Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende biraz önce gastro ya gittim.bi sürü tahlil verdi kan idrar ultrason yarın yapılcak. bide nükleer tıp a gittim.radyoaktif madde içtim.yine bi rontgen cekildi.balon gibi bişiy üfletildi. bakalım sonuçları görcez.doktor strestendir dedi.

geçmiş olsun canım ya allah şifa versin.

ya anlamıyom yumurtardan nedir çektiğimiz. gelişir dert gelişmez dert bunun ortasını ne zaman tutturacaz?
unutmayalım arkadaşlar RABBİM hakkımızda ne hayırlıysa onu verir.

valla doğru canım ama yapacak birşey yok doz fazla geldi bu kez .... bakalım deneyeceğiz kısmetse olur...

ah canım ya neyse hayırlısı olsun.sen daha önemlisin.önce saglık.kendiniz deneyin o da tutabilir.sen yinede bizi merakta bırakma.hayırlıısı olsun hakkında.öpüyorum seni...

evet herşeyin başı sağlık ama olmayınca da stres yapıp her türlü hastalığa da her defasında davetiye yolluyoruz.... siz benim canlarımsınız ne olursa olsun bu sayfadan ayrılmam ve sizi merakta bırakmam.... ben herşeyi sizlerle aştım herşey için bir kez daha çok teşekkür ederim...

canım ya allah şifa versin inşallah... stres bütün kötülüklerin anası ...:Saruboceq:

canım zaten bu da olmazsa tedaviye devam etmiycem eşim yurt dışına çıkıyor şubatta da rapor işleri var bu işide kaçırmak istemedim o zamana kadar da çalışırım uymazsa çıkarım yapcak birşey yok hayırlısı bakalım..

35deniz busefer yanlış alarm olmayacak şöyle yüksek değerli kan sonuçlarının haberini vereceksin bize inşallah geçen ay prova yaptın bu ay tam sevineceksin inşallah

canım çok sağol aşılamam dün oldu şu anda bir ağrım yok ama bu sefer aşılama çok sıkıntılı geçti ağrılı oldu ilkinde birşey hissetmemiştim hayırlısı bakalım inşallah dediğin gibi olur ve busefer olur..

canım çok üzüldüm bende aynı duyguyu yaşamıştım aşılama olmayı beklerken kist çıkmıştı bir de hiperstimülasyon ne demek? anlatır mısınız

geçmiş olsun canım umarı sonuçların hepsi tertemiz çıkar...

deniz 35 nerdesin canım nasıl geçti aşılaman merak ediyorum seni...

canım aşılamam dün oldu çok ağrılı geçti bu sefer yine geçen sefer gibi çok az lekelenme oldu.ama akşama kadar ağrım devam etti bugün birşeyim yok giremedim iş meselesi vardı ya ona koşturdum bugün yarın başlıyorum çok yorucu bir iş değil hamile kalırsam da belki devam ederim olmazsa da çalışırım hayırlısı bakalım kafamda takıntı yapmamak için uğraş arıyorum..akşamları girebildiğim kadar sizinle olucam..

canım ben menegon kullanmıştım dr e2 değerine göre dozu düşürüp yükseltiyordu canım sende kötü düşünme herşey güzel olucak aşılaman da olucak güzel haberlerde alıcaz senden canım bana moral verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim bende toparlanmaya başladım 2 hafta sonra memlekete gidiyorum geldikten sonra daha iyi olacağım :1hug:

Son düzenleme:

özlemcim canım bende hemen cevap yazayım derken hepsini okumadan yazmıştım aşılamanın olmayacağını okuyunca üzüldüm ama eşinin dediği gibi senin sağlığın çok daha önemli onun için herşeyde bir hayır var diye düşünmek lazım ama belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın aşılamaya bile gerek kalmaz belli mi olur opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun umarım sonuçların iyi çıkar :Saruboceq:

canım aşılaman hayırlı olsun yeni işe mi giriyorsun ben de bebek meselesi yüzünden çalışmak istemiyorum izin almak zor olacağı için ama 6 aya kadar olmazsa artık iş aramaya başlıycam bende:1hug:

canım çok üzüldüm bende aynı duyguyu yaşamıştım aşılama olmayı beklerken kist çıkmıştı bir de hiperstimülasyon ne demek? anlatır mısınız

canım ya insanız ve herşeyi yaşayarak öğreniyoruz iyiyi de kötüyü de .... hiperstimülasyon istenmeyen bir durum vücuttta su birikmesi ve sonucu ölüme kadar gidebilecek bir tablo.... kullanılan ilaçlarla birlikte istenilenden çok daha fazla yumurtanın gelişimi ve bunlarda su birikmesi.... 3 derecesi var hafif ,orta, ağır diye.... ama ben bilemem ki benim vücudum nasıl bir tepki verecek bu nedenle aşılamayı göze alamadım ve iptal oldu... ne yapayım belki normal yoldan gelir yaramazlar....opuyorumnanaktan

özlemcim canını sıkma aşılama o kdr da garantili bişey değil.sonuçta yumurta senin sperm eşinin alıyo spermi daha ileri bırakıyo.bence takma kafana ben artık aşılama düşünmüyorum düşünmemde çünkü saçma bişey yaptırdığıma pişman oldum ben.bak bi kaç tavsiyem var ilişki den 1 saat önce eşine sert bir kahve içir.ve ilişki sonrasında eşin bacaklarını tutup sallasın havaya doğru durur halde bilmem anlatabildim mi ve seninde tatmin olman gerekli çünkü spermler daha iyi yüzüyomuş ve kolay ulaşıyomuş yumurtaya..biraz açık oldu galiba ama hamile kalan arkadaşlarım öyle yapmışlar.canını sıkma bu ay normal yolla olacak bak söylemedi deme.vardır bunda da bi hayır yoksa tam herşey hallolmuşken neden iptal olsun ki...

ys88 canım neden öyle düşünüyosun bilemiyorum ama aşılamanın saçma olduğunu söyleyemeyiz ben aşılama ile 2 defa hamile kaldım ilkinde biraz şanssızlık oldu ama çok şükür allahıma şimdi hamileyim bu yöntemle hamile kalan çok arkadaşlarımız var yani sorunu kendimizde arayalım bence aşılama bir tıp dalı saçmalık değil :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…