bende biraz önce gastro ya gittim.bi sürü tahlil verdi kan idrar ultrason yarın yapılcak. bide nükleer tıp a gittim.radyoaktif madde içtim.yine bi rontgen cekildi.balon gibi bişiy üfletildi. bakalım sonuçları görcez.doktor strestendir dedi.
ya anlamıyom yumurtardan nedir çektiğimiz. gelişir dert gelişmez dert bunun ortasını ne zaman tutturacaz?
unutmayalım arkadaşlar RABBİM hakkımızda ne hayırlıysa onu verir.
ah canım ya neyse hayırlısı olsun.sen daha önemlisin.önce saglık.kendiniz deneyin o da tutabilir.sen yinede bizi merakta bırakma.hayırlıısı olsun hakkında.öpüyorum seni...
bende biraz önce gastro ya gittim.bi sürü tahlil verdi kan idrar ultrason yarın yapılcak. bide nükleer tıp a gittim.radyoaktif madde içtim.yine bi rontgen cekildi.balon gibi bişiy üfletildi. bakalım sonuçları görcez.doktor strestendir dedi.
canım yumurtan çatladığı içindir.çünkü bende o ağrı hiç olmamıştı.v e çatlamamışlar meğer.inşallah 14 gün sonra sedne kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmm die yazarsın.işe başlasan tedaviler için kontrole nasıl gitcen biliyosun sık sık gidiliyo izin verirler mi sürekli ben şuan onun için işe girremiyorum...umarım hayırlısıyla bu defa olur bitanem.sonuçları yazarsın.öptüm:Saruboceq:
canım ya maalesef aşılamam olmayacak değerim çok yüksek çıktı 3141 gibi birşey yumişlerde fazla o nedenle dr hiperstimülasyon olabilir bu da risk doğurur dedi vücutta su toplanmasına neden olup ölüme yol açabiliyormuş... ben bu riski alırım demiş eşime ama eşim ben bir bebek için senden olamam isterse hiç olmasın bana sen lazımsın dedi... ben onu sevmeyeyim de ne yapayım... onun da tanıdık arkadaşları var izmirde elazığda kadın doğumcular onlara sormuş 3000 i geçince pek yapmıyorlarmış o nedenle bu sefer kendimiz deneyeceğiz... aşıdan korarken şimdi olsaydı da acısaydı diyorum burpun dediği gibi manyadık artık valla ... rabbim herşeyin en iyisini bilir ne yapalım hakkımızda hayırlısı .... belki de üzmez böyle gelir...kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek::CüvCüv:
deniz 35 nerdesin canım nasıl geçti aşılaman merak ediyorum seni...
:lepi:NBNH canım sen hangi ilacı kullanmıştın? öncelikle bu duyarlılığın için çok teşekkür ederim bitanem... ya benim 10. gün 1700 falan bayağı yüksek ve 2500 ü geçmemesi gerekiyormuş.. geçerse iptal edilirmiş ay ne olur öyle olmasın rabbim herşey yolunda gitsin... evet yıllar uçup gidiyor ama biz aynı yerdeyiz bazen yaşı önemseyip takıp kendimizi bitiriyoruz ama psikolojimizi bozmayalım böyle... kaç yaşında hamile kalanlar var öyle düşün... hem yaşında ne var tatlım .... sende kendine iyi bak ve mutsuzluğa düşme lütfen... inanalım 2010 da hepimiz bebiş sahibi olacağız buna odaklanalım lütfen ... istersek ve dua edersek olur inanalım ve başaralım....:lepi::Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::dance:kaydirigubbakcemile5
canım ya maalesef aşılamam olmayacak değerim çok yüksek çıktı 3141 gibi birşey yumişlerde fazla o nedenle dr hiperstimülasyon olabilir bu da risk doğurur dedi vücutta su toplanmasına neden olup ölüme yol açabiliyormuş... ben bu riski alırım demiş eşime ama eşim ben bir bebek için senden olamam isterse hiç olmasın bana sen lazımsın dedi... ben onu sevmeyeyim de ne yapayım... onun da tanıdık arkadaşları var izmirde elazığda kadın doğumcular onlara sormuş 3000 i geçince pek yapmıyorlarmış o nedenle bu sefer kendimiz deneyeceğiz... aşıdan korarken şimdi olsaydı da acısaydı diyorum burpun dediği gibi manyadık artık valla ... rabbim herşeyin en iyisini bilir ne yapalım hakkımızda hayırlısı .... belki de üzmez böyle gelir...kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek::CüvCüv:
canım aşılamam dün oldu çok ağrılı geçti bu sefer yine geçen sefer gibi çok az lekelenme oldu.ama akşama kadar ağrım devam etti bugün birşeyim yok giremedim iş meselesi vardı ya ona koşturdum bugün yarın başlıyorum çok yorucu bir iş değil hamile kalırsam da belki devam ederim olmazsa da çalışırım hayırlısı bakalım kafamda takıntı yapmamak için uğraş arıyorum..akşamları girebildiğim kadar sizinle olucam..
