BRUP INANILMAZ SINIRLENDIM BU YASADIKLARINA AMA DAVA ACABILIRSIN!!!! Bu inanilmaz kocaman bir hata!!! yani bunu nasil yaparlar yaaaa nasil bukadar hayati onemli birseyi atlarlar???
bunca emek ilac paralarini herseyini odet onlara ve senden bir kurus dahi talep etmesinler.. hatta ir sonraki asilamani bile odetebilirsin onlara.. saka yapmiyorum gercekten bunlari soyle o hata yapan kisilere!!!
canım onlarda farkında ve razılar ama benim çok berbat bir karekterim var ve fırsatçılık yapmak istemiyorum malesef hele böyle önemli bir olay için kadın gerçekten çok üzgündü ve bütün bunları zaten teklif etti ama bu yapılan hatayı değiştirmiyor benim için şimdi benim için devlet hastanesinde rapor çıkartacaklar gelecek ay tüp bebek deneyeceğim ama ben zaten haziran ayına kadar hiç bir işlem yaptırmayı düşünmüyordum bu ay tutarsa tutar tutmazsa okullar kapanınca tüp bebek yaptıracaktım.Ben gelecek ay işim gereği tüp bebek yaptıramamki onlar benim haklarımdan birini elimden aldılar resmen. Bu trafik kazası gibi birşey resmen çarparlar bir uzvunu kaybedersin ve bunu hiç bir şey yerine getiremez.
iyilikten maraz doğar derler bizde bence yaptıklarını yanlarına bırakma.... ya da tüp bebek masraflarını o hastane üstlensin yaptıkları hatayı öyle bari düzeltsinler yok yapmazlarsa mahkemeye kadar git kimsenin hayatınla oynamasına izin verme... iyiki dikkat etmişsin ya hamile kalsaydın allah korusun ....çok büyük geçmiş olsun.....
hayır canım ya ben dr a gittiğimde yumurtam çatlamıştı yani çatlak yumurtaya aşı yapıldı:)
özlem canım çok alemsin çatlak yumurta demene bayıldım çok güldüm Allah da seni güldürsün
kızlar detaylarını sonra yazacağım korkunç şeyler yaşadım aşılamam yapıldı ancak yanlış sperm enjekte edildi şimdi detaylarını yaazamayacağım ama kendimi iyi hiisettiğimde detaylarını yazacağım şu an ertesi gün hapı içtim ve spiral takıldı rahmim ters olduğu için spiral takımı canımdan can aldı çok ağrılıydı ve şu an ağlamaktan bitkin durumdayım
burp canım ne diyeceğimi bilemiyorum nasıl yaparlar bunu aklım almıyor çok üzüldüm dava mı açıcaksın ne yapıcaksan bence yap böyle birşey cezasız kalmamalıklava: klava: klava: klava:
kejecim canım yarın için şimdiden iyi şanslar diliyorum umarım iyi haberlerle geliceksin opuyorumnanaktan
evet canım her şerde bir hayır vardır derler ama biz bu şerde hiç bir hayır göremiyoruz malesef allah sizleri korusun böylesinden ama kızlar amman dikkat ben dikkatliydim farkettim aman diyeyim şakaya gelmiyor.
canım benim kayınpederimde gazeteci çevresi başsavcılarla komserlerle avukatlarla dolu ama benim kariyerim var bu akademik çevrede böyle bir şeyin duyulmasını istemem ve herkeze çocuk istemiyorum diye diye geziyordum. İçimdende hiç mücadele etmek gelmiyor onlara ders olmuştur bu hatayı bir daha da yapmazlar kadın çok vicdan yaptı yapmadıysada allahından bulsun olan oldu her konuda hakkını sonuna kadar her mercide arayan ben şu an böyle bir tutum içerisindeyim bilmiyorum nedenini. Ama elimde ses kaydı var fikir değiştirirsem kullanırım.
selamben çok sabırsızlanıyorum daha 7.gündeyim ben 7 gün daha var ne yapacam ben ya(( çok merak ettiğim için 4.günde kan testi yaptım 10.54 çıktı bir daha yaptırdım 2 gn sonra 5 çıktı bugünde 1.74 çıktı noluyor bu iş nasıldır bilen varmı niye düşüyor yoksa bişey vardı ben düşükmü yapacam .... ne oluyor bize yaaa
burpcum çok geçmiş olsun kimsenin başına vermesin allah ama herşey insanoğlu için ne kadar kalıcak spiral şimdi sanırım ara verip tüp bebeğemi geçiceksin...
