Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

amin bitanem isteyen herkese versin inşallah rabbim... benim yeğenimin kalbi gümbür gümbür atacak sen hiç merak etme:) opuyorumnanaktan

kızlar yarın büyük kontrolüm var hemde sabah erkenden... dr un 3 ameliyatı varmış senin için erken geleceğim dedi yani ilk benim .... bakacak ve bir sorun yoksa çatlatma iğnesini yapacak ve ertesi gün ğleden sonra aşılama yapacak .. inşallah bir sorun çıkmaz bu kez meleğimi bekleme umudum olur.. dua edin kızlar ne olur çok ihtiyacım var... yarın 15 ten sonra güzel haberler veririm inşallah...

inşallaaaaaah canım benim senden üzücü haberler istemiyoruz... bak teyzesi yeğenlerin arkadaş istiyo amaaa...a.s

inşallaaaaaah canım benim senden üzücü haberler istemiyoruz... bak teyzesi yeğenlerin arkadaş istiyo amaaa...a.s

inşallah canım ya bende çok istiyorum güzel haberler vermeyi... yeğenlerin derken çoğul durumu mu sözkonusu.... ay hadi inşallah.... :ecrin_bebek:

deniz 35 nerdesin canım nasıl geçti aşılaman merak ediyorum seni...

özlemcim hadi bizi habersiz bırakma doktordan sonra.olucak aşılaman meraklanma....

özlemcim hadi bizi habersiz bırakma doktordan sonra.olucak aşılaman meraklanma....

canım benim habersiz bırakmam ama dr dan hemen sonra okula gideceğim okul çıkışım 15 eve gelir gelmez inşallah güzel haberi veririm.... allahım ne olur yüzümü kara çıkarma... bizim evimizi de neşelendir...:ecrin_bebek:

çok şükür bak bir kaç gün önce bir yumurta diye üzülüyordun allah nekadar büyük allah kucağına ikiz bebişler almayı nasip etsin de bizde bayram edelim burada güzel haberlerinle dualarımız seninle

bitanem gençsin maşallah okadar erken farkına varmışsınki herşeyin kesinlikle genç anne olacaksın ve bebişini kucağına alacaksın içini ferah tut sen

kızlar haaaamiiileeyiimmm testim elimde:teytey::teytey::teytey::teytey:

hobareeeeeeeyyyyyy işte bu çok güzel bir haber allah sağğlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah buradan güzel gelişmelerinide duyarız

canım inşallah düzelir benimde çok gelişmiş yarın aşılamam var 2 tane 13 m 1 tane 19 m arkadan da 2 tane 3 mm dün akşam çatlatma iğnesi oldum yarın olucak ama bana bir daha E2 bakmadılar..

35deniz busefer yanlış alarm olmayacak şöyle yüksek değerli kan sonuçlarının haberini vereceksin bize inşallah geçen ay prova yaptın bu ay tam sevineceksin inşallah

dimi bizim derdimizi ancak bizim gibiler anlıyor

yiğenimle adaş olmak nasıl isterim anlatamam :)))))

özlemcim aşılaman çok güzel geçicek ve sonucunda da güzel haberler vericeksin inşallah benim aşılamada da e2 sık sık bakılmıştı senin için sonuçlarıma baktım bende benim 12.gün 940 çıkmış ama e2 hakkında birşey diyemeyeceğim ama moralini bozma herşey çok güzel olucak ben bu ay ilaçlardan mı yoksa 32 yaşımı doldurduğum için mi artık bilemiyorum manyamış durumdayım çevremde çocuklu kadın görmeye dayanamıyorum dibe çökmüş durumdayım toparlanmam lazım biliyorum ama hiçbir şeye gücüm kalmadı bu sıralar hadi sen hamile kal da bize moral ol biraz

kızlar haaaamiiileeyiimmm testim elimde:teytey::teytey::teytey::teytey:

hayırlısı olsun canım ya inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip Allah kucağına almayı da nasip eder

canım arada çağırmıyorlar 11. günden sonra takibe başlıyorlar yarın aşılamam var yumurtalar güzel gelişmiş dua edin benim için....)))))))

