canım çok saol allahım en kısa zamanda bu dileğini meleğini sana yollar inş. canım benimkisi 3. aşılamamdı inş. son olur daha kalp atışlarını duymadan bişey demek ve yapmak istemiyorum bir kere başıma geldi korkuyorum hadi bakalım sendende bekliyoruz kendine ii bak canımopuyorumnanaktan
kızlar yarın büyük kontrolüm var hemde sabah erkenden... dr un 3 ameliyatı varmış senin için erken geleceğim dedi yani ilk benim .... bakacak ve bir sorun yoksa çatlatma iğnesini yapacak ve ertesi gün ğleden sonra aşılama yapacak .. inşallah bir sorun çıkmaz bu kez meleğimi bekleme umudum olur.. dua edin kızlar ne olur çok ihtiyacım var... yarın 15 ten sonra güzel haberler veririm inşallah...
inşallaaaaaah canım benim senden üzücü haberler istemiyoruz... bak teyzesi yeğenlerin arkadaş istiyo amaaa...a.s
inşallah canım ya bende çok istiyorum güzel haberler vermeyi... yeğenlerin derken çoğul durumu mu sözkonusu.... ay hadi inşallah....:ecrin_bebek:
yeğenlerin derken burdaki hamişlerin hepsini kastettim onlarda yeğen ya ondan
özlemcim hadi bizi habersiz bırakma doktordan sonra.olucak aşılaman meraklanma....
kızlar yarın büyük kontrolüm var hemde sabah erkenden... dr un 3 ameliyatı varmış senin için erken geleceğim dedi yani ilk benim .... bakacak ve bir sorun yoksa çatlatma iğnesini yapacak ve ertesi gün ğleden sonra aşılama yapacak .. inşallah bir sorun çıkmaz bu kez meleğimi bekleme umudum olur.. dua edin kızlar ne olur çok ihtiyacım var... yarın 15 ten sonra güzel haberler veririm inşallah...
kızlar slm nasılsınız...özlemcim ve deniz35 hayırlısı olsun aşılamalarınız hayırlı ve son olur inşallah v-canlarım.boncuk 1985 hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı eli ayağı düzgün olsun.burpcum canım hala negatif sonucu aklımdan atamıyorum.zoruma gidiyo bi de 2 yumurtamın çatlamamış olması.çok üzgünüm yeni tedavi için regl günümü bekliyorum.inşallah ikinci ve son tedavim olur.allah fazla aratmasın emeklerimiz boşa çıkmasın...öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın...:hulyapuyorumnanaktan:Saruboceq:
kızlar haaaamiiileeyiimmm testim elimde:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım inşallah düzelir benimde çok gelişmiş yarın aşılamam var 2 tane 13 m 1 tane 19 m arkadan da 2 tane 3 mm dün akşam çatlatma iğnesi oldum yarın olucak ama bana bir daha E2 bakmadılar..
kızlar bugun düşündümde keske sizin gibi paylaştıgım yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarımda olsa.ne güzel olurdu.çocuğun yokmu diyenlerin suratına haykırmak istıyorum olmuyor diye istiyorum ama olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
ablam yegenime küçük gelenleri getirmiş.birkaç valiz dolusu.öyle güzel şeyler ki kızım olsa cok sanslı ve masrafsız olucak.nasıl içim gitti kıyafetlere bakarken.böyle olucağıma asla inanmazdım.