özlem5723 canım ya düşük olma falan olmaz demi 9.gündeyim bugün düşüyor ya hcg
bu karışıklığın asıl nedeni antalyada olan bir kongreden dolayı benim doktorumda dahil bir çok doktorun olmamasından kaynaklı benden önce yapılacak bayan heyecan yaptı ve sırasını bana verdi bende içerideyken bana kanülü gösterdiler steril paketli eşimin adının yazdığına emin oldurttu kadın ve aman çok önemli allah korusun diye diye ultrason cihazının üzerine bıraktı öbür tezgahtada diğer spermler sonra bana tekrar gösterdiler o sırada bir sürü hemşire ve asistan görüş alanımı daralttı kadında yanlışlıkla gidip tezgahtakini enjekte etti beni dinlenmeye bıraktıklarında bir baktım ultrason cihazının üzerinde kanül duruyor ve açılmamış neden gerisin geri pakete koysunlar ki diye kıllandım sonra kaldırdıklarında tam emin olamadım ama eşimin yanına gittim suratın kötü bir aksilikmi oldu burada bir koşuşturmacca bir telaş yaptılar dedi diğer aşılama yaptıracak bayanında eşine spermler bozuk çıktı tekrar sperm verin demelerinden anladım durumu gidip farkındalığımı belirttim. Buraya paketlenmiş şekilde gelen sperm sadece enjekte edilmek üzere geliyor bu aşamadan sonra labaratuar yokki bu odada paketli şeyin nesini anladınız bozuk yeniden yapın diyorsunuz çabuk bana işlem yaptığınız kanülü gösterin eşiminkinide o adamınkinide görmek istiyorum dedim . tüm doktor odaları kapandı kilitlendi aptal bir hemşire geldi bize siz şimdi kanülümü arıyorsunuz o atıldı çöpe döküldü saçmalıklarına başladı çöpe baktım dökülen bir çöp yok sadece kanüller kayıp bende o sırada ben herşeyin farkındayım ya bana dürüst olun ya sağlık bakanlığına suç duyurusunda bulunacağım ve adli tıp kurumuna gidip raporluyacağım yasal yollarla döneceğim size yada bana açıklayın dedim. Osırada tüm merkez boşaltılmış tüm hastalar gönderilmiş bana doktorların bilgi vereceği söylendi. Eşim hemen babasını çağırdı bir yandan avukatımızı aradı. Ben bir baktım aşılama yapan doktor kadın elinde poşet geliyor meğer hemen eczaneye gitmiş ve ertesi gün hapı almış bana sarılarak ağlamaya başladı sonra tansiyonu 26 ya çıktı beni yok götürün karakola yok ben bu mesleği bırakacam yok 38 yıllık meslek hayatımda ilk defa başıma geldi kadın morardı gözümüzün önünde ben ağlama krizinde kayınpeder geldi eşim bir yandan ağlıyor. Diğer doktorlarda geldi kadın sürekli lütfen bana tazminat davası açın bu hata affedilmez diyip duruyordu yani gerçekten kadının bir anlık hatası gerçekten istemeyerek oldu ama onlara da söylediğim gibi bu ameliyat yerinde makas unutmaya benzemiyor .Bunun affedilir yanı yok hata kaldırmaz bir durum. Sonra seçeneklerimi düşündüm avukatın dediğine göre 8-9 yıl sürermiş dava ancak basına çıkarsak bir şeyler olabilirmiş ama böyle bir durumla ilgili çevremde afişe olmak istemem akademik hayatımı bile etkiler bu olay yani tamamen elimiz kolumuz bağlı. Kadını meslekten men ettirmenin vicdanı ile de yaşayamam. Yani hukuksal mücadeleye vakit ayırsam tüp bebeğe vakit ayıramıyacağım tüm bunları avukatımızla görüştük. En önceliği bu durumdan bir an önce kurtulmam alıyordu ertesi gün hapı verdiler bana ve ameliyathaneye götürdüler orada spiral taktılar. Ağrıdan hüngür hüngür ağlarken doktorda yaşlarımı silip beni öpüp affet beni affet neolur diyordu yani benim yaşadıklarımı allah kimseye yaşatmasın insani yönüm ağır bastı ama her seferinde pişman olurum böyle acıdığıma inşallah pişman olmam ama eşim doktorun ben yaptım benim adım ........ ve yerden göğe kadar benim hatam deyişini telefonuna kaydetmiş yani fikir değiştirirsem kullanabilirm ancak elime ne geçecek iğneleremi yanayım işyerinden zor zar vakit ayıırıp gittiğim kontrolleremi yanayım zaten az olan yumurta rezervlerimin başkasının spermleri ile buluşmasınamı yanayım iğrenç bir herifin spermlerinin içime enjekte edilmesine mi yanayım eşim hariç erkeklerden elini sıkmaya bile iğrenen benim için bu zaten başlı başına bir tramva hangisine yanayım ablam hamile yanımda hamilelik yaşarken buna katlanamam derken hangi birine katlanayım.
canım spiral gelecek adet tarihine kadar kalacak rahmim ters olduğu için korkunç acılar çektim takılırken umarım çıkarken bi nebze olsun daha kolay olur direk tüp bebek düşünüyoruz
arkadaşlar teşekkür ederim cidden sözlerin tükendiği noktadayız eşim ve ben ne yapacağımızı bilemiyoruz biz planımız yapmıştık geçen ay düküklede sonuçlanda bu ay tutacaktı bu ay tutmasada okullar kapanınca tüp bebek yaptıracaktık ama şimdi hakımız resmen elimizden alındı gelecek ay tüp bebek yapalım diyorlar ama hangi vakitle kongra için yurt dışında olacağım ve ders yükümden dolayı işlemlere vakit ayıramayacağım ayırabilsem bile bu işlemler stres altında olacak tek bildiğim ne kalp kırarız ne hak yeriz ne de başka bir şey bu yaşadıklarımızı hak edecek hiç bir şey yapmadık ne elde ettikse eşimle çalışa çalışa tırmalaya tırmalaya elde ettik hiç bir şeyimiz kolay olmadı takdir allahtan demekten başka bir şey gelmesede ikimizinde kafamızda neden sorusu var şimdiye kadar herkezin yardımına koşmuşuzdur karı koca hep dua almışızdır çevremizden ama atladığımız bir şey var elbette allah hepinizi korusun böylesi bir olaydan hepinizin yardımcısı olsun
bu karışıklığın asıl nedeni antalyada olan bir kongreden dolayı benim doktorumda dahil bir çok doktorun olmamasından kaynaklı benden önce yapılacak bayan heyecan yaptı ve sırasını bana verdi bende içerideyken bana kanülü gösterdiler steril paketli eşimin adının yazdığına emin oldurttu kadın ve aman çok önemli allah korusun diye diye ultrason cihazının üzerine bıraktı öbür tezgahtada diğer spermler sonra bana tekrar gösterdiler o sırada bir sürü hemşire ve asistan görüş alanımı daralttı kadında yanlışlıkla gidip tezgahtakini enjekte etti beni dinlenmeye bıraktıklarında bir baktım ultrason cihazının üzerinde kanül duruyor ve açılmamış neden gerisin geri pakete koysunlar ki diye kıllandım sonra kaldırdıklarında tam emin olamadım ama eşimin yanına gittim suratın kötü bir aksilikmi oldu burada bir koşuşturmacca bir telaş yaptılar dedi diğer aşılama yaptıracak bayanında eşine spermler bozuk çıktı tekrar sperm verin demelerinden anladım durumu gidip farkındalığımı belirttim. Buraya paketlenmiş şekilde gelen sperm sadece enjekte edilmek üzere geliyor bu aşamadan sonra labaratuar yokki bu odada paketli şeyin nesini anladınız bozuk