Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selamben çok sabırsızlanıyorum daha 7.gündeyim ben 7 gün daha var ne yapacam ben ya(( çok merak ettiğim için 4.günde kan testi yaptım 10.54 çıktı bir daha yaptırdım 2 gn sonra 5 çıktı bugünde 1.74 çıktı noluyor bu iş nasıldır bilen varmı niye düşüyor yoksa bişey vardı ben düşükmü yapacam .... ne oluyor bize yaaa

burp canım çok kötü bişey ya bence psikolojik destek al rahatlaman lazım kolay bişey değil.ben senin yerinde olsam değil kayınpederim kendi eşimi bile düşünmeden mahkemeye verirdim.ya bu ne içim bişeydir ne kadar ihmalsizlik.ben özel hastanede yaptırdım labratuvardan kendimiz kaldık bi kutunun içindeydi soğuk bir kutu doktora verdik doktor açtı içindeki raporu okudu eşimin adını söyledi ve yıkama raporunu bana verdiler.ya gittiğin hastanede ihmal var çarşamba pazarı gibi spermler serilir mi?ne saçma bişey bence sen onu bunu düşünme ve gerekeni yap.bu senin hakkın...yalnız çok üzgünüm.o spirali takmak falan çok berbat bişey ya ne kadar lanet insanlar.ne olur bu durumu ört pas etme...yasakkelimeklava:kötükedihüso

şu an bir şişe şarabı devirdik gerçekten psikolojik desteeğe ihtiyacımız var duygularımız karmakarışık şansızlığımız kongre oldu o kadın normalde jinekoloji doktoru ve tüp bebekte kursiyermiş bizim kaderimiz bunu atlatabilrmiyiz bilmiyoruz tek tesellimiz biribirimiz ve karmakarışığız buradan tek duam allah sizi böyle bir şeyden kourusun geçen aşılamayıda bu hastanede yaptırdım korkunç derecede memnumdum dehşet bir hassasiyet vardı kısmet işte allah sizi korusun allah bizimde yardımcımız olsun ne yapacağım bilemiyorum ama bittik diyebilirim

burpcum çok geçmiş olsun kimsenin başına vermesin allah ama herşey insanoğlu için ne kadar kalıcak spiral şimdi sanırım ara verip tüp bebeğemi geçiceksin...

Offf offf burupcum cok uzme kendini diyicem ama diyemiyorum... ((( canim benimmm senin yanindayiz... Allah sabir versin...

NBNH canım benim allah hepimizi güldürsün inşallah.........

canım seni üzmek istemem ama senin aşılaman tutmamış gibi çünkü değer düşmez... o ilk yaptırdığında hcg yüzünden yüksek çıkmış gitgide vücuttaki etkisi da azaldığı için düşmeye başlamış değer...benim 15 gün yapılan kan testimde sonuç 4 ün çok üstünde olduğu halde negatif demşlerdi....... 1.74 çok çok düşük bir değer... ama inşallah yanılıyorumdur......

burpcum,

şok oldum yaşadıklarını okuyunca, dondum kaldım.

senin için dua etmekten daha iyi birşey yapamam herhalde..

allahım sen koru!

arkadaşlar teşekkür ederim cidden sözlerin tükendiği noktadayız eşim ve ben ne yapacağımızı bilemiyoruz biz planımız yapmıştık geçen ay düküklede sonuçlanda bu ay tutacaktı bu ay tutmasada okullar kapanınca tüp bebek yaptıracaktık ama şimdi hakımız resmen elimizden alındı gelecek ay tüp bebek yapalım diyorlar ama hangi vakitle kongra için yurt dışında olacağım ve ders yükümden dolayı işlemlere vakit ayıramayacağım ayırabilsem bile bu işlemler stres altında olacak tek bildiğim ne kalp kırarız ne hak yeriz ne de başka bir şey bu yaşadıklarımızı hak edecek hiç bir şey yapmadık ne elde ettikse eşimle çalışa çalışa tırmalaya tırmalaya elde ettik hiç bir şeyimiz kolay olmadı takdir allahtan demekten başka bir şey gelmesede ikimizinde kafamızda neden sorusu var şimdiye kadar herkezin yardımına koşmuşuzdur karı koca hep dua almışızdır çevremizden ama atladığımız bir şey var elbette allah hepinizi korusun böylesi bir olaydan hepinizin yardımcısı olsun

burpcum çok geçmiş olsun kimsenin başına vermesin allah ama herşey insanoğlu için ne kadar kalıcak spiral şimdi sanırım ara verip tüp bebeğemi geçiceksin...

