canım bende tüp bebek işlemlerine başladım gelecek hafta ilaçlarım yazılacak yurt dışında ilaçlara başlayacağım umarım hava alanında iş arkadaşlarıma deşifre olmam orada ne ilacı olduğunu soracaklar ve benim en büyük stresimde orada yapmam gereken açıklama. Bir kongre için yurt dışına çıkıyorum bildiri sunacağım aynı kongreye iş yerinden birkaç kişi daha geliyor umarım deşifre olmam
canım gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum ama ancak senin neler hissettiğini çok iyi anlayabildiğimi söyleyebiliyorum şimdi size görev her sabah biraz erken kalkın sabah sporu yapın (bebek çalışması tabiki) bırakın gün aşırıyı valla fırsat bu fırsat her gün yapın bize aşılamadan sonra 3 gün yapın demişlerdi valla hatta aşılamanın ertesi günü mutlaka yapın demişlerdi tabiki ilk aşılamada ikinciyi ağzıma bile almak istemiyorum canım sakın ümidini yitirme ikiz olacak inşallah öyle yada böyle olacak
bende senin gibi düşünüyourm bazen okadar iyi bir kocam varki bedeli olarakta bir takım sıkıntılar yaşıyoruz e madem okadar mükemmel bir kocaya sahibiz öyle mükemmel bir kocadan çocuk sahibi olmak ve onun bir parçasını taşımak hakkımız değilmi
eninde sonunda olacak ama bizde bu arada ne olduk olduk yani kafayı çizeceğiz canım benim genede şükret haline bak benim başıma gelenden kat kat iyi enjeksiyonuda artık bir zahmet kocişin yapsın :))
merhaba kızlar neyseki biraz sayfalar dolmuş çok mutlu oldum.aşılama olan arkadasım hayırlı olsun.
burp cum merak etmiştim seni girmişin nete sevindim.özlemcim valla senin nasibin normal yolla dır belki.ihmal etmeyin çalışmaları sakın ha.
bende 4 te sonuclarımı alıp doktora gidicem midem için.radyoaktif madde içirdiler 24 saat hamilelere yaklaşma dediler stres oldum valla evden cıkmadım birine bişey olur benim yüzümden diye.habire yoğurt yiyorum.önümüzdeki ay hamile kalsam etkilemez inşallah.
içimden bi ses bu ay olucak diyor inşallah ya.olmazsa zaten bende tüp bebeğe geççicem.madem bu ilaçlar vücuda zararlı daha fazla uğraşmaya gerek yok.
canım ya çatlatmayı olamıyorum o hastalığa neden olduğu için zaten o yüzden iptal edildi kendi çatlar inşallah....kaydirigubbakcemile5:Saruboceq:
hımmm anladım canım ben çatlatma iğnesi değil de aşılama yapılamıyor zannetmiştim çatlar inşallah yumurtaların ben de bu ay duplaston mu öyle bir ilaç kullanıcam adetlerim 34 günde bir oluyor daha düzenli daha erken olması için bakalım kaçıncı günde olurum merak ediyorum bu ilacı kullanan var mı acaba
cok sukur ilacın sonuna geldim.regl olmayı bekliyorum.allahım inşallah kistten kurtulmuşumdur.
özlemcim valla sende olmasan bomboş kalacak sayfalar.catlıcaklar arkadasım sen hiç telaşlanma. bi zahmet ödevinizi zamanında yapın sizde.bu fırsat kaçmaz.biliyorum böyle sıkıcı oluyor insana yük gibi geliyor ama.baska caremiz yok.
cok sukur ilacın sonuna geldim.regl olmayı bekliyorum.allahım inşallah kistten kurtulmuşumdur.
hımmm anladım canım ben çatlatma iğnesi değil de aşılama yapılamıyor zannetmiştim çatlar inşallah yumurtaların ben de bu ay duplaston mu öyle bir ilaç kullanıcam adetlerim 34 günde bir oluyor daha düzenli daha erken olması için bakalım kaçıncı günde olurum merak ediyorum bu ilacı kullanan var mı acaba
çatlatma iğnesi su toplamasına neden olur ve risk oluşturur diye iptal edildi... canım ya ben 21-35 gün arasını ben normal diye biliyorum .... senin hep böyle miydi yoksa tedaviden sonra mı geç olmaya başladı o nedenle mi ilaç kullanacaksın... benim olduğum ilk günden beri 30-32 günde bir olur ve ben bunu hiç dert etmedim yoksa normal değil mi?opuyorumnanaktan
boncuk 1985 sen aşılamayla hamile kalmış olabilisin ama allahın işi her işte bir hayır vardır.hepimiz negatif sonuç aldık..emeklerimiz boşa gitti hele ben kahroluyorum halime 1 saatlik yol gidince dr var yaşadığım yerde 29 tane iğne yedim kalçadan ve şansıma dr kçtü çıktı deneme tahtası gibi üzerimde her iğne ilacı denedi.bi de yaşım küçük olduğundan iğnelere rapor çıkartamadık..herşey bi sorun ve malesef tutmadı da...ama ben ne kdr bi umutla beklesemde rüyamda tutmayacağını görmüştüm...hemde etkisinde günlerce kaldığım kimseye anlatamadığım bir rüyaydı...hayırlısı olsun biz senin kadar şanslı değiliz...
canım duan için teşekkür ederim.düşünmen yeter çok duygulandım.senin sorun neydi 6 yıldır tedavi görüyomuşsun...yani 18/24 yaş.çok erken evlenmişsin ben 18 de evlemdim benimki de erken ama...bende tek sorun pko olması başka bir sorunumuz yok.7 aydır tedavi görüyorum 9 ay önce korunmayı bıraktık neyse öpüyorum seni allah kucağına almayı nasip etsin...dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?