Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öylede işte o an onu göremiyorsun gerçekten bu dönemlerde bize katlanmak zormuş ama genede bıkmadan usanmadan dayanıyorlar bize neyse hallettik sayılır sorunumuzu telefonda da olsa konuşmaya başladım bakalım gelince de düzeltiriz ama giden günler geri gelmez hayırlısı artık..eğer olursa benimde boncuk1985 gibi sadece aşılamayla olur inşallah...

canım allahın izniyle inşallah kalp atışınıda duyarsın rahat ol hamile olmanın tadını çıkar inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sende çok uğraşmış tedavi görmüşsün bizler sizleri gördükçe umudumuzu kaybetmiycez 6 yıl az bir zaman değil herşey geride kaldı..bir gün bizde herşey geride kaldı bitti artık diyeceğiz inşallah...kendine dikkat et canım bebişin sağlıkla gelsin yuvanıza...:))))

deniz35 canım sıkma canını.ama tabi eşini kırmışsın gönlünü al ve açıklama yap bence...ama olacağı varsa bebeğinin vakti geldiyse olur allahın izniyle....

sağol canım benim inşallah dediğin gibidir zamanı geldiyse olur...işte sende böyle düşün demekki aşılama yaptırdığında daha zamanı gelmemiş diye düşün bu kadar karamsar olma aramızda bu savaşta olan en genç insansın önünde daha çok uzun bir zaman var allahım inşallah oralara bırakmazda hemen olurda bir de bu yönden düşün 30 lu yaşlara yaklaşmış ve geçmiş bizler napalım o zaman yakalım herşeyi kahredelim dünyaya..aşılamada sonuçta bir tedavi yöntemi ve bu şekilde hamile kalan bir sürü insan var biz burda şanssızlıkla hep olumsuz sonuç aldık bak geçen ay bir arakadaş bu ayda boncuk güzel sonuç aldı inşallah sırayla hepimiz yaşayacağız bu duyguyu...

ohhh biraz yazıldığını görünce rahatlıyorum.ama eskisi gibi uğramıyorlar.üzülüyorum yaa.herkes sonucunu beklerken sorucakları varken burdaydı sonra kimseler kalmadı.kullannılmış gibi hissederim böyle zamanlarda ben.örneğin ben iki aydır aşılama yaptıramadığım halde buralardan ayrılmıyorum.

canım dediğin gibi sonuç beklerken sayfalar hızla doluyordu sonuçlar alındı şimdi hareket yok ben de aşılama yaptıramadım ama tek tük de olsa birşeyler yazmaya çalışıyorum

kızlar ben yeni topik açtım ekim/kasım ayı tedavi ve aşılama yaptıracaklar die.bekliyorum sizi...

Ekim/kasım ayı tedavi olacak ve aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız? YENı TOPıĞıMıZ.KADINLAR KULÜBÜ/ıNFERLıTE KISIRLIK BÖLÜMÜNDE HEPıNıZı BEKLıYORUM.BURP YURT DIŞINA ÇIKCAKTI ONDAN BEN AÇAYIM DEDıM.BELKı VAKTı YOKTUR NETE GıRMEYE...

evet ya kullanılmışlık bende de var nedense halbuki biz arkadaş değil miyiz? her zaman sorunumuz olsun olmasın görüşelim .... arkadaşlık sadece sorun paylaşmak değildir.... benim ekim ayı yumişler gelişmedi burdaydım kasım ayı içinde yumiş gelişti ama aşılama olamadım yine burdayım... lütfen sizlerde burayı boş bırakmayın....opuyorumnanaktan

bak yine özlemcim bi ikimiz varız yine kimseler yok

arkadaşlar bizde varız niye öyle söylüyorsunuz imkanımız oldukça girip birbirimize destek olmaya çalışıyoruz..şahsen ben sadece soru sormak için değil sıkıntım olduğu zaman paylaşmak için giriyorum nitekim dün olduğu gibi burda hepimiz aynı duyguları yaşadığımız için ne kadar tanışmasakta birbirimizi anlıyoruz..ekim ayında aşılama diyede bir bölüm var arada girip okuyorum yeni bir bilgi var mı diye ama burdan kopamıyorum..

Son düzenleme:
kızlar meraba.yazmıştım geçen hafta tiroid hormonum yüksek çıktı diye ilaç kullanıyorum şimdi dr um büyük ihtimalle aşılaman tiroid yüksek olduğu için tutmamıştır dedi.umarım ondandır diyorum şimdide ilaçlarla çok kolay hallediliyormuş.umarım önümüzdeki 2 ay kendiliğinden hamile kalırım :Saruboceq:

inşallah canım kendiliğnden olur da strese sıkıntıya girmeden bebeğin gelir kucağına..

cok sevindim arkadasım tek dertler ilaçla cözülsün dimi ama..hadi inşallah ilaçlarını aksatma.en yakın zamanda olur bebegin.bende duymuştum tiroit yüksekliği bebek sahibi olmaya engel diye.ama ilaçla kolayca cözüyorlar.diyetin varsa onuda ihmal etme tabi.

canım ya alınma ben baskalarını kastetmiştim.basta herkes vardı sonra kayboldular

kızlar hem ,yeni topik açalım dediniz açtım gelen kimse yok.illaki burpun mu açması gerekiyor hepimiz bir değil miyiz.burp veya başkası farkeder mi.?çok kırıldım valla yalnız kalacağımı bilseydim açmazdım...

:))) alınmadım canım tamam..

tesekkür ederim arkadasım.insan uzuluyor eskiden sayfaları okucam diye gözlerim ağrırdı.şimdi böyle boş olunca hoş olmuyor.bi arkadas yeni topik açtığını söylemiş ama ben bulamadım onu.değişik bişiyler lazım tekrar toplanmak için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…