Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar haaaamiiileeyiimmm testim elimde:teytey::teytey::teytey::teytey:

ay sen ciddi misin...... canım ya tebrik ederim darısı başımıza dua et ne olur annelerin dualar kabul olur derler..... benim aşılamam da allah kısmet ederse salı günü ... ay bende çok istiyorum bana da nasip et rabbim ne olur.... isteyen herkese nasip et ne olur hiçbir kulunu boynu bükük bırakma ,evlerini neşesiz bırakma .... ayyyyyy çok mutlu oldum ya.. allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah...

canım arada çağırmıyorlar 11. günden sonra takibe başlıyorlar yarın aşılamam var yumurtalar güzel gelişmiş dua edin benim için....)))))))

canım inşallah düzelir benimde çok gelişmiş yarın aşılamam var 2 tane 13 m 1 tane 19 m arkadan da 2 tane 3 mm dün akşam çatlatma iğnesi oldum yarın olucak ama bana bir daha E2 bakmadılar..

kızlar haaaamiiileeyiimmm testim elimde:teytey::teytey::teytey::teytey:
süper ya tebrik ederim canınm kaçıncı günündü aşılamanın değerin kaç çıktı yazarsan çok sevinirim tebrik ederim tekrar allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

canım arada çağırmıyorlar 11. günden sonra takibe başlıyorlar yarın aşılamam var yumurtalar güzel gelişmiş dua edin benim için....)))))))

fıstığım ya dualarım seninle sende eksik etme ne olur.... inşallah bu ay güzel haberleri veririz hepimiz .... opuyorumnanaktan:Saruboceq:

opuyorumnanaktan
canım inşallah düzelir benimde çok gelişmiş yarın aşılamam var 2 tane 13 m 1 tane 19 m arkadan da 2 tane 3 mm dün akşam çatlatma iğnesi oldum yarın olucak ama bana bir daha E2 bakmadılar..

ooooo süper bende de takipçiler var ama çok olması iyi değil gibi dr aşılama iptali gibi konuştu ne olur böyle birşey olmasın bu ay bende anne olmak için savaşanlara katılayım... benimde dün 10. gün biri sağda 15mm ,biri solda 13.1 bunlardan biraz küçükler daaha var ama en gelişmiş olanları bunlar... rabbim inşallah bizlere de annelik duygusunu tattırır.... ama neden e2 bakmadılar yumurta çok olunca hiperstimilasyon mu ne ondan olma riski varmış gerçi çok rastlanan bir durum değilmiş ama benim tedirgin olmama yettide arttı bile.... ay inşallah öyle bişey çıkmaz... dua edin ne olur..........:Saruboceqpuyorumnanaktan:lepi:kaydirigubbakcemile

canım sen meraklanma hiperstimilasyon için 10 tane filan yumurta gelişmesi gerekiyor.
o yüzden tüp bebek tedavilerinde daha yüksek dozda ilaç kullanıldığında ve pko hastalarında daha sıklıkla rastlanılıyor.ayrıca oyle bile olsa bazen bu durum işlemden sonra geneldede hamilelik oluştuğunda orataya cıkıyor

canım ya sözde bende pko yok yani kan testleri ve ultrason görüntüleri öyle diyo... yumurta sayımı tam olarak söylemediği için bilemiyorum... ama gelişenlerin diğerlerini engellediğini biliyorum doğru biliyorsam... bende puregon iğne kullanıyorum çünkü diğerleri geliştirmedi... evet sayının 20 yi geçmesi gerekiyormuş araştırdım bayağı ... inşallah sorun çıkmadan olurum şu aşılamayı ...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah....:ecrin_bebek::Saruboceq:

kızlar slm nasılsınız...özlemcim ve deniz35 hayırlısı olsun aşılamalarınız hayırlı ve son olur inşallah v-canlarım.boncuk 1985 hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı eli ayağı düzgün olsun.burpcum canım hala negatif sonucu aklımdan atamıyorum.zoruma gidiyo bi de 2 yumurtamın çatlamamış olması.çok üzgünüm yeni tedavi için regl günümü bekliyorum.inşallah ikinci ve son tedavim olur.allah fazla aratmasın emeklerimiz boşa çıkmasın...öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...:hulyapuyorumnanaktan:Saruboceq:

kızlar ne demek hiperstimilasyon? nasıl oluyor hiperstimilasyon olursa sonucunda ne oluyor banada anlatın ilk defa duydum..

sağol canım dileklerin için umarım hepimizin son tedavileri olur sende hayırlısıyla kurtulursun kistlerinden zoruna gitmesin çok sıkma kendini düşünmemeye çalış bende işe başlıycam sırf şu aşılama döneminde rhat olmak için zaten bu sefer hiç heyecanım yok ne bileyim geçen sefer ilkti ya günler geçmek bilmiyordu şimdi daha rahatım hepimiz için hayırlısı olsun..

:CüvCüv:
canım ya inşallah son olur... hepimiz çektiğimiz sıkıntıları az çok biliyoruz ve bu nedenle umarım hepimizin son olur ve alırız bebişlerimizi kucağımıza... 2010 bizim için doğurma yılı olur eeeee herşeye bir gün ,hafta,yıl uydurmuşlar bu da bizim uydurduğumuz birşey olur ne olacak...2010 DOĞURMA YILI........:CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

günaydın kızlar saat 11 de aşılamam var kasıklarım çok ağrıyor acaba yumurtalar çatladığı için mi?umarım hayırlısı olur..dua edin benim için..

canım yumurtan çatladığı içindir.çünkü bende o ağrı hiç olmamıştı.v e çatlamamışlar meğer.inşallah 14 gün sonra sedne kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm die yazarsın.işe başlasan tedaviler için kontrole nasıl gitcen biliyosun sık sık gidiliyo izin verirler mi sürekli ben şuan onun için işe girremiyorum...umarım hayırlısıyla bu defa olur bitanem.sonuçları yazarsın.öptüm:Saruboceq:

boncuğum ya bu senin kaçıncı aşılamandı........

canım çok saol allahım en kısa zamanda bu dileğini meleğini sana yollar inş. canım benimkisi 3. aşılamamdı inş. son olur daha kalp atışlarını duymadan bişey demek ve yapmak istemiyorum bir kere başıma geldi korkuyorum hadi bakalım sendende bekliyoruz kendine ii bak canımopuyorumnanaktan

süper ya tebrik ederim canınm kaçıncı günündü aşılamanın değerin kaç çıktı yazarsan çok sevinirim tebrik ederim tekrar allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

teşekkür ediyorum canım arkadaşım en kısa zamanda darısı başınıza benim 11. günümdü değeri 14.64. salı günü tekrar yaptırıcam bakalım kaç olucak değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…