şekercim şimdi okudum yazıklarını ne söylenir bilemedim ama kanım dondu bence bir arkadaşın da dediği gibi mutlaka hukuki süreci düşünmelisin bunu fark etmeyebilirdin ya da bu senin kadar uyanık olmayan birine de olabilirdi bence işin bu yönü de düşünülmeli sanki bir de ben de istanbuldayım burası neresi çok merak ettim en azından bizimle paylaş ve tekrar geçmiş olsun gerçekten çok geçmiş olsun
canım hayırlısı olsun şimdiden inşallah tüp bebekte olsun yüzün güler.neden yumurtalık rezervin düşün anlayamadım sebebi ne?öpüyorum seni sıkma canını
neden kendini suçluyorsun güzel arkadaşım bu senin suçun mu ki senin cezan olsun ortada cezalık bir durum olacaksa bu sana değil onlara olmalı
burpcuğum buna gerçekten inanamıyorum yaa o hemşire ve dr.ları benim bile buradan boğasım geldi ama elden ne gelir ama sen yinede iyiki farketmişsin canım ya.ya farketmeseydin inanılır gibi değil yaa allahım neler oluyo artık ben bile şüphe duymaya başladım inanki yaşadığın bu olay yenilir yutulur cinsten değil canım bende istanbulda bir merkeze gidiyorum bu dediğin hangi merkez olur ya belki aynı merkezdeyizdir insan düşünmeden edemiyo insanın içine bi kurt düşmeye görsün
canım burp bana anlatmıştı ben cevap vereyim sana yumurtalık rezervini kanda FSH değerine bakıyorlar ayrıca ultrasonda da görüyorlarmış
canım spiral gelecek adet tarihine kadar kalacak rahmim ters olduğu için korkunç acılar çektim takılırken umarım çıkarken bi nebze olsun daha kolay olur direk tüp bebek düşünüyoruz
burp cum valla ne diyeceğimi şaşırdım.ağzım açık kaldı resmen.yaşadıkların kolay değil
allah sabır versin.yani şükür ki farketmişsin allah korusun ya etmeseydin.spiral bildiğim
kadarıyla adetliyken takılıyor rahim daha aşağı indiği için adet olmadığın için daha sıkıntılı
olmuştur.benimde rahmim ters malesef bide böle bi sorunumuz var
canım rahmin ters olduğunu nasıl anlıyolar..usg mi rahim filminde mi?
kızlar sizin aşılamalarda spermler nasıl geldi ne içinde yada ne şekilde__?
canım tüm bunları yaptırabilirim basında tanıdıklarım var ismini vermeyeceğim ama kurum öyle böyle kurum değil en babalarından kadının meslek hayatı biter maddi olarakta elime pek çok şey geçer ama neden bilmiyorum içimden bunlara girmek gelmedi ve onlarada şikayetçi olmayacağımı ama durumu telefi etmelerini söyledim bilmiyorum normalde hakkımı sonuna kadar alırım ama bu durumda elim kolum bağlandı kayınpederimde çok iş bitiricidir o bile ikna oldu kadın cidden çok pişmandı ve bu gerçekten bir hataydı ve sonuna kadar arkasında durdular
kızlar sizin aşılamalarda spermler nasıl geldi ne içinde yada ne şekilde__?
valla kocaman şişko buz gibi bir termosu andırıyordu onun içinden çıkardılar ve yaptılar...
benimki cam bir kanülün içinde geliyo avuç içinde ışık görmeden getiriyolar bende hep tedirgin oluyorum açıkcası.
burpcum canım inşallah artık üzülmezsin güzel şeyler gelişir hayatında...çok üzgünüm erken menepoz olayına ve 42 yi anlayamadım yani vücudun üreteceği yumurta sayısı mı bu?öffff ya bilmediğimiz ne kadr şey var böyle...
inanamıyorum ya bir skandal nasıl olur allah kahretsin onları canım allah yardımcın olsun ne denir ki başka çıldırmamak içten değil..üffffffff nasıl bir iş ya...
Arkadaşlar buz gibi olması mümkün degil çünkü spermler ışık görmeden ve mümkün oldugunca vücut sıcaklıgı derecesinde olacak şekilde getiriliyor.. hatta avucunuzun içine veriyorlar yada vucuda yapıştırıyorlar.. benimkindede lab.dan aldık ikisinde biz verdik doktora cam tüp şeklinde üstü kapalı etrafı alüminyum folyo sarılı, digerindede oldugum hastanede hazırlandı hemşire getirdi.. Yapabilecegimiz birşey yok arkadaşlar.. istedigimiz kadar önlem alalım olacagı varsa olurr.. Bundan sonrasına bakmak lazım.. Burp arkadaşımızla ilgili üzüntülerimizi içimize atalım artık lütfen, arkadaşımızı fazlasıyla üzmeye hakkımız yok.. Belkide tutmayacak bir aşılamaydı böylece atlattı.. Yada iki bebegi olacak belkide tüp bebeklee herşşey nasip kısmet.. Biliyorsunuzdur bu duayı belki ama tekrar yazayım, Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin inşallahh.. Hepimizin yerine burp arkadaşımıza son kez geçmiş olsun diyorum.. Sabır ve zaman engüzel çare olacak inşallahhh
Arkadaşlar buz gibi olması mümkün degil çünkü spermler ışık görmeden ve mümkün oldugunca vücut sıcaklıgı derecesinde olacak şekilde getiriliyor.. hatta avucunuzun içine veriyorlar yada vucuda yapıştırıyorlar.. benimkindede lab.dan aldık ikisinde biz verdik doktora cam tüp şeklinde üstü kapalı etrafı alüminyum folyo sarılı, digerindede oldugum hastanede hazırlandı hemşire getirdi.. Yapabilecegimiz birşey yok arkadaşlar.. istedigimiz kadar önlem alalım olacagı varsa olurr.. Bundan sonrasına bakmak lazım.. Burp arkadaşımızla ilgili üzüntülerimizi içimize atalım artık lütfen, arkadaşımızı fazlasıyla üzmeye hakkımız yok.. Belkide tutmayacak bir aşılamaydı böylece atlattı.. Yada iki bebegi olacak belkide tüp bebeklee herşşey nasip kısmet.. Biliyorsunuzdur bu duayı belki ama tekrar yazayım, Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin inşallahh.. Hepimizin yerine burp arkadaşımıza son kez geçmiş olsun diyorum.. Sabır ve zaman engüzel çare olacak inşallahhh
güzelim herkesin aynı olacak die bişey yok bizimki buzluk gibi bişeyin içindeydi...her hastanenin her doktorun prosedürü farklı.bak mesela seninki de bize tuhaf geldi vücuda yapıştırıyolar vs...her yer aynı olmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?