Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

söylencek tek bir şey var allah hepinizi korusun böylesi bir testten hukuki süreci kaldıracak bünyem kalmadı bunu yapan kadın çok üzgündü neredeyse felç geçirecekti spiral taktırırken üzüntüden kafamı okşayıp duruyordu gerçekten insanlık hali ama olmaması gereken bir durum allah hepimizi korusun şu an hamilelik için gün sayacakken spiralin sıkıntısına bu yaşadıklarımın sıkıntısı tuz biber oluyor

canım hayırlısı olsun şimdiden inşallah tüp bebekte olsun yüzün güler.neden yumurtalık rezervin düşün anlayamadım sebebi ne?öpüyorum seni sıkma canını

erken menepoz görüyorlar tatlım şu an 32 yaşındayım aama yumurtalık rezervim malesef 42 gibiymiş

neden kendini suçluyorsun güzel arkadaşım bu senin suçun mu ki senin cezan olsun ortada cezalık bir durum olacaksa bu sana değil onlara olmalı

insanın içinde volkanlar patlarken her türlü olasılığı düşünüyor. Neden ben diyor ve sorguluyor malesef canım

sakın benim başıma geldi diye sizin de başınıza gelecek endişesi duymayın ne olur sadece tam paket açma aşamasında tekrar göz atın yeter tabi paketlenme aşamasınıda bilemeyiz ama doktorlarınıza sonrası bir dna testi yaptıracağınızı bu konuda hassas olduğunuzu belirtin ben doktoruma belirttmiştim ama şehir dışına çıktı allah sizi korrusun demekkten başka bir şeyt gelmiyor elimden

burpcum canım merak ettim bu yumurtalık rezervini nasıl belirliyorlar anlatırsan sevinirim... kanda mı belli oluyor yoksa ultrason gibi bir şeyle mi?

inanamıyorum okuduklarıma canım şuan çok şaşkınım allah sabır versin sana şuan aşılama düşünme aşamasındayım neye dikkat etmeliyiz sence..sperm tüpü hastanın yanında mı açılıyo..

canım burp bana anlatmıştı ben cevap vereyim sana yumurtalık rezervini kanda FSH değerine bakıyorlar ayrıca ultrasonda da görüyorlarmış

canım burp bana anlatmıştı ben cevap vereyim sana yumurtalık rezervini kanda FSH değerine bakıyorlar ayrıca ultrasonda da görüyorlarmış

teşekkür ederim bitanem de sayısını nasıl veriyorlar çok merak ettim........opuyorumnanaktan

canım spiral gelecek adet tarihine kadar kalacak rahmim ters olduğu için korkunç acılar çektim takılırken umarım çıkarken bi nebze olsun daha kolay olur direk tüp bebek düşünüyoruz

burp cum valla ne diyeceğimi şaşırdım.ağzım açık kaldı resmen.yaşadıkların kolay değil

allah sabır versin.yani şükür ki farketmişsin allah korusun ya etmeseydin.spiral bildiğim

kadarıyla adetliyken takılıyor rahim daha aşağı indiği için adet olmadığın için daha sıkıntılı

olmuştur.benimde rahmim ters malesef bide böle bi sorunumuz var

canım rahmin ters olduğunu nasıl anlıyolar..usg mi rahim filminde mi?

burpcum canım inşallah artık üzülmezsin güzel şeyler gelişir hayatında...çok üzgünüm erken menepoz olayına ve 42 yi anlayamadım yani vücudun üreteceği yumurta sayısı mı bu?öffff ya bilmediğimiz ne kadr şey var böyle...

bizimki şırınga gibi bir şeyde geldi, üstünde eşimin ismi yazılıydı. ama biz o zaman bile çok çok tedirgindik, karıştırılma ihtimaline karşı.

bu arada benim de rahmim arkaya dönük, yani ters tarafa yatık. yeşilcim bu aralar peşpeşe gidiyoruz hadi hayırlısı bakalım.

rahim ağzı da aşağıda olduğu için doktorum rahim yoluna plastik boruyu sokarken zorlandı baya.

inanamıyorum ya bir skandal nasıl olur allah kahretsin onları canım allah yardımcın olsun ne denir ki başka çıldırmamak içten değil..üffffffff nasıl bir iş ya...

kızlar sizin aşılamalarda spermler nasıl geldi ne içinde yada ne şekilde__?

valla eşimle laboratuvara gittik kendimiz aldık kare bi buzluğun içindeydi...eşimle doktorun yanına çıktık doğum salonuna çıkın geliyorum dedi.çıktık hemşire ve ebe karşıladı beni hazırladılar doktor geldi kutuyu açtı içindeki sperm yıkama raporunu çıkarıdı eşimi adı soyadını yaşını doğrulattı toplam sperm sayısını sordu bana.sonra tmm dedi eşime yıkama sonrası raporu verdi.ama benim aşılamam zor geçti içim darmış makasla rahmimi çektiler gerdirmiş doktor kanül girmeyince o acıya kıvranırken ben nasıl yapıldığını anlamadım hayırlısı olsun dedi doktor bu kadar sonrada umutla bekleye bekleye 12.gün yıkıldımmmmmmmmmmmmm...........benim hikayem böle allah fazla aratmasın...hepimize biran önce versin bebişlerimizi:Saruboceq::ecrin_bebek:

benimki cam bir kanülün içinde geliyo avuç içinde ışık görmeden getiriyolar bende hep tedirgin oluyorum açıkcası.

