Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bende tüp bebek işlemlerine başladım gelecek hafta ilaçlarım yazılacak yurt dışında ilaçlara başlayacağım umarım hava alanında iş arkadaşlarıma deşifre olmam orada ne ilacı olduğunu soracaklar ve benim en büyük stresimde orada yapmam gereken açıklama. Bir kongre için yurt dışına çıkıyorum bildiri sunacağım aynı kongreye iş yerinden birkaç kişi daha geliyor umarım deşifre olmam

Sen dua et daha yeni evli ve bekarlar biizim bütün arkadaş ve yaşıtlar ikinci çocuğa geçtiler sen birde bizi düşün sinir oluyorum

ben yiğenlerim hariç çocuk sevmezdim şimdi iyice düşman oldum çocuklara tekme atasım geliyor böyle kötü kalpli bir şey oldum valla sapıttım

canım gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ama ancak senin neler hissettiğini çok iyi anlayabildiğimi söyleyebiliyorum şimdi size görev her sabah biraz erken kalkın sabah sporu yapın (bebek çalışması tabiki) bırakın gün aşırıyı valla fırsat bu fırsat her gün yapın bize aşılamadan sonra 3 gün yapın demişlerdi valla hatta aşılamanın ertesi günü mutlaka yapın demişlerdi tabiki ilk aşılamada ikinciyi ağzıma bile almak istemiyorum canım sakın ümidini yitirme ikiz olacak inşallah öyle yada böyle olacak

bende senin gibi düşünüyourm bazen okadar iyi bir kocam varki bedeli olarakta bir takım sıkıntılar yaşıyoruz e madem okadar mükemmel bir kocaya sahibiz öyle mükemmel bir kocadan çocuk sahibi olmak ve onun bir parçasını taşımak hakkımız değilmi
eninde sonunda olacak ama bizde bu arada ne olduk olduk yani kafayı çizeceğiz canım benim genede şükret haline bak benim başıma gelenden kat kat iyi enjeksiyonuda artık bir zahmet kocişin yapsın :))

senin olumlu sonuç almana gerçekten çok sevindim biliyorsun sende eylül ekim sayfaları negatiflerle doluydu bende ilk aşılamada sonucu düşükte olsa pozitif sonucu gördüğüm için aşılamadan ümitliydim ama ys88 de diğer negatif alan arkadaşlarda okadar çok negatif gördülerki ister istemez işleme bir küskünlük duyuyor bu hem kişilerin infertilite problemleri ile alakalı bir durum hemde şans meselesi tüp bebeğin yaptığı bu şans çıtasını biraz daha yükseltmek ama aşılama içinde umutlu olalım arkadaşlar ne olur ben bu ay tüp bebeğe geçtim ama benim erken menepoz kapımda ve zaman aleyhime işliyor ama inanıyorumki ikinci aşılama şansım elimden alınmasaydı ordada pozitif sonuç alabilirdim yani aşılamadan umutluydum sayıyı abartmamak şartı ile 4 aşılama bence yaptırılabilir

merhaba kızlar neyseki biraz sayfalar dolmuş çok mutlu oldum.aşılama olan arkadasım hayırlı olsun.
burp cum merak etmiştim seni girmişin nete sevindim.özlemcim valla senin nasibin normal yolla dır belki.ihmal etmeyin çalışmaları sakın ha.
bende 4 te sonuclarımı alıp doktora gidicem midem için.radyoaktif madde içirdiler 24 saat hamilelere yaklaşma dediler stres oldum valla evden cıkmadım birine bişey olur benim yüzümden diye.habire yoğurt yiyorum.önümüzdeki ay hamile kalsam etkilemez inşallah.

içimden bi ses bu ay olucak diyor inşallah ya.olmazsa zaten bende tüp bebeğe geççicem.madem bu ilaçlar vücuda zararlı daha fazla uğraşmaya gerek yok.

