aşılama acı veriyormu öyle diyolarda canlı yapıyolarmış ben öyle duydumda sen bence hastaneni degiştir ben degiştirdim mesala doktorda çok önenli tabi
aşılama acı veriyormu öyle diyolarda canlı yapıyolarmış ben öyle duydumda sen bence hastaneni degiştir ben degiştirdim mesala doktorda çok önenli tabi
teşekkür ederim bitanem de sayısını nasıl veriyorlar çok merak ettim........opuyorumnanaktan
bizimki şırınga gibi bir şeyde geldi, üstünde eşimin ismi yazılıydı. ama biz o zaman bile çok çok tedirgindik, karıştırılma ihtimaline karşı.
bu arada benim de rahmim arkaya dönük, yani ters tarafa yatık. yeşilcim bu aralar peşpeşe gidiyoruz hadi hayırlısı bakalım.
rahim ağzı da aşağıda olduğu için doktorum rahim yoluna plastik boruyu sokarken zorlandı baya.
selam kızlar ! Test sonucumu vermek istedim;hamiş değilim ... Kısmet değilmiş...Bugün tam gaz temizliğe girişeceğim;o yüzden akşam nette olurum :)
selam kızlar ! Test sonucumu vermek istedim;hamiş değilim ... Kısmet değilmiş...Bugün tam gaz temizliğe girişeceğim;o yüzden akşam nette olurum :)
evet ya bu gitme gelme işi olmasa......benimki puregon iğne ağustosta geliştirmişti ama eylülde olmadı çünkü benim solda tembellik var sanırım her sola geldiğinde yumurtlama sorun oluyor ve iğnede fayda etmiyor.. bu menogon nasıl birşey daha mı etkili ki? benim 1 taneydi o da aşılama olmadan önce acele etmiş ve çatlamıştı ama dr um yinede yapmıştı tabi tutmadı... sizlerde iyi ki varsınızopuyorumnanaktan
kizlar ben ilaclarimi bugun aldim adet olur olmaz ignelere basliycam
ama bir suru igne var bir suru ilac var cok korktum akannehir zaten odlegim kaydirigubbakcemile2
birde bu igneler gobegin neresine yapilcak ya ?kendi kendime igneyi yapabilecegimi hic zannetmiyorum
ilacin bir tanesi Fostimon 75iu digeride Pregnyl 5000iu
canım msjını yeni farkettim özür dilerim...puregon ve gonalf sadece fsh hormonu içeriyo bana faydası olmadı.menogon ise hem fsh hem de lh hormonu içeriyo.yani kadın üzereme hormonlarının her ikisini de içeriyo farkı bu ve kas içine yani kalçadan yapıldığı için daha etkiliymiş direkt kana karışıyomuş.benim 6 gün 150 likte yumurtalarım biran 15 mm olmuştu 3 tane ideal büyüklükteydi aşılamada şansım çoktu ama olmadı aşılama sonrası biz hemen arabaya binip izmire gittik.aslında doktorum hiç razı olmadı gitmeme ama eşimin ailesi yüzündn gittik eşim şuan çok pişman keşke gitmeseydik dio.ama iş işten geçti yine aynı acıları çekcek olan benim kimsenin umrunda değil.doktorum en az 2 saat yatıp dinlenmen lazım dedi.ama nerde..........neyse nasip değilmiş bu acemiliğimize geldi.şimdi ben bal tarçın çörekotu karışımına başladım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyosun yumurta oluşmasını sağlıyomuş ve kalitesini artırıyomuş...istersenin sizde deneyin sonuçta tamamen doğal bişey...
Arkadaşlar buz gibi olması mümkün degil çünkü spermler ışık görmeden ve mümkün oldugunca vücut sıcaklıgı derecesinde olacak şekilde getiriliyor.. hatta avucunuzun içine veriyorlar yada vucuda yapıştırıyorlar.. benimkindede lab.dan aldık ikisinde biz verdik doktora cam tüp şeklinde üstü kapalı etrafı alüminyum folyo sarılı, digerindede oldugum hastanede hazırlandı hemşire getirdi.. Yapabilecegimiz birşey yok arkadaşlar.. istedigimiz kadar önlem alalım olacagı varsa olurr.. Bundan sonrasına bakmak lazım.. Burp arkadaşımızla ilgili üzüntülerimizi içimize atalım artık lütfen, arkadaşımızı fazlasıyla üzmeye hakkımız yok.. Belkide tutmayacak bir aşılamaydı böylece atlattı.. Yada iki bebegi olacak belkide tüp bebeklee herşşey nasip kısmet.. Biliyorsunuzdur bu duayı belki ama tekrar yazayım, Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin inşallahh.. Hepimizin yerine burp arkadaşımıza son kez geçmiş olsun diyorum.. Sabır ve zaman engüzel çare olacak inşallahhh
canım bende bal ve tarçını sıcak suyun içersine katıpta içiyorum etki edermi acaba yani çörek otu olmasa olurmu birde ben tarçını yoğurda katıp yiyorum bunun faydasıda çok oda yumurtaları çatlatıyo yani her duyduğumuzu yapıyoruz hadi bakalım sonu nolur
kızlar aslında önemli olan ne şekilde geldiği değilde bence ne kadar zamanda geldiği önemli yani bizimkisi 3 saat sonra getirildi ve enjekte edildi söylemek istediğim şu. spermlerin 1 buçuk yada 2 saatte gelmesi gerekiyorken 3 saatte getirilmesi kalitesini düşürüyor ve buda benim başıma geldi ve kalitesiz spermden dolayıda boş gebelik yaşadım şu anda 3. aşılamamdayım ve aynı merkezdeyim bu sefer daha dikkatli olmayı deniycem yani 2 saati aştırmıycam sizinde dikkatli olmanızı istiyorum
canım bu arada aşılamada acı falan yok sadece bilirsin muayeneden daha kolay 10 dakika sürüyor
canım msjını yeni farkettim özür dilerim...puregon ve gonalf sadece fsh hormonu içeriyo bana faydası olmadı.menogon ise hem fsh hem de lh hormonu içeriyo.yani kadın üzereme hormonlarının her ikisini de içeriyo farkı bu ve kas içine yani kalçadan yapıldığı için daha etkiliymiş direkt kana karışıyomuş.benim 6 gün 150 likte yumurtalarım biran 15 mm olmuştu 3 tane ideal büyüklükteydi aşılamada şansım çoktu ama olmadı aşılama sonrası biz hemen arabaya binip izmire gittik.aslında doktorum hiç razı olmadı gitmeme ama eşimin ailesi yüzündn gittik eşim şuan çok pişman keşke gitmeseydik dio.ama iş işten geçti yine aynı acıları çekcek olan benim kimsenin umrunda değil.doktorum en az 2 saat yatıp dinlenmen lazım dedi.ama nerde..........neyse nasip değilmiş bu acemiliğimize geldi.şimdi ben bal tarçın çörekotu karışımına başladım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyosun yumurta oluşmasını sağlıyomuş ve kalitesini artırıyomuş...istersenin sizde deneyin sonuçta tamamen doğal bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?