canım spiral gelecek adet tarihine kadar kalacak rahmim ters olduğu için korkunç acılar çektim takılırken umarım çıkarken bi nebze olsun daha kolay olur direk tüp bebek düşünüyoruz

özlem5723 canım ya düşük olma falan olmaz demi 9.gündeyim bugün düşüyor ya hcg

canım banim inşallah bebişin tutunmuştur ve olmaz demeyi çok istiyorum ama bir taraftan da başarısız bir aşılama olduğunu düşünüyorum....İNŞALLAH YANILIYORUMDUR.... hepimiz en güzel bebişleri hak ediyoruz çok savaş verip yıpranarak sahip olabiliyoruz çünkü......tabi rabbim izin verirse...

şekercim şimdi okudum yazıklarını ne söylenir bilemedim ama kanım dondu bence bir arkadaşın da dediği gibi mutlaka hukuki süreci düşünmelisin bunu fark etmeyebilirdin ya da bu senin kadar uyanık olmayan birine de olabilirdi bence işin bu yönü de düşünülmeli sanki bir de ben de istanbuldayım burası neresi çok merak ettim en azından bizimle paylaş ve tekrar geçmiş olsun gerçekten çok geçmiş olsun

canım spiral gelecek adet tarihine kadar kalacak rahmim ters olduğu için korkunç acılar çektim takılırken umarım çıkarken bi nebze olsun daha kolay olur direk tüp bebek düşünüyoruz

canım hayırlısı olsun şimdiden inşallah tüp bebekte olsun yüzün güler.neden yumurtalık rezervin düşün anlayamadım sebebi ne?öpüyorum seni sıkma canını

neden kendini suçluyorsun güzel arkadaşım bu senin suçun mu ki senin cezan olsun ortada cezalık bir durum olacaksa bu sana değil onlara olmalı

burpcuğum buna gerçekten inanamıyorum yaa o hemşire ve dr.ları benim bile buradan boğasım geldi ama elden ne gelir ama sen yinede iyiki farketmişsin canım ya.ya farketmeseydin inanılır gibi değil yaa allahım neler oluyo artık ben bile şüphe duymaya başladım inanki yaşadığın bu olay yenilir yutulur cinsten değil canım bende istanbulda bir merkeze gidiyorum bu dediğin hangi merkez olur ya belki aynı merkezdeyizdir insan düşünmeden edemiyo insanın içine bi kurt düşmeye görsün

canım bak belki beni yanlış anlayacaksın ama ilk aşılamansa umutlanma bende bi sürü gebelik belirtiisi vardı ama 12.gün adet oldum berbat bi durumdayım İLK AŞILAMAMDI.3 yumurtam vardı sperm sayımızda iyiydi ama tutmadı sürekli kan verip durma yazık sana vücudunda kan kalmayacak...ve hep olmamış gibi düşün varsa da bebeğin sürpriz olsun ne olur yanlış anlama sende benim gibi üzülme die yazıyorum.ben hiper tansiyon hastasıyım 1 kere yüz felci geçirdim dünde kendimden korktum tansiyonum fırlamış 18 eee işte böle umarım heepimizin dilekleri kabul olur çok zor......bebeksşz yaşamak

Canım zaten testi 12. günden önce yapmaman gerekiyor, çünkü vurundugumuz igneler zaten hormon igneleri ve fazla çıkması çok normal.. ignelerin içeriginde var bu hamileligi belirleyen hormon.. en erken 10. gün filan atılıyormuş vücudumuzdan.. bu nedenle giderek düşmesi bu yüzdendir. İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…