Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oooo arkadaşlar okumaktan kime ne cevap yazacağımı unuttum valla.kejecim demişsin ya bi arkadasımız doğum kontrol ilacı içiiyor diye valla birden silkindim o benim diye.ne yapalım tedavi olmak istiyorum ama mecbur içiyorum ilacı.millet çocuk olmasın diye içer bende tam tersi.

ara vericem diyen arkadasım yinede bi doktora git.kist filan varmı diye bak ben gitmedim 2 ay kaybettim.

CANOŞUM ÖZEL HASTANEYE GİDİYORUM ÜCRET SADECE KATKI PAYI ÖDÜYOM BENİM EKİMİN 21 DE 3 YILIM BİTECEK AMA YAŞTAN DOLYI RAPOR ALAMIYOM İĞNELER İÇİN.SEN TÜP BEBEKK RAPORU MU ÇIKARTCAN İĞNEYLE Bİ DE AŞILAMAYI DENESENİZ İĞNE HAPA GÖRE DAHA KALİTELİ YUMURTA ÜRETİYOMUŞ.AMA BENİM TUTMADI O BAŞKA NEYSE HAKKIMIZDA HAYIRLISI ALLAH FAZLA ARATMADAN VERSİN HEPİMZE....senağlama :Saruboceq:

CANIM İNŞALLAH OLUR DEDİĞİN GİBİ KALAN ÇOK VAR...BİLİYORUM YALNIZ OLMADIĞIMI SAYENİZDE TOPARLADIM KENDİMİ BU KDR BEKLEMİYODUM AÇIKCASI KENDİMİ.İYİ VARSINIZ CANIMMMM.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM BİRBİRİMİZİN DERDİNDEN ANCAK BİA ANLARIZ...mafoldumben

Arkadaslar benimde olmadi bence bu lekelenme degismeye basladi.. YS88 cim uzuldum.. Demek ikimizin bu ay kismet degilmis.. Bugun 13. Gun yinede yapayim dedim test o ikinci silik cizgi yine cikti dava ediccem ))) zaten inanmadim.. Kejecim umarim harika haberlerle donersin.. Beni listeden silebilirsiniz bebisler.. Kojjjjaman optummmm

kızlar detaylarını sonra yazacağım korkunç şeyler yaşadım aşılamam yapıldı ancak yanlış sperm enjekte edildi şimdi detaylarını yaazamayacağım ama kendimi iyi hiisettiğimde detaylarını yazacağım şu an ertesi gün hapı içtim ve spiral takıldı rahmim ters olduğu için spiral takımı canımdan can aldı çok ağrılıydı ve şu an ağlamaktan bitkin durumdayım

ooooo maşallah arkadaşıma kendini toplamışta 2. yi düşünüyor bile işte böyle ol canım ya durmak yok devam... ha ben mecburen ara verdim çünkü yumiş gelişmedi ama 5 gün falan ilaç kullandım ... ama olmadı işte inşallah bu ay gelişirse 2. aşılamamı olacağım inşallah.........

canım benim ya geçmiş olsun ..... nasıl yani yanlış sperm mi ya nasıl insan müsveddeleri bunlar insanların umutlarını, aylarını çalıyorlar .. bu nasıl bir vicdan , nasıl bir anlayış.. bu işi yapamayacaksan ne diye kurarsın gerizekalılar ya..... ay çok sinirlendim ne diyeceğimi şaşırdım..... büyük geçmiş olsun bitanem ya.

Şaka mı bu?????klava:klava:Nasıl olabilir yaaa?hangi şehir hangi hastane ver adresini internet üzerinden rezil edelim hepimiz-çok ciddiyim-Şu an online değilsin canım ;gelince mutlaka haberleşelim!!!

ya anlamıyorum;bu kaçıncı test;canım;sen bir doktora görünsene;sadece bebiş için söylemiyorum;hormonal bir problem vs varmı;bana her defasında hata vermez gibi geliyor test:bbo:

canım bende idrar yapmıştım 11.gün ama çıkmadı sende ise sürekli çıkıyo.belki üstüne görüyosundur...öle bişey var biliyosun bence sen yarın kesinlikle kan tahlili yapmalısın...boş verme çünkü benimde annem 9 ay boyunca adet görmüş hafif hafif.tmm mı bitanem hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum...

Aynen katılıyorum canım sana...Banada bir tuhaf geldi bu kadar çok çift çizik işikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım çatlamamış yumurta olunca kist oluyo.ben onu klomenle yaşadım geç büyümüş ve 33 mm olmuş çatlayamadığından kist olmuştu.ama şuankiler çatlamasaydı adet olmazdım çünkü düzensiz adetim ilaçsız her ay olamıyorum...bilmiyorum ya ggitmek istemiyorum çok doluyum yani kimseye anlatamıyorum ve biriyle konuşmaya başlasam ağıyorum hemen doktorlada konuşamam ondan...neyse hayırlısı

bende gene ne hikmetse fortel aldım;kendi kendimede sırıtıyorum zaten yarın bhcg varkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu seferde idrarım gelmiyor heheheheh

İşte cevap budur canım benimm!!! ''ne yapalım tedavi olmak istiyorum '' anlatmak istediğim budu bitanem;sonuçta olumlu yada olumsuz tüm sonuçlarda;''istemek'' en önemliside bu değil mi??hihoyyyt

evt canım düşünüyorum ne yapayım başka çarem yok...ama 1 ay kesin ara vercem doktora gitmekten nefret ettim...sen iğne kullanmıyo musun aşılama için bana göbekten iğne yaramadı kalçadan menogon kullandım 20 tane.öyle zorla 3 tane büyüdü ama tutmadı...canım burda hepimiz birbirimizin dert ortağıyız...destek oluyoruz ne güzel sizin sayenizde iyiyim ben bugün...iyiki varsınızopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…