canım çok üzüldüm bende aynı duyguyu yaşamıştım aşılama olmayı beklerken kist çıkmıştı bir de hiperstimülasyon ne demek? anlatır mısınız
özlemcim canım bende hemen cevap yazayım derken hepsini okumadan yazmıştım aşılamanın olmayacağını okuyunca üzüldüm ama eşinin dediği gibi senin sağlığın çok daha önemli onun için herşeyde bir hayır var diye düşünmek lazım ama belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın aşılamaya bile gerek kalmaz belli mi olur opuyorumnanaktan
evet bitanem ya sağlık herşeyin başı eşimde aşılama için sonuçta %20 lik bir şans için seni feda edemem dedi o öyle deyince dr da bu olumsuzlukları anlatınca vazgeçtim... rabbim inşallah bizi üzmez ve normal yoldan verir... yumişlerim 20-19-18 mm civarındalar ama kaç tane olduklarını bilmiyorum sadece çok olduklarını biliyorum.... hayırlısı herşeyin inşallah...opuyorumnanaktan
özlemcim canım bende hemen cevap yazayım derken hepsini okumadan yazmıştım aşılamanın olmayacağını okuyunca üzüldüm ama eşinin dediği gibi senin sağlığın çok daha önemli onun için herşeyde bir hayır var diye düşünmek lazım ama belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın aşılamaya bile gerek kalmaz belli mi olur opuyorumnanaktan
evet bitanem ya sağlık herşeyin başı eşimde aşılama için sonuçta %20 lik bir şans için seni feda edemem dedi o öyle deyince dr da bu olumsuzlukları anlatınca vazgeçtim... rabbim inşallah bizi üzmez ve normal yoldan verir... yumişlerim 20-19-18 mm civarındalar ama kaç tane olduklarını bilmiyorum sadece çok olduklarını biliyorum.... hayırlısı herşeyin inşallah...opuyorumnanaktan
canım senin yumoşlarında benimkisi gibi bendede çok ve ölçüleri baya büyük oldu inş. sende bu ay hamile listesine gireceksin hadi bakalım gayret edin bakalım işleme :))kaydirigubbakcemile3
canım senin yumoşlarında benimkisi gibi bendede çok ve ölçüleri baya büyük oldu inş. sende bu ay hamile listesine gireceksin hadi bakalım gayret edin bakalım işleme :))kaydirigubbakcemile3
canım öyle gibi görünüyor dr hamile kalma şansın çok yüksek dedi ama işte herşey allahtan o ol derse olacak inşallah... senin kaç taneydi ve aşılama oldun muydu? yanlış hatırlamıyorsam 3. diyordunuz ama nasıl oldu aşılama ile mi normal yoldan mı? inşallah bu ay listeye girerim kararlıyım , ısrarlıyım ve çokkkkkkk azimliyim...:CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
canım yumurtaların çok büyümüş çatlarlar bugünlerde sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun bu ay hadi çalışmalara tamgaz devam:kedi:
canım öyle gibi görünüyor dr hamile kalma şansın çok yüksek dedi ama işte herşey allahtan o ol derse olacak inşallah... senin kaç taneydi ve aşılama oldun muydu? yanlış hatırlamıyorsam 3. diyordunuz ama nasıl oldu aşılama ile mi normal yoldan mı? inşallah bu ay listeye girerim kararlıyım , ısrarlıyım ve çokkkkkkk azimliyim...:CüvCüv::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
canım ben 3. aşılama ile hamile kaldım çok şükür zaten sondu eğer olmasaydı hemen tüp bebeğe geçmeye kararlıydık inş. seninde en kısa zamanda olur canım sakın üzülme yumişlerin çok iii inş. gelir bu sefer sıpan
özlemcim canını sıkma aşılama o kdr da garantili bişey değil.sonuçta yumurta senin sperm eşinin alıyo spermi daha ileri bırakıyo.bence takma kafana ben artık aşılama düşünmüyorum düşünmemde çünkü saçma bişey yaptırdığıma pişman oldum ben.bak bi kaç tavsiyem var ilişki den 1 saat önce eşine sert bir kahve içir.ve ilişki sonrasında eşin bacaklarını tutup sallasın havaya doğru durur halde bilmem anlatabildim mi ve seninde tatmin olman gerekli çünkü spermler daha iyi yüzüyomuş ve kolay ulaşıyomuş yumurtaya..biraz açık oldu galiba ama hamile kalan arkadaşlarım öyle yapmışlar.canını sıkma bu ay normal yolla olacak bak söylemedi deme.vardır bunda da bi hayır yoksa tam herşey hallolmuşken neden iptal olsun ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?