Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aslında önemli olan ne şekilde geldiği değilde bence ne kadar zamanda geldiği önemli yani bizimkisi 3 saat sonra getirildi ve enjekte edildi söylemek istediğim şu. spermlerin 1 buçuk yada 2 saatte gelmesi gerekiyorken 3 saatte getirilmesi kalitesini düşürüyor ve buda benim başıma geldi ve kalitesiz spermden dolayıda boş gebelik yaşadım şu anda 3. aşılamamdayım ve aynı merkezdeyim bu sefer daha dikkatli olmayı deniycem yani 2 saati aştırmıycam sizinde dikkatli olmanızı istiyorum

aşılama acı veriyormu öyle diyolarda canlı yapıyolarmış ben öyle duydumda sen bence hastaneni degiştir ben degiştirdim mesala doktorda çok önenli tabi

canım aslında dr. çok ii ama işte zamandan dolayı biraz şikayetçiyim işte oda vaktinde olsa herşey mükemmel olucak inş. bu sefer zamanlamaları iyi olur bakalım hayırlısı artık

selam kızlar ! Test sonucumu vermek istedim;hamiş değilim ... Kısmet değilmiş...Bugün tam gaz temizliğe girişeceğim;o yüzden akşam nette olurum :)

teşekkür ederim bitanem de sayısını nasıl veriyorlar çok merak ettim........opuyorumnanaktan

canım kan testinde FSH normal değerleri var ona göre söylüyorlar bildiğim kadarıyla mesala benim FSH değerim 7,1 yani normal görünüyor

benim aşılamada bende çok tedirgin olmuştum karıştırırlar mı spermi diye bizim spermi de bir hemşire bizimle birlikte doğumhaneye getirip başımda beklemişti hatta aşılama bitene kadar ama Allah korusun tabi burası Türkiye herşey olabilir

selam kızlar ! Test sonucumu vermek istedim;hamiş değilim ... Kısmet değilmiş...Bugün tam gaz temizliğe girişeceğim;o yüzden akşam nette olurum :)

canım çok üzüldüm seni çok ümitlendirmek istememiştim onun için birşey söylememiştim ama ben senden ümitliydim hay allah canım ya herşeyde bir hayır vardır ben böyle zamanlarda bebek için demek ki daha vaktimiz gelmemiş diyorum sende kendini üzmemeye çalış Allahın bir bildiği vardır mutlaka opuyorumnanaktan:1hug:

kızlar dr bana da rahmin arkaya doğru yatık ama hamile kalmaya ve doğum için problem değil demişti birkaç kişi daha yazmış arkaya yatık diye hamile kalmayı engelliyor mu acaba bu durum merak ettim

VALLA BEN SENDEN ÇOK UMUTLUYDUM CANIM NEYSE ÜZÜLME İLK AŞILAMAYI ATLATTIK %80 TUTMAMA İHTİMALİ OLANIN İNŞALLAH İKİNCİLER TUTAR.HAKKIMIZDA HAYIRLISI ÜZÜLME NE YAPALIM Bİ GERÇEK VAR O DA UMUTLA BEKLEDİĞİMİZ 15 GÜNÜN GÖZYAŞIYLA BİTMESİ....İNŞALLAH BU BEBİŞLERİMİZ İÇİN SON GÖZYAŞLARIMIZ OLUR....:Saruboceq::ecrin_bebek:

ımoje ne yaptın canım ınŞallah sen gÜzel haber verırsın...

aşılama acı veriyormu öyle diyolarda canlı yapıyolarmış ben öyle duydumda sen bence hastaneni degiştir ben degiştirdim mesala doktorda çok önenli tabi

canım bana da acı duymuyosun demişlerdi o herkesin bünyesine göre değişiyor ama benim içim darmış kanül girmedi makasla doktor içimi kesti rahmimi gerdirdi benim acılı geçti ve aşılamamın nasıl olduğunu anlamadım o acıyla...gözünü korkutmıyayım ama herkes ağrısız diodu benim çok zor geçti...bu yüzden ikinciye şuanda cesaretim yok.1 ay ara verdim.birde ben kalçadan iğn kullanıyorum o korkuda var iğneden nefret ediyorum...bakalım 1 ay sonra ne olacak...ilk aşılaman herhalde fazla umutlanma olmayacak die düşün çünkü ilk aşılamanın tutması çok az bir ihtmal...bende çok umutluydum bisürü belirtilerim vardı ama olmadı...:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

