bak bende 2.5 yıllık evli olduğum için raporum yok ve iğne kullanmıyorum klomen denilen 10 liralık bir ilaç var adetin 5. günü başlanıyor ben aynı zamanda incir kürü yaptım yumurta oluştu 19.5 mm yani çok iyiydi zaten 1 yumurta oluşması yetermiş ama eşimin yıkanmış 4 milyondu sınırda dediler nasip tabi bahane üretmeye gerek yok ben şimdi adet olmayı bekliycem ilacımı alıp incir kürüyle birlikte başlıycam eşimede evicap vitamin aldım biraz çnce bi de keçiboynuzu aldım kaynatıp içiricem durmak yok yola devam bak bend eraporlu değilim ama napıyım ufak hesaplarla bişeyler yapmaya çalışıyorum kısmet artık olmazsa zaten çukulata kisti hastası olduğum için direk tüp bebek o da şubatı bekliycem eşimde göreve gidicek zaten yurt dışına 2 ay yok geldiğinde yeni baştan başlarız..tamam maddi olarak bu ay ara verirsin ama özele gitme devlet hastanesini de deneyebilirsin..sen bilirsin allah gönlümüze göre versin hepimizin...
canım benim maddi manevi toparlanma sürecinde hiç belli olmaz belkide normal yolla bir gebelik gerçekleşir canımhihoyyytHakıınızda hayırlısı ne ise o olsun bitanem;canını sıkma;bizler her zaman senin için buradayız;bunu unutma!
Hadi hayırlısı...Doktorum sabahtan gidersin yaptırmaya demşti (kendisi kongrede olacakmış)Yaptırınca onuda arayacağım.Bir sorum daha olacak yaa;2 sabahtır;uyanır uyanmaz inanılmaz kasık ağrım olup sonra geçiyor;ağrı sadece belime vuruyor;bunun hakkında bilgin varmı canım?Bu arada konudan hatır soramadım;sen nasılsın bitanem?
teşekkür ederim canım çok sağol napıyım sizlerden güzel haberler bekliyorum sorduğun sorular hakkında ben cevap veremiycem ama umarım iyi haberlere delalettir..
seninde 2gün sonra çatladı demekki yumurtaların canım.ben 15. günde olmuştum.nasip işte.
hayır canım ya ben dr a gittiğimde yumurtam çatlamıştı yani çatlak yumurtaya aşı yapıldı:)
Kızlar tam bİ kanama geldİ hemde gece sancım berbat oluyo.yanİ benİm tutmadı ama neden İlk aŞılamalar tutmuyo?neden dİĞerlerİnde Şans daha fazla oluyo.doktra gİtmedİm ama 1 ay ara vermek İstİyorum bİ sakıncası olur mu acaba?zaten ÇoĞu yaptıran arkadaŞlarım 1 ay ara verdİer doktorları demİŞ.benİm doktorum en son gİttİĞİmde bİŞİ demedİ adet olursan gel vs.dİe.Öffffff ya nasİp deĞİlmİŞ İnŞallah İkİncİ olsun tutarda 3.ye gerek kalmaz
sİzlerİ sevİyorum İnŞallah gÜzel haberlerİnİzİ okurum.keje ve İmoje İnŞallah sİz yıılmazsınız benİm gİbİ ÖptÜm
kızlar detaylarını sonra yazacağım korkunç şeyler yaşadım aşılamam yapıldı ancak yanlış sperm enjekte edildi şimdi detaylarını yaazamayacağım ama kendimi iyi hiisettiğimde detaylarını yazacağım şu an ertesi gün hapı içtim ve spiral takıldı rahmim ters olduğu için spiral takımı canımdan can aldı çok ağrılıydı ve şu an ağlamaktan bitkin durumdayım
kızlar detaylarını sonra yazacağım korkunç şeyler yaşadım aşılamam yapıldı ancak yanlış sperm enjekte edildi şimdi detaylarını yaazamayacağım ama kendimi iyi hiisettiğimde detaylarını yazacağım şu an ertesi gün hapı içtim ve spiral takıldı rahmim ters olduğu için spiral takımı canımdan can aldı çok ağrılıydı ve şu an ağlamaktan bitkin durumdayım
Arkadaslar benimde olmadi bence bu lekelenme degismeye basladi.. YS88 cim uzuldum.. Demek ikimizin bu ay kismet degilmis.. Bugun 13. Gun yinede yapayim dedim test o ikinci silik cizgi yine cikti dava ediccem))) zaten inanmadim.. Kejecim umarim harika haberlerle donersin.. Beni listeden silebilirsiniz bebisler.. Kojjjjaman optummmm
Arkadaslar benimde olmadi bence bu lekelenme degismeye basladi.. YS88 cim uzuldum.. Demek ikimizin bu ay kismet degilmis.. Bugun 13. Gun yinede yapayim dedim test o ikinci silik cizgi yine cikti dava ediccem))) zaten inanmadim.. Kejecim umarim harika haberlerle donersin.. Beni listeden silebilirsiniz bebisler.. Kojjjjaman optummmm
canım bende idrar yapmıştım 11.gün ama çıkmadı sende ise sürekli çıkıyo.belki üstüne görüyosundur...öle bişey var biliyosun bence sen yarın kesinlikle kan tahlili yapmalısın...boş verme çünkü benimde annem 9 ay boyunca adet görmüş hafif hafif.tmm mı bitanem hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum...
oooo arkadaşlar okumaktan kime ne cevap yazacağımı unuttum valla.kejecim demişsin ya bi arkadasımız doğum kontrol ilacı içiiyor diye valla birden silkindim o benim diye.ne yapalım tedavi olmak istiyorum ama mecbur içiyorum ilacı.millet çocuk olmasın diye içer bende tam tersi.
ara vericem diyen arkadasım yinede bi doktora git.kist filan varmı diye bak ben gitmedim 2 ay kaybettim.
oooo arkadaşlar okumaktan kime ne cevap yazacağımı unuttum valla.kejecim demişsin ya bi arkadasımız doğum kontrol ilacı içiiyor diye valla birden silkindim o benim diye.ne yapalım tedavi olmak istiyorum ama mecbur içiyorum ilacı.millet çocuk olmasın diye içer bende tam tersi.
ara vericem diyen arkadasım yinede bi doktora git.kist filan varmı diye bak ben gitmedim 2 ay kaybettim.
bitanem ekledim seni ama sende hep çevrimdışısın dur 1 sn bi açayımda karşılıklı kontrol edelim :)
ooooo maşallah arkadaşıma kendini toplamışta 2. yi düşünüyor bile işte böyle ol canım ya durmak yok devam... ha ben mecburen ara verdim çünkü yumiş gelişmedi ama 5 gün falan ilaç kullandım ... ama olmadı işte inşallah bu ay gelişirse 2. aşılamamı olacağım inşallah.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?