Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya inşallah deşifre falan olmazsın çok tedirgin olduğunu biliyorum....
valla nasıl olacak o spor bilemiyorum erken kalkmak çok zor benim için hergün olsun demekle olamıyor malesef.... evet eşlerimiz allahtan anlayışlılar.... inşallah güzel haberleri veririm gerçi içimde hiç coşku kalmadı ama bakalım...:Saruboceq:

canım benim inşallah normal yolla tutunur meleğim ... rabbim nasip eder umarım... sana da çok geçmiş olsun... inşallah bebişin bekletmeden gelir...:Saruboceq::ecrin_bebek:

özlemcim valla sende olmasan bomboş kalacak sayfalar.catlıcaklar arkadasım sen hiç telaşlanma. bi zahmet ödevinizi zamanında yapın sizde.bu fırsat kaçmaz.biliyorum böyle sıkıcı oluyor insana yük gibi geliyor ama.baska caremiz yok.

cok sukur ilacın sonuna geldim.regl olmayı bekliyorum.allahım inşallah kistten kurtulmuşumdur.

kızlar moralim çok bozuk aşılamanın 4. günündeyim önceki kadar takmıyorum kafama öncekinde saniye bile aklımdan çıkmıyordu şimdi o kadar düşünmüyorum ama eşimle konuşmuyorum geçen ay aşılama oldum ertesi gün göreve gitti ve ay sonuna kadar faaliyet yok pazar günü aşılama oldum hormonlar mıdır nedir herşeye alınıyorum kızdım ve birlikte olmadım dün gecede yalvardı ama istemedim bugünden sonrada 3 gün yok göreve gitti anlıycağınız bu ayda bişey yapamıycaz yani ihtimalleri azalttık sadece aşılamaya kaldık .onun için bu ayda hiç ümidim yok...belkide olmazsa diye korkup kendime bahanemi arıyorum..ama hiç iyi değilim sağlıklı düşünemiyorum 2 gündür yaptığım saçma tafralar için pişmanın şimdide 3 gün yok kahroluyorum nasıl böyle birşey yaptım şansımızı azalttım insanın moralide bozuk olunca sonuçta çocuk yapmış olmak için bile istemiyorsun offf iyi değilim şimdi bunun faturasınıda eşime keserim beni kızdırdın böyle oldu diye..

evet canım ya artık kimse girmiyor bari kendimize başka bir konu bulalım da herkesin ilgisini çeksin... biz ödevimizi yapıyoruz ama dediğin gibi sıkıcı oluyor ve yük gibi geliyor.... malesef başka çaremiz yok işte... inşallah güzel haberler veririm bu ay...:ecrin_bebek::CüvCüv:

'ys88' ve 'boncuk1985' çok teşekkür ederim arkadaşlar.daha yeni üyeyim ben ve ilk msj ımdı.cevaplarınızı ilaç gibi geldi...gerçekten zor meseleymiş bu işler ya.test aldım aldım ama yapmak istemyorum.yarın doktora gidicem ama bilmiyorum gitmesem kendiliğinden günümü beklesem diyorum.bilemiyorum...

canoali bence idrar testi yapma belki vardır bebek ama erken olduğu için negatif çıkar bu sefer moralin bozulur...yarın git kan tahlilini yaptır.ve olmayacakmış gibi düşün...sonra çok üzülme benim gibi olur mu canım.inşallah hamileyimmmm diye yazarsın...

boncuk 1985 sen aşılamayla hamile kalmış olabilisin ama allahın işi her işte bir hayır vardır.hepimiz negatif sonuç aldık..emeklerimiz boşa gitti hele ben kahroluyorum halime 1 saatlik yol gidince dr var yaşadığım yerde 29 tane iğne yedim kalçadan ve şansıma dr kçtü çıktı deneme tahtası gibi üzerimde her iğne ilacı denedi.bi de yaşım küçük olduğundan iğnelere rapor çıkartamadık..herşey bi sorun ve malesef tutmadı da...ama ben ne kdr bi umutla beklesemde rüyamda tutmayacağını görmüştüm...hemde etkisinde günlerce kaldığım kimseye anlatamadığım bir rüyaydı...hayırlısı olsun biz senin kadar şanslı değiliz...

deniz35 canım sıkma canını.ama tabi eşini kırmışsın gönlünü al ve açıklama yap bence...ama olacağı varsa bebeğinin vakti geldiyse olur allahın izniyle....

canım daha yaşın küçük bak sende diyosun ya bu kadar karamsar olma keza benimde yaşım çok büyük değil 24 yaşındayım ama benimde başımdan çok olaylar geçti ben 16 yaşında evlendim küçücük yaşta 18 yaşından beri tedavi görüyorum ama yinede küsmedim bak kısmet bugüneymiş tabi 3 aşılamadan sonra vede ondan önceki tedaviler ilaçlar iğneler şurda dursun metoplazmam alt üst oldu boşa çıkan emekler umutlar derken bugüne geldim ve bu haberden sonra hepsini unuttum allahım sanada tattırsın inş ne olursa olsun sen yola devam etmelisin sadece biraz sabretmek lazım bu gece yatsı namazımda özellikle sana dua edicem kendine iyi bak

canım duan için teşekkür ederim.düşünmen yeter çok duygulandım.senin sorun neydi 6 yıldır tedavi görüyomuşsun...yani 18/24 yaş.çok erken evlenmişsin ben 18 de evlemdim benimki de erken ama...bende tek sorun pko olması başka bir sorunumuz yok.7 aydır tedavi görüyorum 9 ay önce korunmayı bıraktık neyse öpüyorum seni allah kucağına almayı nasip etsin...dikkat et kendine

yeni geelen bi arkadasımız olmuş.hoşgeldin aramıza.sık sık nete girersin inşallah.güzel haberler verirsin bize....

kocasını üzen arkadasım ne yap ne et al adamın gönlünü.sen tabi aldığın hormonlardan etkileniyorsun ama oda eminim cok zorluklar yasıyordur.bu dönemde bize katlanmak zor.hiç bişiy iççin pişman olma.onlar geride kaldı cünki.bundan sonra yapmamaya calış sadece.ona durumunu izah et seni anlıcaktır.

burp cum yeni bir konu bulda oraya transfer olalım.artık kimseler olmuyor burda....

evet canım biraz erken evlendim ama kısmet işte...önüne geçilmiyo..bizim bi sorunumuz yok işte en büyük sorunda bu... sorun yoksa neden olmuyo bizi yedi bitirdi bu konu...sonunda aşılamaya karar verdik tabi onca tedavidan sonra... ilk aşılama hüsran 1 ay aradan sonra 2. deneme hamile kaldım ama boş gebelik kürtajla sonlandırıldı 4 ay aradan sonra 3. aşılamam ve şimdi şükür allahıma yine hamileyim ama bu sefer çok korkuyorum kalp atışlarını duyana kadarda bu korkum geçmiycek...neyse canım allahım sanada şifanı versin kucağını doldursun :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…