kizlar ben ilaclarimi bugun aldim adet olur olmaz ignelere basliycam
ama bir suru igne var bir suru ilac var cok korktum akannehir zaten odlegim kaydirigubbakcemile2
birde bu igneler gobegin neresine yapilcak ya ?kendi kendime igneyi yapabilecegimi hic zannetmiyorum
ilacin bir tanesi Fostimon 75iu digeride Pregnyl 5000iu

canım msjını yeni farkettim özür dilerim...puregon ve gonalf sadece fsh hormonu içeriyo bana faydası olmadı.menogon ise hem fsh hem de lh hormonu içeriyo.yani kadın üzereme hormonlarının her ikisini de içeriyo farkı bu ve kas içine yani kalçadan yapıldığı için daha etkiliymiş direkt kana karışıyomuş.benim 6 gün 150 likte yumurtalarım biran 15 mm olmuştu 3 tane ideal büyüklükteydi aşılamada şansım çoktu ama olmadı aşılama sonrası biz hemen arabaya binip izmire gittik.aslında doktorum hiç razı olmadı gitmeme ama eşimin ailesi yüzündn gittik eşim şuan çok pişman keşke gitmeseydik dio.ama iş işten geçti yine aynı acıları çekcek olan benim kimsenin umrunda değil.doktorum en az 2 saat yatıp dinlenmen lazım dedi.ama nerde..........neyse nasip değilmiş bu acemiliğimize geldi.şimdi ben bal tarçın çörekotu karışımına başladım sabah akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yiyosun yumurta oluşmasını sağlıyomuş ve kalitesini artırıyomuş...istersenin sizde deneyin sonuçta tamamen doğal bişey...

canım pregnl kalçadan yumurtalıkları çatlatmak için vurunuyosun ama hemşire vurcak onu doktorun söylediği zaman.fostimon die iğne ilk defa duydum ama göbektense bende korkuyodum ama fazla acımıyo göbek deliğinden 3 parmak ötesine yapcan ama önce o bölgeyi kolanya ve pamukla temizle acıyı azaltıyo hemde hijyen sağlıyo....canım şimdiden hayırlısı olsun aşılamamı yaptırcan sorun ne sende?

kejecim çok kısa yazmışsın olmadı diye.biz senden çok umutluyduk ama yaaaaa.bu ayda listemiz cok kötü oldu.umarım öteki ay bütün sayfa dolar..

burp neler yazmışın inanamıyorum.hep aklıma takılırdı demekki gerçek olabiliyomuş.talihsiz arkadaşım benim.ne olucak şimdi ya.kimse bunu yapanlar acıklada başkalarını uyaralım.müsait olunca anlat.inanamıyorum...

canım bende bal ve tarçını sıcak suyun içersine katıpta içiyorum etki edermi acaba yani çörek otu olmasa olurmu birde ben tarçını yoğurda katıp yiyorum bunun faydasıda çok oda yumurtaları çatlatıyo yani her duyduğumuzu yapıyoruz hadi bakalım sonu nolur

Son düzenleme:

canım zaten buz gibi derken mecazi anlamda kullandım ne kadar itici olduğunu ifade etmek için sanırım nüans farkını kaçırmışsın:) ama öyle elimize falan tutuşturdukları tüp falan olmadı hani şu tv de çıkan spermleri koruyan termosa benzer birşey varya onda geldi bizimki... öptüm canımopuyorumnanaktan

canım hz.peygamberimiz çörekotu için demişki sadece ölüme faydası yok die belirtmiş.çörek otu çok faydalı....bence bi dene bende yeni başladım

hadi canım ciddi olamazsın..... ben sana inanılmaz güveniyordum kesin oldu arkadaşımın diyordum.... eğer öyleyse gerçekten geçmiş olsun inşallah bir dahaki sefere olur canım benim.... hadi kolay gelsin sana mis gibi yap bakalım evini.......

evet bencede zaman önemli ama birde şöyle birşey var normal ısıda sperm yaşamıyorki erkeklerin testisleride vücut ısısından daha düşük bu nedenle... bence korunarak gelmesi daha mantıklı... elinde hastanenin içinde dolaşmak çokta mantıklı değil...

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... evet doğru söylüyorsun herşeyi çeken biziz ve nedense anlamayan da ailelerimiz...... şu bal tarçın çörekotu karışımı oranları nedir tatlım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…