burp cum yeni bir konu bulda oraya transfer olalım.artık kimseler olmuyor burda....
kocasını üzen arkadasım ne yap ne et al adamın gönlünü.sen tabi aldığın hormonlardan etkileniyorsun ama oda eminim cok zorluklar yasıyordur.bu dönemde bize katlanmak zor.hiç bişiy iççin pişman olma.onlar geride kaldı cünki.bundan sonra yapmamaya calış sadece.ona durumunu izah et seni anlıcaktır.
evet canım biraz erken evlendim ama kısmet işte...önüne geçilmiyo..bizim bi sorunumuz yok işte en büyük sorunda bu... sorun yoksa neden olmuyo bizi yedi bitirdi bu konu...sonunda aşılamaya karar verdik tabi onca tedavidan sonra... ilk aşılama hüsran 1 ay aradan sonra 2. deneme hamile kaldım ama boş gebelik kürtajla sonlandırıldı 4 ay aradan sonra 3. aşılamam ve şimdi şükür allahıma yine hamileyim ama bu sefer çok korkuyorum kalp atışlarını duyana kadarda bu korkum geçmiycek...neyse canım allahım sanada şifanı versin kucağını doldursun :CüvCüv:
deniz35 canım sıkma canını.ama tabi eşini kırmışsın gönlünü al ve açıklama yap bence...ama olacağı varsa bebeğinin vakti geldiyse olur allahın izniyle....
çatlatma iğnesi su toplamasına neden olur ve risk oluşturur diye iptal edildi... canım ya ben 21-35 gün arasını ben normal diye biliyorum .... senin hep böyle miydi yoksa tedaviden sonra mı geç olmaya başladı o nedenle mi ilaç kullanacaksın... benim olduğum ilk günden beri 30-32 günde bir olur ve ben bunu hiç dert etmedim yoksa normal değil mi?opuyorumnanaktan
canım benimde normalde 30-34 arası oluyor hep böyleydi benimde aşılamada 27 oldum rahim filminde 29 oldum sadece o da kontrollerden dolayı sanırım dr 34 günden daha erken adet olayım diye verdi bakalım kaçıncı günde olacağım merak ediyorum bende cmt başlayacağım ilaca:1hug:
ohhh biraz yazıldığını görünce rahatlıyorum.ama eskisi gibi uğramıyorlar.üzülüyorum yaa.herkes sonucunu beklerken sorucakları varken burdaydı sonra kimseler kalmadı.kullannılmış gibi hissederim böyle zamanlarda ben.örneğin ben iki aydır aşılama yaptıramadığım halde buralardan ayrılmıyorum.
ohhh biraz yazıldığını görünce rahatlıyorum.ama eskisi gibi uğramıyorlar.üzülüyorum yaa.herkes sonucunu beklerken sorucakları varken burdaydı sonra kimseler kalmadı.kullannılmış gibi hissederim böyle zamanlarda ben.örneğin ben iki aydır aşılama yaptıramadığım halde buralardan ayrılmıyorum.
canım benimde normalde 30-34 arası oluyor hep böyleydi benimde aşılamada 27 oldum rahim filminde 29 oldum sadece o da kontrollerden dolayı sanırım dr 34 günden daha erken adet olayım diye verdi bakalım kaçıncı günde olacağım merak ediyorum bende cmt başlayacağım ilaca:1hug:
hadi bakalım hayırlısı....opuyorumnanaktan
bak yine özlemcim bi ikimiz varız yine kimseler yok
kızlar meraba.yazmıştım geçen hafta tiroid hormonum yüksek çıktı diye ilaç kullanıyorum şimdi dr um büyük ihtimalle aşılaman tiroid yüksek olduğu için tutmamıştır dedi.umarım ondandır diyorum şimdide ilaçlarla çok kolay hallediliyormuş.umarım önümüzdeki 2 ay kendiliğinden hamile kalırım :Saruboceq:
kızlar meraba.yazmıştım geçen hafta tiroid hormonum yüksek çıktı diye ilaç kullanıyorum şimdi dr um büyük ihtimalle aşılaman tiroid yüksek olduğu için tutmamıştır dedi.umarım ondandır diyorum şimdide ilaçlarla çok kolay hallediliyormuş.umarım önümüzdeki 2 ay kendiliğinden hamile kalırım :Saruboceq:
arkadaşlar bizde varız niye öyle söylüyorsunuz imkanımız oldukça girip birbirimize destek olmaya çalışıyoruz..şahsen ben sadece soru sormak için değil sıkıntım olduğu zaman paylaşmak için giriyorum nitekim dün olduğu gibi burda hepimiz aynı duyguları yaşadığımız için ne kadar tanışmasakta birbirimizi anlıyoruz..ekim ayında aşılama diyede bir bölüm var arada girip okuyorum yeni bir bilgi var mı diye ama burdan kopamıyorum..
canım ya alınma ben baskalarını kastetmiştim.basta herkes vardı sonra kayboldular
:))) alınmadım canım tamam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?