada çatlatma iğnesinin etki etmemiş olması açısından hiç düşünmemiştim ama mantıklı geldi banada!
slm kızlar cnm çok sıkkın yaa 1 oğlum var 9 yaşında ikinci 6 aydır korunmuyoruz ve olmuyo yarın doktora gidicem çok gerginim ben yaa sebepsiz aglıyorum boyna
ben şimdi yarın sıradan bi kadın dogumcuyamı gidiyim napıyım bi akıl verin bana mafoldumben
canım sıkma canını okadar bak bi evlat vermiş sana ne güzel.biz onuda bulamadk henüz
6 aydan önce neyle korunuyordun buda önemli bence.uzun süre ilaç kullandıysan yada
spiral varsa hemen olmayabiliyo biraz sabır istiyor.yarın güvendiğin bildiğin iyi bir yere git
bi kontrol ol bakalım umarım birşey çıkmaz.
hayırlısı olsun canım;hoşgeldina.s.
Canım Allah bağışlasın oğluşunu...Benimde 5,5 yaşında oğlum var ancak bende aşılamaya başvurdum...6 aylık süreçte deneyip olmadıysa hiç kafanı karıştırmadan öncelikle doktoruna gitmelisin...Hatta ben bu konuyla doktoruna gitmeden önce yorumsuz kalmayı tercih ediyorum;en azından kontrolunu ol;gerekiyorsa eşinin sperm sayımını yaptırın...Ama asla ağlama;ağlanacak birşey yok ki canım;kendini ve ruhunu rahat tutmadığın sürece dahada sıkılırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?