valla canım ya ergenlik bu kadar sorunlu olmamıştı.. ilaçlar herşeyimizi mahvediyor... manyamaya adayız desek az kaldı yaklaşıyoruz.... bu arada salı günü öğleden sonra aşılamam var inşallah... pzt günü erkenden dr kontrol edecek geçen yapamadığım çatlatma iğnesini yapacağım bu kez dedi.... ilkinde kontrole gittiğimde çatlamıştı benim çatlak yumişler... bu kez zamanın da olsun ne olur.... ısrar ediyorum ve inanıyorum bu ay olacak allahın izniyle.... aslında adımın zaman zaman yeşim gibi im ile biten bir isim olmasını isterdim çünkü eşim ve benim adımdan çıkan ilkim diye bir isim oluyordu ben bunu beğeniyorum ama bizimkinden ilkem oluyor onu pek sevmiyorum.... kerem irem özil de oluyor ne dersiniz...:ecrin_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis
valla canım ya ergenlik bu kadar sorunlu olmamıştı.. ilaçlar herşeyimizi mahvediyor... manyamaya adayız desek az kaldı yaklaşıyoruz.... bu arada salı günü öğleden sonra aşılamam var inşallah... pzt günü erkenden dr kontrol edecek geçen yapamadığım çatlatma iğnesini yapacağım bu kez dedi.... ilkinde kontrole gittiğimde çatlamıştı benim çatlak yumişler... bu kez zamanın da olsun ne olur.... ısrar ediyorum ve inanıyorum bu ay olacak allahın izniyle.... aslında adımın zaman zaman yeşim gibi im ile biten bir isim olmasını isterdim çünkü eşim ve benim adımdan çıkan ilkim diye bir isim oluyordu ben bunu beğeniyorum ama bizimkinden ilkem oluyor onu pek sevmiyorum.... kerem irem özil de oluyor ne dersiniz...:ecrin_bebek::CüvCüv:alkisalkisalkis
kızlar ya iğne kullananlarınız varsa e2 en yüksek kaçtı ve kaç olmalı.... bilgilendirirseniz sevinirim benim 7. gün 291 di 10. gün yani dün 1700 küsür çıktı dr dozu 200 den 150ye düşürdü... 2500 ü geçmemesi gerek yoksa yapamayız dedi...
kızlar haaaamiiileeyiimmm testim elimde:teytey::teytey::teytey::teytey:
canım arada çağırmıyorlar 11. günden sonra takibe başlıyorlar yarın aşılamam var yumurtalar güzel gelişmiş dua edin benim için....)))))))
herkese selam yinede düşünmeden yapamıyorum, bi yandan herşey olacağı varır desemde!
özlemcim yarın aksamüstü doktor sonucun için özellikle nete giricem.hadi hayırlısı...
burp cum valla yastan değil o sinir olma durumu su an istediğin ve caba sarfettiğin için.ben eskiden cocuk aglaması duysam sinir olurdum.aman aman derdim.sokkta gördüğüm cocukları sevmezdim ilgimi bile cekmezdi.simdi tam tersi.
canım ya maalesef aşılamam olmayacak değerim çok yüksek çıktı 3141 gibi birşey yumişlerde fazla o nedenle dr hiperstimülasyon olabilir bu da risk doğurur dedi vücutta su toplanmasına neden olup ölüme yol açabiliyormuş... ben bu riski alırım demiş eşime ama eşim ben bir bebek için senden olamam isterse hiç olmasın bana sen lazımsın dedi... ben onu sevmeyeyim de ne yapayım... onun da tanıdık arkadaşları var izmirde elazığda kadın doğumcular onlara sormuş 3000 i geçince pek yapmıyorlarmış o nedenle bu sefer kendimiz deneyeceğiz... aşıdan korarken şimdi olsaydı da acısaydı diyorum burpun dediği gibi manyadık artık valla ... rabbim herşeyin en iyisini bilir ne yapalım hakkımızda hayırlısı .... belki de üzmez böyle gelir...kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek::CüvCüv:
canım ya maalesef aşılamam olmayacak değerim çok yüksek çıktı 3141 gibi birşey yumişlerde fazla o nedenle dr hiperstimülasyon olabilir bu da risk doğurur dedi vücutta su toplanmasına neden olup ölüme yol açabiliyormuş... ben bu riski alırım demiş eşime ama eşim ben bir bebek için senden olamam isterse hiç olmasın bana sen lazımsın dedi... ben onu sevmeyeyim de ne yapayım... onun da tanıdık arkadaşları var izmirde elazığda kadın doğumcular onlara sormuş 3000 i geçince pek yapmıyorlarmış o nedenle bu sefer kendimiz deneyeceğiz... aşıdan korarken şimdi olsaydı da acısaydı diyorum burpun dediği gibi manyadık artık valla ... rabbim herşeyin en iyisini bilir ne yapalım hakkımızda hayırlısı .... belki de üzmez böyle gelir...kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?