kızlar haaaamiiileeyiimmm testim elimde:teytey::teytey::teytey::teytey:
yarın benimde 10. gün olursa peşpeşe doğururuz tatlım ya niye bu kadar umutsuzsun olmaz ama......... en son gittiğinde kaçıncı gündeydin yumişin ne kadar dı canım? allah dermanı olmayan dert vermesin sağlıklı güzel günlere inşallah........:CüvCüv::ecrin_bebek:
kızlarrrrrrr acil yardıma ihtiyacım var...... moralim bozuk biraz....... bugün dr a gittim 7. gün 10 mm olan yumişim 10. gün 15mm olmuş birde ne olmuş dersiniz........ solda da gelişmiş 1 tane o da 13 mm civarı buraya kadar herşey güzel.... ama birde geriden gelenler var onlarda biraz risk oluşturacak gibi dr e2 baktırdı çok yüksek çıktı eğer pzt düşmezse ( dozu düşürdü) 2500 e kadar olabilir ama aşarsa iptal ederiz dedi... ya ben ne yapacağım ya... gelişmiyor olmuyor derken benim pıtırcıklar çıkmaya başlamış .... tamam ikiz istiyorum ama ne olur gerisi gelişmesin ....... moralim çok bozuk ve ertelenir diye çok korkuyorum... ne olur dua edin de hayırlısıyla yüzümün akıyla çıkalım şu işin içinden... allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin... bu e2 düzeyinin normali nedir bilenler cevaplarsa çok mutlu olurum.......
süper ya tebrik ederim canınm kaçıncı günündü aşılamanın değerin kaç çıktı yazarsan çok sevinirim tebrik ederim tekrar allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..kızlar haaaamiiileeyiimmm testim elimde:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım arada çağırmıyorlar 11. günden sonra takibe başlıyorlar yarın aşılamam var yumurtalar güzel gelişmiş dua edin benim için....)))))))
canım arada çağırmıyorlar 11. günden sonra takibe başlıyorlar yarın aşılamam var yumurtalar güzel gelişmiş dua edin benim için....)))))))
canım inşallah düzelir benimde çok gelişmiş yarın aşılamam var 2 tane 13 m 1 tane 19 m arkadan da 2 tane 3 mm dün akşam çatlatma iğnesi oldum yarın olucak ama bana bir daha E2 bakmadılar..
opuyorumnanaktan
ooooo süper bende de takipçiler var ama çok olması iyi değil gibi dr aşılama iptali gibi konuştu ne olur böyle birşey olmasın bu ay bende anne olmak için savaşanlara katılayım... benimde dün 10. gün biri sağda 15mm ,biri solda 13.1 bunlardan biraz küçükler daaha var ama en gelişmiş olanları bunlar... rabbim inşallah bizlere de annelik duygusunu tattırır.... ama neden e2 bakmadılar yumurta çok olunca hiperstimilasyon mu ne ondan olma riski varmış gerçi çok rastlanan bir durum değilmiş ama benim tedirgin olmama yettide arttı bile.... ay inşallah öyle bişey çıkmaz... dua edin ne olur..........:Saruboceqpuyorumnanaktan:lepi:kaydirigubbakcemile
canım sen meraklanma hiperstimilasyon için 10 tane filan yumurta gelişmesi gerekiyor.
o yüzden tüp bebek tedavilerinde daha yüksek dozda ilaç kullanıldığında ve pko hastalarında daha sıklıkla rastlanılıyor.ayrıca oyle bile olsa bazen bu durum işlemden sonra geneldede hamilelik oluştuğunda orataya cıkıyor
canım sen meraklanma hiperstimilasyon için 10 tane filan yumurta gelişmesi gerekiyor.
o yüzden tüp bebek tedavilerinde daha yüksek dozda ilaç kullanıldığında ve pko hastalarında daha sıklıkla rastlanılıyor.ayrıca oyle bile olsa bazen bu durum işlemden sonra geneldede hamilelik oluştuğunda orataya cıkıyor
kızlar slm nasılsınız...özlemcim ve deniz35 hayırlısı olsun aşılamalarınız hayırlı ve son olur inşallah v-canlarım.boncuk 1985 hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı eli ayağı düzgün olsun.burpcum canım hala negatif sonucu aklımdan atamıyorum.zoruma gidiyo bi de 2 yumurtamın çatlamamış olması.çok üzgünüm yeni tedavi için regl günümü bekliyorum.inşallah ikinci ve son tedavim olur.allah fazla aratmasın emeklerimiz boşa çıkmasın...öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...:hulyapuyorumnanaktan:Saruboceq:
kızlar slm nasılsınız...özlemcim ve deniz35 hayırlısı olsun aşılamalarınız hayırlı ve son olur inşallah v-canlarım.boncuk 1985 hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı eli ayağı düzgün olsun.burpcum canım hala negatif sonucu aklımdan atamıyorum.zoruma gidiyo bi de 2 yumurtamın çatlamamış olması.çok üzgünüm yeni tedavi için regl günümü bekliyorum.inşallah ikinci ve son tedavim olur.allah fazla aratmasın emeklerimiz boşa çıkmasın...öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...:hulyapuyorumnanaktan:Saruboceq:
boncuğum ya bu senin kaçıncı aşılamandı........
süper ya tebrik ederim canınm kaçıncı günündü aşılamanın değerin kaç çıktı yazarsan çok sevinirim tebrik ederim tekrar allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?