Arkadaşlar buz gibi olması mümkün degil çünkü spermler ışık görmeden ve mümkün oldugunca vücut sıcaklıgı derecesinde olacak şekilde getiriliyor.. hatta avucunuzun içine veriyorlar yada vucuda yapıştırıyorlar.. benimkindede lab.dan aldık ikisinde biz verdik doktora cam tüp şeklinde üstü kapalı etrafı alüminyum folyo sarılı, digerindede oldugum hastanede hazırlandı hemşire getirdi.. Yapabilecegimiz birşey yok arkadaşlar.. istedigimiz kadar önlem alalım olacagı varsa olurr.. Bundan sonrasına bakmak lazım.. Burp arkadaşımızla ilgili üzüntülerimizi içimize atalım artık lütfen, arkadaşımızı fazlasıyla üzmeye hakkımız yok.. Belkide tutmayacak bir aşılamaydı böylece atlattı.. Yada iki bebegi olacak belkide tüp bebeklee herşşey nasip kısmet.. Biliyorsunuzdur bu duayı belki ama tekrar yazayım, Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin inşallahh.. Hepimizin yerine burp arkadaşımıza son kez geçmiş olsun diyorum.. Sabır ve zaman engüzel çare olacak inşallahhh

Burp günaydın çok geçmiş olsun Rabbim böyle bir şey yaşatmasın kimseye san özelden mesaj attım dün akşam ama almamış olabilirsin aşılamanın yapıldığı hastaneyi bana özelden atabilirmisin çünkü bende aşılama yaptırıcam dünya küçük öyle değilmi lütfen bizimle paylaş .

benim yaşım 32 ama yumurta rezervim 10 yıl ileride yani 42 yaşında bir kadının olması gerektiği gibi malesef

inanamıyorum ya bir skandal nasıl olur allah kahretsin onları canım allah yardımcın olsun ne denir ki başka çıldırmamak içten değil..üffffffff nasıl bir iş ya...

gerçektende çıldırmamak için eşimle birbirimize kilitlenmekten başka bir şey gelmiyor elden benim gözümün içine kadın soka soka bak emin ol ha aman çok önemli aman allah korusun en korktuğum şey dedi sen emin olunca sana kafanı yaslamanı söylüyorlar işte o sıra kadın gözünün önüne koyduğu şeyi değilde arkadaki spermi koydu yanlışlıkla keşki benden önceki kadın heyecan yapmasaydı da sırasını bana vermeseydi ama böyle milyonlarca keşke var ve olanı değiştirmiyor istediğiniz kadar siz hassas olun yada doktorunuz olacak varsa oluyor

canım çok incesin allah razı olsun hepinizden ben ciddi anlamda sıyırma eşiğindeyim dün eşimle biraz alkol aldık onun etkisi ile uykuya rahat daldım ama gecenin üçünde vertigo ille uyandım (baş dönmesi) daha öncede yaşamıştım fiziki veya psikolojik herhangi bir şeyde tekrarlıyor tüm yaşadıklarım film şeridi giibi gözümün önünden geçiyor unutamıyorum tüm o konuşmalar diyaloglar ameliyathaneye götürülüşüm rahmimi çekiştirmeleri spirali gerdirmeleri zaten şu anda onun gerginliğini hissediyorum kanama ve ağrı yapıor bunu yapan kadının üzgünüm haykırışları eşimin ağlayışı her şey flashback halinde kafamda gece gece yatağımda şu an karnımda hissettiğim bir spiral olmamalıydı diye tepinmeye başladım tam bir tramva ve ben bunu atlatamıyorum hiç bir şey beni oyalamıyor belki psikolojik destek alırım

güzelim herkesin aynı olacak die bişey yok bizimki buzluk gibi bişeyin içindeydi...her hastanenin her doktorun prosedürü farklı.bak mesela seninki de bize tuhaf geldi vücuda yapıştırıyolar vs...her yer aynı olmuyo...

Sıcaklık önemli diye dedim ben.. Buzluk gibi bişey sıcaklıgını sabit tutmak içindir, sen genede bi sor derim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…