- 6 Ocak 2009
- 5.580
- 15
- 358
burpcum canım senin iki adın mı var? birini biliyorum ama diğeri hangisi irem mi yoksa ilkim mi? valla bunlardan biriyse kesin adşın olacak gibi... valla üzülüyordum ama rabbim sesimi duydu beni ödüllendirdi dualarımı karşılıksız bırakmadı inşallah şu aşılamayı da atlatırım ve dualarım gerçek olur... bende güzel haber vermeyi ve duymayı çok istiyorum... sen ne yaptın ay başında yokum diyordun dr la görüştün mü? gelişmelerden haberdar et yurtdışı falan diyordun çünkü bende merak ettim ... canım benim güzel haberlerini bekliyorum...
canım bende tüp bebek işlemlerine başladım gelecek hafta ilaçlarım yazılacak yurt dışında ilaçlara başlayacağım umarım hava alanında iş arkadaşlarıma deşifre olmam orada ne ilacı olduğunu soracaklar ve benim en büyük stresimde orada yapmam gereken açıklama. Bir kongre için yurt dışına çıkıyorum bildiri sunacağım aynı kongreye iş yerinden birkaç kişi daha geliyor umarım deşifre olmam
bugun eşiimin arkadaslarıyla buluştuk.bi tanesi yeni evlendi diğerleri daha bekar.nezaman cocuk yapcaksınız diye tutturdular hadi artık bilmem ne.nefesim daraldı içim bi fena oldu.kalp krizi gecircem sandım.eve geldik rahatladım.bende talebiniz alındı müsait bi zamanda yaparız dedim geçiştirdim.üf ya ne gıcıklar.
Sen dua et daha yeni evli ve bekarlar biizim bütün arkadaş ve yaşıtlar ikinci çocuğa geçtiler sen birde bizi düşün sinir oluyorum
özlemcim yarın aksamüstü doktor sonucun için özellikle nete giricem.hadi hayırlısı...
burp cum valla yastan değil o sinir olma durumu su an istediğin ve caba sarfettiğin için.ben eskiden cocuk aglaması duysam sinir olurdum.aman aman derdim.sokkta gördüğüm cocukları sevmezdim ilgimi bile cekmezdi.simdi tam tersi.
ben yiğenlerim hariç çocuk sevmezdim şimdi iyice düşman oldum çocuklara tekme atasım geliyor böyle kötü kalpli bir şey oldum valla sapıttım
canım ya maalesef aşılamam olmayacak değerim çok yüksek çıktı 3141 gibi birşey yumişlerde fazla o nedenle dr hiperstimülasyon olabilir bu da risk doğurur dedi vücutta su toplanmasına neden olup ölüme yol açabiliyormuş... ben bu riski alırım demiş eşime ama eşim ben bir bebek için senden olamam isterse hiç olmasın bana sen lazımsın dedi... ben onu sevmeyeyim de ne yapayım... onun da tanıdık arkadaşları var izmirde elazığda kadın doğumcular onlara sormuş 3000 i geçince pek yapmıyorlarmış o nedenle bu sefer kendimiz deneyeceğiz... aşıdan korarken şimdi olsaydı da acısaydı diyorum burpun dediği gibi manyadık artık valla ... rabbim herşeyin en iyisini bilir ne yapalım hakkımızda hayırlısı .... belki de üzmez böyle gelir...kaydirigubbakcemile5:ecrin_bebek::CüvCüv:
canım gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ama ancak senin neler hissettiğini çok iyi anlayabildiğimi söyleyebiliyorum şimdi size görev her sabah biraz erken kalkın sabah sporu yapın (bebek çalışması tabiki) bırakın gün aşırıyı valla fırsat bu fırsat her gün yapın bize aşılamadan sonra 3 gün yapın demişlerdi valla hatta aşılamanın ertesi günü mutlaka yapın demişlerdi tabiki ilk aşılamada ikinciyi ağzıma bile almak istemiyorum canım sakın ümidini yitirme ikiz olacak inşallah öyle yada böyle olacak
bende senin gibi düşünüyourm bazen okadar iyi bir kocam varki bedeli olarakta bir takım sıkıntılar yaşıyoruz e madem okadar mükemmel bir kocaya sahibiz öyle mükemmel bir kocadan çocuk sahibi olmak ve onun bir parçasını taşımak hakkımız değilmi
eninde sonunda olacak ama bizde bu arada ne olduk olduk yani kafayı çizeceğiz canım benim genede şükret haline bak benim başıma gelenden kat kat iyi enjeksiyonuda artık bir zahmet kocişin yapsın :))