yeniden yapın diyorsunuz çabuk bana işlem yaptığınız kanülü gösterin eşiminkinide o adamınkinide görmek istiyorum dedim . tüm doktor odaları kapandı kilitlendi aptal bir hemşire geldi bize siz şimdi kanülümü arıyorsunuz o atıldı çöpe döküldü saçmalıklarına başladı çöpe baktım dökülen bir çöp yok sadece kanüller kayıp bende o sırada ben herşeyin farkındayım ya bana dürüst olun ya sağlık bakanlığına suç duyurusunda bulunacağım ve adli tıp kurumuna gidip raporluyacağım yasal yollarla döneceğim size yada bana açıklayın dedim. Osırada tüm merkez boşaltılmış tüm hastalar gönderilmiş bana doktorların bilgi vereceği söylendi. Eşim hemen babasını çağırdı bir yandan avukatımızı aradı. Ben bir baktım aşılama yapan doktor kadın elinde poşet geliyor meğer hemen eczaneye gitmiş ve ertesi gün hapı almış bana sarılarak ağlamaya başladı sonra tansiyonu 26 ya çıktı beni yok götürün karakola yok ben bu mesleği bırakacam yok 38 yıllık meslek hayatımda ilk defa başıma geldi kadın morardı gözümüzün önünde ben ağlama krizinde kayınpeder geldi eşim bir yandan ağlıyor. Diğer doktorlarda geldi kadın sürekli lütfen bana tazminat davası açın bu hata affedilmez diyip duruyordu yani gerçekten kadının bir anlık hatası gerçekten istemeyerek oldu ama onlara da söylediğim gibi bu ameliyat yerinde makas unutmaya benzemiyor .Bunun affedilir yanı yok hata kaldırmaz bir durum. Sonra seçeneklerimi düşündüm avukatın dediğine göre 8-9 yıl sürermiş dava ancak basına çıkarsak bir şeyler olabilirmiş ama böyle bir durumla ilgili çevremde afişe olmak istemem akademik hayatımı bile etkiler bu olay yani tamamen elimiz kolumuz bağlı. Kadını meslekten men ettirmenin vicdanı ile de yaşayamam. Yani hukuksal mücadeleye vakit ayırsam tüp bebeğe vakit ayıramıyacağım tüm bunları avukatımızla görüştük. En önceliği bu durumdan bir an önce kurtulmam alıyordu ertesi gün hapı verdiler bana ve ameliyathaneye götürdüler orada spiral taktılar. Ağrıdan hüngür hüngür ağlarken doktorda yaşlarımı silip beni öpüp affet beni affet neolur diyordu yani benim yaşadıklarımı allah kimseye yaşatmasın insani yönüm ağır bastı ama her seferinde pişman olurum böyle acıdığıma inşallah pişman olmam ama eşim doktorun ben yaptım benim adım ........ ve yerden göğe kadar benim hatam deyişini telefonuna kaydetmiş yani fikir değiştirirsem kullanabilirm ancak elime ne geçecek iğneleremi yanayım işyerinden zor zar vakit ayıırıp gittiğim kontrolleremi yanayım zaten az olan yumurta rezervlerimin başkasının spermleri ile buluşmasınamı yanayım iğrenç bir herifin spermlerinin içime enjekte edilmesine mi yanayım eşim hariç erkeklerden elini sıkmaya bile iğrenen benim için bu zaten başlı başına bir tramva hangisine yanayım ablam hamile yanımda hamilelik yaşarken buna katlanamam derken hangi birine katlanayım.
selamben çok sabırsızlanıyorum daha 7.gündeyim ben 7 gün daha var ne yapacam ben ya(( çok merak ettiğim için 4.günde kan testi yaptım 10.54 çıktı bir daha yaptırdım 2 gn sonra 5 çıktı bugünde 1.74 çıktı noluyor bu iş nasıldır bilen varmı niye düşüyor yoksa bişey vardı ben düşükmü yapacam .... ne oluyor bize yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?