Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar valla cok ihmal ediyorsunuz artık bu sayfayı.üzülüyorum ben girdiğimde kimse bişiy yazmadıysa...
herkes bıktı sanırım olumsuz haberleri alınca.olmadı yeni topik açın kızlar.hareketlenelim biraz.

kızlarrrrrrr acil yardıma ihtiyacım var...... moralim bozuk biraz....... bugün dr a gittim 7. gün 10 mm olan yumişim 10. gün 15mm olmuş birde ne olmuş dersiniz........ solda da gelişmiş 1 tane o da 13 mm civarı buraya kadar herşey güzel.... ama birde geriden gelenler var onlarda biraz risk oluşturacak gibi dr e2 baktırdı çok yüksek çıktı eğer pzt düşmezse ( dozu düşürdü) 2500 e kadar olabilir ama aşarsa iptal ederiz dedi... ya ben ne yapacağım ya... gelişmiyor olmuyor derken benim pıtırcıklar çıkmaya başlamış .... tamam ikiz istiyorum ama ne olur gerisi gelişmesin ....... moralim çok bozuk ve ertelenir diye çok korkuyorum... ne olur dua edin de hayırlısıyla yüzümün akıyla çıkalım şu işin içinden... allah hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin... bu e2 düzeyinin normali nedir bilenler cevaplarsa çok mutlu olurum.......

Özlemcım endıŞe etmene gerek yok bak ne gÜzel bÜyÜmÜŞler ve Şansın daha yÜksek.bı de kıst vs yı kafana takma olacak olduktan sonra benımkı gıbı yumurtan Çatlamaz kıst yıne olur...sıkma canını e2 ıÇın bı yorum yapamayacaĞım tatlım hıÇbır bılgım yok.p.tesıyı beklemekten baŞka Çaren yok...o zaman herŞey belı olur merak etme yÜksek Çıkmıcak ve aŞılaman olcak bebıŞınde gelecek sana merak etme.ÖptÜm cnm

canım sen ikiz ikiz derken allah sana üçüz beşiz mi vercek yoksa.ah bu büyük konuşmalar hep başımızı yakıyor.canım öncelikle sakin ol.panikleme.e2 değeri hakkında bir bilgim yok benim doktorum ölçtürmedi hiç.ama benim gelişen 3 yumurtam vardı.bide arkadan gelenler aşılama işlemimde yapılmıştı.sen sakin ol ki daha fazla etkilenmesin.o yumurta geliştiren yiceklerden de yeme.dua et allaha.tek çaremiz o.

evet ys88 cok haklısın özlem aşılamayı yaptıracak bizede ilk güzel haberi vericek..

:CüvCüvpuyorumnanaktan
canım ya çok teşekkür ederim evet beklemekten başka çarem yok inşallah olur ve güzel haberi paylaşırım sizlerle......

ya evet tatlım ya birşeyi 40 kez söylersen olurmuş derler ya benimde öyle oldu galiba 3 gün önce sadece 1 taneydi oysa şimdi....... e2 östrojen oluyor estradiol gibi bir adı var tam olarak yazamamış olabilirim ama kısaca östrojen oluyor...... sakin olmaya çalışıyorum dr bol su iç dedi ... zaten çok içerim sorun yok bu konuda inşallah diğer konuda sorun yaratmaz bana... o arkadan gelenler büyümüyor demi? yok yumurta geliştirici tek yiyecek yemedim yani özellikle birşey yapmadım... ilaç kullanıyorum zaten... inşallah hayırlısıyla olur........opuyorumnanaktan

evet ys88 cok haklısın özlem aşılamayı yaptıracak bizede ilk güzel haberi vericek..

canlarım ya siz varya bir tanesiniz....... allah hepimize kısmet eder inşallah ve buradan güzel haberlerimizi paylaşırız........ sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız..... herşey için çok teşekkür ederim...:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile:CüvCüv::sm_coolpuyorumnanaktan:teytey::dance:

canım zaten ilacın dozunu düşürüyolar ya onun için bide normal gelişim sürecinde bile arkadan gelenler diğerlerine yetişemiyorlar takma kafana.anneminde östrojeni o kadar yüksek ki menopoza giremiyor bu yüzden bizde dalga geçiyoz.heralde hamile kalmak istese benden kolay kalır..kaydirigubbakcemile3

ay inşallah canım ya.... yetişmesinler yeter bana 2 -3 yumurta sonuçta verecek olan rabbim 1 yumiş ve 1 spermden vermiyor mu.... eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..... yüksek olunca geç giriliyor demi? öyleyse doğru valla....:hulya::CüvCüv:

canım yaa nevarki bu söylediklerin aynen benimde başıma geldi ama ne erteleyelim dediler ne de herhangi bir telaşa düştü doktor 10. gün 15 mm normaal hemde çok normal risk dediği şeyde çoğul gebelik riskidir bildiiğim kadarı ile çok fazla yumurta gelişince doktorlar çoğul gebelik riskine karşı tedaviyi erteliyorlar hem en büyük yumurta geliştikten sonra diğer yumurtaların gelişimini durduruyor yani bir çeşit hey dostum buraya kadarmış sizin büyümeniz gerisini ben hallederim diyorlar :) doktor değilim ama bence sen boşuna vesvese yapmışsın bak sana dedim sonradan pıtırcıık gibi gelişiyor o yumoşlar sayısı artabiliyor diye artık ikizmi istersin üçüzmü istersin seç beğen al :)))))

kızlar slm imoje ve keje unuttu bizleri valla...keje arada olsun yine giriyo ama imoje negatif sonuç aldı daha hiç girmedi...

kızlar slm imoje ve keje unuttu bizleri valla...keje arada olsun yine giriyo ama imoje negatif sonuç aldı daha hiç girmedi...

canım ruh halin dikkatimi çekti depresyon yazmışsın hepimiz yaşadık bunları 32 yaşındayım ergenliğimde bile psikolojik çöküntü nedir bilmezdim en zor iş hayatı sıkıntılarında bile yaşamadığım bir şeydi ama bu ilaçlarla yaşadım valla bende hormonların canına okuyor bu ilaçlar direk psikolojiyi etkiliyor araya beklentilerimiz ve endişelerimizde girince sonuçla ilgili manyak karılar oluyoruz valla :))))))))))))

valla canım ya ergenlik bu kadar sorunlu olmamıştı.. ilaçlar herşeyimizi mahvediyor... manyamaya adayız desek az kaldı yaklaşıyoruz.... bu arada salı günü öğleden sonra aşılamam var inşallah... pzt günü erkenden dr kontrol edecek geçen yapamadığım çatlatma iğnesini yapacağım bu kez dedi.... ilkinde kontrole gittiğimde çatlamıştı benim çatlak yumişler... bu kez zamanın da olsun ne olur.... ısrar ediyorum ve inanıyorum bu ay olacak allahın izniyle.... aslında adımın zaman zaman yeşim gibi im ile biten bir isim olmasını isterdim çünkü eşim ve benim adımdan çıkan ilkim diye bir isim oluyordu ben bunu beğeniyorum ama bizimkinden ilkem oluyor onu pek sevmiyorum.... kerem irem özil de oluyor ne dersiniz...:ecrin_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis

kızlar ya iğne kullananlarınız varsa e2 en yüksek kaçtı ve kaç olmalı.... bilgilendirirseniz sevinirim benim 7. gün 291 di 10. gün yani dün 1700 küsür çıktı dr dozu 200 den 150ye düşürdü... 2500 ü geçmemesi gerek yoksa yapamayız dedi...

ya arkadaşlar niye hiç uğramıyorsunuz buraya artık .... özlettirmeyin kendinizi lütfen...

arkadasım ben anlmadım bu iisim mevzusunu sizden ilkim oluyorsa sonra nasıl ilkem oluyor.yada kerem irem özil kim.kafam çalışmadı bugun.

kızlar bugun düşündümde keske sizin gibi paylaştıgım yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarımda olsa.ne güzel olurdu.çocuğun yokmu diyenlerin suratına haykırmak istıyorum olmuyor diye istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
ablam yegenime küçük gelenleri getirmiş.birkaç valiz dolusu.öyle güzel şeyler ki kızım olsa cok sanslı ve masrafsız olucak.nasıl içim gitti kıyafetlere bakarken.böyle olucağıma asla inanmazdım.

arkadasım ben anlmadım bu iisim mevzusunu sizden ilkim oluyorsa sonra nasıl ilkem oluyor.yada kerem irem özil kim.kafam çalışmadı bugun.

hayır bitanem ismim yeşim gibi im ile biten bir isim olsa demiştim .... benim ismim özlem eeeeee öyle olunca da ilkem oluyor... babamızın adı ilker çünkü... özlem ve ilker den çıkabilen isimler yani bir çeşit hece oyunu gibi düşün biraz anneden biraz babadan ... ay bir ara çok modaydı ya bu... anlamsız bile olsa yaparlardı ... ama allahtan bizimkiler birleşince anlamlı oluyor.....
özil: gerçek yurt , gerçek vatan
kerem: asalet, soyluluk
irem: cennet bahçesi
ildemd joker) yurdun en kuvvetli kişisi

ya siz hiç düşünmedinizmi eşinizle sizin isminizden hangi isimler çıkıyor ? bir deneyin bakın ... isimde ortak olsun bebiş gibi:)hihoyyytgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…