denizcim aşılama için iyi şanslar umarım iyi geçirmişsindir ve 14 gün sonra güzel haberler verirsin

burpcum canım senin iki adın mı var? birini biliyorum ama diğeri hangisi irem mi yoksa ilkim mi? valla bunlardan biriyse kesin adşın olacak gibi... valla üzülüyordum ama rabbim sesimi duydu beni ödüllendirdi dualarımı karşılıksız bırakmadı inşallah şu aşılamayı da atlatırım ve dualarım gerçek olur... bende güzel haber vermeyi ve duymayı çok istiyorum... sen ne yaptın ay başında yokum diyordun dr la görüştün mü? gelişmelerden haberdar et yurtdışı falan diyordun çünkü bende merak ettim ... canım benim güzel haberlerini bekliyorum...

:lepi:NBNH canım sen hangi ilacı kullanmıştın? öncelikle bu duyarlılığın için çok teşekkür ederim bitanem... ya benim 10. gün 1700 falan bayağı yüksek ve 2500 ü geçmemesi gerekiyormuş.. geçerse iptal edilirmiş ay ne olur öyle olmasın rabbim herşey yolunda gitsin... evet yıllar uçup gidiyor ama biz aynı yerdeyiz bazen yaşı önemseyip takıp kendimizi bitiriyoruz ama psikolojimizi bozmayalım böyle... kaç yaşında hamile kalanlar var öyle düşün... hem yaşında ne var tatlım .... sende kendine iyi bak ve mutsuzluğa düşme lütfen... inanalım 2010 da hepimiz bebiş sahibi olacağız buna odaklanalım lütfen ... istersek ve dua edersek olur inanalım ve başaralım....:lepi::Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv::teytey::dance:kaydirigubbakcemile5

bugun eşiimin arkadaslarıyla buluştuk.bi tanesi yeni evlendi diğerleri daha bekar.nezaman cocuk yapcaksınız diye tutturdular hadi artık bilmem ne.nefesim daraldı içim bi fena oldu.kalp krizi gecircem sandım.eve geldik rahatladım.bende talebiniz alındı müsait bi zamanda yaparız dedim geçiştirdim.üf ya ne gıcıklar.

özlemcim yarın aksamüstü doktor sonucun için özellikle nete giricem.hadi hayırlısı...

burp cum valla yastan değil o sinir olma durumu su an istediğin ve caba sarfettiğin için.ben eskiden cocuk aglaması duysam sinir olurdum.aman aman derdim.sokkta gördüğüm cocukları sevmezdim ilgimi bile cekmezdi.simdi tam tersi.

canım ya maalesef aşılamam olmayacak değerim çok yüksek çıktı 3141 gibi birşey yumişlerde fazla o nedenle dr hiperstimülasyon olabilir bu da risk doğurur dedi vücutta su toplanmasına neden olup ölüme yol açabiliyormuş... ben bu riski alırım demiş eşime ama eşim ben bir bebek için senden olamam isterse hiç olmasın bana sen lazımsın dedi... ben onu sevmeyeyim de ne yapayım... onun da tanıdık arkadaşları var izmirde elazığda kadın doğumcular onlara sormuş 3000 i geçince pek yapmıyorlarmış o nedenle bu sefer kendimiz deneyeceğiz... aşıdan korarken şimdi olsaydı da acısaydı diyorum burpun dediği gibi manyadık artık valla ... rabbim herşeyin en iyisini bilir ne yapalım hakkımızda hayırlısı .... belki de üzmez böyle gelir...kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek::CüvCüv:

ya anlamıyom yumurtardan nedir çektiğimiz. gelişir dert gelişmez dert bunun ortasını ne zaman tutturacaz?
unutmayalım arkadaşlar RABBİM hakkımızda ne hayırlıysa onu verir.

ah canım ya neyse hayırlısı olsun.sen daha önemlisin.önce saglık.kendiniz deneyin o da tutabilir.sen yinede bizi merakta bırakma.hayırlıısı olsun hakkında.öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…