merhaba kızlar neyseki biraz sayfalar dolmuş çok mutlu oldum.aşılama olan arkadasım hayırlı olsun.
burp cum merak etmiştim seni girmişin nete sevindim.özlemcim valla senin nasibin normal yolla dır belki.ihmal etmeyin çalışmaları sakın ha.
bende 4 te sonuclarımı alıp doktora gidicem midem için.radyoaktif madde içirdiler 24 saat hamilelere yaklaşma dediler stres oldum valla evden cıkmadım birine bişey olur benim yüzümden diye.habire yoğurt yiyorum.önümüzdeki ay hamile kalsam etkilemez inşallah.

içimden bi ses bu ay olucak diyor inşallah ya.olmazsa zaten bende tüp bebeğe geççicem.madem bu ilaçlar vücuda zararlı daha fazla uğraşmaya gerek yok.

hayırlısı olsun be canım bende artık beklemedeyim olsun bakalım ......

canım yaa bende ilk defa duydum 24 saat hamilelere yaklaşmamakmı gerekiyormuş yürüyen bir radyoaktivitemi oluyor kişi bu durumda sen hiç dert etme canım yaa zaten herşey radyasyon yayıyor birde kendinin yaydığını dert etme vücut atar o radyasyonu gelecek ay için hiç bir sorun olmaz sen içini rahat tut geçmiş olsun canım

valla öyle oluyormuş bende dikkat ettim.neyseki 24 saat doldu.doktordan geldim.ilaç verdi gecmezse endoskopi dedi.ama stres ten diyor.kendide tüp bebekle cocuk sahibi olmuş.kolay değil yasadıkların cok normal dedi.kullandığımız ilaçlarda yaparmış.sunu da söyledi stresin yüzünden bebek sahibi olma ihtimalini azaltıyorsun kafam rahat olsa cok kolay olur dedi.

gelde onu beynimize anlat mümkünmü sakin olmak :))))

boncuk 1985 aşılama ile hamile kaldığını nerden biliyosun..belki aşılama sonrası ilişkide hamile kaldın eğer aşılama ile herkes veya en azından yarı yarıya hamile kalanımız olsaydı bu sözü söylemezdim zaten..20 kişiden 2 kişi hamile kaldı.sence de saçmalık yok mu?senin hamile kalman bu vakitmiş bişey vesile olmuş ama hepimiz için öyle değil.benim saçma bulduğum eşinin spermini alıyo biraz ileri bırakıyo.bu olay yani.ha micro veya tüp bebek farklı onlara sözüm yokk.yumurtayı toplayıp dışarda dölletiyolar.inan şuan da karnın daki bebekten dolayı bizi anlamıyosun ve belki de ondan kırıcısın...hiç bir hamile bizim halimizi anlamaz..neyse herşey gönlünce olsun.unutmaki ben sen aşılamayla hamile kaldın die o kelimeyi kullanmadım..

arkadaslar ne oldu gerildi ortam.ben okumustum butun sayfaları ama dikkatimi çeken olmamıştı.aman arkadaslar yapmayın böyle.

canım ben kırıcı konuşmadım ki sen yalnış anlamışsın yada öylemi anlamak istedin bilemiyorum ama eğer kırıldıysan özür diliyorum... ben aşılama ile hamile kaldım çünkü aşılamadan sonra eşim memelekete gitti geçtiğimiz cuma geldi ben ertesi gün test yaptırdım hamile olduğumu öğrendim yani eşimle hiç bir şekilde temasım olmadı şimdiye kadar son 15 gündür a.s.

canım tekrar geçmiş olsun birara bende nükleer tıp da bir röntgen çektirmiştim bana da hamilelere yaklaşma demişlerdi o günde işyerinde bütün hamile arkadaşlarımı görmüştüm ama yaklaşmamıştım bir zararı olmasın onlara diye birde bana tuvalete gittiğinde sifonu 2 kere çek demişlerdi madde o şekilde atılıyormuş

benim 22 sinde belli olacakkkk...(?) ilk aşılamam .allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım hayırlısı olsun...inşallah güzel sonuç alırsın.bizim gibi sende günlerce üzülmezsin umarım...:CüvCüv::Saruboceq:

evet canım ya öyle ..... tavsiyelerin için çok teşekkür ederim uyalım bakalım dediğin kurallara.... hayırlısı inşallah....:kedi::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…